The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2011, 13:54
Hmm trzeba zmienić nazwę tematu na : JA SUPER TAKTYK ( moja wizja gry drużyny ).

2 str bredni o ustawieniu - Maaskant i tak ustawi zespół jak mu się będzie podobać ( czyli IMO najlepiej jak się da ), a wasze rozkminy kto gdzie, z kim i kiedy to można na Onecie pisać.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 24.06.2011, 13:59
Jeśli Chavez usiądzie na ławce, to można stwierdzić że środek obrony jest mocny jak nigdy, ciekawe jak się będzie spisywał Lamey i mam nadzieje nowy lewy obrońca. Jeśli wypalą a przynajmniej będą lepsi niż ich konkurenci (wcześniej Cikos i Paljic) to defensywa na lige mistrzów jest gotowa.

Pomoc także jest mocna, Melikson, Iljiew, Małecki, Kirm, doświadcenie Sobola czy jego zmiennika Wilka, A teraz doszedł jeszcze ten Nunez. Prócz nich są jeszcze Garguła z Boguskim. Każdy z nich pokazał w ciągu swojej całej kariery że grać w piłkę potrafią. Pokazać się musi z nich tylko Nunez, o nim to niewiem nic.

w ataku niestety posucha, tylko ,zresztą dobry, Genkov.
Kadra nawet na dzień dzisiejszy jest mocniejsza niż w czasach meczów z Realem Madryt. Pierwszy raz można podchodzić z optymizmem do nadchodzących kwalifikacji, jednak piłkarze muszą zrozumieć że ogórków nie należy lekceważyć, co niestety naszym ekipom zdarza się aż zanadto często.

Liczę na jeszcze dwa transfery Lewego obrońcy i koniecznie Napastnika.
Z okienka które notabene nawet się jeszcze nie zaczęło jestem bardzo zadowolony.
Chyba nigdy tak nie było, by jeszcze w czerwcu kadra była niemal kompletna, pozostaje mieć tylko nadzieję że żaden z kluczowych piłkarzy nas nie opuści.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 24.06.2011, 14:07
Sprowadziliśmy 4 zawodnikow z czego o żadnym z nich 99% ludzi z tego forum nie slyszało nigdy w życiu - a podnieta co najmniej jakby przyszedł Messi z kolegami z Barcy.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
misiek189
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 24.06.2011, 14:24
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Sprowadziliśmy 4 zawodnikow z czego o żadnym z nich 99% ludzi z tego forum nie slyszało nigdy w życiu - a podnieta co najmniej jakby przyszedł Messi z kolegami z Barcy.
No przecież, że lepiej płakać. Ja jestem załamany bo nie ma Van Nistelrooya.

Meliksona, Genkova, Pareiki, a nawet Jaliensa też przed przyjściem do Wisły nie znałem. Jakoś tak jednak wyszło, że cała czwórka grała w pierwszym składzie, w tym trzech wyróżniało się znacznie. Ludzie się cieszą bo Valckx w zimie pokazał, że nie ściąga do klubu byle kogo.
Ostatnio edytowane przez misiek189 : 24.06.2011 o godz. 14:27.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.06.2011, 14:28
Płaczmy, że przyszły potencjalne wzmocnienia.Płaczmy, że nie przyszedł Mesi.Szukajmy dziury w całym.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 24.06.2011, 14:28
Widać w końcu pewien profesjonalizm w naszym klubie w związku z przeprowadzanymi transferami i przygotowaniami do walki w europejskich pucharach.
Pozyskani zawodnicy nie są z łapanki - ''bierzemy ich bo na YT dobrze wyglądają''.

Dwóch podstawowych zawodników Partizana Belgrad, z przeszłością w pucharach europejskich. Holender z ligi angielskiej też z dobrym CV i teraz 23 letni Argentyńczyk ( mam nadzieję, że pogra więcej niż Rios).

Można by powiedzieć, że trener Maaskant będzie miał ból głowy przy zestawieniu bloku defensywnego ale to dobrze, będzie większa konkurencja w zespole, co zwiększy umiejętności zawodników - co mnie bardzo cieszy.
Każdy będzie musiał dać z siebie więcej niż w poprzednim sezonie aby wywalczyć sobie miejsce w 11.

Teraz do pełni szczęścia brakuje nam jeszcze zmiennika dla Genkova oraz dla Meliksona. Mam cichą nadzieję, że D.S zakontraktuję, zawodników na podobnym poziomie jaki prezentują Ci dwaj.
Ciekawie mnie również jak potoczą się losy Sivakova czy zostanie w Wiśle na kolejny sezon, czy też już go nie zobaczymy.

