|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jak już wywijał,to lepiej że gnatem.na pewno ladniej
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Były "trener" bramkarzy Wisły - Kazimierski jest gośćiem Cafe Futbol. Sami eksperci: Smuda, Kazimierski, Borek, Kowalczyk no i Kołtoń. Fascynujące
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Było coś o Wiśle?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kazimierski wystylizowany na boskiego żigolo, z tą rozpiętą koszulą, potem się opamiętał i zapiął pod samą szyję xD a z gadki było można zauważyć, że niezły cfaniaczek, kolesiostwo można było wyczuć na kilometr... dobrze nawiasem mówiąc że go już w Wiśle nie ma, bo szkolić bramkarzy to on może co najwyżej w nocnym klubie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Marcelo zalicza asystę przy pierwszym golu w meczu z Rodą. Ostateczniie PSV wygrało 3-1
http://www.youtube.com/watch?v=6RR23WRlEFc Pierwsza akcja na filmiku. Uche strzela bramkę na 1-0 i asystuje przy bramce na 2-0. Nic to jednak nie dało bo jego Almeria przegrała z Getafe 2-3 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A ile % nastepnego transferu jest dla Wisły?
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie mam pojecia, ale patrzac na Basalaja nie widze skonczonego idioty, ktory oddaje tak znakomitego, perspektywicznego zawodnika za 2,5 banki i na tym koniec. Nie mam watpliwosci ze jakis procent bedzie bo to dosc typowe dla wislackich transakcji
![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to samo jest w przypadku Uche za którego możemy dostać (chociaż to zależy od kwoty za jaką pójdzie) ok 600 tyś euro.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 20.12.2010 o godz. 10:19.
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Początek miał średniawy, media nie były mu zbyt przychylne twierdząc że to zdecydowanie przepłacony piłkarz i był trochę "na cenzurowanym", ale powoli zarówno kibice jak i dziennikarze się do niego przekonują i ostatnio zbiera bardzo pozytywne oceny. Nie więcej jak pół roku i pewnie cała Holandia będzie się nim zachwycała
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Kamil zagrał cały mecz , Apollon zremisował w Larnace ze swoim bezpośrednim rywalem 2:2.Zajmują 4 miejsce.
http://www.youtube.com/watch?v=K4LsEDN8U44 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zaczyna się kopanie w Portugalii, Setubal-Sporting, w ataku Vitorii Setubal gra nijaki Pitbull, czy kiedyś nie interesowaliśmy się tym geniuszem piłki?
Bo jeśli to on, to jak w przypadku Moretto i wielu wielu innych Beto podobnych,wychodzi na to,że kiepsko u nas z rozpoznaniem potencjalu kopaczy. Znaczy było,mam nadzieje. Pitbull kopał już u Arabów, teraz gra w słabiutkim Setubal, gdzie przyszedł za darmo z zaściankowego Maritimo. Strach. Nie dziw,że skoro interesowaliśmy się takimi geniuszami to w rezultacie trafiali do nas Beto,Christov,Vidlicka.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 20.12.2010 o godz. 21:12.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jaka siatka scoutów takie transfery ,odpukac niedoszłe.Z pozdrowieniami dla Zdzicha zapewne. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Gw86A...embedded#at=19
Marcelo jako Aniołek od 0:17 ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 22.12.2010 o godz. 10:18.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
17 sekunda
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
był taki piłkarz. Młody, zdolny i nieźle się zapowiadający... nawet bardzo nieźle.
skończyło się na zapowiedziach. Wyleciał z Wisły, potem z Jagi, teraz z Korony. Właśnie podpisał kontrakt z Cracovią. I mam nadzieję, że dołoży swoją cegiełkę w spuszczeniu gorszej strony Błoń do I ligi z przytupem ps.: http://www.90minut.pl/news/143/news1...-Cracovii.html ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Kiedy ostatnio miała miejsce taka sytuacja że jakiś zawodnik przeszedł bezpośrednio z Wisły do Cracovii lub odwrotnie?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do nas od nich to rzadko, na pewno nie w ostatnich 20 latach, bo mieli cienkich grajków, a do nich od nas, to bywało tak częściej, że zawodnicy, którzy nie mieścili się u nas, szli tam.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Szkoda, że musiał tam trafić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Tak na szybko to na pewno Henryk Szymanowski, Łukasz Skrzyński i pierwszy muzina u nas i pewnie u nich też Guy Feutchine czy jak to tam się go pisało. W drugą stronę nie mogę skojarzyć... .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A co, rozmawiałeś z nim, że jesteś tego pewien?
Może obecna sytuacja zmusiła go do tego, że musi przyjąć ofertę, która się pojawia - bo inaczej zostanie bez pracy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
a my w 1990 chyba roku wzięliśmy od nich Mateusza Jelonka ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|