|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam czy ma ktos z Was taki problem, mianowicie 6 grudnia sezonu 2011\2012 w przedzein meczu (z Barca
jakies pomysly? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Spróbuj spędzić ten dzień na urlopie, może przeskoczy.
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na urlopie tez nie pomoglo ale zostawilem przetwarzanie normalnie i chyba po pol godizny przeskoczyl
A no i wynik pozytywny 2-2 na Camp Nou co mi zagwarnatowalo baraze z 3 miejsca do LE |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wygrałem ligę z 6. punktami przewagi nad drugim Śląskiem, trzecia Lechia Gdańsk. tak powinno być!
![]() ile zagrać sparingów przedsezonowych i co jaki okres czasu? |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Evil ja gram około 10-12 sparingów z mocnymi zespołami a mecze co 4-5 dni .
U mnie podobnie było Cracovia spadła i co ciekawe prawie przez pół sezonu leszek również był na spadkowym miejscu ale się utrzymali ;( z Śląskiem również walczyłem o Majstra i w tym sezonie również tak będzie bo niestety Lech walczy o utrzymanie a legia gdzieś się pląta w środku tabeli Kupiłem Peszke z Lecha i chłop gra nadspodziewanie dobrze i ustrzelił Hattricka w poznaniu )) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja odpadłem w 1/16 PUEFA z Sampdorią,teraz gra w finale z Valencią..co mnie jednak cieszy to odrobiona 10pkt strata do legi na półmetku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co u Was ze cracovia tak nisko? ;O u mnie w pierwszym sezonie gry walczyla o puchary (sam wygralem lige z reszta w ostatniej kolejce po walce z legia) a teraz z lechem na zmiane okupuja 7 i 8 miejsce...
co do sparingow przed sezonem ja daje tournee za poczatku do mocnego klubowo kraju pozniej turniej na rozbieganie ze slabymi i z 5 sparingow o wyzszej i zblizonej reputacji. A w zimie w stycziu graja co 4 dni a luty laduja sie na 2-3 spraringach przed LE |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Właśnie B.Cupiał zgodził się sprzedać Wisełkę za 86 mil funtów !!!
I nowy właściciel Gerard Cornet przelał na konto Wisły 250 mil funciaków . Czuję się teraz jak Dzieciak w sklepie ze słodyczami który może wszystko kupić no prawie wszystko. Bo nie wszyscy chcą przyjść do Wisełki ;(( |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W końcu zacząłem grać w FM'a - Oczywiście Wisełką.
Tym razem inną zastosowałem polityke transferową. Wszystkie pięniądze na transfery przesunąłem do budżetu płacowaego, i postawiłem na doświadczonych zawodników. TRANSFERY DO KLUBU I SEZON: - Enzo Maresca (wolny, 56k płaca) - Jose Goncalves (wolny, 56k płaca) - Abubakari Yakubu (wolny 56k płaca) - Bernard Mendy (wolny, 36k płaca) - Luis Robles (wolny, 25k płaca) - Sani Emmanuel (20k transfer) TRANSFERY Z KLUBU I SEZON: - Małecki (1,8mln gdzieś do Włoch) - Boguski (1mln do Wigan) - Paweł Brożek (3mln do Catanii) Transfery do klubu mi się udały. Szczególnie zachwycają Mendy i Goncalves. Maresca też nieźle, najsłabszy chyba Yakubu (Cikos go wygryzł ze składu). WYNIKI I SEZON: Odpadłem w IV rundzie PE z Galatasaray (0:0;0:2). Zdybyłem PP w finale ze Śląskiem 3-1. Mistrzostwo z przewagą 8 pkt nad Lechem. II SEZON: Dopiero zacząłem II sezon. Na tranfery dostałem 375k, budżet płacowy 650k. Spowadziłem Kupisza (wolny tranfer) Grosickiego (300k + Opcje), Medinę (325k) i Douglasa Peraibe (wolny). W drugiej rundzie El. LM trafiłem na zespół z Luksemburgu, wygrałem 4:0 i 3:1. W III rundzie gram z Molde z Norwegii, pierwszy mecz na wyjeździe wygrałem 2-1. Więc jest blisko grupy conajmniej LE ![]() ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na początku drugiego sezonu tak się wydarzyło i jestem zadowolony że tak się stało jest kasiorka na grajków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Fabinho . Henrique . Apodi . Silviu lung jr wymiatają w Wisełce
) polecam ich |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kaska jest ale nie wszyscy chcą przychodzić niestety nasza liga jest bardzo daleko ;(( nawet puchar ligi Angielskiej jest wyżej notowany niż nasza liga
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam pytanie który FM według was jest lepszy FM11 (bo ten pierwszy chyba bije poprzednika pod względem bugów) czy FM10
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja skończyłem właśnie sezon w FM11 i gra mi się o wiele lepiej niż w 10, a bugi są, ale drobne i nie przeszkadzają w rozgrywce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JOSE FM 11.. Masz już 2 łatki więc nie jest źle.. z czasem dojdzie kolejna i kolejna i bedzie juz na prawde super
![]() P.S ja jeszcze z większymi problemami sie nie spotkalem poza tym że regułą jest że przeważam i trace duzo bramek no i prawie w każdym meczu dostaje bramke w pierwszej akcji rywala a potem gonie jak szalony Powód: P.S
Ostatnio edytowane przez *Michael* : 19.11.2010 o godz. 18:04.
