|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Leci gdzieś mecz Górnik-Lech na necie? Można linka prosić?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mi się wydaje, że ogłady się nabiera przez zdobywanie kolejnych tytułów i dobre występy w Europie. Jak ktoś nie ma takich doświadczeń to jara się chwilowym sukcesem niewspółmiernie do sytuacji. Jak dla kogoś to chleb powszedni to powinien patrzeć na aktualne wyniki z większym dystansem.
Według mnie niech mistrza zdobędzie po prostu najlepszy, ktokolwiek by to nie był. Jak Lech dziś wygra w Zabrzu to ciezko bedzie już ich dogonić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Oby ten wynik utrzymał się do końca, bo to oznacza, że jeszcze nie odpadliśmy z walki!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a ile jest ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Górnik 0:0 Lech
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ale bramka.... 10/10
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Piast i Górnik prowadzą
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaa,ale brama
i taki wynik mógłby zostać ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gooooooooool! 1:0 Górnik!!!!!!!!!!! Zdechł Lech Amica!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kuchenkom puszczają nerwy
Przelobowany z 40 metrów, Lech nie ma bramkarza. My mamy napastnika ale nie mamy bramkarza, Legia ma bramkarza ale nie ma napastnika a Lech to samo co my.
Ostatnio edytowane przez bigi333 : 15.03.2009 o godz. 16:10.
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żeby tylko zraz nie odpowiedzieli, bo będą mieli za dużo czasu na strzelenie drugiej bramki
Nie chcę krakać ale znając ich farta to zaraz wyrównają a zwycięskiego gola strzelą w 94 minucie. E: Jak brama z 40 metrów to chyba Kotor zawalił, co? E2: Jaka jest statystyka meczów Lecha, gdy jako pierwsi stracili bramkę? Ile wygrali a ile przegrali? Powód: statystyki
Ostatnio edytowane przez rafalek : 15.03.2009 o godz. 16:08.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Ale jaja w tej naszej lidze. Kazdy wygrywa z kazdym , juz dawno tak ciekawej ligi nie bylo. A kuchenki przegraja 0:2...Oby
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale teraz mam zal do naszych za wczorajszy mecz !!!!!
Wystarczyło wygrac i jak by teraz wygladała tabela jakbysmy nie tracili głupio punktów z takimi wynalazkami jak Bytom i Bełchatów . Ja i tak uwazam ze my juz niestety nie liczymy sie w walce o mistrza bo jak mozemy bez jedynego snajpera |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A ja się mogę założyć że Lech to jeszcze wygra 2 albo 3:1
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie strzelą w 94 bo sędzia doliczy góra 3 minuty
A tak naprawdę to Górnik gra bardzo odważnie z Amicą nie bronią się tylko atakują dobry mecz, oby Górnik wygrał, bramka Marciniaka stadiony świata. Ciekawe jak Lech zareaguje na taką sytuację dawno chyba w lidze nie przegrywali, zobaczymy co są warci ![]() Dobrze Węgrzyn powiedział samymi umiejętnościami Lech nie będzie mistrzem. EDIT Piast prowadzi 1-0 po bramce Bojarskiego.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 15.03.2009 o godz. 16:20.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze 20 minut...dużo za dużo...jakby jeszcze było 5...
A jak tam Piast? ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak Lech przegra, to łatwo policzyc, że remis z cieńką Polonią i jeszcze słabszym GKS kosztował nas współlidera tabeli. Oczywiście takie gdybanie mija się z celem, ale jednak już po tych 3 kolejkach była szansa
![]() Lech znów przyfarcił...
Ostatnio edytowane przez Witoldon : 15.03.2009 o godz. 16:40.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wygrywa 1:0
![]() ![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Górnik - Lech 1:1 ;/
10 znaków |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zawsze mają farta :/
A komentator zaraz sie posra chyba ze szczęścia |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No i 1-1 :(
I to jeszcze swojak. Ale to nie ja napisałem ,że doliczy 4 minuty
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 15.03.2009 o godz. 16:47.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
1-1, a już się wydawało, że Górnik opuści ostatnie miejsce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
****a ale farciarze. Szkoda Kasperczaka .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ileż można mieć farta w jednym sezonie!!!!!!!!!!
Nawet Legia w 2006 nie miała tyle szczęścia!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nosz ****a!! Ale oni mają farta!!!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Maja szczescie jak legia w sezonie jak u nas Dan pracowal... 90 minuty....:/ Ale i tak stracili dwa punkty, wiec tracimy nadal 4 punkty. Wszystko sie moze zdarzyc
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|