|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
co z tym ostatnim transferem? ktos cos gdzies mowil ze w Krakowie dzis pojawil sie jakis napastnik
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
chłopie, nie żartuj, tu się pytasz?
pewnie ploty ktoś rozpuszcza |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
I tak dostaniemy 2.1, albo 3.1 (2.1 za playoff + 1 za grupę?) mln euro i będziemy grali 8 meczów w pucharach, więc nie ma co uzależniać niczego od losowania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przydałby się dobry skrzydłowy, bo z zagrań takich zawodników żyją nasi napastnicy. Taki Delev byłby idealny do naszego systemu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Maciuś Tom to nie jest czasem może ten zawodnik Litexu który strzelał wczoraj z połowy boiska na bramkę Pareiki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Takich zawodników do klepania z Meliksonem mamy, jest Iliev, Małecki, Nunez, Garguła. Dla mnie przynajmniej ważniejsze jest znalezienie drugiego Sobola.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie planują to nie znaczy, że nie zrobią, bo kiedyś on (albo Stan) podkreślał, że jak będzie jakaś ciekawa propozycja to pieniądze się znajdą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html szkoda akurat że temu zawodnikowi jest bliżej do szwajcarskeigo klubu niż do Wisły.W razie awansu do fazy grupowej CL przydałby sie w Wiśle.Ale chyba jakiś procent z tego transferu trafi do Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
chyba lepiej, że daleko mu do Nas.. w tym wypadku na szczęscie jesteśmy za biedni. Nie chciałbym już oglądać kolejny raz jego cyrków. Co do Meliksona to jeśli udałoby się wejść do LM i tam Maor coś ciekawego by pokazał to myślę, że po sezonie klub dostanie za niego ponad 6mln euro.. takiego zawodnika w naszej lidze nie było od lat. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Oczywiście doceniam klasę sportową Kalu, ale nigdy więcej nie chcę go tu widzieć |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Myślę, że jeżeli Maor ciągle będzie prezentował taką formę jak obecnie, to nie dotrwa w Wiśle nawet do końca sezonu, co mnie martwi. Izraelczyk jest pierwszym piłkarzem w barwach Wisły, którego uważam za BEZCENNEGO i chciałbym, żeby został w naszym klubie jak najdłużej, co najmniej do końca obowiązującego go kontraktu. Ponadto uważam, że za mojego życia (stuknęła ćwiartka) w Ekstraklasie nie było takiego zawodnika (jeśli chodzi o graczy ofensywnych).
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
trochę Offtopic:
Kalu Uche zmienił klub czy nie przysługuje nam za to jakaś kasa http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
(o ile pamiętam) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Żeby tylko (odpukać!) żadnej groźnej kontuzji nie złapał w późniejszym okresie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nowy kontrakt Uche z Almerią niczego nie zmienia. O ile pamiętam, to z tego co pojawiało się w mediach przysługuje nam 30% z kwoty transferu, ale nie mniej niż 500 tys. euro.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Robert i Stan powinni dostać podwyżkę i dłuższe kontrakty, po to by nikt nam ich nie podłapał po sezonie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Rafał Stec o naszej polityce transferowej:
http://rafalstec.blox.pl/2011/08/Tra...cud-Wisly.html "Szkoda, że Wisła nie wynajęła fachowca jego klasy lata temu, gdy właściciel Bogusław Cupiał chciał jeszcze w klub obficie inwestować..." - o Stanie; 100% racji |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maaskant:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
niemniej pełna zgoda ze Stecem - Stan to najlepszy transfer Wisły! Niestety nie każdy zasłużony dla klubu były piłkarz, który pograł kilka sezonów za granicą, poznał kilka osób - będzie świetnym dyrektorem sportowym/skautem/trenerem. A w tym przypadku w końcu postawiono na fachowca pierwszej jakości |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|