|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Wszystko ok tylko niech ogarną w końcu normalny czerwony kolor a nie jakieś bordowe dziadostwo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Klub rozpocząl wyprzedaż koszulek meczowych, mocno przecenionych dodajmy. Obecna cena to 189 zl.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
@krzaq12 199
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rzeczywiście, ale ludzie na twitterze piszą, że godzinę temu kosztowała jeszcze 189 zl.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
moje komentarze na FB też o tym przypominają
zmienili, to po pewnym czasie z 189 na 199 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
Jest wiec tak, ze babeczki na pierwszej zmianie szyja dla Nike a na drugiej dla Adidasa czy innego Umbro. Co do tematu to chcialbym zeby zostal Adidas bo jakosc jest naprawde dobra a i wzory, ktore do tej pory mielismy byly bardzo ladne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Może i te same szwalnie etc. Ale jakoś 4F to jest po prostu syf, jak to wcześniej pisałem. Do Nike,czy Adidasa żadne ich koszulki pseudo termoaktywne się nie umywają.
Rozumiem, że cena jest 2x wyższa, ale coś za coś. A wolę, żeby u nas w klubie piłkarze nie pocili się jak świnie w tych produktach. Koszulkę za 200 czy 250zł przeboleję.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 18.05.2018 o godz. 11:37.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie sądzę, by próbując wejść na rynek piłkarski - w dodatku przez taki klub jak Wisła - zdecydowaliby się na słaby jakościowo sprzęt. Jeśli wejdą, pewnie wejdą z czymś odpowiednim jakościowo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
serek ma rację, przecież chyba badziewia nie proponowaliby komitetom olimpijskim Polski, Serbii, Grecji oraz Łotwy skoro podpisali umowy z 4f.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam mieszane uczucia, niby to polska firma, ale jakoś nie jestem przekonany czy jakościowo dadzą radę w porównaniu z zachodnimi markami jak nigdy nie robili i nie mają w swojej ofercie asortymentu piłkarskiego.
Osobiście wolałbym żeby został Adidas.
Ostatnio edytowane przez heoij : 18.05.2018 o godz. 13:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Druga sprawa cena musiałaby być o wiele niższa od obecnej, bo nie będę za 4F płacił podobnej kwoty jak za Adidasa czy Nike.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana - jeżeli złożyli Wiśle dobrą ofertę i zaoferowali niezły jakościowo produkt (a to na pewno zostało zweryfikowane) to nic tylko się cieszyć, że w końcu polska firma będzie naszym sponsorem technicznym.
Z tego co wiem największą zaletą adidasa nie była wcale jakość koszulek meczowych tylko bardzo bogaty offset dla pierwszej drużyny jak i akademii - jeżeli więc Wisła decyduje się na 4f to zapewne udało się wynegocjować podobne wsparcie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
1) 4F nie stac na Wisle. Jest po prostu za biedna
2) nie maja wprawy w produkcji tylu ciuchow dla calej druzyny i sztabu azkoleniowego, a to wszystko na wysokim poziomie 3) kojarzeni sa ze sportami zimowymi Jezeli 4f zostanie zaklepany to bede mocno zdziwiony |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To kup sobie koszulkę termoaktywną do biegania Nike np. DriFit za 140zł, a koszulkę "termoaktywną" 4F za 70zł.
Zobaczysz różnicę. 4F to nie jest marka premium, żeby za ich koszulki płacić po 250zł. Jak tylko jakościowo będzie produkt ok i cena w normie jak na taką markę to ok. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
I cenię ich wyżej od Nike (którą również mam) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
zrobią trochę droższe ciuchy niż zazwyczaj to i jakość się podniesie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
kurtki zimowe z kolekcji pyongchang w bonarce plasowały sie pomiedzy 3 a 4 TYSIACE pln , więc już raczej 4f oderzyło w wyższy target cenowy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Za takie gówno? ....a Ale ludzie są naiwni. Za 1tys zł kupujesz Gore-Tex od arcteryxa albo Patagonia a nie za 4razy tyle kurtkę z 4f buahaha
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
4F nie celuje w piłkę kopaną bo wydatki duże a zyski niewielkie. Poza tym turniej 4 skoczni już w tamtym sezonie nie był największy, tylko najbardziej rozreklamowany. A w tym spada na trzecie miejsce po RowAir i Planica7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Żadne 4F nie będzie ubierać Wisły Kraków.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
PS. Ok w porównaniu do 4F to faktycznie premium. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Mam wrażenie, że to całe 4F to bardziej wymysł kibiców, niż realna opcja dla nas, choć wcale nie mam jakoś specjalnie nic przeciwko nim. Jeśli zrobiliby solidny produkt to czemu nie, ale powtarzam, nie wierzę zbytnio w to...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
4F spoko opcja. Ja tam lubię ich ubrania a co do ich biedy. Ubierają reprezentację na igrzyska a nie będą w stanie ubrać drużyny piłkarskiej? Proszę was.
Po drugie. Myślicie że adidas nike czy inna puma płaci Polskim drużynom za to że grają w ich strojach? To nie Barcelona czy Real. My pewnie w najlepszym wypadku dostajemy stroje za free. ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2016
Offline |
|
![]()
:tsw_uscisk_lechia:
:tsw_uscisk_slask:![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Ja mam takie pytanie dlaczego nigdy nie można spersonalizować białej/wyjazdowej koszulki |
|
|
|
Member
Od: 02.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|