|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja tak bym na Kafarskiego nie najezdzal. To jest młody trener i musi frycowe zaplacic. Oczywiscie z Lechii bym go juz zwolnil gdybym mial decydowac ale chlop napewno po kolejnych kilku angazach bedzie wiele madrzejszy i nie popelni bledow, ktore popelnia w Lechii. Nigdzie nie ma jakiegos podrecznika jak zostac super trenerem, do wszystkiego trzeba dojsc samemu i w kolejnych klubach pracowac tak aby eliminowac jak najwiecej bledow z przeszlosci - przynajmniej tak mi sie wydaje, ze na tym polega praca trenera i jego "dorastanie"
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
W tej rundzie to wogóle jaja sie dzieją w pucharze. Chyba grajki z ekstraklasy mało zarabiają że musza dorabiać u bukmacherów.
I te świńskie parchy mi kupon zajebisty zjebały ehhh ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czyżby kolejny do wywalenia był Urban,bo myślę że po tym co dziś pokazali,to jak nie teraz,to po nie zdobyciu 3 punktów z ŁKS poleci ze stołka.Po ewentualnym jutrzejszym awansie,trzeba się modlić byle tylko na Gryf nie trafić
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ot ....a jakas zenada ,korona out,Lubin,Jaga,Lechia profesjonalne podejscie klubow i zawodnikow ,nawet jak graja drugim garniturem albo ten drugi garnitur taki slaby,albo jak kolega wyzej zasugerowal chlopcy teraz dorabiaja moze inaczej .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Niechmi jeszcze ktoś napisze, że liga się wyrównuje się i idzie w górę...
Między kopaczami z Ekstraklasy, a II czy nawet III ligi nie ma ŻADNEJ różnicy. Ci pierwsi mają tylko bardziej obrotnych managerów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To tylko pokazuje, ze jutro mamy nieodpuszczac i zagrac na 100% bo moze Nas czekac to samo a mamy znacznie trudniejszego rywala
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Podejrzewam że jakby tak skrupulatnie przejrzeć te nizsze ligi to nie jedna perełka biega po tych boiskach. Ja rozumiem że jest jedna niespodzianka ale bez przesady.. ręce opadaja jak sie patrzy na polskie bagieko, które sie zwie piłka nożna ![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Eee tam. Po prostu PP bardzo łatwo wygrać jeśli spełnionych jest kilka warunków:
1) jest się drużyną z ekstraklasy, 2) ma się szczęście w losowaniu, 3) przeciwnicy olewają PP, I odpowiednio: 1) grając w ekstraklasie zaczyna się od 1/16 gdzie gra się tylko jeden mecz przeciwko drużyną z I, II i III lig, takie zespoły jak Lech, Legia, Polonia pokazały jak łatwo jest awansować do 1/8, 2) jak się ma fuksa to w 1/8 i nawet 1/4 można trafić na słabą drużynę z niższej ligi, zawsze lepsze to niż trafić na Wisłę, Legię, Lecha, 3) dzisiejsze wyniki pokazują jak dużo drużyn sobie odpuściło... I tak mamy tak zestaw drużyn na chwilę obecną: Polonia Warszawa Lech Poznań Legia Warszawa Górnik Zabrze Cracovia Gryf Wejherowo Ruch Zdzieszowice Limanovia Limanowa Arka Gdynia MKS Kluczbork Tak więc w tym sezonie wygrać PP może być nieziemsko łatwo... jeśli jeszcze w 1/8 między sobą zagrają drużyny z ekstraklasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
W następnej fazie mamy już Polonie W, Lecha i Legie czyli drużyny, które aspirują do gry w europejskich pucharach. Jeżeli dołączymy do tego Wisłę, to widać, że jedna z tych czterech drużyn będzie musiała ten puchar zdobyć, aby w LE zagrać, więc łatwo wcale nie będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mówcie co chcecie ale z Flotą będzie trudna przeprawa . Jest to jedna z najlepszych drużyn 1-ligowych a w dodatku jeden z najtrudniejszych przeciwników na jaki mógł trafić zespół ekstraklasowy przynajmniej wg mnie .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wpadka naszego trenera z Podbeskidziem to był wypadek przy pracy - przynajmniej ja tak na to patrzę. Nie zdawał on sobie chyba sprawy, że jak nasi wyjdą na luzie to można odpaść.
