|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
aaaaaaaaaaaaaa padłem na cyce !!
- Mamy wkalkulowaną porażkę z Beitarem, który ma przecież trzykrotnie większy budżet niż my. Ale tak naprawdę nie wyobrażam sobie, abyśmy mogli obawiać się drużyny z Jerozolimy. To silny zespół, ale dopiero druga runda kwalifikacji. Jeśli odpadniemy, tragedii nie będzie. Pozostanie nam obrona mistrzostwa Polski - tłumaczy prezes Wisły. (http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=18447) Normalnie syndrom chłopaków przed Euro, awansowaliśmy i to już jest sukces, jak coś ugramy na Euro to spoko jak nie to nieważne. Czemu Wilczak nie mówi że o majstra też nie ma co grać bo będziemy mieć coś koło 3-4 budżetu w lidze. Aaaaaaa padłem i leże... |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
No ku*** jego [Wilczaka] mać, jak mozna byc takim fiutem bez ambicji...?
Jak nasz zaj***** prezes ma takie zdanie to ciekawe co mysla pilkarze...!? :/ ![]() ![]() Lepiejbyćna stadionie w potarganychspodniach,niż wnowychprzed TV. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Proszę ביתר ירושלים- קליפ אליפות 2007/2008 Żeby wasz " optymizm " nie przeniósł się na piłkarzy. Szanse na zwycięstwo są 50% - 50% więc nie wiem skąd ten wylew płaczu ? Z braku transferów ? Słaba ta wasza wiara w Wisłę...
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 10.07.2008 o godz. 08:31.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
mnie bardziej zainteresował ten filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=TzqRUd...eature=related Obiektywnie mówiąc - podobne uderzenie zza 16 metrów jak połowa z tych bramek posiadają obecnie chyba tylko Tomek Jirsak i Radek Sobolewski... Porównajcie te strzały do strzałów Maurycego, Boguskiego czy Lobo... Oj będzie ciężko |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Z jednej strony można odnieść wrażenie, że zupełnie oddajemy walkowerem walkę o Ligę Mistrzów w tym sezonie i to za przeproszeniem poprostu w****ia, ale z drugiej strony takie zagrywki ze strony prezesa mogą, także pomóc ściągając zupełnie presje na mecze eliminicyjne.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Mi sie wydaje ze to jest zagrywka prezesa. Wiadomo ze Zydzi dosc dokladnie nam sie przygladaja to moze chca im troche namieszac. Bo nie chce mi sie wierzyc zeby Skorza publicznie mowil ze ma problemy z wyegzekfowaniem od pilkarzy elemetow taktycznych. I prezes glosno mowil ze u nas nie ma cisnienia na ten mecz a i nawet kapitan druzyny publicznie przyznawal ze nie wierzy w sukces w tym spotkaniu. Ja juz nie wiem co o tym wszystkim myslec, wyglada na to ze w naszym klubie jest wielku burdel, nie ma kasy, nie bedzie znaczacych transferow itp itd czy to jest aktualny stan faktycznynaszego klubu czy sciema przed tymi meczami? ![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Cytat:
Jak na prezesa PZPN kandydować Lato - człowiek jak to określił J.Gmoch którego zresztą też nie trawie nie umie nawet czytać i pisać. Cytat:
A poza tym musimy doj**** żydom ![]() ![]() ![]() Lepiejbyćna stadionie w potarganychspodniach,niż wnowychprzed TV. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak na prawdę na co stać naszą drużynę pokaże sparing z Liverpoolem. On pokaże jak naprawdę stoimy z przygotowaniami do eliminacji LM
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
))))))![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pokaze, tak jak pokazaly sparingi z Celtikiem i Sevilla
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Sędziował w 2005 mecz II rundy eliminacyjnej UEFA Grasshopper - Wisła Płock (jak się nie myle podyktował rzut karny dla Grasshopper) , pokazał 3 żółtka. Wynik 1-0 dla Grasshopper.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 10.07.2008 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mało istotne kto będzie sędziował, patrzmy lepiej na swoje umiejętnośći, trzeba wygrać pewnie, a nie 1-0 i obrona Częstochowy, kiedyś trzeba polską piłkę pociągnąć do przodu, a nie całe życie wiara w kontratak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
abstrahujac od tego czy slowa Wilczka to tylko czesc wiekszej kampani dezinformacyjnej czy najszczersza prawda ale na pewno odnosi skutek. Czolowe serwisy internetowe momentalnie podchwycily slowa z zapewne wielka radoscia tworzac tytuly typu "Wisla juz sie poddaje przed LM?"
haha naprawde oni zyja Wisla bardziej anizeli my ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kiepski sędzia. Gorzej chyba się nie dało. Oby nie gwizdał pod gospodarzy.
