The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2011, 21:42
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Na stronie Partizana Belgrad nic nie pisze o ofercie Wisły w stosunku do Marko Jovanovića. Nie przejmował bym się tym bo w skladzie Partizana jest uwzględniony jeszcze Ivica Iliev.
A dlaczego strona klubu miałaby informować o ofertach, jakie klub otrzymał? Ich rolą jest podawanie faktów, a te na dzień dzisiejszy są takie, że Jovanović jest piłkarzem Partizana. Od spekulacji są dziennikarze.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 20.06.2011, 21:45
Mam dzisiaj świetny humor i powiem Wam, że jesteśmy chyba jedynymi kibicami w Polsce (a czasami chodzę po różnych forach), którzy ekscytują się informacją, która wypłynęła od anonimowego faceta komentującego newsa
Ba, niektórzy już go (tego piłkarza, znaczy się) witają w klubie
Kocham ten okres transferowy Nic mi tak nie poprawia humoru
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.06.2011, 21:47
Ależ się wszyscy ożywili. Wygląda nieźle. Takich grajków nam trzeba. Trzymajmy kciuki.
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 20.06.2011, 21:48
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Na stronie Partizana Belgrad nic nie pisze o ofercie Wisły w stosunku do Marko Jovanovića. Nie przejmował bym się tym bo w skladzie Partizana jest uwzględniony jeszcze Ivica Iliev.
Marko na 90% jest dziś w Krakowie na testch jeden fan Partizana napisał że drózyna pojechała autobusem a Marko poleciał samolotem do Krakowa <nikt nie płacze że wielka strata>

Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.06.2011, 21:49
Spokojnie jutro prawdopodobnie wszystko powinno się wyjaśnic wiem tylko jedno że przyjdą zawodnicy uniwersalni mogący grać na róznych pozycjach takich teraz szukamy co podreslają Stan i Maskaant.I tak na chwilę obecną mamy już kadrę która jest wstanie spokojnie wyeliminowac Skonto więc teraz będą transfery pod III runde
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.06.2011, 21:50
Czyli dementi klubu w sprawie Despotovicia? Dobrze rozumiem?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.06.2011, 21:51
victor napisał(a):Wyświetl post
spytalem sie na twitter goscia co mowil juz wczesniej ze Gervasio Nú&ntilde;ez leci do Polski ....

@FedeDoval Escuchar el rumor de Gervasio Nú&ntilde;ez llega a Wisla Cracovia. &iquest;Podría decirme algo más sobre el jugador?

@wtrzaska volante izquierdo, técnico, de muy mal torneo en Quilmes. Uno de los refuerzos mas caros y el que menos rindió.

@wtrzaska Ha jugado de volante izquierdo y de lateral izquierdo. Jugó con todos los entrenadores. &iquest;Refuerzo del Wisla?

Wyglada ze nie mial udanego sezonu. Drogi gracz co sie nie sprawdzil w ostatnim klubie. Moze troche podobne do sytuacji Lamey ? Ale prawda jest taka ze nawet jeszcze nie wiemy czy on do nas jedzie.
Klienci, którzy będą na to forum wklejali jakieś wypociny w obcych językach, bez tłumaczenia, dostaną ode mnie bana, też bez tłumaczenia.
Serio..

w kwesti wyjaśnienia... ja sobie z różnymi językami radze (niektorzy wiedzą), ale nie zniosę jak zaraz pojawi się fafnascie postów "kto może to przetłumaczyć"?
Obowiązek przetłumaczenia spoczywa na cytującym
Ostatnio edytowane przez FraMat : 20.06.2011 o godz. 21:54.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.06.2011, 21:53
willow napisał(a):Wyświetl post
Mam dzisiaj świetny humor i powiem Wam, że jesteśmy chyba jedynymi kibicami w Polsce (a czasami chodzę po różnych forach), którzy ekscytują się informacją, która wypłynęła od anonimowego faceta komentującego newsa
Ba, niektórzy już go (tego piłkarza, znaczy się) witają w klubie
Kocham ten okres transferowy Nic mi tak nie poprawia humoru
to tylko obrazuje to jaka bardzo wszyscy czekamy na dobre informacje
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 20.06.2011, 21:55
Eeee tam.
Rok temu, prawie o tej samej porze była dyskusja na dwie strony, czy "nedohodlo" znaczy dogadali się, czy nie
Pamiętacie, czy już zapomnieliście?
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.06.2011, 21:57
Jak dla mnie ten gość może grać zarówno w obronie jak i w pomocy. Zgadzam się również z tezą, że Stan ewidentnie szuka piłkarzy uniwersalnych (Iliev też takim jest).

