|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Oceniać Juszczyka po przeszłych dokonaniach można źle, ale oceniać go po skrócie ostatniego sparingu, gdzie nie miał nic do powiedzenia, to przesada. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wg mnie 3 gol jego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Strzał był w niego i tyle. Po prostu tym występem Juszczyk pokazał, że żadnym wzmocnieniem nie jest i po prostu niepotrzebnie zajmuje miejsce Kurto, który może (aczkolwiek nie musi) być dobrym bramkarzem. Juszczyk się nadaje do 3,4 ligi i to wszystko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Przy stracie pierwszego gola Juszczyk był bez szans, przy drugiej bramce troche niefortunnie interweniował, mogł odbić nogami zamiast rzucać sie na murawe, aczkolwiek strzał był z bliska i bramkarz był zasłonięty. Trzecia bramka była również z bardzo bliska i bramkarza sie z przepuszczenia takiego gola raczej nie rozlicza. Także wrzućcie na luz..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Według mnie też to nie do końca wina Juszczyka , takie strzały są nieobliczalne , nie popełnił jakiegoś wielkiego błędu , zresztą nie sadze aby wygrał rywalizację z Pawełkiem. Mariusz to lepszy golkiper
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ot co zgadzam się z kolegom tylko nie chciałem tego tak brutalnie pisać no może nie aż do takiej niskiej ale na pewno nie do zespołu MP czy jakies drużyny aspirujacej do tego trofeum. Zresztą wszystkich optymistów i wielkich fanów jego talentu zapraszamy tutaj z powrotem po paru meczach ligowych i tyle !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak się oczywiście załapie do składu
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja chyba też się nie znam, ale 3 bramka jak dla mnie ze spalonego...
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Odnosnie Juszczyka powiem krotko: gowno mnie obchodzi jak bronil wczesniej, wazne jest to jak moze bronic. Zadna bramka nie obciaza jego konta, wiec prosze przestancie .......ic od rzeczy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wg mnie jedynie przy 2 był bez szans bo był zasłonięty..
koyot proszę Cie a 1 bramka co to było i przy 3 to samo kryje krótki słupek i wpada mu tam brama, zawsze jak tak jest obwinia się po części bramkarza
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 11.02.2010 o godz. 12:22.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A ja mu będe z całego serca kibicował i mam nadzieje że Juszczyk mnie pozytywnie zaskoczy (hmm kiedyś?) W końcu to nasz wychowanek..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
wychowanków mielismy bardzo dużo i się gdzies porozchodzili po innych drużynach, jak nie ma się umiejętnosci aby występować w takiej drużynie jak Wisła to trzeba szukać pracy gdzie indziej i nie ważne czy się jest wychowankiem czy nie. To niech mi ktos powie po jaka cholerę nie przedłużali z nim kontraktu ostatnio żeby teraz znowu go podpisać co nagle podskoczyły mu skille: refleksu,zachowania na linii i w polu, wyczucia strzału przeciwnika itp. o jakies 50 % po grze na cyprze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i nie prędko to się zmieni . U nas też na żadnego nie postawią , mimo , że młodzi jezdża z drużyną na zgrupowania , grają w sparingach to i tak potem co najwyżej będzie dla nich miejsce w meczowej 18 i nic poza tym. A jak będą starsi to się ich będzie wysyłać po innych klubach , żeby niby sie rzekomo ograli a i tak u nas nie zagrzeją miejsca. Wystarczy spojrzeć na naszych wychowanków , którzy teraz grają w zespole. Bo nie chce mi się wierzyć , że Juszczyk teraz się sprawdzi a Mączyński się u nas w końcu przebije. Tak zawsze będzie , że wychowankowie nie będą u nas znaczącymi zawodnikami i zawsze będziemy szukać towaru gdzie indziej. To nie to co kiedyś..
![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A tam pitolocie
kazdy tu juz skresla Juhu a przeciez gosc wyjechal na chwile na Cypr cos tam pogral a nie u nas gdzies tam w II lidze na wypozyczniu siedzial. Przyjdzie jakis mecz ,moze PP z Lechia ? to jak SKorza go wystawi kazdy osądzi i wyda swoja opinie. Nie skreslajcie go tak z marszu. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Michał Czekaj obchodzi dziś 18 urodziny.
