|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lubiłem go bardzo. W ogóle Pogoń miała w latach '90 kilku ciekawych zawodników. Olo, Drumlak, Majdan, był tam taki fajny napastnik nie pamiętam nazwiska, który strzelał gole, a nikt go nigdy nie wziął do dobrego klubu (Dymkowski może się nazywał? nie pamiętam..).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Był tam taki fajny napastnik, który strzelał gole
![]() A kolega ma auto, które jeździ takie buty.. Nie ma to tamto, rozbawiłeś mnie )) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Tak tak zapewne chodzi Ci o Roberta Dymkowskiego. W 2002 roku przeszedl do Widzewa i strzeli 6 bramek w 25 meczach.Potem byla jeszcze Arka ale juz bez sukcesow. A co do Ola to bardzo go lubilem i uwazalem go za jeden z lepszych transferow do Naszej Wiselki. Pamietam jak sie emeocjonowalem czy przyjdzie do Nas czy nie. Szkoda tylko ze tak pozniej sie stalo jak sie stalo. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czemu weszło pisze w liczbie mnogiej kto u niego w końcu był ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Artykuł utrzymany w miłym tonie, jakby nie był "produkcji" Weszło. Wypada tylko pogratulować Marcelo. Chłopak ciężko pracował, trenował, miał swoje marzenia i "krok po kroku" starał się je realizować. Niech mu się w tym PSV wiedzie jak najlepiej! Obyśmy jak najwięcej takich profesjonalistów mili w drużynie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Marcelo to zawsze by dla mnie super gosc i niech mu sie wiedzie jak najlepiej.
Nie chce gloryfikowac,ale zauwazcie ze jak jest jakis wywiad z pilkarzem ktory od nas odszedl ,to zawsze mowi ze my kibice bylismy najlepsi. ![]() swoja drogą zycie bez korków na uicach jak w Eindhoven,wyobrazacie sobie tak w Krakowie ? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
szacun dla Marcelo.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Spoko, ale dalej niektórzy będą wmawiać że Marcelo nie chciał odejść tylko zły Basałaj go wypchnął na siłe bo zobaczył miliony euro od PSV.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mr_kwolf Ja nie jestem zły, Marcelo po prostu był za dobry na tą ligę.Co do felietonu weszło widać,że chłopak ma poukładane w głowie nie udrze sodówka do głowy,nie szasta kasą, nie gwiazdorzy.Szanuję i lubię Marcelo bo to fenomenalny piłkarz który trafił się nam raz na kilka lat(shit czego muszą nam się trafiać tacy piłkarze, raz na kilka lat? Kuba,Marcelo ? może teraz Cikos )Może za nie sezon, ale za 2-3 pewnie pójdzie do Wielkiego klubu(morze się rozmarzam, ale jest u niego realne), tak samo jak gra w reprezentacji Brazylii stoi przed nim otworem,on to powoli osiągnie.Jedynie niepokoi mnie ta koszulka PSV
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każdy klub w naszej (i nie tylko pewnie) ma takie regulacje. Inaczej po każdym meczu musieliby kupować nowy komplet koszulek. Dlatego też, jak któryś kopacz daje koszulkę kibicowi to musi ją potem odkupić.
Co więcej, są też koszulki stricte "klubowe", których w ogóle nie wolno dawać (tak się tłumaczyli na meczu z koszykarkami, gdy grali np. z numerem 82 bez nazwiska).![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hmm jesli jest tak jak piszesz to po co jest to szumne zmienianie co jakis czas sponsora technicznego skoro pilkarze sami musza sobie kupowac koszulki? Czyli z tego wychodzi ze jak teraz Naszym sponsorem jest Adidas to jest to reklama tylko dla tej firmy i kasa na dzialanosc klubu bez sprzetu? Jesli tak jest to lepiej niech co sezon zmieniaja firmy a pilkarze sami sie beda zrzucac na koszulki i marke w jakiej beda grac no bo w sumie co za roznica? Kurde gdzie my zyjemy... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Błaszczykowski w końcu zagrał dobry mecz. Kilka naprawdę zajebistych akcji lewą stroną i asysta przy golu Kagawy (?) W każdym razie bardzo ładną zrobił akcje przy drugim golu.
Wg. mnie piłkarz meczu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Pamiętam że kiedyś kwota za koszulkę wynosiła 500 zł. Było to gdy trenerem był Skorża grał Kosowski a Wisła grała w strojach Umbro. Czcionka Umbro była bowiem zastrzeżona i każdorazowe jej użycie wymagało (teoretycznie) zgody Umbro. Pamiętam że wtedy spotkałem po jakimś meczu Kosowskiego na BP koło makro i dawałem mu za meczowa koszulkę 1000, powołując sie nawet na wspólnych znajomych. Zbył mnie jakimś banałem i tematu nie było. Dziwie sie nie chciał sie dogadać bo w łatwy sposób przyrobiłby troche kaski a ja koszulkę i tak zdobyłem i to nie jedną (do dzisiaj zresztą chodze w takowych na mecze).
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Takie pytanie mam, bo nie za bardzo szczerze mówiąc zorientowany jestem albo przegapiłem tą informację od kiedy Marcin Kuźba jest skautem w naszym klubie
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
On skautem?
i Ciekawe skąd się wzięło 11 skautów...![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja szczerze mowiac tez dotad zylem w niewiedzy. Ale moze Kuzba sie sprawdzi w tej roli. Nalezy sie zreszta cieszyc ze taka siatka wkoncu jest budowana. C&C tez maja dolaczyc. A propo w artykle na WSD nie ma nic o Csaplarze. Czy On nadal jest naszym scoutem? I czy jesli jest to On miedzy innymi penetruje te nizsze ligi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
O 11 skautach było już w Cafe Futbol powiedziane. Natomiast Marcin Kuźba to faktycznie nowość, ale jak dla mnie super sprawa. Zawsze darzyłem tego gracza sympatią. Piłkarzem jak na nasze warunki był bardzo dobrym, liznął trochę światowych realiów w Grecji i Francji, a i z rodzimymi powinien być w miarę na bieżąco. Wieści o Cantoro też odbieram bardzo pozytywnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Widać że tym Kuźbą zaskoczeni są wszyscy. Tak samo jak tym że z teamu zniknął Józek Csaplar i Branco. Ciekaw jestem czy skład teamu jest aż tak wielką tajemnicą że nie można by go podać np: na stronie oficjalnej?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
ktoś kto twierdzi że Kuźba nie może byc dobrym skoutem niech poda mi chociaz JEDEN poważny argument przeciw jego osobie . Btw Kuźba wywodzi się z najlepszej szkółki piłkarskiej w Polsce ( albo jednej z najlepszych ) - szkółki Gwarka Zabrze . wkońcu mamy zalążki fajnej siatki skoutów , ale przydało by się aby byłyich nazwiska na stronie , no chyba że klub ma w interesie ich trzymać incognito niestety tak naprawde działania konkretnego skouta należy rozliczać po okresie min 3-4 lat no chyba że przez ten okres nikogo do klubu nie sprowadzi to będzie troche podejrzane PS. Osoba Kużby mnie zaintersowała ostatnio przy okazji projekcji filmu z discovery historia , bądz co bądz nie był naszym wybitnym zawodnikiem , a zaszczycił swoją osobą to spotkanie . Można domniemywać że juz od tego czasu pracuje w siatce skoutów .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 13.12.2010 o godz. 18:12.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|