|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ile jeszcze walk do Pudziana ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Żmijka gusta i gusciki mi osobiscie nie podobaja sie takie walki (nie pije do Modela, bo fajna walka ale tylko dzieki Polakowi) ale chocby tego wczesniej w dlugich wlosach..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 07.05.2010 o godz. 22:36.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Niektóre walki dobre. Najgorsza była pierwsza ale walka w parterze też ma swoje uroki.
Walka Pudziana potrwa 20 sekund i nic ciekawego się nie będzie działo. Bardziej liczę na walkę Mameda. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
No to widzisz, mam odwrotnie. Dla mnie walka "Modela" super, zaś Pudziana pewnie znów nie będę mogła znieść ... :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja chcę już Mameda! Liczę, że rozwali gościa w pył, choć aktualna walka też nie jest zła.
P.S. Nie porozumieniem jest dla mnie nie pozwalanie bicia w parterze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ej, jaka piosenka szła na wejściu któregoś z tych z 1 walki, bo chyba Eminema słyszałem a nie jestem pewny
![]() ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
po prostu jest to malo widowiskowe i mi sie osobiscie takie cos nie podoba, wole 50 sek Pudziana oskar TS napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 07.05.2010 o godz. 22:51.
![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie oglądałem tych wcześniejszych walk, ale super ten Polak skasował murzyna
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hem gru ! Polska
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spece a co Wy trenowaliście? Ja np karate od 9 lat. I jeśli walczysz na pycie i rozsądnie to i masz zwycięstwo i walczysz widowiskowo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Slychac Katowice,Katowice GieKaeS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A ja spytam z innej beczki, co to teraz leci podczas wywiadu z Diablo Włodarczykiem ? jakiś chór to jest... .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra panowie a kto twierdzi że walka ma nie być widowiskowa?
Przecież do nie nas w razie czego będzie bolało że tak powiem. Kto chce oglądać niewidowiskowe walki. Gdyby nie Pudzian i Mamed to by była frekwencja jak na galach z Cyganem i zespołem kelnerów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Japoniec wyszedł w jakiejś wiejskiej nuci, zobaczymy co Pudzian wymyśli ; )
Powód: To jednak nie wiejska nuta. :)
Ostatnio edytowane przez johny96 : 07.05.2010 o godz. 23:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pudzian ma swojego bardzo utalentowanego wokalistę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no chyba ten wstęp mógł sobie darować. Ale zobaczymy co zrobi za kilka sekund.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Japoniec zaskoczenie in +. To pokazuje brak jaj Najmana. Bardzo ładnie gość się obronił i na prawdę mi Japoniec zaimponował. Wytrzymał taką nawałnicę i nie dał się najsilniejszemu człowiekowi świata. Mamy więc 2 rundę.
Ostatnio edytowane przez UniaTarnówZKS1928 : 07.05.2010 o godz. 23:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zero kondycji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hehe , dla mnie jest to niepojetne jak do takich zawodow mozna sie nie przygotowac kondycyjnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
nie widzę Pudziana w następnej walce z bardziej wymagającym rywalem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a ci idioci co komentują i tak twierdzą że zajebisty jest, nie da sie juz ogladac tego kolesia ktory w kazdym wywiadzie zachowuje sie tak kurewsko sztucznie ze puszczają zwieraacze, a te akcje z rozrywaniem koszulek to jakas parodia.
Japoniec pokazał że jajca ma i jakąś technikę też.Szkoda ze walka nie trwała dłuzej bo wynik mogł byc otwarty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma 14 dni plus wyjazd za ocean i z bardziej wymagającym gościem. jak napisal gromaders z lepszymi nie ma szans, nie oszukujmy się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Pudzian chciał nam zrobić replay'a z Najmana. Japoniec dobra taktyka, przeżyć pierwsze 2 minuty i będzie z górki. Widać że Mariusz był już wyczerpany, ale serce do walki ma, zwycięstwo zasłużone
![]() Ale faktycznie, bardziej wymagający rywale i już nie będzie tak kolorowo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pudzian o ile go lubie bo jest dobrym biznesmenem i swietnym strongmanem to nie ma szans w MMA. Z 10 minut walki on umierał przez 7. Zwrotnośc na b. niskim poziomie, w technike sie nie wdaje bo sie nie znam ale kondycja to rany julek....
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co widze to Pudzian w parterze az taki boski nie jest wiec mysle ,ze za 2 tygodnie walka moze sie zakonczyc poprzez balache,brak formy rowniez sie do tego moze przyczynic.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A przed chwilą niektórzy nie wierzyli że przegra kiedykolwiek
![]() Widzicie co by dziś z nim zrobił Fedor! Myślę że 2 rundy by nie było. Za 2 tygodnie walczy z Silvą i już po dzisiejszej walce nie jest taki pewny a Silva mu się mocno odgrażał także myślę że taką nierozsądną decyzją może się pogrążyć. Z góry założył że osiągnie pewien poziom ale jednak lipa... Teraz widać że na nic mu ta siła, jeśli jest taki wymęczony. A dla Japońca szacun. Wszyscy mu dawali minutę (ja też) a bardzo sprytnie klinczował i bronił się w parterze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ale pieprzy w wywiadzie z Borkiem. Gdyby walka trwała jeszcze z jedną dwie rundy chyba by się położył na ringu.
No chyba że był za...ny po treningach, sam nie wiem... ![]()
Ave
Wisła |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|