|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szawle to tłumaczenie na polski, Siauliai to po litewsku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Najważniejsze żeby szybko strzelić, nasi jak strzelają to wygrywają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Niestety zmarł drugi z kibiców biorących udział w dzisiejszym wypadku ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Cienko to widzę - na razie Szawle dominują na boisku wzdłuż i wszerz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Małecki.........
co on tam jeszcze robi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Litwini nie dominują, ale nasi są nieporadni |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy w telewizji litewskiej nie ma powtórek w relacjach sportowych?!
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Litwini nie istnieją, teraz trzeba zacząć strzelać Panowie!!
![]()
After I'm gone, your earth will be free to live out it's miserable span of existence..
It's one of my satellites, and that's how it's going to be! Wierny Wiślackiej Religii |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mały spokojny
ta Jabulani bez kitu nabiera jakieś rotacji o.O![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Narazie cieniutko to wyglada, wolno bez pomysłu, no ale jak się ma 17 zawodników...jakoś tego się spodziewałem...a po meczu że murawa nierówna, jabulani itd...no i że początek sezonu niezgrani...podsumowaniem strzał Pawła Brożka...Levadia repaly?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam do Was pytanie... czy widzicie ten zespol w fazie grupowej ligi europejskiej pokonujacy klasowe zespoly z europy zachodniej?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja *******e, zas sie zaczyna *******enie setek
niech w drugiej polowie wejdzie za Boguskiego, Zurawski no Malecki juz k*****i sypie
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 15.07.2010 o godz. 19:33.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
no to trzeba celownik naprawic
![]() ![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja widze zespół,który dopiero powoli wchodzi w cykl meczoowy i nie jest na razie zgrany na 100%,z czasem bedzie lepiej...ważnem,żeby tych ogorow przejsc teraz..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
murawa rzeczywiscie jest nierowna.. pilka co po chwile podskakuje.. trudno z klepy zagrac, zreszta wiadomo jaka slawe ma Jabulani, potwierdzeniem jest chocby akcja Pawla Brozka sprzed minuty
poza tym przypominam ze to ich pierwszy oficjalny mecz, z nowymi zawodnikami, brak zgrania widac.. ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Reakcja = Gool! Nie ma ? K*** MAĆ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepsze jest to że tylko w Wiśle każdy ma wytłumaczenie na kiepską grę, rozumiem gdyby to był klasowy przeciwnik lub podobny poziom do Wisły, ale z takimi ogórkami powinno już być z 2-0 ale po co biegać, atakować presingiem, lepiej się obrażać jak Małecki, potem marnuje się 100% i się dziwi że na ławie siedzi...dla mnie zapowiedzią takiej gry była polityka transferowa....o wspaniałe zagranie Małeckeigo do nikogo....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak tak patrzę na Patryka to się nie dziwię że Heniek nie chciał go z Hannoverem wystawić...
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to macie tą wspaniałą Wisłe, niedość że w pucharach będzie kicha to o mistrzostwie chyba tez należy zapomnieć...już Małecki macha rękami i ma dużo do powiedzenia, ale mnie on mnie irytuje....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Z taką grą to maksymalnie III runda.
Nie widzę różnicy pomiędzy druzyna, w ktorej grają zawodnicy po 3.5 tys euro, a zawodnikami którzy zarabiają okolo 7-8 razy wiecej |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Napoleon z Suwałk już łapami macha
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małecki- najslabszy pilkarz na boisku.. ani jednego udanego zagrania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ale padaka, ciężko się to ogląda niestety.
Mam nadzieje, że strzelą chociaż jedną bramkę bo chce po meczu w spokoju wyjść na mecz. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jabulani nabiera dziwnej rotacji przy prędkości 70 km/h i więcej, za to jest idealna do gry kombinacyjnej po ziemi, także nie rozumiem o co Tobie chodzi...
Powód: dopisanie słowa dziwnej przy rotacji
Ostatnio edytowane przez y4ku3 : 15.07.2010 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No dobra jest jeszcze rewanż ale ciężko wierzyć skoro nawet działacze się asekurują....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
70km/h? to nasszym pilkarzom rotacje nie groza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Łobo nie może być gorszy niż Mały to jest nie możliwe... A nasz mały księciunio nic się nie nauczył już macha rękami do ME!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zęby bolą od oglądania tego.
Ten Kosov,wielki chłop,zasięg ramion imponujący,zarabia w sumie jak u nas w IV lidze,a ci mieli problemu z znalezieniem bramkarza! Bidnie to wygląda. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|