Ten niejaki Zbymak zamknął swój portal i zapowiada powrót jutro około godziny 12.00
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 20.06.2011, 21:58
Nunez wygląda imponująco. Nareszcie ktoś kto posturą przypomina skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia. Silny, szybki, świetnie drybluję. Dobry strzał z dystansu, który na tym filmiku pokazał kilkakrotnie. Dobra wrzutka.
I przede wszystkim jest lewonożny, ilu piłkarzy lewonożnych mamy w drużynie ? Nie za wielu.

Nie dałbym sobie za niego jednak ręki uciąć jak za Meliksona bo tego widziałem w jednym meczu i o tym że w tej lidze będzie gwiazdą byłem przekonany.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 20.06.2011 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.06.2011, 21:59
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale zauważyliście ze w tym okienku po raz pierwszy chyba nie mamy brazylijczyka z 156 ligi na testach?
a w poprzednim był jakis?
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Stary 20.06.2011, 22:00
Oficjalna stronka ma to do siebie, że często informuje o nowych graczach około północy... Jak chcecie, to możecie godzinkę poczekać
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.06.2011, 22:00
Außenbahn links - wtedy gosc moze grac na LO. Tutaj mamy linkes off. Mittelfeld, czyli człowiek nie majacy nic wspolnego z obroną. Ofensywny skrzydłowy bądź pomocnik. Ofc lewonożny.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 20.06.2011 o godz. 22:03.

Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.06.2011, 22:02
Przyznam szczerze,że po tym filmiku podpaliłem się na gościa jak dziecko, wygląda bardzo dobrze .
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
alexx
Socios Wisła Kraków

Stary 20.06.2011, 22:05
Transfermarkt może się mylić. Na filmiku w połowie sytuacji występuje na lewej obronie
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.06.2011, 22:06
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Kolejny? Przecież tam już mamy Kirma i Ilieva No chyba, że o czymś nie wiemy i zgłosił się ktoś po Kirma.
Mamy dwa skrzydła i 4 skrzydłowych przy ew. transferze tego Nuneza...
Na Meliksona też narzekaliscie, ze mamy Bukhariego, Jirsaka, Gargułę
Wieć siedziec cicho i zaufać Staszkowi, bo wie co robi!!!
Odpowiedz cytując
Demogorgon
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 20.06.2011, 22:07
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Außenbahn links - wtedy gosc moze grac na LO. Tutaj mamy linkes off. Mittelfeld, czyli człowiek nie majacy nic wspolnego z obroną. Ofensywny skrzydłowy bądź pomocnik. Ofc lewonożny.
Na filmiku, do którego link był już wcześniej dodany widać, że gra i na lewej obronie (urywki gdzie gra w drużynie z żółtymi koszulkami), więc myślę że bronić potrafi.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 20.06.2011, 22:08
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Tiaaa, bo lepiej bezsensownie przeczytać co jest napisane na niemieckim portalu o zawodniku z drugiego końca świata.. Może spojrzyj na filmik i od razu widać, że gość może grać na lewej obronie co by się zgadzało z naszymi potrzebami bo na pewno lewoskrzydłowego nie szukamy.. Mam nadzieje, że z tym Nunezem to nie jest plotka bo wolałbym nie widzieć już u nas Diaza
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

