|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Piszesz o tych ostatnich na G czy na caly stadion bo oficjalna podaje ze biletow na Derby jeszcze troche zostało. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Coś ewidentnie jest nie tak. Mecz jutro a w kasie wciąż są bilety. Przecież walczymy o mistrzostwo, mecz jest o 20, przyjeżdża aktualny mistrz Polski, odwieczny rywal, pogoda ma być optymalna. Emocje gwarantowane.
Problem chyba nie leży w samej cenie, skoro nadal są najtańsze bilety. W ogóle nie dziwi mnie zatem fakt, że Wisła nie upomina się o reszte stadionu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Odwieczny rywal to dopiero w niedziele. To tak na marginesie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
zachęcać znajomych, rodzinę, itp. może ktoś się skusi!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
I tu tu wychodzi jak na dłoni że Wiśle wystaczyłaby pojemność max 25 tys. A pamiętam jak niektórzy mruczeli że 33 to za mało że chcą 40
![]() Teraz to mega problem z zapełnieniem stadionu będą mieli w Gdańsku i we Wrocławiu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na jakiej podstawie tak mówisz? Będą bilety po 15-20 za bramkami i 25-30 wzdłuż boiska to stadion się zapełni. Znam parę osób które właśnie nie pójdą z tego powodu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dokładnie też mam znajomych co mówią że pół gola za mecz to troszkę wygórowana cena w szczególności że szli by ze swoją drugą połówka a to już 100 zeta. A że nie są jakimiś Mega-psycho fanami wiec chcą sobie siąść gdzieś spokojnie i po prostu obejrzeć widowisko. Chyba prosta piłka i myślę że dużo takich osób jest.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Poza tym trzeba wziąść pod uwagę, że są osoby, które maja karnety a nie pójdą. Sam mam w pracy parę osób, które kupuja karnety (nie na G) żeby iść na 2-3 mecze ale nie stać za każdym razem w kolejce po bilety.
Ja osobiście nie mogę sie doczekac sprzedazy przez internet - przeciez to w XXI wieku chyba ni jest aż tak trudne |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ile biletów na jutro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc myslałem, że do dzisiaj biletów już nie bedzie. A tu jeszcze troszku jest. Wiec chyba jak na razie większy stadion nie jest potrzebny, gorzej by to wyglądało, dużo wolnych miejsc. Co będzie jak otworzą cały...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Był ktoś dzisiaj po bilety? Dużo ludzi się przewija? Będzie szansa kupić jutro jeszcze kilka sztuk? Wiem, że nikt mi dokładnie tego nie powie, ale może ktoś wie ile zostało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Pewnie koło 1000 zostało... Myślę, że Wichar87 kupisz jutro bilety. Ale śledz ewentualnie oficjalną, bo jak się skończą to na pewno podadzą takie info.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak będa bilety tansze i sprzedarz internetowa, to będzie wiecej ludzi chodzić... nie każdy widocznie jest takim fanatykiem, zeby sobie przez tydzien odmawiać wszystkiego, żeby płacić 5 dych za bilet.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co do placenia karta i przez internet to niestety najpierw musi byc oddany caly stadion we wladanie Wisly, operator jakis a w tej chwili to wszystko to jest prowizorka bo sama Wisla nie wie na czym stoi ,jeden wielki burdel zafundowany przez Majchra .Czy wy mislicie ze Wisla by nie chciała zapełnić stadionu,bilety sprzedawac przez neta płacić karta? na razie to miasto ma stadion, a klub robi co w jego gestii żeby wszystko było ok.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To miał być jakiś żart czy co ? Żenada ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Po pierwsze nie mamy 20 tys fanatyków żeby zapełnić cały stadion. Po drugie ceny na mecze top są dość wysokie. Po trzecie nie będzie gości. Po czwarte mamy w tym tygodniu 3 mecze w 8 dni, nie każdy ma tyle kaski żeby wszystkie zaliczyć.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dokładnie, nie wszyscy mogą sobie zapewne pozwolić, żeby w ciągu tygodnia pójść na dwa mecze, w tym jeden z kategorii TOP. Wielu kibiców pewnie musiało wybierać, na który mecz się wybrać. No cóż, takie życie. I tak będzie imponująco stadion (a raczej jego połowa) wyglądał, nawet jeśli, odpukać, nie pójdą wszystkie bilety.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na jakie sektory pozostały ostatnie sztuki biletów? ano na te które niby mają gorszą widoczność.
