|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
No chyba, że o czymś nie wiemy i zgłosił się ktoś po Kirma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Chyba, że ktoś z dobrą kasą się po Kirma zgłosił...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A mi sie wydaje ze Iliev bedzie grał w ataku a Gervalio Nunez na lewej pomocy
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wam to nie dogodzi...
Nie ma zawodników - płacz Są zawodnicy - płacz(jak bedzie) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czyli co, kolejny wiecznie rezerwowy (drugi Rios) w Wisle? Takie transfery to by była lekka przesada.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]()
Wasza nienawiść umacnia naszą wiarę.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
Tłumacz w google nie daje rady ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Pamiętacie jak przed przyjściem Ilieva klub zanegował info o podpisaniu kontraktu przez Ivice? Tutaj może byc podobna informacja. Moim zdaniem coś jest na rzeczy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wystarczyło dobrze wpisac nazwisko
http://en.wikipedia.org/wiki/Gervasio_Núñez |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja myślę, że drugim napastnikiem będzie Iliev i żaden następny już nie przyjdzie. Na pewno będzie obrońca i defensywny pomocnik, ale czy ktoś więcej - chyba tylko jak będzie jakaś okazja.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() http://www.transfermarkt.de/de/gerva...ler_55211.html Czy on napewno jest rezerwowym ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
STRONY z oficjalnej Girona FC
"Wisła nie złożył oferty na Despotovic Odnosząc się do informacji pojawiających się w niektórych mediach o zasięgu Wisły Kraków napastnik podpisał w czerwone i białe Ranko Despotovic na Girona FC chce kategorycznie zaprzeczają tej wiadomości. W żadnym momencie nie powinien skontaktować się z Wisła Girona FC do podpisania serbski międzynarodowych. " ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Link od kogoś z wislaportal: http://www.dailymotion.com/video/xbbyvx_gervasio-n%20unez_sport
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Giron mimo pogłosek o ofercie zaprzecza aby jaka kolwiek oferta wpłyneła do Giron. Jednoczesnie istnieją przesłanki o zainteresowaniu Wisły serbskim zawodnikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kolejny wieczny malkontent... a przed przyjściem Meliksona co mówiłeś? coś innego? wątpię...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jak oglądam te filmiki Nuneza, to mi się przypomina Mannara. Może razem z Gimenezem sie zabierze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tylko nie zacznijcie narzekać, że mamy za dużo lewo skrzydłowych... proszę. Zresztą jakie za dużo lewa Iliev/latino prawa Mały/Kirm.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na kilku sytuacjach z tego filimiku wydaje się grać na obronie. Przynajmniej takie wrażenie odniosłem. A poza tym to skrzydłowy schodzący z piłką do środka i nie trzymający się bocznej lini boiska. Wiem, że to tylko krótki i stary film więc zaraz będzie, że dla Łobo też da się taki zmontować. Ale widać, że szybkość, technikę i strzał z dystansu to chłop ma. To może być ten turbokozak o którym się mówiło
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Jak przychodził Melikson to niektórzy też płakali, że za dużo ŚP |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
gervasio witamy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedno co się rzuca od razu w oczy - świetna technika i zajebista szybkość.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wiem ze Football Manager nie jest 100% źródłem informacji , ale według bazy ten Argentyńczyk może grać zarówno na lewej obronie jak i na lewym skrzydle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Mylisz fakty - powiedziałem tylko, zeby go nie skreslac. Poza tym jak mozna porownywac przyjscie doswiadczonego Lameya z przyjsciem gracza, o ktorym pewnie dowiedziałes sie dopiero dzisiaj.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 20.06.2011 o godz. 21:17.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|