|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wywiad byl z piatku, od tego czasu wiele sie zmienilo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie istotne. Jeżeli za 18 miesięcy będziemy mieć czyste konto i brak dlugów to jest rewelacyjna Informacja.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Trzeba sobie dac na wstrzymanie. Choćby dlatego, aby nie przeżyć dużego zawodu. Jest takie powiedzenie: Jak nie cieszymy się z małych rzeczy, to nie zaslugujemy na większe.
Z doświadczenia wiemy że czasem ważniejsze nizeli kwestie finansowe sa aspekty funkcjonowania i działalności spółki. Miliony Cupiala w przeszłości relatywnie mało dały bo zarzadzanie bylo kiepskie lub fatalne. Tak jak wspomnialem wcześniej, spodziewam się informacji na polu organizacyjnym/sportowym nizeli stricte finansowym. Wrzucmy między bajki inwestorów z workiem pieniędzy. Wisła na ten moment nie rokuje na tyle dobrze, by mieć gwarancję sukcesów nawet w przekroju 2 lat. Marketingowo również polska liga to nawet nie jest top 20 Europy by przyciągnąć zagranicznego inwestora. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W sumie szkoda, że ta wiadomość wypłynęła. Teraz zaleje nas fala domysłów. Od współpracy z hiszpańskim klubem polegającą na wypożyczenia zawodników, przez podpisanie kontraktu z Carlitosem, jego bratem i jeszcze przyszłym dzieckiem, przez chińczyków z milionami na koncie, arabów, którzy na wielbłądach przemierzają świat, żeby dotrzeć do Krakowa z walizkami z pieniędzmi poprzez nowego wielkiego właściciela, który dorobił się milionów na grze w eurobiznes..
Zluzujcie trochę, bo zaraz się okaże, że tą super wiadomością będzie budowa pomnika, galerii sław i sparing z Villarrealem i na tym się skończy i dla niektórych będzie to powód do zrobienia seppuku.. Sami nakręcacie się niemiłosiernie i sami możecie się trochę rozczarować. Ja rozumiem, każdy z nas chciałbym dla klubu jak najlepiej ja również ale z dystansem podchodzę do wszelkiego rodzaju rewelacji. Cieszę się, że zarząd Wisły widzi szansę na rozwój, wie gdzie uderzyć, do których drzwi zapukać aby nie zostać odesłanym z kwitkiem. Podoba mi się ta postawa i jestem głęboko przekonany, że zarówno Marzena Sarapata jak i Damian Dukat wiedzą co będzie dla nas najlepsze. Z drugiej strony jednak zachowuje umiar w reakcjach, bo ja sobie mogę wymarzyć, że Messi i Ronaldo zagrają w Wiśle a potem się okaże, że chodzi zupełnie o kogoś innego.. Jeżeli ta niespodzianka będzie dotyczyć innych aspektów niż aspekt czysto sportowy połączony z pierwszą drużyną to również się będę cieszył. Bo funkcjonowanie klubu to nie tylko pierwszy zespół i miejsce w tabeli. Jest jeszcze strona finansowa, marketingowa itd.. Mądre wybory i zrobienie małego kroku do przodu jest o wiele lepsze, niż nagły kaprys zaistnienia w świecie i cieszenie się chwilą przez krótki okres. Już to przerabialiśmy kiedy Cupiałowi zamarzyła się LM z Holendrami. Dobrze było przez chwilę a problemy ciągnęły się za nami jeszcze długi czas. Chłodna głowa, analiza, mądre decyzje i metoda małych kroków - to powinno być nasze motto. Zbudujmy najpierw trwałe fundamenty a potem budujmy parter, pierwsze piętro, drugie, itd.. Na gównie, cegła ani pustak długo się nie utrzymają.. Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
WISŁAZWE - właśnie o to chodzi, że pompowanie balonika na podstawie tweetów członków zarządu u niektórych rozpala wyobraźnię ponad wszelką miarę......
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 29.01.2018 o godz. 14:23.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Lód na głowę ludzie. Serio. No chyba, że macie po 16 lat i ciągle jedzie do Was Stechert z walizką 40 mln zł. Czy ile to tam było...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
40 milionów i cały jeden grosz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Podpisuję się obiema rękami i nogami z tym co napisał ZWE!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Część użytkowników może (i tak statystycznie musi byc) miec po 16, 14 czy 12 lat więc nie wiem czemu kogokolwiek dziwią pojedyńcze urojone wizje..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak będzie mała rzecz i tak się będę cieszył....Niektórym i tak nie dogodzi
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ojtam... Sarapata ponoć powiedziała, że coś nam wiezie i że po przyjeździe to rozpakuje.