W każdym razie nadal uważam, że zdobyć PP jest łatwo, tylko trzeba chcieć. Czy zdobędzie go Wisła to się okaże. Ale jak z Flotą ma być trudna przeprawa to co napiszecie gdy przejdziemy dalej i trafimy na Legię, Lecha? Panowie więcej wiary w naszych piłkarzy.Tak w następnej fazie mamy już 3 dobre drużyny ale reszta naprawdę prezentuje słaby poziom, więc jest prosta droga przy dobrym losowaniu na Łazienkowskiej <rotfl>. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pożyjemy zobaczymy ...
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Petarda jako pretekst - lepiej przygotujmy się na walkowery dla garbatych na wiosnę ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
No juz nie przesadzajmy. Przez petarde mecz nie zostal dokonczony w regulaminowy sposob (decyzja sedziego zreszta calkowicie uzasadniona) wiec nie bylo innego wyjscia jak przyznac walkower. Piast za to zdarzenei dotkna pewnie jeszcze kolejne kary.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
I Gryf gra dalej. Oby podobnej niespodzianki nie było w Limanowie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Heh, objazdowy cyrk Wojciechowskiego dostaje na razie ostry łomot w Gdyni. Po pół godziny 2:0 dla Arki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Amica wyrównała - 1:1.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To komentator daje popis znajomości przepisów.
Wilk dobił piłkę lecącą do bramki będąc na spalonym, a komentator po obejrzeniu powtórki mówi, że nie było spalonego, bo "został obrońca". Nie wziął pod uwagę tego, że to właśnie ten obrońca wtedy był ostatnim zawodnikiem, bo bramkarz wyszedł z bramki i zanotował pusty przebieg mijając się z piłką. Jak widać, nie tylko sędziowie powinni się doszkolić. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem to samo napisać . Bramkarz był minimalnie dalej od bramki niż Wilk (przynajmniej wg mnie) .
Co do Jaśka to strasznie się zmienił , nie przypomina tego piłkarza który kiedyś grał u nas choć jedno podanie palce lizać . |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To ten zespół według Iwana pokonałby APOEL gdyby był na miejscu Wisły? Buahaha.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ale to nie przy tej uznanej bramce? Bo wg mojego źródła w postaci livescore.com, strzelił ją Wojtkowiak.
no i 1:2...
Ostatnio edytowane przez przem : 25.10.2011 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nieźle kibice cisna kuchenkorzom i bardzo dobrze bo cały czas płacza i kłada sie na murawę.
Karnego w mojej opinii rowniez nie było Wojtkowiak wyjebał sie o swoje krzywe nogi ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Nie tak kuchence jak Borskiemu,musiał chyba sobie podpaść w poprzednim sezonie w Bytomiu że aż tak go lżą.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie może być! Amika podkupuje nam sędziów. A ponoć mieliśmy na to monopol [by: weszlo.com&minister Giersz]
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ciekawe czy ktokolwiek wspomni o wypaczeniu wyniku, albo czy ktokolwiek choćby zająknie się, że Lech kupuje mecze (wg. Weszlo w końcu my już kupiliśmy 2).
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie no skąd. Przecież Rudniew strzelił na 3-1. To załatwia sprawę bramki na 1-1 i 2-1. Znowu: wedle logiki weszło.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Weidzialem ze na te forum moge liczyc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ty się nie ciesz, bo zaraz Bytomianie złożą zawiadomienie do prokuratury
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a Ty jako swiadek zdarzenia ktorego nie bylo ?
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|