|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja spróbuje dzisiaj zwycięstwo Wisły mimo, że kurs nie powala ale win musi być
Zresztą wszystko wskazuje na to - Legii się tylko wydaje, że może powalczyć ![]() Ostatnio zapisałem się >tutaj< gdzie codziennie dają 20PLN za najlepszy kupon - warto sprobować, może jeszcze ktoś z Wiślaków będzie miał szczęście ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zagłębie (bo nie toleruję Odry
STS Taki kupon bardziej "życzeniowy" i dla rozrywki wieczornej, dlatego tylko za 10 zł. Do wyciągnięcia 77,90 zł. Na jutro szykuję grubszą rozkminkę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wg mnie Polonia stuknie Cracovie. A to że Cracovia nie wygra jest pewne.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na jutro:
Ado Deen Hag - PSV 2 Valencia - Zaragoza 1 Lille - Bordeaux Bordeaux strzeli bramke Zenit - Terek Grozny 1 Zilina - Kosice 1 Dinamo Z - Sibenik 1 Metalac - Partizan 2 CSKA Sofia - Slavia Sofia 1 Daugava Riga - Liepajas Metalurgs 2 Skonto Riga - JFK Olimps\ASK Riga 1 Do wyboru, do koloru. Typy wielce prawdopodobne. Powodzenia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jutro polecam West Ham i Chelsea z Premiership, wysokie kursy są.
Dodatkowo ciekawym meczem jest mecz Spartak Nalchick - Dynamo Moskwa, z takiego powodu: Cytat:
West Ham - Everton 1 2.6 Chelsea - MU 1 2.0 Spartak Nalchck-Dynamo Moskwa 1 2.2 Genoa (H 0-1,5) - Siena 1 2.8 AKO 32,20 Za 50 PLN 1600 do wygrania Beda jutro nerwy
Ostatnio edytowane przez fialo : 07.11.2009 o godz. 23:59.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ale przeżywałem katorgi w końcówce meczu Atletico Real po drugiej bramce kurs na wygrana Atletico w obstawianiu live skoczył do 100zł, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
w naszej *ojebanej polskiej piłce nic nie jest pewne; FTPolonia Warsaw0 - 1Cracovia Krakow ![]() Ja przegrałem 5 dych obstawiając na to, że wygramy z warszawką...i dupa, nie weszło. Polecam expekt.com. dają 100 % od pierwszej wpłaty bonusu ( nie oni jedni ) ale Zibi poleca === Ruch - Jaga 1- Kszo - Górnik Zabrze -2 za dychacza ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie graj żaboli, bo to patałachy są. Dziś miałem dzień na zajebistym farcie i pewnie trochę siwych włosów mi przybyło. Grunt, że skończyło się względnym happy endem, choć oczywiście zawsze mogłoby być lepiej
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ja na dziś coś takiego :
Emmen-De Grafschap over 2,5 Alkmaar-Feyenoord over 2,5 Falkirk-Celtic over 2,5 i drugi: Sevilla-Villarreal over 2,5 Inter-Roma over 2,5 Werder-Dortmund over 2,5 opinie mile widziane ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zna ktoś jakiegoś bukmachera, co oferuję taką promocje jak betclic, czyli darmowy zakład, a potem możliwość wypłaty, bez żadnego ryzyka? Albo taką jak tobet, że daje 5zł.
Typy na dziś: Valencia 1 Betis 2 ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Betclic nie daje możliwości "darmowego zakładu, a potem wypłaty bez żadnego ryzyka", bo jeśli dostaniesz od nich cashbacka (czyli przegrasz swój pierwszy zakład), to tą kwotę musisz obrócić 3 razy po kursie min. 1,2 na zdarzenia z 3 możliwymi wynikami. Warunki bardzo przyjazne, ale jednak nie jest tak, że możesz sobie kasę wypłacić natychmiast po wtopie. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
panie Dudi, ja zagrałem za te 55 zł jakiś lipny mecz za duży kurs, przegrałem i od razu wypłaciłem. Jedyny wymóg to jak wszędzie- skan dowodu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mam takie pytanie bo pusciłem w profesjonalu kuponik z 7 meczami i pisze mi na nim "BEZPIECZNY" bo kurs przekroczył 200zł oznacza to ze jeden mecz moze mi nie wejsc i tak wygrywam? czy jak to jest?
![]()
HRABSTWO BIEŻANÓW PÓŁNOC
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
ja sam tego nie rozwine,ponieważ mam ciezki weekend i nie jestem w stanie %%% ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pochwalę się lekki sukces:
http://www.efortuna.pl/pl/strona_glo...vRehJPI%3D ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słuchaj ****a synku, na początek zastanów się zanim znowu do kogoś wypyszczysz internetowy cwaniaczku, bo kiedyś może mi wpaść w oko ta Twoja koszulka z napisem fredzio (FR = P jak już to ktoś w innym temacie zauważył) i będziesz mniej cwany.
Wracając do tematu, to dzisiejszy dzień był mniej łaskawy niż wczorajszy i zamiast być na dużym plusie, jestem tylko na plusie, ale zawsze to te 200 do przodu (przed chwilą ostatni kupon zawalił mi Inter).
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 08.11.2009 o godz. 23:32.
![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No właśnie - wszystko pięknie żarło - Na jednym kuponie został jeno Inter , na drugim Lyon....Dobrze że tego Lyonu nie oglądałem bo zawał murowany
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A najgorsze to, że wcześniejsze kupony posypały się na zakładach typu "obie drużyny strzelą" w meczach Udine- Fiora i Twente- Ajax. W****iłem się na tego typu zakłady i postawiłem na zwycięstwa Sevilli i Interu. Cóż, dobrze, że nie ma co grać, bo trochę oddechu się przyda.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja dzisiaj stawiam na Liverpool z hendicapem. To jest ostatni dzwonek żeby się przełamali, do tego będą zmotywowani jak nigdy a potencjał jest nie byle jaki
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, w sumie coś w tym jest
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na dzisiaj poszło za 20 zł:
Chelsea-Fulham 1 Nigeria-Korea Płd 1 Liverpool-Birmingham 1 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Liverpool i Benfica z handicapem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie Dudi,tak jestem pewien,chodzi o ligę rezerw.Czekałem kto się o ten mecz przyczepi
![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Newell´s Old Boys - River Plate (Typ) 1 1 ,65
Atletico Tucuman - CA Tigre (Typ) 1 1,90 Chicago Fire - New England Revolution (Typ) 1 1,70 Universidad Catolica - Universidad de Concepcion (Typ) 1 1,55 Tiburones Rojos De Veracruz - Cruz Azul Hidalgo (Typ) 1 1,80 Irapuato FC - Dorados de Sinaloa (Typ) 1 1,65 Alacranes De Durango - Albinegros de Orizaba (Typ) 1 1,55 Olimpia Asuncion - Sportivo Luqueno (Typ) 1 1,50 Cruz Azul - Puebla FC (Typ) 1 1,70 UANL Tigres - CF Atlante (Typ) 1 1,95 America RN - Vila Nova GO (Typ) 1 1,75 Deportes Tolima - America De Cali (Typ) 1 1,45 Auckland City FC - AS Magenta (Typ) 1 1,05 CA Belgrano - CA Platense (Typ) 1 1,80 ![]() Stawka 2,00 Wygrana 1813,76 PLN Tak zwany kombajn |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O ****a Ps. Gratulacje ![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wyplata przed wyplatą
|
|