W końcu nie popełniamy błędów z przeszłości i przed ważnymi meczami w Europie nie wyprzedajemy zawodników na prawo i lewo jest wręcz przeciwnie do zespołu przychodzą zawodnicy, którzy nie są uzupełnieniem kadry a w moim odczuciu mogą być wzmocnieniami. Oczywiście wszystko zweryfikuje boisko ale póki co jestem dobrej myśli.

Pasowało by też, trochę przewietrzyć szatnię, myślę że w końcu darmozjad Łobodziński rozwiąże kontrakt i na jego pensję, ściągniemy zawodnika który będzie jej wart. Do tego Łukasz Garguła, w moim odczuciu nie ma praktycznie większych szans na grę podobnie jak Kowalski oraz Burliga, należałby ich albo sprzedać albo wypożyczyć.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.06.2011, 14:34
Ciekaw jestem co z tym mlodziencem z GKS KAtowice ktory byl przymiezany do Wisly...
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 24.06.2011, 14:38
Myślę, że w obronie może być wiele wariantów. Np. Na lewej Lamey, na środku Jovanovic z Chavezem, a na prawej Jaliens. Maaskant zapewniał, że Jaliens będzie grał w pierwszym składzie, więc szkoda sadzać albo Jovanovicia albo Chaveza kiedy Jaliens może grać na prawej.
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 24.06.2011, 14:42
OSI: Marko Jovanović podpisze kontrakt z Wisłą w najbliższy poniedziałek.
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 24.06.2011, 14:44
najm - gdzie to czytałeś że Jaliens będzie w podst 11? chyba mi umknęło.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 24.06.2011, 15:07
Kibic1928 napisał(a):Wyświetl post
Maaskant nigdy tego nie powiedział wprost, bo by sobie strzelił w kolano. Ale między wierszami dał do zrozumienia, że Kew jest dla niego szalenie ważnym zawodnikiem.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 24.06.2011, 15:08
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
W końcu nie popełniamy błędów z przeszłości i przed ważnymi meczami w Europie nie wyprzedajemy zawodników na prawo i lewo jest wręcz przeciwnie do zespołu przychodzą zawodnicy, którzy nie są uzupełnieniem kadry a w moim odczuciu mogą być wzmocnieniami. Oczywiście wszystko zweryfikuje boisko ale póki co jestem dobrej myśli.
Mimo wszystkich dotychczasowych wzmocnień trzeba zauważyć, że o wynikach przesądza głównie klasa napastników. Możemy mieć mocną obronę ale to nic nie da, jeżeli atak nie będzie wystarczająco mocny. Taka sytuacja kończy się graniem na 1-0, co często obserwowaliśmy w ostatnim sezonie, widząc nieraz męczarnie ze zdobyciem gola a potem dramatyczne bronienie tego 1-0. Nie tędy droga.

Za to może być odwrotnie - jeżeli atak jest mocny to można wygrywać mając nawet słabą obronę, czego przykładem są lata gdy bramki seryjnie strzelali Zurawski do spółki z Kuźbą lub Frankowskim.

Dlatego wniosek jest następujący - atak zawsze powinien być najmocniejszą formacją w zespole, a gwiazdami całej drużyny powinni być klasowi napastnicy. Jeden (jak dla mnie dość przeciętny) Genkov, to stanowczo za mało. Na tę pozycję potrzebujemy napastnika, który będzie stwarzał realne zagrożenie przy każdym kontakcie z piłką. Killera, jak Żurawski kilka lat temu. Bez tego nie będzie wyników, choćbyśmy nawet Marcelo znów ściągnęli na obronę.

Kibic1928 napisał(a):Wyświetl post
Wprawdzie pytanie nie jest do mnie, ale podpowiem:
http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...eszlym,1657786