Pewnie butelka Sangrii |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko ok, ale kto jest odpowiedzialny za rozbudzanie nadziei kibiców jak nie ci tzw Twitterowi informatorzy ? Czy nie lepiej siedzieć cicho i nie puszczać jakiś niesprawdzonych informacji w eter, niż potem wychodzić na nie powiem kogo ? Wiadomo każdy chce jak najlepiej dla klubu, każdy chce się pochwalić jakimś fajnym newsem, ale czy nie lepiej by było gdyby ci którzy coś wiedzą nie puszczali pary z pyska dla dobra klubu ?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
tomasz_19 Przecież to Damian i Pani prezes wywolali ta dyskusje a nie żaden informator..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Nie możecie mieć pretensji do kibiców że zaczynaja pisać o domysłach. Jeśli macie mieć do kogoś pretensje to do zarządu. To oni zaczęli ta spirale domysłów wysyłając swoje Twitty. Ludzie zawsze będą marzyć o wielkiej Wiśle i nikt nie może im tego zabronić. Jeśli nagle się okaże że z dużej chmury będzie mały deszcz to zarząd dostanie rykoszetem od kibiców i będzie to całkowicie zasłużone. Nie piszę się takich rzeczy jeśli nie ma się czegoś dużego i na 100%. Jeśli się okaże że to będzie bzdura to poprostu po takich wpisach zarządu stracą zaufanie wielu ludzi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie lepiej, fajnie jest czytac te smieszne domysly i oczekiwania. Jeszcze smieszniej bedzie czytac narzekania, zale i frustracje zwiazana z niespelnionymi oczekiwaniami.
Ja na przyklad rzadam dobrego zimnego piwka i dobrej, cieplej kielby z frytkami!!! Michal, lat 33. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
@wiertar tak to świetna wiadomość. Poprostu jedno wyklucza drugie. A że z piatku, nie sądzę że taka diametralnia zmiana.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Przecież to Dukat i Sarapata wywołali tę burzę swomi wpisami na Twitterze - moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie, generalnie jak dla mnie bez sensu są takie wrzutki - albo ma się do ogłoszenia coś konkretnego od A do Z, albo nie puszcza się pary z ust i czeka, aż taki moment nadejdzie... A tak rodzą się tylko plotki i głupie domysły, a później najpewniej przyjdzie jeszcze dla wielu rozczarowanie...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Kolega wyzej wyczerpal temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zamiast zajmować się wróżeniem z fusów, wyślijcie lepiej SMSy na P. Prezes:
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wosc_roku_2017
Ostatnio edytowane przez Coglin : 29.01.2018 o godz. 17:41.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
A jak nakręcić sprzedaż jak nie masz do pokazania piłkarzy, dla których dodatkowe osoby przyjdą na stadion? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Myślisz że jak by wyszło że ściemniali na Twitterze to ludzie tłumem rzuciliby się do kas? Wątpię aby to było powodem twórczości zarządu na Twitterze.Na pewno coś mają albo będą mieć ale co to się okaże. Mam tylko nadzieję że się nie wygłupia z tymi twittami.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To nie jest zabieg majacy na celu podnieść sprzedaż karnetów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak jeszcze kończąc wątek e-sportowy bo już widzę rozmywamy temat. No chyba, że to posty zostaną do odpowiedniego tematu przeniesione (ale na razie chyba takiego nie ma).
Napisze więcej. Dużo osób interesuje się sportami (już nie wspominając o ich oglądaniu) których pewnie nigdy w życiu nie uprawiała typu hokej na lodzie, Formuła 1, skoki narciarskie itp. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tą bombą to nie będzie informacja o nowym sklepie Wisły? Może mają już dogadane finansowanie i projekt bo zgoda miasta ponoć jest na budowę?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
O sklepie już mówili w którymś wywiadzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
I tak naprawdę, fakt że przebywali wówczas w delegacji na Półwyspie Iberyjskim daje najmocniej do myślenia..... |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Tak sobie pomyślałem... Pani Marzena napisała na twitterze #wislakrakowmorethanfootball. Może po prostu chodzi o koszykówkę lub o to, że coś więcej ujawnią na środowym meczu koszykówki?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
"Dobrze zrobić takie dwa"- zakontraktowanie brata Carlitosa Moja rozkmina |
|
|

|