|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wg mnie z tego co przeczytalem, wynika jasno i klarownie że w piłke nie wchodza
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ktos ostatnio pisal ze 4f na pewno nie beda naszym sponsorem technicznym. Chcialbym Nike bo mi sie koszulki Wisly podobaly z lyzwa. Oby nie joma czy inne lotto.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Każdy interpretuje na swój sposób.
![]() Jakkolwiek by jednak nie było to 4F interesującą opcją jest. A pro po Macrona o którym wcześniej wspomniałem, że mi się marzy to poszła plotka, że mają Poznaniaków ubierać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nawet tej marki Macron nie znałem.
Pewnie skończymy z Adidasem. Nie ma to żadnego znaczenia, najpierw zacznijmy prosto kopać piłkę, bo to najbardziej przeszkadza we wrażeniach estetycznych. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
a co bedzie? .... wi, ne wiem z jakiej dzisiaj pozycji startuje Wisla. Kiedys byla pula kasy od sponsora na sprzet...tyle ze wtedy Wisla to byla Wisła. Mysle ze teraz firmy z PL powinny przebijac oferta takiego Adidasa, no ale czas pokaze. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Piłka ręczna 4F
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jakie to ma znaczenie kto będzie dostarczał sprzęt Wiśle? Zaczniemy lepiej grać, czy jak?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Z Polskich marek to nadal pamiętam wypowiedź jednego z dyrektorów Ziny na pierwszej prezentacji strojów dlai Pogoni, że to nie ostatnie słowo Ziny w Ekstraklasie, od tamtego momentu mija drugi rok i ani widu ani słychu aby Zina miała drugiego po Pogoni przedstawiciela w Essa.
Adidas gdyby miał zostać to jeżeli nie miteam to tylko katalogi zostają, bo trzy paski mają w tym sezonie gdzieś małe drużyny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Co to pokaz mody jest?
Podkoszulek Fruit of the Loom 9.99 zł, nadruki w Decathlonie i tyle. ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie tak, pensja 2 tysie + zupa w klubie a pod prysznicem szare mydło. Jedno na całą drużynę.
: ) ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
4f chuowe modele mają strasznie(mówię o tych z innych sportów)
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Marka nie ma znaczenia, byle kolorystyka się zgadzała i żeby to nie było szpetne. Niech wygra firma, która da najwięcej kasy Wiśle
![]()
Ostatnio edytowane przez Patryko : 08.05.2018 o godz. 22:35.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Też jestem tego zdania. Im lepsze.warunki tym lepiej. Piłkarze maja w dupie czy biegają z haczykiem czy napisem joma. A tańsze koszulki dla.kibiców to wzrost sprzedaży
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jak Lechia spadnie to może New Balance?
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
New Balance negocjuje, wgl Negocjacje trwają cały czas. LEchia prawdopodobnie bez względu na wynik sportowy pożegna się z NB
![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Odchodzące legendy dostały koszulki w antyramie, podobno to model już na nowy sezon......
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wygląda na adidasa z kołnierzykiem, aczkolwiek może to być dziwny wieszak żeby te koszulki były "rozciągnięte" w tych ramach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
no tak lecą 3 paski z boku pod pachami , czyli adaś
btw , nie lepiej by na tych koszulkach wyglądały daty 1999-2018 i 2000-2018 , przecież te ich okresy absencji to w kontekście tylu lat raczej "epizody" ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
ktos wie jaki to moze byc wzor?
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() Pewnie będzie to taki wzór koszulek. Skoro koszulki już są gotowe, to może wzorem niemieckich klubów zobaczymy je jeszcze w tym sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To byłaby ładna koszulka, gdyby kołnierzyk był większy. Mini kołnierzyki i cała ta pseudo moda to jest dobre dla dużych dzieci, a nie prawdziwych mężczyzn.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedna osoba potwierdziła mi, że zostajemy przy Adidasie. Fajnie, bo mimo iż chciałem powiewu świeżości (NewBalance, Macron) lub ewentualnego przedłużenia adidasa to obawiałem się jakiejś średniej firmy (Joma, Errea, czy Kappa). Jeśli to ten model ze zdjęcia wyżej to bardzo ładne koszuleczki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Widac ze to antyrama jest przy kolnierzu przeciez. Maja koszulki z obecnego sezonu tylko tak dziwnie wygladaja przez wieszak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Moim zdaniem robimy OGROMNY błąd zostając przy Adidasie, wiadomo kasa większa za kontrakt, ale sprzedanych bardzo, bardzo mało koszulek meczowych w cenie po 300 w górę.
Gdybyśmy mieli umowę z firmą pokroju New Balance, 4F lub nawet jakaś Errea to prawda jest taka, że sprzedaż by wzrosła momentalnie bo takie koszulki wahały cy się w cenach 149/169 czyli niemal połowie Adidasa. To zawodnicy muszą walczyć i pokazywać się na murawie z dobrej strony w aspekcie piłkarskim, a nie "ładnie" wyglądać w nowej koszulce |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Nie wydaje mi się żeby były to nowe koszulki, zresztą Dukat mówił w 'zapinamy pasy' że dogrywają umowę, ale jeszcze nie ma podpisanej i nic nie może powiedzieć. Z jakiej racji więc piłkarze odchodzący w tym sezonie mieliby dostać koszulki na nowy sezon? Nie trzyma się to kupy.
Powód: lit.
Ostatnio edytowane przez bob85 : 12.05.2018 o godz. 09:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koszulka New Balance Lechii Gdańsk kosztuje 199 zł, więc nie jest o wiele tańsza od naszej.
4F to wg mnie eksperyment, który nie wiadomo jakby się skończył..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a jakby miał się skończyć ?
firma dokonała niebywałego rozwoju na przestrzeni ostatnich dziesięciu lat od kiedy chyba pierwsze plotki o współpracy z Wisłą zaczęły się pojawiać stać ją na bycie partnerem kadry olimpijskiej przy kolejnej już olimpiadzie , więc nie sądzę żeby mogli nie dźwignąć klubu z ekstraklasy faktem jest że w Polskich warunkach finansowych kupowanie meczówek po 300pln to jakaś abstrakcja ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Może i dokonała rozwoju, ale jakość odzieży do biegania dalej tragiczna.
Wiadomo, nie jest to marka premium jak Nike czy Adidas i też kosztuje sporo mniej, ale żadnego 4F nie chcę widzieć u nas. Kup koszulkę Nike z Dri Fit za 140zł, a jakąś pseudo termoaktywną od 4F za 60 to zobaczysz różnicę. Chyba, że nagle do piłki nożnej stworzą coś ponad ich. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
czy wiesz jakim sposobem 4F zostalo partnerem kadry i czy wiesz ze zupelnie inaczej odbywa to sie w klubie sportowym? Czy wiesz ze koszulki pilkarskie robione sa z innych materialow, maja inne kroje, maja inne szycia no i czesto wymagaja innej szwalni np ? No i przede wszystkim czy masz chociaz uslyszana wiedze, na jaka kwote ostatnio, podpisana byla aktualnie obowiazujaca umowa? E: Arkadiuszu. Ja znam odpowiedzi na te pytania, dlatego pytalem czy byc moze wiesz cos wiecej i zmienisz mi myslenie...no ale wiesz. To moze wezmy firme Ikea, fajne meble robia, maja duzo sklepow, na bank maja duzo kasy i w ogole sa tani ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.05.2018 o godz. 11:17.
![]()
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|