Cytuje kluczowy fragment z wypowiedzi Maaskanta:
Cytat:
- Kew jest dla nas kluczowym graczem. Nie przez przypadek grał w reprezentacji Holandii, a także w Lidze Mistrzów. Ma na tyle duże doświadczenie, że może się nim teraz dzielić na boisku z resztą drużyny. Być może zauważył pan takie zjawisko, że gdy Kew jest na boisku, to cała obrona, cała Wisła rośnie w siłę przy nim, gra lepiej niż bez niego? Jeśli nie, to na pewno zauważył pan, że gdy Kew nie ma na boisku, to obrona gra znacznie gorzej. I to jest wielka różnica!
Wystarczy przeanalizować sposób, w jaki traciliśmy gole w minionym sezonie, choćby w meczu wyjazdowym z Legią. Gdyby Kew grał w tym spotkaniu, to do tych sytuacji nigdy by nie doszło!
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 24.06.2011 o godz. 17:32.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.06.2011, 15:11
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Widać w końcu pewien profesjonalizm w naszym klubie w związku z przeprowadzanymi transferami i przygotowaniami do walki w europejskich pucharach.
Pozyskani zawodnicy nie są z łapanki - ''bierzemy ich bo na YT dobrze wyglądają''.

Dwóch podstawowych zawodników Partizana Belgrad, z przeszłością w pucharach europejskich. Holender z ligi angielskiej też z dobrym CV i teraz 23 letni Argentyńczyk ( mam nadzieję, że pogra więcej niż Rios).

No wlasnie....

Przyklad Riosa pokazuje ze zawodnicy przychodzący z "kopalni" talentow za jaka uwazana jest Argentyna wcale nie musza "wciagnac" tej ligi nosem.

A tak wlasnie zapowiadany byl Rios-gwarant wielu bramek i asyst jak poł forum rokowało.A potem sie zastanawialo jak on moze byc tak wolny na Argentynczyka.

Wszystko pokaza sparingi i potem juz mecze w Pucharach.Na razie takie gdybanie i wstawnianie Jovanoviaca za Pajlica jest z dupy -bo ambitny Dragan ze skladu wg mnie wygrysc sie łatwo nie da.

Fakt faktem ze potrzebujemy jeszce napastnika-ale powiedzmy sobie szczerze -tak przefiltowanej kadry to mysmy juz dawno nie mieli,teraz tylko troche szczescia w losowaniach,........
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
ardem99
Member

Stary 24.06.2011, 15:26
jestem przekonany, że do Wisły dojdzie jeszcze dwóch zawodników, w tym napastnik i lewy obrońca. Stan to nie jest Bednarz czy złotousty Maciej, żeby obiecywać i nie dotrzymywać słowa. Ważne tylko, żeby nowi zawodnicy pojawili się jak najszybciej, tak, żeby mogli zagrać w niedzielę. Szczególnie dotyczy to napastnika, który musi się zgrywać z pomocnikami.
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 24.06.2011, 15:42
Warto też dodać, że River, skąd przyszedł Andy, jest bliski katastrofy i spadku z najwyższej klasy rozgrywkowej.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.06.2011, 15:54
morganfield napisał(a):Wyświetl post
Warto też dodać, że River, skąd przyszedł Andy, jest bliski katastrofy i spadku z najwyższej klasy rozgrywkowej.
Gdyby chcieli za niego grosze to możnaby go wykupić i wypożyczyć.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.06.2011, 16:01
Cytat:
A w ustawieniu z Sobolem i Wilkiem jakby to miało wyglądać?
za Nuneza Wilk, choć patrzycie na Argentynczyka pod zlym kontem, on nie jest az tak ofensywny jak Melikson, ani tez tak defensywny jak Sobol :] sam Maaskant to podkreslil
Odpowiedz cytując
ardem99
Member

Stary 24.06.2011, 16:02
właśnie Rios przychodził jako zawodnik rezerwowy, a Nunez czy Jovanović rozegrali około 20 spotkań w sezonie.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 24.06.2011, 16:02
willow napisał(a):Wyświetl post
Maaskant nigdy tego nie powiedział wprost, bo by sobie strzelił w kolano. Ale między wierszami dał do zrozumienia, że Kew jest dla niego szalenie ważnym zawodnikiem.
Nie tak dawno Żurawski był bardzo ważnym łącznikiem pomiędzy trenerem a drużyną, a chwilę później przyrósł do ławy. Sądzę, że Q nie będzie wpychany do składu za wszelką cenę. Szczególnie jeśli rzeczywiście będzie rywalizował z Chavezem o miejsce na prawym środku.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 24.06.2011, 16:15
mnie najbardziej wkurza ze ze wszystkich podawanych skladów Lamey jest w podstawowym skladzie na prawa obrone ,dla mnie dalej boki sa do obstawienia ,cos mi sie wydaje ze Nunez i tak wyladuje na skrzydle
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.06.2011, 16:53
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
a kogo byś chciał malkontencie? wymień mi przynajmniej 1 piłkarza o uznanym nazwisku, który chciałby grać w polskiej ekstraklasie... Messiego Ci się zachciało? to kibicuj drużynom o zasobniejszym portfelu...