Ale to wina zle wykonanej mapki stadionowej przez klub. Bo gdy patrzę na nią to rzeczywiście sektor D24 czy D23 to jakaś pomyłka. A w rzeczywistości jest inaczej, są to miejsca, z których jest jeden z najlepszych widoków na murawę. E16 czy E11 (i góra) też jakieś wyciągnięte.. a na real ich boki kończą się na poziomie boiska. Przykład: http://i56.tinypic.com/2z86wyh.png , co oni tak to porozciągali..(narożniki względem trybun za bramkami). Na mapce narożniki wyglądają jakby były pochowane za trybunami za bramkami.. i była jakaś jakaś przepaść która ciągnie się na minimum 10 metrów (od sektora D22 i D21) a na żywo jest to odległość nieco ponad .. jednego metra, a sektory nie chowają się za trybunami za bramką, tylko są praktycznie na ich poziomie a widok z nich jest jeden z najlepszych na murawę. Drugi przykład: http://i55.tinypic.com/2dgl1qu.png , sektor D12 a przede wszystkim D11 ( to samo po stronie F) wyglądają jakby krzesełka były skierowane na boczne trybuny za bramkami. W rzeczywistości wygląda to mniej więcej tak: http://i55.tinypic.com/ivh7vr.png .Dla osób , które nigdy nie były na stadionie mapka jest priorytetowa i powoływać się musza właśnie na nią. Drudzy to tacy których zraziły te miejsce mimo że mają karnet i chodzą na każdy mecz. Ale nigdy tam nie siedzieli i mają już o tych sektorach swoje zdanie. Mapka do poprawy, odległość, przestrzenie, zle usytuowane sektory, brak ukosów, wszystko na kwadrata itp.. musi być poprawiona bo jakoś na inne sektory wszystkie bilety zeszły jak świeże bułeczki, więc to nie jest tak że jest brak chętnych na przyjście na mecze z Amiką czy Cracovia..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 10.05.2011 o godz. 13:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
CZY MODZI MOGĄ COŚ Z TYM ZROBIĆ
Kupiłes ....a jeden z drugim to na meczu się przekonasz! Zwłaszcza, że jak już ktoś pisał---ile jest to wie klub! Jak nie poda klub to nikt nie wie. W....ia mnie ten temat, bo co trzeci post jest tak samo idiotyczny!
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 10.05.2011 o godz. 14:03.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Panowie, a te info, że zostały bilety na G1 to dalej aktualne jest? Kupie jutro jeszcze?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed chwilą byłem po bilety dla wujka, jakby kogoś interesowało : Na Lecha nie ma już na E21 i E26 !
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Strefa kibica w dniu meczu jest otwarta w takich godzinach jak codzień?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Panowie, a da się wejść na kogoś dane czy nie bardzo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Jeśli wprowadziłem kogos w błąd to sry
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 10.05.2011 o godz. 16:37.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Wszystko zależy od tego czy Cie sprawdzą na bramce. Ja na Twoim miejscu jakbym już miał zaryzykować to wchodziłbym na stadion jak jest duże przepełnienie bramek wejściowych wtedy jest naprawdę znikoma szansa,że Cie sprawdzą. Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A co jeśli mnie skontrolują? Bedę miał jakieś komplikacje w przyszlosci z wejsciem czy po prostu zabieraja bilet i do widzenia?
|
|
|