Pewnie pamiętają się z Cleberem, bo lubiał sobie nasz obrońca podyskutować i parę ciepłych słówek rzucić w stronę arbitrów ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Więc środa, 30 lipca [shit akurat pracuje] pierwszy mecz w Jerozolimie. A rewanż w tydzień później.
Ten mecz musimy wygrać. Prezes Wilczek odniósł sie troszke nieprofesjonalnie bez wiary w drużynę i nasze możliwości. Do boju panowie !! My kibice WSZYSCY w Was wierzymy !!! Zauważcie, że w razie awansu, Wisła będzie grała 3 bardzo ważne mecze, każdy z tygodniowym odstępem plus liga. W sumie mecz co trzy dni !!! 30 lipca (Beitar) 5 sierpnia (Beitar) 12 sierpnia (losowanie 1 sierpnia) a ekstraklase mamy: 25 lipca (Ruch) 2 sierpnia (Odra) 9 sierpnia (Polonia) Ktoś wie na 100% gdzie te mecze się odbędą? Kto będzie sponsorem tytularnym naszego zespołu w tym sezonie?
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Łopuszański : 10.07.2008 o godz. 15:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
*Tofik - Widziałeś go w akcji ?
Skąd wiesz jak sędziuje, wystarczy dobrze grać, to nawet sędzia nie będzie mógł nikomu pomóc |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Mecze odbędą się w Krakowie!Oprócz Odry i logicznie Beitaru gdzie bedzie odbywal, sie pierwszy mecz! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Z Czuba Watch: Jak Wisła (nie) marzy o europejskich pucharach
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...opejskich.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Paniki nie ma, ale równie dobrze kolesie mogą dać popis. http://www.youtube.com/watch?v=DiMvZpXMNFk http://www.youtube.com/watch?v=o9DTm...eature=related tutaj masz naszego pana w czernii ![]() http://www.youtube.com/watch?v=fvASi...eature=related a tutaj w temacie liniowych ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 10.07.2008 o godz. 15:58.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
^^ oni by chorzy byli w tych warszawskich pisemkach, gdyby coś durnego o jakiejkolwiek drużynie spoza Mazowsza nie napisali.
A że w tym roku wypadło na naszych z tym LM to ma Wisełka ten zaszczyt, że tym razem jej upadek wieszczą. Tak jest co roku, olać. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja bym nie był takim pesymistą
Czy jak wygrywaliśmy z Shalke czy Parmą to grały za nas pieniądze? Nie mówie że pieniądze sie nie liczą ale najważniejsze jest być dobrze nastawionym i liczyć na Bednarza że znów nam jakiegoś Jirsaka sprowadzi ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wilczek bardzo nieprofesjonalny komentarz w gazecie dał...
MY kibice wierzymy w wygraną!! Jazda Jazda Biała Gwiazda i tyle! Walczyć trzeba...i będziemy daleko...Wiślacy muszą chcieć i walczyć...i powinno być dobrze! |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Do meczu niecałe trzy tygodnie. Znaczących wzmocnień nie ma i wydaje mi się że już nie będzie. Budżet jaki jest taki jest. Sytuacja jak co roku: gracze odchodzą, nie ma godnych zmienników. Sam kapitan mówi że raczej nie ma szans na awans...To nie jest problem z Bednarzem, to nie jest problem ze Skorżą, to jest problem leżący gdzieś głęboko. Już parę lat temu Cupiał mówił że chętnie by Wisłę oddał tylko nie ma komu...Spójrzmy: gdyby mu faktycznie zależało na Wiśle i na awansie to przecież nie płaciłby sporych sum za kontrakty obecnym zawodnikom tylko zastanowił się nad nowymi. A skoro nie ma kasy, to Bednarz wybiera w tym co ma...a raczej nie ma :/. Bo,delikatnie mówiąc, obecne zarządzanie tym klubem jest obecnie całkowicie nielogiczne...Inaczej tego wytłumaczyć się nie da...Wierzmy w piłkarzy,że uda im się przejść Beitar, ale nie wierzmy w cuda...
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Praktycznie wszyscy sedziowie ustawiali mecze. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
pewnie to ten sam zespół Betar-Beitar przyjechał kiedyś do Poznania
http://pl.youtube.com/watch?v=lIDESb...eature=related ale to dawno było |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktokolwiek w tym klubie wpadnie w koncu na pomysl przeniesienia tego meczu z Jerozolimy gdzies indziej?
Zamachy na cywilach w miescie, od dawna napiete stosunki z Palestynczykami, prawie wojna z Iranem a my mamy tam jechac grac w pilke? Ruszcie glowa w koncu!! ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ty to na powaznie piszesz?
![]()