The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2011, 13:09
takie pytanie - czy mając wyrobioną karte kibica, da radę kupić bilet na nią, ale nie mając jej przy sobie (i samemu również tam nie będąc, tylko kumpel)?
ktoś tu już raz o tym pisał, że tak zrobił i pytanie tylko czy wszedł na mecz?
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 20.05.2011, 13:49
Z tego co mi wiadomo, mając wyrobioną kartę, musisz kupić bilet na nią.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.05.2011, 15:33
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
takie pytanie - czy mając wyrobioną karte kibica, da radę kupić bilet na nią, ale nie mając jej przy sobie (i samemu również tam nie będąc, tylko kumpel)?
Jeżeli masz kartę kibica i chcesz kupić bilet musisz albo Ty albo osoba, która Ci ten bilet będzie chciała kupić mieć ją przy sobie, inaczej nie da rady. Ja ostatnio tak miałem i koleżanka kupiła mi bilet na dane kolegi. Jak myślicie, teraz też mi się uda tak wejść na G?
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.05.2011, 16:11
Możesz nie wejść, mnie i wszystkich którzy byli ze mną, jeszcze przed bramką sprawdzili z danymi na karcie i dowodem.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 20.05.2011, 17:11
ja napisałem pytanie do działu "bilety" z takim pytaniem bo mam dokładnie taka sama sytuacje. Jeżeli się tak nie da to znaczy, że posiadacze KK sa pokrzywdzeni w stosunku do ludzi którzy nie wyrobili KK bo im znajomi moga kupowac bilety bez przeszkód.

Jak zwykle wszystko stoi na głowie
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.05.2011, 17:17
Od jutra są sprzedawane bilety i nikt mi go nie kupi bo nie ma mojej karty kibica, dopiero w niedziele podam koleżance i może mi kupić bilet w poniedziałek, jeżeli jeszcze będą na G :/

Wyrobiłem tylko tą kartę kibica dlatego, że można za jej pośrednictwem będzie zamawiać bilety przez neta, gdybym wiedział, że do końca sezonu nie będzie takiej możliwości w życiu bym jej nie wyrabiał. Teraz zamiast pomagać to przeszkadza
Odpowiedz cytując
power1928
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.05.2011, 17:29
Zwitter dokładnie mam tak samo. Wiadomo kiedy ruszy sprzedaż przez internet? Jak otworzą cały stadion czy jak? Bo nie jestem z Krk i problem mam z tym kupnem biletu
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 20.05.2011, 17:35
power1928 napisał(a):Wyświetl post
Zwitter dokładnie mam tak samo. Wiadomo kiedy ruszy sprzedaż przez internet? Jak otworzą cały stadion czy jak? Bo nie jestem z Krk i problem mam z tym kupnem biletu

tego to nikt nie wie - nie oficjalnie się mówi, że dopiero jak będzie otwarty cały stadion a operatorem będzie Wisła. Teraz nawet nie ma mozliwości płacenia karta za bilety - normalnie jak średniowiecze!

edit:

oto odpowiedz Wisły na moje / nasze pytanie:

> Witam, > Mam pytanie: czy jeżeli kolega ma wyrobioną karte kibica a ja chce mu kupic bilet to moze to zrobic podajac jego nr pesel i inne dane ale nie majac fizycznie jego karty w ręce? >

witam, nie można. musi być fizycznie karta w momencie zakupu
. pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez frg : 20.05.2011 o godz. 18:09.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.05.2011, 18:09
Wszedł wszedł, kołowrotki bez problemu mnie puściły

Ale to wszystko zależy od osoby która sprzedaje. Ja np mieszkam 160km od Krakowa, ale mam brata który studiuje w Krakowie. tylko, że.. on nie ma mojej KK. A kartę wyrobiłem tylko po to by móc kupować bilety przez internet, dramat... jak mu kobieta nie nabije biletu na moją kartę to pozostanie mi tylko możliwość kupna biletu w dniu meczu, a wtedy już ich może nie być :/
Odpowiedz cytując
ŁukaszTS
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 20.05.2011, 18:14
Czytając Wasze wpisy zastanawiam sie czy wyrabiać KK. Jade za tydzień na mecz i z rana chciałem wyrobić KK. Zawsze załątwiam bilety przez osoby trzecie więc juz nie wiem co zrobić. Też chciałem wyrobić KK by kupować bilety przez internet ale jeżeli nie wejdzie sprzedaż przez internet to nikt nie bedzie mi mógł kupić biletu - bez sensu. Napiszcie co odpisał Klub, pzdr
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.05.2011, 18:24
ja mam KK i mieszkam ponad 400km od Krakowa... zawsze wysyłam komuś swoją KK i kupuje mi w ten sposób bilet... to wszystko jest powalone totalnie ale trzeba to przetrwać... moim zdaniem od nowego sezonu (el. LM) otworzą cały stadion a co do sprzedaży internetowej? "Klub poinformuje w osobnym komunikacie" hahaha... moje ulubione zdanie w ostatnich miesiącach
Odpowiedz cytując
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Stary 20.05.2011, 20:17
Witam co musze podac przy kupne biletu jesli chce wziasc gimnazjaliste? nr legitymacji szkolnej?

dzieki wielkie redrum
Powód: pesel
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 21.05.2011 o godz. 02:50.
Odpowiedz cytując
kojot_12
Member