nie chodzi o to, żeby piłkarze przychodzący do Wisły mieli już wyrobione nazwisko w europejskim czy światowym footballu, bo nas po prostu na nich nie stać... cała zabawa polega na tym, żeby ściągnąc możliwie jak najtańszych zawodników, którzy przy tym dysonują wystarczającymi umiejętnościami żeby u nas grać, bo czy nazwiska Pareiko, Melikson, Genkov mówiły Ci coś zanim do nas przyszły? właśnie... nie! dlatego chłopie daj se siana, jak Ci się coś nie podoba to po prostu tu nie zaglądaj to przestaniesz szarpać sobie nerwy i co najważniejsze użytkownikom tu zaglądającym... nara
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.06.2011, 16:57
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
mnie najbardziej wkurza ze ze wszystkich podawanych skladów Lamey jest w podstawowym skladzie na prawa obrone ,dla mnie dalej boki sa do obstawienia ,cos mi sie wydaje ze Nunez i tak wyladuje na skrzydle
a kogo mamy podawać? X ? moze przestawimy sie na 3-6-1 albo 3-5-2? aktualnie jest tylko Lamey, a rezerwowy Burliga więc tak się typuje. a jak przyjdzie ktos lepszy to jego bedziemy wstawiac do naszych 11.

Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 24.06.2011, 17:02
HEDu napisał(a):Wyświetl post
a kogo mamy podawać? X ? moze przestawimy sie na 3-6-1 albo 3-5-2? aktualnie jest tylko Lamey, a rezerwowy Burliga więc tak się typuje. a jak przyjdzie ktos lepszy to jego bedziemy wstawiac do naszych 11.

Nie wiem tylko czy zauważyliście, ale g...o wszystkich obchodzą "WASZE 11", bo to kompletne bzdury. Temat transferowy był wystarczająco zdominowany przez lemingi już bez tych rozkminek i wklejania screena z menedżera, a podpowiadanie trenerowi jak powinien ustawić skład jest mega śmieszne. Nie zabawne, śmieszne.
Rozumiem (z trudem, ale jednak) rozmowę o ewentualnej przydatności, charakterystyce gościa, który tu przychodzi, ale rozkminy rodem z FMa to dla mnie hardkor
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.06.2011, 17:04
To że teraz Maaskant widzi Nuneza na środku pomocy nie znaczy że nie wyląduje ( z przymusu ) na lewej obronie .

Wszyscy pamiętamy gdzie Paljic zaczynał u Maaskanta ( na lewym ataku ) , a gdzie gra teraz ( lewa obrona ) , życie płata nie jeden figiel .

Wydaje mi się że koniecznością jest w tej chwili nie tyle pozyskanie kolejnego pomocnika , co wytransferowanie Garguły . Musi się zwolnić w zespole miejsce dla Bruda , który pokazuje coraz większą chęc walki o meczową 18 . Sobol , Wilk , Jirsak , Brud , Melikson + Nunez , Iliev i Boguski i mamy alternatywy na obsadzenie 3 miejsc w środku pomocy . Do tego nadal nie wiadomo co z Mączyńskim .

W pomocy sobie damy rade z tym co mamy , w ataku dojdzie na pewno jeden napastnik i będzie już pięknie . W obronie przydałby się jeszcze jeden boczny obrońca ( jeśli takowy nie jest Nunez to zostajemy wciąż tylko z Paljiciem ? (!) na lewej stronie . I tutaj jest już mała porażka na dzień dzisiejszy . Wielu widziało boki obrony jako najsłabsze elementy naszego zespołu w poprzednim sezonie i nie sądze aby Maaskant tego nie widział .

