|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czyli dementi klubu w sprawie Despotovicia? Dobrze rozumiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Eeee tam.
Rok temu, prawie o tej samej porze była dyskusja na dwie strony, czy "nedohodlo" znaczy dogadali się, czy nie Pamiętacie, czy już zapomnieliście? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie ten gość może grać zarówno w obronie jak i w pomocy. Zgadzam się również z tezą, że Stan ewidentnie szuka piłkarzy uniwersalnych (Iliev też takim jest).
Ten niejaki Zbymak zamknął swój portal i zapowiada powrót jutro około godziny 12.00 ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Nunez wygląda imponująco. Nareszcie ktoś kto posturą przypomina skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia. Silny, szybki, świetnie drybluję. Dobry strzał z dystansu, który na tym filmiku pokazał kilkakrotnie. Dobra wrzutka.
I przede wszystkim jest lewonożny, ilu piłkarzy lewonożnych mamy w drużynie ? Nie za wielu. Nie dałbym sobie za niego jednak ręki uciąć jak za Meliksona bo tego widziałem w jednym meczu i o tym że w tej lidze będzie gwiazdą byłem przekonany.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 20.06.2011 o godz. 22:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oficjalna stronka ma to do siebie, że często informuje o nowych graczach około północy... Jak chcecie, to możecie godzinkę poczekać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Außenbahn links - wtedy gosc moze grac na LO. Tutaj mamy linkes off. Mittelfeld, czyli człowiek nie majacy nic wspolnego z obroną. Ofensywny skrzydłowy bądź pomocnik. Ofc lewonożny.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 20.06.2011 o godz. 22:03.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przyznam szczerze,że po tym filmiku podpaliłem się na gościa jak dziecko, wygląda bardzo dobrze .
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Transfermarkt może się mylić. Na filmiku w połowie sytuacji występuje na lewej obronie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Na Meliksona też narzekaliscie, ze mamy Bukhariego, Jirsaka, Gargułę ![]() Wieć siedziec cicho i zaufać Staszkowi, bo wie co robi!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Na filmiku, do którego link był już wcześniej dodany widać, że gra i na lewej obronie (urywki gdzie gra w drużynie z żółtymi koszulkami), więc myślę że bronić potrafi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Na pewno pasuje Valxc'owi jesli chodzi o wszechstronnosc. Taki zawodnik bylby Wisle bardzo przydatny tym bardziej, ze jest lewonozny a takich grajkow o takim poziomie w zasiegu Wisly to ze swieca szukac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A czy ja narzekam? Będę w siódmym niebie gdy zakontraktują takiego zawodnika. Więc nie wiem, czemu akurat mój komentarz zacytowałeś. Na drugi raz zastanów się jakie posty przytaczasz, chyba , że problemy ze zrozumieniem czytanych tekstów?
Ostatnio edytowane przez Lysy : 20.06.2011 o godz. 22:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zdaje się, że szukaliśmy kogoś, kto potrafi bronić i jest lepszy od Pajlica... W ofensywie koleś jest OK, podobny styl jak Marcelo z Realu (odpowiednie proporcje umiejętności), tylko czy rzeczywiście nas wzmocni i gwarantowałby jakość na LO ? Chyba lepiej, żeby trafił do Wisły zamiast Diaza. Jutro wszystko się wyjaśni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
SV i RM powiedzili,że chcieli doświadczenia,a teraz kolej na graczy uniwersalnych,a więc Diaz,Jovanovic i Nunez do opisu pasują,miały być jeszcze 3 transfery,no i możliwe,że to będzie ta trójka,ja prawdę mówiąc byłbym zadowolony,Diaz potrafi grać na 5 pozycjach więc w razie kontuzji zawieszeń,zawsze można go wszędzie wstawić,Nunez skrzydło i LO,może i na szpicy by się go spróbowało,Jovanović,Lo,stoper i nawet na PO go próbowali w Partizanie,Iliev pewnie trakowany jest jako zastępca Genkova,może też grać na obu skrzydłach więc jest git,mały tak samo może grać na szpicy więc powiem szczerze wole tych 3 defensywnych,niż zmiennika/konkurenta dla Genkova.Czekamy do jutra i zobaczymy co będzie
![]() ![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pytanie brzmi czemu tak utalentowany zawodnik nie zrobił jeszcze kariery , bo z tego co widzimy grywał w Argentynie dość regularnie . Może to fakt że mają tam takich piłkarzy na pęczki , może były jakies inne powody .
Myśle że najpóźniej jutro w godzinach poranych pojawią się w mediach informacje o Nunezie , ile to juz razy media brały swoje informacje z for internetowych . Mam nadzieję że po tak jasnej deklaracji , dojdzie jutro do przedstawienia chociaz jednego nowego piłkarza , dwóch to już byłoby bardzo dobrze . Na 4 piłkarzy do końca tygodnia nie wierzę . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wogóle czy to całe info wyszło z tego, że jakiś gośc napisał, że Nunez przechodzi do Wisły?
http://twitter.com/#!/FedeDoval Swoją drogą na tej stronce można o nim poczytać opinie i to prawda ze gra na obronie. Najlepiej tlumaczyc na angielski ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ta wiadomość znaczy dokładnie tyle, że hiszpański drugoligowiec składa oficjalne dementi.
* El Wisla no ha hecho oferta por Despotovic - Wisła nie złożyła oferty zakupu Despotovicia. * el Girona FC quiere negar categóricamente esta noticia - Girona chce kategorycznie zaprzeczyć pogłoskom (o ofercie Wisły). * En ningún momento el Wisla ha contactado con el Girona FC para fichar el internacional serbio - w żadnym momencie Wisła nie kontaktowała się z Gironą w sprawie podpisania kontraktu z reprezentantem Serbii. Wychodzi na to, że prędzej jakiś pismak dorobił sobie do wierszówki, niż nasz sportowy dyro rzucał się z motyką na słońce. Zwłaszcza, że motyka niezbyt potężna (czytaj: skromny fundusz na transfery). Mam jednak nadzieję, że kogoś jeszcze pozyskają w najbliższych dniach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czyli Jovanovic, Despotovic, J. Diaz i argentynczyk ;-)? Gdyby tak bylo, to okienko byloby bardzo owocne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ludzie po co nam Diaz. Co do pozostałych rewelacji, może coś się sprawdzi, a może zakontraktujemy jakiegoś zupełnie innego grajka który nie przewinął się przez te wszystkie "plotki" i "informatorów". Basałaj powiedział że w poniedziałek lub wtorek klub przedstawi 2 zawodników więc poczekajmy jeszcze jeden dzień.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Prawdę mówiąc wolałem już ten Super Bomby transferowe przynajmniej było wesoło,Van Nisterlooij w Sheratonie,Santa Cruz z Rodriguezem wylądowali odrzutowcem na lotnisku w Krakowi,a teraz anonimowe nazwiska,rzucana na wiatr przez proroków,i 20 stron podniety, i witanie w klubie,to jest żałosne,w dodatku,że jutro mają być 2 transfery i się wszystkiego oficjalnie dowiemy..
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|