|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dzięki za info kreseq i pirat.z.karaibow i dołączam się do wypowiedzi QBASa, że anty dopingiem tylko się kompromitujemy. Uwierzcie, że najlepszym strzałem w kierunki Pasów było by po prostu nie śpiewanie nic o nich. Jeśli ktoś nie wierzy niech sobie poczyta o kompleksach i ich objawach - bo te drugie bardzo łatwo rozpoznać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
skrót z meczu
http://www.youtube.com/watch?v=wdMKGXAyHMw |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Doping nie był zły jak by tylko odjąć 2/3 bluzg
![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dobrze, że na skrócie video nie słychać wielu anty..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ooo nasz TS dobrze słychać i nawet dobrze wypadło
![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie Chrapka. On w Młodej Ekstraklasie gra jako defensywny pomocnik czy też ofensywny a może lewoskrzydłowy? Słyszałem że jako defensywny a na skrótach z Młodej Ekstraklasy jest bardzo często z lewej strony pomocy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Różnie gra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
przegrywamy 1-0 z Legią .
już jest 2-0 Powód: wynik
Ostatnio edytowane przez matkur : 15.11.2010 o godz. 18:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak u nich grają Wawrzyniak, Bruno Mazenga, Skaba - Trzeba sobie jakoś humorki poprawić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wystawią sobie Wawrzyniaków, Skabów, Mezengów, na ławkę kładą Rybusa czy Cabrala i mamy efekty, szkoda że nasi nie biorą kogoś z dorosłej, np. wtedy gdy ten ktoś nie zagra meczu, albo zagra 10-15 minut. Niby jest ten Kurto czy Burliga ale to nie to samo, między innymi Żurawski i Rios powinni być teraz na Ł3.
PS To za mało, Legia tak robi co mecz.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 15.11.2010 o godz. 18:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda że Rios lub nawet Piotr Brożek nie pojechali na ten mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
aNouc a co Ty 1 raz widzisz relacje z meczu ME dla przykładu w derbach Krakowa bramkę zwycięską strzelił dla ME Jirsak..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przynajmniej beda chłopaki wiedziec jak daleko sa od poziomu ekstraklasy
wiecej to im da niz golenie jakis frajerów po 5-6 zero wiec nie wiem skad to oburzenie pamietajcie -lepiej byłoby by z czystym sumieniem co roku wprowadzac jednego zaowdnika z ME do pierwszego składu niż kolekcjonować nikomu niepotrzebne medale |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez skeba : 15.11.2010 o godz. 18:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wolałbym jednak podwójną wygraną
Jak to po co, swoim doświadczeniem mógłby ogarnąć towarzystwo.Każdy medal związany z Wisłą czy to zdobyty nawet w szachach cieszy, to kolejna karta historii. Skaba skurczybyk ma dziś dzień konia.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 15.11.2010 o godz. 18:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Jakie były prawidłowe odpowiedzi na pytania z konkursów, z relacji na oficjalnej?
Cytat:
Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
6 zmian. 3 w przerwie i 3 w trakcie całego meczu. Papież i Chrapek po 5 goli
chyba:d Powód: bład
Ostatnio edytowane przez matkur : 15.11.2010 o godz. 19:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Papież i chrapek po 5
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3-0 o ładnie legia sprowadziła na ziemię młodych Wiślaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
This is a pogrom. 4:0
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale były peany na cześć naszej młodzieży
I co? Wystarczy 2-3 zawodników z 1-go składu Legii, torchę pressingu i wszystko idzie w pył ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wynik bardzo dydaktyczny. Również dla niektórych kibiców.
(czekamy na tytuł na onecie: "LEGIA rozbiła Wisłe!!!") ![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Chyba Kocoń,przynajmniej tak mi się zdaje
tak odpowiedziałem właśnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ładnie nas pocisnęli
![]() Utalentowanej młodzieży to my nie mamy zbytnio. Całe życie będą w ME siedzieć. Taka prawda. Legia porobiła szkółki, z tego co wiem wyłapują talenty po całej Polsce i mają młodych: Zyro, Kosecki, Efir, Kucharczyk. A my mamy tylko Małeckiego... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Kosecki - Warszawa (zreszta to syn Koseckiego...) Kucharczyk - Nowy Dwór Efir - Lublin faktycznie, cała Polska..... nie spinajcie, to tylko ME, pamietacie kto wygral to to w tamtym roku? albo kto byl drugi? no wlasnie.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Legia zapomniała o tym, że w ME nie chodzi o to kto skończy na 1. miejscu, ale o to żeby przygotować tych zawodników do naszej E-klasy. Jeżeli radochę sprawia im rozklepanie nas Mazengą, Wawrzyniakiem, Rybusem itd. to trudno. Natomiast naszych nie ma co o to obwiniać. To normalne, że miedzy MESA a E-klasą jest duża różnica. Musi być.
Żeby nie było, wygrywanie za pomocą Jirsaka, Riosa, Łobo itd. też uważam za śmieszne. Wszystko to wynika z tego, że nie ma już Wisły II, w której mogliby się ogrywać wracający po kontuzjach. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Powiem szczerze, że jestem zszokowany. Wcześniej patrząc na tabelę myślałem, że rzeczywiście mają dobrą młodzież, a tu prosze wystawiają zawodników, z kadry meczowej na Wisłe. Ta ich pozycja jest zafałszowana, a potem tvn i onet krzyczy, że młodzież z legii świętuje mistrzostwo młodej ekstraklasy i jacy to oni zdolni nie są. Pozostaje śmiech. A sam fakt, że zasady tego nie uwzględniają, by piłkarze z kadry meczowej w tej samej kolejce nie mogli grać w MESA to kolejny przykład jak nasz futbol jest usilnie duszony przez władze...
Najlepszym komentarzem jest brak komentarza bo szkoda się denerwować |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|