|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam bilet na E3 i chętnie go zamienię na sektor D.
![]()
roberTS
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chyba, że podejdzie do Ciebie kilku gości bez włosów na głowie i zapragnie usiąść dokładnie w tym miejscu w którym Ty jesteś, bo oni rzekomo mają bilety na te miejsca
![]() ![]()
BiałaGwiazdaNaNiebieSięMieniTakPowstajeWisłyZnakJe jKibiceSąNiezwyciężeni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Napewno maja synów,nieopodal...
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
zenders : swięta prawda takie p---------ie działa na nerway .... wiadomo ze da D stoisz gdzie chcesz .....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no fucktycznie nie uwzględniłem tej możliwości
Ale chodzą takie typki po 30 lat i upominają się "o swoje"... dwa razy byłem na R22 (dwa razy na D) i takie sytuacje mieliśmy. Ale życzę powodzenia jutro ![]() Powód: offtop jak ich mało ;) usuńcie to kiedyś ;p
Ostatnio edytowane przez egonskoczow : 13.09.2008 o godz. 19:30.
![]()
BiałaGwiazdaNaNiebieSięMieniTakPowstajeWisłyZnakJe jKibiceSąNiezwyciężeni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
1. Od której jutro kasy są otawrte?
2. Skoro nie ma ogłoszenia że jakiś biletów nie ma, mam rozumieć że są bilety na wszystkie trybuny (potrzebuje na D). Edit: Bilet potrzebuje dla kolegi, ja mam karnet , przezorny zawsze ubezpieczony ![]()
Ostatnio edytowane przez Kurt : 13.09.2008 o godz. 20:29.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
1. pewnie 2 godziny przed meczem
2. jesli nie ma informacji o sprzedaniu wszystkich biletow na stronie oficjalnej na dany sektor oznacza to ze bilety sa jeszcze na kazdy sektor ![]()
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
zycze powodzenia.![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam takie pytanie, może za wcześnie trochę na nie, jednak już teraz chciałbym znać odpowiedź.
Czy bilety na mecz wyjazdowy z legią będzie można kupić normalnie w kasach, poprzez fanklub czy może jest tak jak na derbach (ciężko kupić bo trafiają już wcześniej do odpowiednich osób). ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Skąd ty mozesz wiedziec ile było? moze mieli kupe biletów pod ladą?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
2 bilety na D sprzedam,za tyle ile zapłaciłem 45 zł.do odbioru przed meczem. PRIV
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kupie bilet na sektor D[dla kumpla], cena 45zl. odbiór przed meczem, jak cos to priv.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W mojej sytuacji to plus bo dopiero dzis moglem kupic bilet ale powiem szczerze, ze to wstyd,
ze bilety beda w sprzedazy w dniu meczu. Jak to jest, ze rok temu bylo na Lechu 20 tys., a teraz nie mozna 15 zebrac ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bo może były tańsze....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie moze a na pewno.
Klub moze wkoncu zrozumie i pomysli. Z takimi cenami to daleko nie zajdziemy .. i w chuju mam po ile sa na innych stadionach. Zarzadzie - wspolnie chcemy byc lepsi? to zacznijcie myslec! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie sądzę, aby puste miejsca na stadionie były wynikiem wysokich cen - pamiętacie fetę mistrzowską? Ceny normalne a kompletu, z tego co pamiętam, nie było. Coś niedobrego się dzieje z frekwencją...
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam czy wiecie czy są może bilety na sektor D na dzisiaj? Mam 16 lat i chce kupic ten tanzszy bilet na wsiłe za 10zł.
Ile przed meczem sprzedaja bilety? PLis, odpiszcie ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te Bilety sprzedają 2 godz przed meczem ale niewiem czy je kupisz zależy czy pojda dziś bilety
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie kupi. Koniki mecz w mecz wykupują tą pule i sprzedają po 20-25 zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie po 20-25 tylko po 45,czyli cenach biletu normalnego w kasie..:/
![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
NIe wie ktos czy beda bilety przed meczem do kupienia
![]()
.....
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jeżeli oficjalna strona nie informuje że bilety się skończyły to znaczy że jeszcze są , ale patrząc na to co piszą wyżej można wywnioskować że nie kupisz biletu w kasie... Chyba że od konika. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po 20 razy te same pytania...
żeby nikt nie płakał jak przed meczem nie dostanie biletu...bo...przez cały tydzień można było kupić! BEZ PROBLEMU! A jak samemu sie nie dało rady...to od czego sie ma kumpli ? Albo innego Wiślaka poprosić...dać coś za fatyge i już ;] Dla chcącego nic trudnego |
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mam do sprzedania jeden bilet na mecz z Lechem na sektor D. Cena 40 zł. Chętni pisać na priv do 14. NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez wojtuś24 : 14.09.2008 o godz. 10:25.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
czy ktoś wie czy Wiślacki Świat jest dziś otwarty?!?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
dziś jest niedziela więc jest zamknięty.Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi. ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|