|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.sadistic.pl/jegor-lupan-vt30722.htm - w sumie nasze wybory prezydenckie zbliżają, idealny kandydat
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Drogi Aleksandrze,
mam nadzieję, że będziesz mi w stanie pomóc? Pewnego dnia wybrałam się do pracy, zostawiając mojego męża w domu oglądającego telewizję. W drodze do pracy zgasł mi silnik i samochód został unieruchomiony jakieś dwa kilometry od domu - musiałam wrócić się, aby poprosić męża o pomoc. Kiedy dotarłam do domu nie mogłam uwierzyć w to, co zobaczyłam. Był w łóżku z córką naszego sąsiada! Mam 32 lata, mój mąż 34, a córka sąsiada ma 19. Pobraliśmy się 10 lat temu. Mąż przyznał mi się, że romansuje przez ostatnie pół roku. Mąż nie zamierza iść do poradni małżeńskiej. Jestem kompletnym wrakiem człowieka. Potrzebuję pilnej porady. Możesz mi pomóc? Bożena Droga Bożeno, Zgaśnięcie silnika po krótkiej jeździe może być spowodowane przez wiele czynników. Najpierw sprawdź czy nie jest zapchany przewód paliwowy. Jeśli jest czysty, sprawdź wszystkie przewody i rury doprowadzające powietrze do silnika. Sprawdź też przewody uziemiające. Jeśli to nie rozwiąże twojego problemu to należy sprawdzić czy pompa paliwowa nie jest uszkodzona i czy dostarcza prawidłową ilość paliwa do wtryskiwaczy. Mam nadzieję, że byłem pomocny. Aleksander ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przeglądam ten temat często i nie widziałem tego:
http://www.youtube.com/watch?v=Hqfvvy-S928 Tomasz Niecik - Tutti Frutti jak jednak było to skasować psot;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 08.02.2010 o godz. 22:58.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kierowca TIR-a wraca do domu po długiej trasie i mówi do żony:
- No, Wieśka przywitaj starego ładnie w domu; na kolanka i laseczkę proszę... Ona na kolanka cyk i jedzie laseczkę.... Koleś dochodzi i mówi: - Uffff, no wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej Idzie ksiadz polna droga, przechodzi obok skromnego gospodarstwa. Patrzy, a tam chlop cos z desek kleci. Ksiadz zagaduje: - Pochwalony, drogi parafianinie, nad czymze tak ciezko pracujecie? - A ****a, kibel nowy stawiam, bo sie stary rozjebal. - O, moj drogi! A nie móglbys tego tak troche owinac w bawelne? - Co mam owijac w bawelne? Dechami o.......e naokolo i ****! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Ej kurde nastepnym razen napisz ze wejscie moze grozic skutkami ubocznymi, wszedlem i dostałem nastepnego dnia taka oto wiadomosc: "SZANOWNY PANIE. PISZE DO PANA NIE MOJA CÓRKA KASIA LECZ JEJ MAMA BARBARA.BŁAGAM NIECH NAM PAN POMORZE.JAK PAN TRAFIŁ NA STRONĘ CÓRKI ODWIEDZA JĄ TYSIĄCE OSÓB.CO SIĘ DZIEJE.CO WYMYŚLIL JEJ MĄŻ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pokój nosi nazwe Śmieszne zdjęcia, filmiki, itp. ja mam watpliwosci czy powyższa sytuacja jest az tak bardzo śmieszna aby ja tutaj zamieszczac! Jezeli cieszy Cie kogoś nieszczescie to serdecznie Ci gratuluje!!
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
Wisła rządzi, Wisła radzi, Wisła nigdy Cię nie zdradzi...
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=JRnwy5e9pH8#movie_player
Nie przypominam aby to widział w tym temacie ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=aGyg5RGUQkw znajac zycie kolejny emigrant w pracy na wyspach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla niektórych śmieszne:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
fajne ujęcie ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Kobieta idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek. Kobieta pyta: Czy będę miała trzy życzenia? Duszek: Nie, przykro mi, ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Kobieta bez wahania: - To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mapę? Chcę żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii. Duszek popatrzył na mapę i mówi: - Kobieto bądź rozsądna - te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY, ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie... Kobieta pomyślała przez chwilę i mówi: - No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. No wiesz, takiego, który będzie mnie kochał, szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie...... Duszek westchnął głęboko i powiedział: - ****a, pokaż mi jeszcze raz tę mapę.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|