alexx napisał(a):Wyświetl post
Transfermarkt może się mylić. Na filmiku w połowie sytuacji występuje na lewej obronie
Wydaje sie, ze jest to zawodnik umiejacy grac i na LO i na LP. Na obu tych pozycjach moze on do maksimum wykorzystywac swoja dynamike oraz szybkosc.
Na pewno pasuje Valxc'owi jesli chodzi o wszechstronnosc. Taki zawodnik bylby Wisle bardzo przydatny tym bardziej, ze jest lewonozny a takich grajkow o takim poziomie w zasiegu Wisly to ze swieca szukac.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Na Meliksona też narzekaliscie, ze mamy Bukhariego, Jirsaka, Gargułę
A czy ja narzekam? Będę w siódmym niebie gdy zakontraktują takiego zawodnika. Więc nie wiem, czemu akurat mój komentarz zacytowałeś. Na drugi raz zastanów się jakie posty przytaczasz, chyba , że problemy ze zrozumieniem czytanych tekstów?
Ostatnio edytowane przez Lysy : 20.06.2011 o godz. 22:22.
Odpowiedz cytując
Michal_1990
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.06.2011, 22:17
Zdaje się, że szukaliśmy kogoś, kto potrafi bronić i jest lepszy od Pajlica... W ofensywie koleś jest OK, podobny styl jak Marcelo z Realu (odpowiednie proporcje umiejętności), tylko czy rzeczywiście nas wzmocni i gwarantowałby jakość na LO ? Chyba lepiej, żeby trafił do Wisły zamiast Diaza. Jutro wszystko się wyjaśni.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 20.06.2011, 22:18
SV i RM powiedzili,że chcieli doświadczenia,a teraz kolej na graczy uniwersalnych,a więc Diaz,Jovanovic i Nunez do opisu pasują,miały być jeszcze 3 transfery,no i możliwe,że to będzie ta trójka,ja prawdę mówiąc byłbym zadowolony,Diaz potrafi grać na 5 pozycjach więc w razie kontuzji zawieszeń,zawsze można go wszędzie wstawić,Nunez skrzydło i LO,może i na szpicy by się go spróbowało,Jovanović,Lo,stoper i nawet na PO go próbowali w Partizanie,Iliev pewnie trakowany jest jako zastępca Genkova,może też grać na obu skrzydłach więc jest git,mały tak samo może grać na szpicy więc powiem szczerze wole tych 3 defensywnych,niż zmiennika/konkurenta dla Genkova.Czekamy do jutra i zobaczymy co będzie
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.06.2011, 22:19
Pytanie brzmi czemu tak utalentowany zawodnik nie zrobił jeszcze kariery , bo z tego co widzimy grywał w Argentynie dość regularnie . Może to fakt że mają tam takich piłkarzy na pęczki , może były jakies inne powody .

Myśle że najpóźniej jutro w godzinach poranych pojawią się w mediach informacje o Nunezie , ile to juz razy media brały swoje informacje z for internetowych .

Mam nadzieję że po tak jasnej deklaracji , dojdzie jutro do przedstawienia chociaz jednego nowego piłkarza , dwóch to już byłoby bardzo dobrze . Na 4 piłkarzy do końca tygodnia nie wierzę .
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 20.06.2011, 22:20
Wogóle czy to całe info wyszło z tego, że jakiś gośc napisał, że Nunez przechodzi do Wisły?

http://twitter.com/#!/FedeDoval

Swoją drogą na tej stronce można o nim poczytać opinie i to prawda ze gra na obronie. Najlepiej tlumaczyc na angielski
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 20.06.2011, 22:21
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Czyli dementi klubu w sprawie Despotovicia? Dobrze rozumiem?
Ta wiadomość znaczy dokładnie tyle, że hiszpański drugoligowiec składa oficjalne dementi.

* El Wisla no ha hecho oferta por Despotovic - Wisła nie złożyła oferty zakupu Despotovicia.
* el Girona FC quiere negar categóricamente esta noticia - Girona chce kategorycznie zaprzeczyć pogłoskom (o ofercie Wisły).
* En ningún momento el Wisla ha contactado con el Girona FC para fichar el internacional serbio - w żadnym momencie Wisła nie kontaktowała się z Gironą w sprawie podpisania kontraktu z reprezentantem Serbii.

Wychodzi na to, że prędzej jakiś pismak dorobił sobie do wierszówki, niż nasz sportowy dyro rzucał się z motyką na słońce. Zwłaszcza, że motyka niezbyt potężna (czytaj: skromny fundusz na transfery). Mam jednak nadzieję, że kogoś jeszcze pozyskają w najbliższych dniach.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 20.06.2011, 22:23
Czyli Jovanovic, Despotovic, J. Diaz i argentynczyk ;-)? Gdyby tak bylo, to okienko byloby bardzo owocne.
Odpowiedz cytując
power1928
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.06.2011, 22:25
Ludzie po co nam Diaz. Co do pozostałych rewelacji, może coś się sprawdzi, a może zakontraktujemy jakiegoś zupełnie innego grajka który nie przewinął się przez te wszystkie "plotki" i "informatorów". Basałaj powiedział że w poniedziałek lub wtorek klub przedstawi 2 zawodników więc poczekajmy jeszcze jeden dzień.
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 20.06.2011, 22:32
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
a w poprzednim był jakis?
Alemało i jakiś ziomek od gotowania i to nawet na obozie. Jeszcze do tego Jeronimo.
Oj, znalazło się paru.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 20.06.2011, 22:56
Prawdę mówiąc wolałem już ten Super Bomby transferowe przynajmniej było wesoło,Van Nisterlooij w Sheratonie,Santa Cruz z Rodriguezem wylądowali odrzutowcem na lotnisku w Krakowi,a teraz anonimowe nazwiska,rzucana na wiatr przez proroków,i 20 stron podniety, i witanie w klubie,to jest żałosne,w dodatku,że jutro mają być 2 transfery i się wszystkiego oficjalnie dowiemy..
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów