|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
takie pytanie - czy mając wyrobioną karte kibica, da radę kupić bilet na nią, ale nie mając jej przy sobie (i samemu również tam nie będąc, tylko kumpel)?
ktoś tu już raz o tym pisał, że tak zrobił i pytanie tylko czy wszedł na mecz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Z tego co mi wiadomo, mając wyrobioną kartę, musisz kupić bilet na nią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jeżeli masz kartę kibica i chcesz kupić bilet musisz albo Ty albo osoba, która Ci ten bilet będzie chciała kupić mieć ją przy sobie, inaczej nie da rady. Ja ostatnio tak miałem i koleżanka kupiła mi bilet na dane kolegi. Jak myślicie, teraz też mi się uda tak wejść na G?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Możesz nie wejść, mnie i wszystkich którzy byli ze mną, jeszcze przed bramką sprawdzili z danymi na karcie i dowodem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Jak zwykle wszystko stoi na głowie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Od jutra są sprzedawane bilety i nikt mi go nie kupi bo nie ma mojej karty kibica, dopiero w niedziele podam koleżance i może mi kupić bilet w poniedziałek, jeżeli jeszcze będą na G :/
Wyrobiłem tylko tą kartę kibica dlatego, że można za jej pośrednictwem będzie zamawiać bilety przez neta, gdybym wiedział, że do końca sezonu nie będzie takiej możliwości w życiu bym jej nie wyrabiał. Teraz zamiast pomagać to przeszkadza |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
tego to nikt nie wie - nie oficjalnie się mówi, że dopiero jak będzie otwarty cały stadion a operatorem będzie Wisła. Teraz nawet nie ma mozliwości płacenia karta za bilety - normalnie jak średniowiecze! edit: oto odpowiedz Wisły na moje / nasze pytanie: > Witam, > Mam pytanie: czy jeżeli kolega ma wyrobioną karte kibica a ja chce mu kupic bilet to moze to zrobic podajac jego nr pesel i inne dane ale nie majac fizycznie jego karty w ręce? > witam, nie można. musi być fizycznie karta w momencie zakupu. pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez frg : 20.05.2011 o godz. 18:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Ale to wszystko zależy od osoby która sprzedaje. Ja np mieszkam 160km od Krakowa, ale mam brata który studiuje w Krakowie. tylko, że.. on nie ma mojej KK. A kartę wyrobiłem tylko po to by móc kupować bilety przez internet, dramat... jak mu kobieta nie nabije biletu na moją kartę to pozostanie mi tylko możliwość kupna biletu w dniu meczu, a wtedy już ich może nie być :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czytając Wasze wpisy zastanawiam sie czy wyrabiać KK. Jade za tydzień na mecz i z rana chciałem wyrobić KK. Zawsze załątwiam bilety przez osoby trzecie więc juz nie wiem co zrobić. Też chciałem wyrobić KK by kupować bilety przez internet ale jeżeli nie wejdzie sprzedaż przez internet to nikt nie bedzie mi mógł kupić biletu - bez sensu. Napiszcie co odpisał Klub, pzdr
![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja mam KK i mieszkam ponad 400km od Krakowa... zawsze wysyłam komuś swoją KK i kupuje mi w ten sposób bilet... to wszystko jest powalone totalnie ale trzeba to przetrwać... moim zdaniem od nowego sezonu (el. LM) otworzą cały stadion a co do sprzedaży internetowej? "Klub poinformuje w osobnym komunikacie" hahaha... moje ulubione zdanie w ostatnich miesiącach
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam co musze podac przy kupne biletu jesli chce wziasc gimnazjaliste? nr legitymacji szkolnej?
dzieki wielkie redrum ![]() Powód: pesel
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 21.05.2011 o godz. 02:50.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
siemka
jade dziś po bilety i czy jest mozliwośc prze zemnie kupna 3 biletów tzn. bd miał dwie karty kibica i jeden pesel z danymi, każde innych oso i czy ja sam moge kupić trzy bilety |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak.
Ludzie czytajcie temat.. ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak będziesz miał trzysta osiemdziesiąt pięć peseli to możesz kupić tyle samo biletów.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
aha, dzieki
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
i co był ktos godzinke temu po bilety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
stałem od godziny 8:40 kolejki miałem na 20 minut jak wychodziłem kolejka dochodziła budki z fast foodem
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ja stałem koło 2h.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
czy to prawda ze nie ma juz biletow na G?
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Po bilety czekałem w kolejce od godziny 9 do godziny 11:15
A wiec czekania sporo,jednak kto chce dostac jeszcze bilety m.in na swoją miejscówkę w moim przypadku na G to radze udać się jeszcze dzisiaj po bilety.Strefa czynna od godziny 10-16 a wiec jeszcze kazdy nabedzie droga kupna bilet tam gdzie chce,pozniej juz moze byc klopot. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wazne i pilne!!! czy kupie zwykly bilet na siebie gdy mam karte kibica( nie zwielem jej ze sobą
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wiem ,ale nie chcialem biletu nabija na "plastik" tylko kupic papierowy
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Probuj zalatwic bilet na KK- moze CI pojda na ustepstwa i sprzedadza. Swoja droga ciekawa polityka. Jesli istnieje mozliwosc nabicia biletu na Karte nie majac jej fizycznie przy sobie to po chuja trzeba musowo ja okazac przy kasie? Rozumiem ze jakos PESEL trzeba potwierdzic ale to nie moznaby zrobic tak ze po ewentualnym okazaniu dowodu osobistego gdzie sa i dane, i PESEl i zdjecie mozna kupic bilet na Karte nie majac jej przy sobie... Fajnie nam klub robi pod gorke ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wiertar nie ma takiej mozliwosci
Jezeli masz wyrobiona KK to musisz ja miec ze soba przy zakupie biletu,jesli jej nie masz ze soba w trakcie kupowania biletu to biletu nie zdobedziesz Pozostaje tylko kombinowanie z innymi danymi ale ja do zlego nie bede namawial |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie da rady w taki sposób... papierowe to możesz dostać potwierdzenie tylko... jak już wyrobiłeś KK to musisz ją mieć przy zakupie inaczej nie wejdziesz
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Moral tej Bajki jest krotki i wszyskim dobrze znany,nie wyrabiaj karty gdyz powod tego jest ci dobrze znany
![]() Same klopoty tylko z karta w tym sezonie Od nowego bedzie ona niezbedna a wiec trzeba bedzie pomyslec o wyrobieniu jednak w jakim celu sobie teraz utrudniac sprawe Jesli ktos wchodzi na biletach na mecze to tylko pod gorke dla niego z karta kibica np. w sytuacji jezeli nie moze osobiscie kupic biletu ani nie ma jak dostarczyc znajomemu KK to biletu nie zakupi |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja teraz wróciłem rozczarowany ... Stałem 2h i nie ma juz na G !! ;/
|
|
|