2 transfery do klubu - sprzedaż Garguły , w pakiecie z Kowalskim o którym nawet sam trener nie wypowiada się jako środkowym obrońcy . Burliga mógłby zostać , chociaz i tak może nie powąchać murawy w tym sezonie . Jakbyśmy jeszcze rozwizali kontrakt z Łobo to kadra będzie po prostu czysta jak łza .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 24.06.2011 o godz. 17:06.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 24.06.2011, 17:14
AOT napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem tylko czy zauważyliście, ale g...o wszystkich obchodzą "WASZE 11", bo to kompletne bzdury. Temat transferowy był wystarczająco zdominowany przez lemingi już bez tych rozkminek i wklejania screena z menedżera, a podpowiadanie trenerowi jak powinien ustawić skład jest mega śmieszne. Nie zabawne, śmieszne.
Rozumiem (z trudem, ale jednak) rozmowę o ewentualnej przydatności, charakterystyce gościa, który tu przychodzi, ale rozkminy rodem z FMa to dla mnie hardkor
Nikt tu nie doradza i nie bawi się w trenera - każdy raczej zastanawia się jak będzie wyglądało zestawienie jedenastki, jaką taktyką zagramy. O takich sprawach można podyskutować. Jeśli taki temat Cię nie interesuje po jaki .... tu zaglądasz?
Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 24.06.2011, 17:25
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Nikt tu nie doradza i nie bawi się w trenera - każdy raczej zastanawia się jak będzie wyglądało zestawienie jedenastki, jaką taktyką zagramy. O takich sprawach można podyskutować. Jeśli taki temat Cię nie interesuje po jaki .... tu zaglądasz?
Interesuje mnie, bo nie znam tych nowych zawodników, a tu może ktoś widział jakiś mecz, może ktoś wie coś więcej, może ktoś ma ciekawe spostrzeżenie. Tymczasem takie posty jeśli w ogóle są, to giną wśród pierdół klepanych przez domorosłych selekcjonerów albo jakieś dzieci zbytnio przejęte sytuacją.
Inaczej - po co zastanawiać się jak będzie wyglądać jedenastka, przecież nikt nie ma na to wpływu tutaj. Za to można pozastanawiać się kim jest dany zawodnik na podstawie pewnych informacji, które się posiada. Ja nie posiadam, więc tu zaglądam z nadzieją znalezienia kogoś, kto posiada i ma coś mądrego do powiedzenia.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.06.2011, 17:26
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
juz 17 osób wkleiło tu swojej 11( aż policzyłem ) , co druga jest taka sama i tak naprawde co one wnoszą do dyskusji ? co to za sztuka zestawic sobie 11 zawodników . Mecz ze Skono juz niedługo i do zestawienia 11 jest odpowiedni temat , tam sie można pobawić w " meganerów". Równie dobrze pytanie możesz skierować do moderatora po ... tu zagląda skoro mu się nie podoba co dzieciaki piszą ( a często kasują tego rodzaju posty ).

popieram stanowisko AOTa
Ostatnio edytowane przez Karherop : 24.06.2011 o godz. 17:30.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.06.2011, 17:32
Tak jak kiedyś pisałem, że brakuje nam do środka takiego Boukhariego, tylko trochę szybszego. Dziś Maaskant potwierdził moją opinię. Nunez w środku pola będzie spełniał podobną rolę co Boukhari. Ważne jest to, że ma świetne warunki fizyczne, nie boi się rywalizacji jeden na jeden, jest niesamowicie szybki. Ale na jakieś bardziej składne opinie trzeba poczekać do rywalizacji ligowej i pucharowej.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.06.2011, 17:36
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Tak jak kiedyś pisałem, że brakuje nam do środka takiego Boukhariego, tylko trochę szybszego. Dziś Maaskant potwierdził moją opinię. Nunez w środku pola będzie spełniał podobną rolę co Boukhari. Ważne jest to, że ma świetne warunki fizyczne, nie boi się rywalizacji jeden na jeden, jest niesamowicie szybki. Ale na jakieś bardziej składne opinie trzeba poczekać do rywalizacji ligowej i pucharowej.
Mogę prosić o źródło tego wytłuszczonego? Bo oglądając gościa na kompilacji nie odniosłem takiego wrażenia.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 24.06.2011, 17:39
Karherop napisał(a):Wyświetl post
juz 17 osób wkleiło tu swojej 11( aż policzyłem ) , co druga jest taka sama i tak naprawde co one wnoszą do dyskusji ? co to za sztuka zestawic sobie 11 zawodników . Mecz ze Skono juz niedługo i do zestawienia 11 jest odpowiedni temat , tam sie można pobawić w " meganerów". Równie dobrze pytanie możesz skierować do moderatora po ... tu zagląda skoro mu się nie podoba co dzieciaki piszą ( a często kasują tego rodzaju posty ).

popieram stanowisko AOTa
Oczywiście przesadą są te wszystkie wklejane "boiska ze składem", jednak nie uważam, by dyskusja o ustawieniu pozyskanych zawodników (opierając się na słowach trenera) była bezsensowna.

AOT wytłumaczył mi swoje podejście w kolejnym poście i po sprawie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów