|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Teraz przyjdzie rzeczywisty sprawdzian tego co zostało "zbudowane" przez Brzęczka... Łatwiejszy terminarz, rywale z innej półki. Jeżeli nie będzie zwycięstw to będzie można jego zatrudnienia uznać za historyczną porażkę(bo nie było chyba tak słabego trenera jeśli chodzi o średnią punktową + kompromitacja w pucharze z amatorami).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Odrobiliśmy punkt do większości zespołów z którymi walczymy o utrzymanie, ale nic to nie zmienia. Nic nie dało stworzenie większej ilości sytuacji (w sumie 6 po których padł albo powinien paść gol) i remis z szóstym zespołem ligi, poza rzecz jasna zmniejszeniem dystansu do ZL i Śląska i bezcennym punktem. Niczego to nie zmienia poza tym że po następnej kolejce możemy być poza grupą spadkową ![]() I tak się tutaj dyskutuje. Idź pan w ...j.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.04.2022 o godz. 08:28.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Na to raczej nie liczę.Ale po następnej kolejce przy naszej wygranej prawdopodobnie oderwiemy się od zespołów będących za nami a gorąco pod dupą zrobi się we Wrocławiu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Mamy czas i odrabianie po więcej niż 1 punkt na kolejkę możemy spokojnie odłożyć do czasu, aż będziemy się mierzyć z zespołami, które mają porównywalną pozycję w lidze i porównywalną liczbę punktów, a nie z jakimiś średniakami? Niech popatrzę w tabelę - do końca sezonu z przeciwnikiem z naszej półki według pozycji ligowej, skoro drużyna ze środka tabeli podejmowana na naszym stadionie jest poza zasięgiem, zagramy... hmmm... całe dwa razy. Ze Śląskiem (ale na wyjeździe, więc nie wiem czy się liczy) i z Wartą w ostatniej kolejce, bo do Jagi mamy już przepaść sportową jeśli kierować się tabelą (8 punktów), a co dopiero do Cracovii (10). O wygranej z Płockiem (szóste miejsce!) czy Radmiakiem (piąte!) nawet nie ma co marzyć, co najwyżej bezcenny 1 punkt. Na pewno wystarczy do utrzymania, nie ma co się spinać na jakieś potęgi z szóstego miejsca ______ Tak na serio - bezcenne byłyby tylko trzy punkty. Jeden punkt jest co najwyżej jakoś cenny na zasadzie "jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma". Na tę chwilę nie wiadomo czy to będzie aż zdobyty 1 punkt punkt (w co chcę wierzyć, bo jestem kibicem) czy jedynie strata 2 bezcennych punktów. Dopiero się dowiemy. Póki co nie ruszyliśmy się z miejsca spadkowego ani o krok, a i w następnej kolejce prawdopodobieństwo tego, że wyskoczymy poza grupę spadkową (oprócz tego, że musimy wygrać z drużyną z ósmego miejsca, Zagłębie musi przegrać u siebie ze Stalą) jest porównywalne z tym, że wyprzedzi nas ktoś z zespołów, które są pod nami. Doceniam poprawę gry, naprawdę. Ciężko jej nie zauważyć - tutaj pełna zgoda między nami. To daje bezcenną, ale wyłącznie nadzieję na to, że w następnym meczu może coś ugramy (o ile nie przestraszymy się zespołu z poziomu Piasta). Bezcenne na tę chwilę byłyby trzy punkty (z jakimkolwiek zespołem i po jakiejkolwiek grze, dobrej czy złej, tiki-tace a la Barcelona, kontrach a la Real, catenaccio a la Serie A czy obronie Częstochowy i farfoclu, kompletnie bez znaczenia), a nie 1 punkt po dobrej grze. To był tylko Piast, naprawdę, tylko Piast. Solidny średniak z bardzo dobrym trenerem. Jeśli mamy trząść portkami przed zespołami z szóstego miejsca, to w ogóle nie przystajemy do Ekstraklasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Grajac tak jak gralismy w niedziele wygrac mozemy z kazdym. Oby Gruzin robil taki wiatr jak Manu i bedzie dobrze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli z Górnikiem zagramy tak dobrze jak z Piastem to im po prostu spuścimy łomot. Dwa razy z rzędu nie da się 5 razy obijać aluminium.
Kluczowe tu jest jedno stwierdzenie - JEŚLI. Jeśli jesteśmy aż tak mocni jak w meczu z Piastem to utrzymanie to będzie łatwizna. Tylko łatwiej powiedzieć niż zrobić. Ja dalej mam w pamięci mecz z Pogonią po Lechu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Pogon, Rakow, Lech i Legia powoli dolacza - to jest poziom poza zasiegiem reszty ligi na ten moment.
Wszyscy pozostali przy takiej grze sa w zasiegu. Warunki dobrej gry dotyczy kazdej druzyny. Takze tych ktore walcza o mistrza, czy rywalizuja o Lige Mistrzow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
No z tym poza zasięgiem reszty ligi też bym nie przesadzał. Przypominam w jakich okolicznościach straciliśmy wygraną z Lechem. Z Legią też strata gola w ostatniej sekundzie. Jedynie Pogoń (szczególnie u siebie) wydaje się poza zasięgiem reszty ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Klient podobno nie wie czemu Brzęczek go ławkuje
Info za weszlo.com wypowiedź dla pepickich mediów : Nie wiem, co się stało. Nowy trener odstawił mnie, gdy przyszedł do klubu. Trudno powiedzieć, dlaczego. On nie jest okrutny, jest ludzki. Na każdym treningu chwali mnie, a potem nie zabiera na mecz. To dziwne. Zobaczymy, co będzie dalej. Nie strzelamy ostatnio zbyt wielu goli. Te, Czerpiący kolego, co ty mi tu za linki z września wrzucasz? ![]() Ja to widziałem, jak jeszcze byliśmy w środku tabeli, a większość forumowiczów uważała Klienta za zacnego grajka ![]()
Ostatnio edytowane przez s1mone : 06.04.2022 o godz. 21:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a ja to skopiowałem za kontrowersyjnym kolegą Magikiem , nie sprawdziłem daty za to zacząłem oglądać i prawdziwe złoto
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To trzeba nadmienić że nie ma nic o Wiśle ja w sumie tylko dlatego zacząłem oglądać a potem odpuściłem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jeżeli są w formie to mecze z Lechem i Pogonią wyglądają jak nasz ze śledziami - gładki oklep. Lech ma wahania formy, Pogoń jest ostatnio konsekwentna, zwłaszcza u siebie. Lata budowania zespołu przez Runjaicia procentuje.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia
Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Petrochemia Wystarczy, czy muszę jeszcze to napisać w piętnastu tematach? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem w 2 tematach, czyli w temacie dotyczącym meczu z Płockiem i w temacie o Jerzym Brzęczku. Przecież to konferencja Jerzego Brzęczka przed meczem z Płockiem , więc co się tutaj nie zgadza?
Ostatnio edytowane przez aNouc : 22.04.2022 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Dla mnie to wygodne . Chce oglądnąć klikam, nie chce nie klikam. Są raczej w temacie...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kliment ma na pewno lepsze papiery na napastnika niż miał Forbes. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
wchodzę na forum i wydaje się, że jest coś nowego do poczytania to nie - wrzucasz w 15 tematach jedno i to samo... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To nie moje linki, więc ja w tym interesu nie mam. Promuje tylko filmy z oficjalnego kanału Wisły na YouTube, żeby rozbudowywał się. I jak wspomniałem, przecież dotyczy tematu Jerzego Brzęczka i wszystko co z nim związane. O czym mam napisać, że jest wujkiem Kuby.. wolę wrzucić link do konferencji z jego udziałem, dużo więcej pożytku z tego, a krzywdy nikomu nie wyrządzam. Ja też wchodząc do XXX tematu muszę czytać posty, które mnie nie interesują. Tak to już jest.. nie interesuje kogoś wideo konferencja Brzęczka przed meczem, to nie wchodzić w link i tyle. Po co tak przeżywać.. chillout. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Takie zachowanie wynika z faktu, że ludzie w klubie którzy biorą kasę za zwiększanie ruchu na kanale, czy jego pozycjonowanie. Są tak skuteczni jak reszta zatrudnionych. Ale w razie czego biorą na klatę... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Tak czy inaczej, to off-top. Wracając do tematu, Brzęczek i tak dał Klimentowi więcej szans, niż powinien. Wydaje się, że na ten sezon jest już dla Wisły spalony. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Nie, ale jest mega wkoorwiające i niczemu nie służy. Nie wiem jak wy przeglądacie forum, ale ja korzystam z opcji "Nowe Posty" i gdy widzę że w pięciu tematach pojawiły się nowe posty, ale w czterech z nich jest ten sam link to odechciewa mi się tu siedzieć...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
10 znaków |
|
|
|