Od: 01.2011

Stary 21.05.2011, 09:27
siemka
jade dziś po bilety i czy jest mozliwośc prze zemnie kupna 3 biletów tzn. bd miał dwie karty kibica i jeden pesel z danymi, każde innych oso i czy ja sam moge kupić trzy bilety
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Stary 21.05.2011, 09:30
tak.
Ludzie czytajcie temat..
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.05.2011, 09:32
kojot_12 napisał(a):Wyświetl post
siemka
jade dziś po bilety i czy jest mozliwośc prze zemnie kupna 3 biletów tzn. bd miał dwie karty kibica i jeden pesel z danymi, każde innych oso i czy ja sam moge kupić trzy bilety
Jak będziesz miał trzysta osiemdziesiąt pięć peseli to możesz kupić tyle samo biletów.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
kojot_12
Member

Od: 01.2011

Stary 21.05.2011, 09:35
aha, dzieki
Odpowiedz cytując
kibic221
Member

Od: 04.2011

Stary 21.05.2011, 10:43
i co był ktos godzinke temu po bilety duza była kolejka
Odpowiedz cytując
ero781
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 21.05.2011, 10:51
stałem od godziny 8:40 kolejki miałem na 20 minut jak wychodziłem kolejka dochodziła budki z fast foodem
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 21.05.2011, 11:32
Ja stałem koło 2h.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 21.05.2011, 11:49
czy to prawda ze nie ma juz biletow na G?

Odpowiedz cytując
m94
Member

Od: 05.2011

Stary 21.05.2011, 12:02
Po bilety czekałem w kolejce od godziny 9 do godziny 11:15 A wiec czekania sporo,jednak kto chce dostac jeszcze bilety m.in na swoją miejscówkę w moim przypadku na G to radze udać się jeszcze dzisiaj po bilety.Strefa czynna od godziny 10-16 a wiec jeszcze kazdy nabedzie droga kupna bilet tam gdzie chce,pozniej juz moze byc klopot.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.05.2011, 12:08
wazne i pilne!!! czy kupie zwykly bilet na siebie gdy mam karte kibica( nie zwielem jej ze sobą)
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

Stary 21.05.2011, 12:09
wiertar napisał(a):Wyświetl post
wazne i pilne!!! czy kupie zwykly bilet na siebie gdy mam karte kibica( nie zwielem jej ze sobą)
jeśli nie ma fizycznie karty kibica to nie kupisz biletu. Przy zakupie musisz mieć kartę w ręku
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.05.2011, 12:14
wiem ,ale nie chcialem biletu nabija na "plastik" tylko kupic papierowy
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 21.05.2011, 12:18
Cytat:
wiem ,ale nie chcialem biletu nabija na "plastik" tylko kupic papierowy
Nie kupisz na PESEl gdyz majac KK mozesz tylko na nia bilet kupic.
Probuj zalatwic bilet na KK- moze CI pojda na ustepstwa i sprzedadza.

Swoja droga ciekawa polityka. Jesli istnieje mozliwosc nabicia biletu na Karte nie majac jej fizycznie przy sobie to po chuja trzeba musowo ja okazac przy kasie? Rozumiem ze jakos PESEL trzeba potwierdzic ale to nie moznaby zrobic tak ze po ewentualnym okazaniu dowodu osobistego gdzie sa i dane, i PESEl i zdjecie mozna kupic bilet na Karte nie majac jej przy sobie... Fajnie nam klub robi pod gorke
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
m94
Member

wiertar nie ma takiej mozliwosci Jezeli masz wyrobiona KK to musisz ja miec ze soba przy zakupie biletu,jesli jej nie masz ze soba w trakcie kupowania biletu to biletu nie zdobedziesz Pozostaje tylko kombinowanie z innymi danymi ale ja do zlego nie bede namawial
Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

nie da rady w taki sposób... papierowe to możesz dostać potwierdzenie tylko... jak już wyrobiłeś KK to musisz ją mieć przy zakupie inaczej nie wejdziesz
Odpowiedz cytując
m94
Member

Stary 21.05.2011, 12:22
Moral tej Bajki jest krotki i wszyskim dobrze znany,nie wyrabiaj karty gdyz powod tego jest ci dobrze znany

Same klopoty tylko z karta w tym sezonie
Od nowego bedzie ona niezbedna a wiec trzeba bedzie pomyslec o wyrobieniu jednak w jakim celu sobie teraz utrudniac sprawe Jesli ktos wchodzi na biletach na mecze to tylko pod gorke dla niego z karta kibica np. w sytuacji jezeli nie moze osobiscie kupic biletu ani nie ma jak dostarczyc znajomemu KK to biletu nie zakupi
Odpowiedz cytując
Damianek_ABG
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 21.05.2011, 12:24
Ja teraz wróciłem rozczarowany ... Stałem 2h i nie ma juz na G !! ;/
Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

Stary 21.05.2011, 12:25
m94 napisał(a):Wyświetl post
Moral tej Bajki jest krotki i wszyskim dobrze znany,nie wyrabiaj karty gdyz powod tego jest ci dobrze znany

Same klopoty tylko z karta w tym sezonie
Od nowego bedzie ona niezbedna a wiec trzeba bedzie pomyslec o wyrobieniu jednak w jakim celu sobie teraz utrudniac sprawe Jesli ktos wchodzi na biletach na mecze to tylko pod gorke dla niego z karta kibica np. w sytuacji jezeli nie moze osobiscie kupic biletu ani nie ma jak dostarczyc znajomemu KK to biletu nie zakupi
dokładnie... na początku każdy chciał mieć kartę bo wszyscy czekaliśmy na sprzedaż internetową... a teraz klub robi takie problemy że masakra! ostatni mecz został i miejmy nadzieję że koniec problemów, otwarcie stadionu i sprzedaż internetowa...

P.S ma ktoś info czy są bilety na G?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów