|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Do pasów nie pójdzie musiałby być idiotą,
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W. Kowalczyk za weszlo:
Cytat:
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
rany boskie wtedy na stadion na ten mecz trzeba by wziasć cos co mozna wcisnac do uszu jako zatyczki co by bembenki nie popekały by sie działo ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A co by się miało dziać? no chyba że ktoś z Was uważa go za Wiślaka?
zwykły szczur, którym nie ma sensu się przejmowac, niech gra nawet w Cracovii i tak utracił honor i skończył jak łajza, tego brakowało żeby przejmować się gnojkiem i wyczepywać siły na gwizdy dla niego, a kim on ....a jest? - pyta się Mały, a ja razem z nim? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
A ja mam pytanie do bardziej zorientowanych forumowiczów: czy Wisła dostała już kasę za tego "Kuricę", który od nas uciekł? Przecież umowa (kontrakt) obowiązuje obie strony. Jeśli klub nie płaci pensji, zawodnik może wystąpił o rozwiązanie umowy z winy klubu. Czy w drugą stronę też to działa? Przecież zawodnik, który chce odejść mimo ważnej umowy, POWINIEN zapłacić.
Czy Adam Kokoszka-"Kurica" to zrobił? Bo jeśli nie, to czy Wisła może zablokować mu jakiekolwiek przejście do kolejnego klubu w sytuacji, gdy sprawa z klubem poprzednim nie została wyjaśniona? Wiecie coś o tym? Bo w naszej sytuacji transferowej każde paręset euro by się przydało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pełonoprawnie ale chyba jakaś kasa za to Wiśle się należała i mieli się o to upominać a z tego co mi wiadomo na razie nic nie wpłynęło
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Apropo uciekiniera, Kokoszka wraca na polskie boiska prawdopodobnie zagra w Koronie lub Jagiellonii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Wszystkim Wiślakom - do Siego! ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No a ta kasa za wyszkolenie? Było coś takiego i Empoli miało nam za to zapłacić 0.5 mln €
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.konyaspor.org.tr/2009/ - Pawełek piłkarzem Konyaspor
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wg mnie zle wybrał dwa farfocle które wcześniej czy pozniej mu się przytrafią i polecą kamienie, pawełek pod presją wymięka szybko siądzie na ławie i wróci do polski
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kamienie to wersja soft, poszedł do klubu który walczy o życie. Turasy mu nie odpuszczą, ale Bolkowi się prowizja zgadza, Pawełkowi konto się zieleni, życie jest piękne. Zobaczymy jak długo.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli lepeij jak rzucają kamieniami?
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie przesadzajcie z tymi fuckami, byl tylko jeden, poza tym, jak dla mnie to on moze tam rzeczywiscie sie solidnie prezentowac, bedzie mial wiele okazji do wykazania sie, stadion lekko kurnikowy, nie bedzie az takiej presji. Coś jak w Odrze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mariusz na treningu swojej nowej drużyny.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oficjalna strona klubowa Wisły milczy. Czy ktoś tam obecnie w ogóle pracuje? O przepraszam jest wywiad z Maciejem Żurawskim. Główny temat rozmowy? Sytuacja Frankowskiego w Jagiellonii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Śnieżka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cos mi sie wydaje ze my jeszcze za Mariem zatesknimy.....jemu samemu zycze wszytskiego dobrego ,w goracych tureckich klimatach
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Fuck był nie jeden, ale dwa.
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jesli te artykuly to prawda to nie dziwie sie ze Brozki i Pawelek przystali na propozycje.
Tu a propo Brozkow: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html a tu a propo Mariusza: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/pol...wiadomosc.html ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sądzę że jedynym który wyjdzie dobrze na transferze Maria jest ... manager Bolek (zresztą to podobno on a nie Osuch pilotuje transfer bliźniaków). Obstawiam (choć naprawdę nie życzę Mariowi źle) że nasz były bramkarz dostanie przed końcem sezonu nie więcej niż trzy miesięczne wypłaty w gotówce, po zakończeniu sezonu jego klub spadnie do drugiej ligii, po czym okaże się że klub nie ma kasy dla Maria, ale będą go chcieli opchnąć za 2M EUR, skutkiem czego Mario wystąpi o rozwiązanie kontraktu i po trzech miesiącach (tak gdzieś koło września) będzie całował klamki w polskich klubach z prośbą o pracę. Nową pracę uda mu się pewnie dostać ale nie za 150k EUR ale za jakieś 80k EUR. I będzie bardzo żałował że nie dogadał się z Wisłą. Ostatnimi czasy jakoś wszystkie wyprawy Polaków do Turcji kończą się w podobny sposób (nawet mądrala Szymek uciekał stamtąd z podkulonym ogonem a teraz opowiada o wyższości ligi tureckiej nad polską) A Bolek? Bolek zgarnie swoją prowizję i gitara. Podejrzewam że gdyby nie on i jego mamienie Maria kontraktem z Turkami Wisła dogadałaby się z Pawełkiem. Naprawdę bardzo jestem ciekaw czy będę miał rację. A jeśli chodzi o Brożków: potwierdza to co pisał w swoim poście Colman a'propo kwoty kontraktów dla bliźniaków. I jestem się gotów założyć że takiej kasy Brożki od Turasów nie wyciągną (nawet jeśli będą ją mieć wpisaną w umowę). |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pierwszy trening Trabzonu w Nowym roku ( Na zdjęciach nie ma jeszcze Brożków )
Uploaded with ImageShack.us |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|