|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Więc dzisiaj przy takiej pogodzie można sobie spokojnie oglądnąć mecz przed telewizorem, mam tylko nadzieję, że nie usnę przy oglądaniu i nie będę musiał się zbytnio denerwować
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Siemka, wiecie na którym programie będzie można obejrzeć dziś mecz z Zagłębiem w całości?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na polsat sport extra o 19.30 jest retransmisja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Londynie znajde pub w ktorym transmituja polska lige? Najlepiej w okolicach Ilford.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Podbijam!!!!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy wiecie może jak można oglądać mecze na tablecie Samsung z Androidem? Załóżmy, ze wchodze na soccer-live.pl, kazda strona, kotra normalnie w laptopie otwiera sie i po usuniecie reklam pokazuje mecz w tablecie nie działa..
Jestem troche zielony jesli chodzi o gadzety wiec prosilbym o podpowiedz czy potrzebuje cos zainstalowac, sciagnac jakąś aplikację, jeśli tak to skąd, itp. Zeby nie było za latwo dodam, że przebywam w USA ![]() ![]()
"...kto z paskami spodnie nosi, hahahaczyk na bluzie, robi często smutne oczy i smutną ma buzię. O czym myśli tajemniczo smutnooka młodzież, czy z paskami ma ubranie i z haczykiem odzież?"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
potrzebujesz przeglądarkę która obsługuje adobe flasha.
Ja na mojej komórce ściągnąłem adobe flash playera i streamy otwieram przez "internet" bo Google Chrome i chyba inne przeglądarki mobilne nie obsługują AFP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
jest gdzieś płatna transmisja derbów?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz z Zawiszą do obejrzenia w restauracji "U Wiślaków", kilkanaście rozwieszonych plazm, stoiska grillowe, browary i cała reszta
ZAPRASZAMY! ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Race można odpalić z mniej przypałowego miejsca jak z restauracji, np. Błonia czy kopiec Kościuszki.
Jeśli mnie czyta grupa dochodzeniowa którym dowodzi gen. Bednarz i wszystkie stacje telewizyjne to oznajmiam - że macie się udać na Błonia i kopiec Kościuszki! I najlepiej wysłać helikopter TVN-u. Reszta czyli specjalne menu meczowe, wódka itd. Chu.j z zakazami, drugiego i tak nie można dostać ![]() Zakaz wnoszenia własnego alkoholu na teren restauracji, nie narażajcie klubu na straty finansowe. Wszystko kupujemy w restauracji, aby TS Wisła rosła w siłę. Na przekór wszystkim k.urwom i hienom żle zyczącym temu klubowi z dziennikarzynami włącznie.
Ostatnio edytowane przez element : 19.03.2014 o godz. 23:36.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Tym razem grubo, wy....imy w sektor szkolny boeingiem777 malezyjskich lini lotniczych.
Całą ta afera z zaginięciem maszyny to sprawka SKWK. Samolot ma się wzbić spod "U Wiślaków" tuż przed 1 gwizdkiem, zatoczyć łuk i grubo .......nąć jak oddziały prewencji ustawią formację "żółw". Całą akcją pokieruje osobiście jako pierwszy pilot - Misiek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
SharksiK ale to głupie, co napisałeś. Poziom inteligencji z gimbazy.
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jutro od godziny 11 transmisja meczu rezerw z Unią Tarnów. Link poniżej
http://www.malopolskatv.pl/iii-liga-...i-unia-tarnow/
Ostatnio edytowane przez Luca10 : 05.04.2014 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W sobotę od godziny 10:55 transmisja meczu rezerw z Nidą Pińczów
http://www.malopolskatv.pl/iii-liga1...-nida-pinczow/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2014
Offline |
|
|
Na weekend wyjeżdzam nad morze do Kołobrzegu. Gdzie, czytaj w jakim lokalu, pubie, restauracji i etc. w Kołobrzegu będę mógł obejrzeć mecz Legia-Wisła K. o 20.30?
PS. Wiem, że mecz będzie transmitowany na kanale Canal + sport HD. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Czy można zobaczyć jakoś niedługo po meczu powtórkę na necie? Niestety mam dzisiaj wyjście i nie uda mi się zobaczyć na żywo :(
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak wrócisz w okolicach 23:00, to o 23:25 masz powtórkę na nSporcie. Nie wiem, czy w necie coś znajdziesz online, ewentualnie możesz ściągnąć meczyk i na spokojnie w weekend obejrzeć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
https://www.facebook.com/300Normy https://www.facebook.com/tawernafiddlersgreen https://www.facebook.com/pages/Klub-...51929518244569 ![]()
A
T A K |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jakaś knajpka w okolicach Kazimierza gdzie można obejrzeć piątkową inaugurację ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
znacie jakiegos dobrego linka gdzie mozna w miare komfortowo obejrzec mecz ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jak usunac ta reklame
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja polecam premkę na futbolhd.pl 14 zł. miesięcznie to nie wydatek. Ew. 7 jak komuś na samej Wiśle zależy. Nie jest to jakaś rewelacja, ale przynajmniej nie trzeba się denerwować, że się coś tnie czy coś.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Sie ma ziomy!
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Sprawa wygląda tak, że pozbywam się kablówki i mam zamiar oglądać TV przez internet, używając takiego pudełka podłączonego do Wifi i Tv. Oczywiście głównym gwoździem programu będą mecze Wisełki, którą do tej pory oglądałem na laptopie (mieszkam w USA). Pytanie: jakie pudełko wybrać, żebym mógł wchodzić na stronki np. meczyki.pl i bezproblemowo mógł włączać mecz na różnych kanałach. Chodzi o sprzęty typu Roku, Google Chromecast, Amazon Fire TV itp. Macie z tym jakieś doświadczenia? z góry dzięki za odpowiedź! ![]()
"...kto z paskami spodnie nosi, hahahaczyk na bluzie, robi często smutne oczy i smutną ma buzię. O czym myśli tajemniczo smutnooka młodzież, czy z paskami ma ubranie i z haczykiem odzież?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Prosta sprawa, mecze wszystkie T-Mobile Ekstraklasy można oglądać na strone Canalplussport.pl, niech ktoś kto ma nc+ i nie korzysta z tego rozwiązania podeśle Ci login i hasło do stronki i będziesz oglądał w dobrej jakości całą Ekstraklasę.
Ja akurat tego potrzebuje i dostałem od Ojca Login i Hasło. P.S. nie wiem czy zadziała to jak ktoś się loguje spoza Polski albo z USA? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dzięki, spróbujemy.
Ma ktoś niepotrzebny login i hasło do Canalplussport.pl? pzdr Michal ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Aplikacja działa wyłącznie na terenie Polski, więc niestety ale nie ma to sensu. :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
zawsze może spróbować znaleźć jakąś sensowną bramkę proxy z Polski, która uciągnęła by ten transfer. Tak sobie gdybam... może w najbliższym czasie przetestuje
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|