|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
bezpieczniki kabinowe bym sprawdził w pierwszej kolejności!
A jakie przemyślenia na temat mondeo? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie brać! Albo inaczej, weżcie ode mnie, bo mam już dość.
![]() Kupiony 4 lata temu sprowadzony z Dojczlandu, pare razy w warsztacie, non stop pojawiają się nowe usterki, mimo tego, ze samochod byl sprawdzany przez mechaników! Rekord to 7mcy z przerwami... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest ON czy benzyna? Te uterki od silnika zawieszenia?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ON i usterki od silnika
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mówisz, że nie poleciłbyś silnika TDCI... To Twój taki felerny czy słyszałeś więcej negatywnych opinii?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie dlatego szukam benzyny
![]() Spoko nie poddawaj się teraz wydaje mi się że to będzie pierdoła zacznij od tych bezpieczników, i powinno grać. Pamiętaj bezpiecznik jaki wyjmiesz zamieniasz z bezpiecznikiem o takiej samej oporowości. Najlepiej jeszcze sprawdzić czy wcześniej też był włożony odpowiednij ale to powinno być napisane na osłonie tych bezpieczników. http://forum.fordclubpolska.org/show...ki+opis&page=2 Może to pomoże Jeszcze pytanie ten silnik twój to tdci tddi? ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mój silnik to TDDI
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, mógłby ktos polecic jakies w miare fajne autko za 5-6tysiecy zlotych ? osobiscie myslalem o Civic V, czy to dobry wybor czy raczej polecilibyscie coś innego ?
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mógłby ktoś polecić dobry warsztat w Krakowie, który specjalizuje się w regeneracji/renowacji tylnej belki skrętnej?
Kocur - dzięki wielkie!
Ostatnio edytowane przez Above : 18.11.2009 o godz. 13:27.
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja polecam AUTO KUBIK - jeżdżę do nich ze wszystkim i zawsze na czas i zawsze bez reklamacji. Robią wszystko - od planowania głowic poprzez elektrykę, klimatyzację po zawiechę.
http://www.autokubik.pl/ ul. Warszawska 32 Węgrzce tel. 012 285 87 75 ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Proszę o opinie na temat Opla Astry Bertone II ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Pytanie do znawców, posiadam fiata stilo 1.9 jtd, 115 KM na 143 zrobiony. pytanie jakie są objawy padania koła zamachowego/dwumasowego ? . U mnie coś "bulgocze" pod pedałem sprzęgła podczas zmiany biegów, natomiast na wolnych obrotach jest ok, nie ma stuków, jakiś huków. przebieg u mnie to ... 230 000 km
. tak to możliwe na tym silniku.Dajcie znać, jak macie pomysły i ew. gdzie można w Krk lub okolicy tanio kupić częśći. Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ma ktoś OC w Link 4? Jeżeli chodzi o kasę to najtaniej (przynajmniej dla mnie) a co z ewentualnymi odszkodowaniami ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie do Was
Rozglądam się za nowym samochodem z wyprzedaży rocznika 2009, i mam pytanie, jaki samochód najlepiej kupić do kwoty 35000zł? Wiem, ze malo, ale skalkulowalem, ze lepiej kupic mniejsze auto, ale nowe z gwarancją, niż niepewne używane i Bóg wie co moglo sie z nim dziać. Potrzebuje samochodu dla 4osobowej rodziny, z bagaznikiem 'większym niż w Tico' i zeby to byl najlepiej sedan. Polecicie cos? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
do 35 tys z 2009 roku to ciężko znaleźć coś sensownego.
Dacia Logan, Renault Thalia, Chevrolet Aveo- to samochody, które wpadają mi do głowyw w tej cenie. Ale czy bym któryś z nich polecił? Na pewno nie Thalie (z doświadczenia w rodzinie) Co do Dacii i Chevroleta, to nie wiem, nie miałem styczności. Jeszcze chyba Panda mieści się w tym przedziale. Samochód chwalony w całej Europie. Nawet Włosi chcą zabrać nam produkcję Pandy do siebie, tak schodzi ten samochód.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 03.12.2009 o godz. 22:10.
![]() ![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
malo cię wieć interesuje kiedy, ile i jak szybko dostanie poszkodowany pieniadze od Twojego ubezpieczyciela. przy OC wazne jest by bylo dla Ciebie najtaniej. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
u którego ubezpieczyciela polecacie AC ?
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ja miałem w MBanku a teraz w PTU - 35% tańsze niże Warty, PZU, Liberty i inne
Swoją drogą mam zaprzyjaźnionego agenta co nie zdziera ze mnie prowizji ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś z forumowiczów znajomego w sklepie z częściami tuningowymi (czyt. może jakieś zniżki dla Wiślaków
Chodzi mi szczególnie o reflektory, zarówno przednie jak i tylne. A co do renowacji tylnej belki to polecam warsztat Auto-Nalepa w Węgrzcach (pierwsza miejscowość za Krakowem na wylotówce na Kielce/W-we)! ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Witam
Czy macie jakieś doświadczania z Fordem Fusion? Może słyszeliście jakieś opinie o tym autku? Z góry dziękuję za odpowiedzi. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Pytanie Afla 156 2.4Jtd 136km Koni posiada ktoś taki samochód może byc inny disel ale najbardziej mnie ta wersja intersuje
![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy któryś z forumowiczów miał lub ma styczność z Fordem Cougar? Jakie jest spalanie, 131, a jakie 170-konnego silnika? (nie chodzi mi o oficjalne dane, tylko o informacje z pierwszej ręki
). Ogólnie jakie macie zdanie na temat tego samochodu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ta taka trochę inna fiesta jeździ u nas w firmie.oczywiście w dieslu.żadnych kłopotów nie sprawia.jeżeli masz zamiar kupić używany,to wszystko zależy jaki stan auta ci się trafi.ani lepsze,ani gorsze od innych.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Je..bać mrozy
Dzisiaj przyszedł czas na nowy aku. Poprzedni wytrzymał 5 lat - szacun ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
witam poszukuje swojego kochanego samochodziku który odjechał wieczorem z parkingu pod castromom SREBNY SEAT LEON PRZYCIEMNIANE SZYBY TYLNE SKÓRZANA TAPICERKA <CZARNA> Z HAKIEM jeżeli ktos by go gdzieś mógł by mi napisać na priva gdzie jest teraz zaparkowany był bym wdzięczny nagroda.rej KWA
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zna ktos moze strony internetowe cos jak nasze allegro ale np Slowackie
moze sie ktos orientuje gdzie jeszcze mozna dosc tanio kupic auto z gory dzieki za info ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
jak otworzysz allegro to na dole ich strony masz linki do allegro bylego bloku wschodniego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może ktoś z Was podpowie gdzie stoi jakiś ciekawy model OPLA ZAFIRY, chodzi mi o jakiś komis w Krakowie lub okolicach, może ktoś sprzedaje itp. Rocznik 2002-2005 . Dzięki z góry !
![]()
WISŁA NA ZAWSZE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pytanie do "Amerykańców" znacie jakieś strony amerykańskie w stylu polskiego "motoallegro" albo "otomoto" ?Myśle nad sprowadzeniem autka z USA
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|