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na pewno jest trudniejsza od 10 troszkę też mam problem z tym że muszę gonić rywala
) ale to są jakieś uroki tej gry . Fajnie zrobili z tym negocjowaniem kontraktów chociaż wkurza mnie czasami że czasami nie chcą ustąpić ;(( |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
JCTS.
Tez posiadam wlasnie tego Yakubu na obronie i musze powiedziec ze odrazu stal sie u mnie zawodnikiem pierwszej 11-stki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Polecam Wam gorąco gościa- Ilsinho prawy obrońca grający mega ofensywnie przyspieszenie 19 ;] drybling 18 ;]
Jest do wyjęcia za ok 1,5 mln euro problem w tym,że ciężko go do polskiej ligi ściągnąć,próbowałem do Wisły ale nie ma szans..chłop ma dopiero 24 lata i przeszkodą był słaby stan bazy treningowej..postanowilem poprosić zarząd żeby rozbudowali,to owszem zgodzili się po czym dostałem info ze Bogusław Cupiał anulował całą operacje z powodu braku środków..masakra..przydałby mi się taki inwestor jak Skorsinio ma |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Panowie, jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o sprawy komputerowo - internetowe.
Także bardzo bym prosił o linki na privie ( albo tutaj jak kto woli ), do FM-a 2011 PL w postaci .ISO , jeśli można to na rapidzie. Jest taka szansa ? Jeśli tak to wielkie dzięki ! a zależy mi na .iso, bo to umiem zainstalować, a wstyd się przyznać ale nie wiem co to za wersję jakieś PROPER-RELOADED czy MULTi3-PROPHET albo: RELOADED + RePack
Ostatnio edytowane przez nbp : 19.11.2010 o godz. 23:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Choć powinienem powiedzieć Ci- Empik ![]() PM.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 19.11.2010 o godz. 23:38.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trener taktyczny, defensywny i ofensywny. Do Wisełki oczywiście
4-1 z Bayernem w 4 fazie kwalifikacji LE (dwumecz). 0 wzmocnień ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Admin/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Admin/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]To teraz ja się pochwalę
Jest to październik drugiego sezonu, jak widać po składzie, jestem bardzo aktywny na rynku transferowym. Oprócz transferów Lenny'ego Yglesiasa i Zezinho wszystkich piłkarzy kupiłem z wolnego transferu. Gram ustawienie 4-4-2 - mam 3 warianty, defensywny, normalny i ofensywny; sam byłem zaskoczony jak na defensywnym pokonałem HSV, Crvene Zvezde na wyjeździe, czy pechowo remisowałem z Dynamem Kijów na wyjeździe w LM. Udało mi się wygrać 2:0 z Legią na wyjeździe co jest nie lada sztuką Jednego świetnego piłkarza brakuje na tej liście: Nashat Akram - do ściągnięcia w 1 sezonie z wolnego transferu, teraz przy tym składzie, przy tulu gwiazdach ma najwięcej gwiazdek u asystenta, jest po prostu genialny Pierwszy sezon wygrany przed Legią (ledwo ledwo) Teraz mam 2 pkt straty po 9 meczach. W pierwszym sezonie wyszedłem z grupy Ligii Europejskiej, miałem farta w losowaniach. Teraz też by wejść do LM musiałem pokonać tylko Hapoel i Crvene. ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Widze wiekszosc z Was wymienia prawie caly sklad... Moim zdaniem to bezsens
Kiedys tez tak robilem, a teraz straram sie grac tym co dostaje na poczatku ( kilka zmian ) az do dobrych ofert zagranicznych, potem kupic najlepszych Polakow i zagranicznych do ogrania.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wczoraj przesylka dotarla - gra zainstalowana , teraz sciagam facepacki, logopacki i kitspacki zeby gra miala jakis wyglad
i wkrotce zaczynam rozgrywki ![]() Sciagnalem kilka przydatnych rzeczy ktore umilaja rozgrywki ![]() - plik odblokowujacy dostep do "ogromnej bazy danych" - plik ktory daje dostep do "nizszych lig" - plik poprawiający bazę danych FM-a - polskie znaki I wkrotce zaczynam rozgrywki ![]() Skladu nie zamierzam zbytnio modyfikowac (ale jak bedzie naprawde czas pokaze) - jedynie pomysle nad bramkarzem i srodkiem obrony. --edit-- dodalem jeszcze facepacki sedziow oraz CM Revolution Polish Media Pack. Wkrotce zacznam
Ostatnio edytowane przez bouli76 : 20.11.2010 o godz. 12:56.
![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WiślakMyślenice 3 w1 Barry Whitbread co prawda jego profesja to scouting ale i tak powinien podpisać kontrakt jako trener mimo wszystko sprawdza sie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Po zdobyciu trzech mistrzostw znudzila mnie gra Wisla i postanowilem odejsc. Lecz wczesniej postanowilem sprzedac kilku zawodnikow ; d Oto efekty.
|
|
|