Ciekawe czy ktoś z nim podpisał profesjonalny kontrakt czy mamy czas .... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie to jeszcze młody talent gdzie mu do dorosłej piłki, niech idzie do Polonii Bytom... żal na to patrzeć, w kadrze jest Jop a brakuje miejsca dla niewiele słabszego Czekaja, już nie powiem kogo to wina... z Leszczakiem to samo, chłopak chciał grać, a oni go potraktowali jak śmiecia, teraz gdy napastnicy nam są potrzebni jak lekarstwo to Leszczak na pewno miałby okazje wskoczyć do składu, a potencjał ma ogromny... marnujemy nasze talenty oj marnujemy... lepiej ściągnąć odpad z Serbii niż postawić na swoich, to jest polityka Wisły Kraków.
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 13.02.2010 o godz. 09:04.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
to prawda, Czekaj powinien dostac szanse, ma dobre warunki fizyczne
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ogromny potencjał to może ma w football managerze. U nas przejawiał głównie skłonność do niesportowych zachowań poza boiskiem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małecki też nie był aniołkiem w jego wieku... a w jakim jest teraz miejscu? Leszczakowi umiejętności nie brakuje, a jak popracuje nad psychiką to będzie jeszcze lepszy, ale niestety już nie w koszulce z białą gwiazdą na piersi... a tak nawiasem mówiąc to mam to gdzieś jak się koleś zachowuje poza boiskiem, jak na boisku pokazuje więcej niż zawodnik, który siedzi cały dzieńw domu pod pantoflem....
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ale Małeckiemu po 20 minutach na boisku w Ekstraklasie nie odpaliło finansowo, tylko ciężko na swój kontrakt zapracował.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jesteś tak dobrze poinformowany ile chciał zarabiać? zapewne dobrze znasz tą całą sytuację i samego Leszczaka... straciliśmy utalentowanego młodego napastnika i taka prawda.
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Utalentowanego wizytatora nocnych klubów jak słyszałem. Ponadto jego zachowania w kwestii testów w innych klubach także najlepiej o nim nie świadczy. Proszę bardzo niech się rozwija i pokaże co umie. Zobaczymy.
Rozumiem, że Ty natomiast doskonale znasz sytuację Małeckiego, bywasz na treningach i fachowym okiem oceniasz, że Leszczak starał się bardziej niż Mały? Rozumiem również, że Małecki zarabiał krocie jeszcze przed podpisaniem obecnego kontraktu? Wiesz bo jesteś doradcą finansowym obydwóch? A co do zachowania poza boiskiem to dlaczego Twoim zdaniem taka paka jaką miała Wisła w latach siedemdziesiątych zdobyła tylko jedno mistrzostwo? Dlaczego w meczu Malme dostaliśmy cztery bramki w ostatnich kilkunastu minutach? Dlaczego jeden z największych talentów polskiej piłki Andrzej Iwan zrobił raczej średnią karierę? I dlaczego po mistrzostwach w Hiszpanii w środowisku piłkarskim mówiono o nim, że raz poszedł na full i mięsień nie wytrzymał? A były to wszystko czasy wręcz luzackie jeśli chodzi o zaangażowanie fizyczne w porównaniu z dzisiejszą piłką. Nie każdy jest Georgem Bestem i nie sądzę aby w dzisiejszej piłce Best sobie poradził na dłuższą metę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ale co do Czekaja: ile razy widziałeś go w akcji, że uważasz, że już jest niewiele gorszy od Jopa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś może co dzieje się z Sebastianem Janikiem?
Chłopak ciekawie się zapowiadał, był w pierwszej drużynie, a teraz nie widać go nawet w Młodej Wiśle. Był chyba gdzieś na testach, ale od jakiegoś czasu ani widu, ani słychu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
chyba wypozyczenie do Sandecji
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pomocnicy: Maciej Bębenek, Rudolf Urban, Dariusz Gawęcki, Marcin Stefanik, Rafał Berliński, Peter Hlousek, Madrin Piegzik, Michał Jonczyk, Sebastian Janik, Mateusz Broź, Tidiane Niane;
No faktycznie pojechał z nimi na zgrupowanie. Dzięki picasso |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to Sandecja zbiera Wiślaków
Jonczyk, Bróź a teraz Janik. I jeszcze chyba Kominiaka testują A podobno trzymaja z Cracovia haha
Ostatnio edytowane przez bearex : 14.02.2010 o godz. 16:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |