The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KoJaK
Junior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2011, 13:32
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odnosnie tego czy Stan odejdzie:]
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.06.2011, 13:32
szprotson napisał(a):Wyświetl post
I teraz jest sytuacja w ktorej Wisła bedzie płacic a nie miasto.
Tylko prosze cie forumowiczu, nigdy wiecej nie pisz ze chciałbyś jakis transfer etc ,bo powinienes wiedziec ze klub nie ma na takie cos pieniedzy bo włożył je w beton.
jak się z tego betonu później nie wyjmie w postaci wpływów z biletów to owszem nie powinno być transferów
odkąd jest prawo bosmana to uważam że transfery gotówkowe są bezsensem
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 09.06.2011, 13:33
prezes85 napisał(a):Wyświetl post
jak się z tego betonu później nie wyjmie w postaci wpływów z biletów to owszem nie powinno być transferów
odkąd jest prawo bosmana to uważam że transfery gotówkowe są bezsensem
dlatego przyjdz za 4 lata, teraz nie oczekuj transferow i nie płacz jak ich nie będzie.

lobbujesz miasto czy jak?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.06.2011, 14:40
Ciekawe czy w tym roku też będzie zdziwienie jeżeli na mecz z jakimś "Karabachem" wybiegnie obrona złożona z Kowalskiego Pajicia Bunozy i Jailensa + ewentualnie jakichś 2 gości kupionych w ostatniej chwili co o grze obronnej w na poziomie europejskim nie będą mieli pojęcia (bo będą prawdopodobnie z zacofanych lig jak Serbska Chorwacka itd.)
Ciekawe czy wtedy też będzie sensacją porażka z jakimś przeciwnikiem "z du^y"

A nawet jeśli się uda to w 3 i 4 rundzie nie ma się co oszukiwać bez dobrze ustawionej obrony nie ma czego szukać. Na jesieni mieliśmy gigantyczne problem w obronie z drużynami typu Poloni Bytom, a wątpie żeby nasi przeciwnicy prezentowali gorszy poziom.

I przy okazji - Kowalski jest po prostu beznadziejny - kiedyś orędowałem za nim żeby dać mu szansę ale ten sezon pokazał wielokrotnie że on po prostu nie nadaje się żeby grac w jakimkolwiek klubie z Ekstraklasy a co dopiero w Wiśle...
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.06.2011, 14:52
Sopranos napisał(a):
Moje posty są przecież tylko podsumowaniem Twoich. Jeżeli bawią Cię Twoje własne, pisane wcześniej posty to proszę bardzo. Możemy pośmiać się razem.
Nawet teraz mnie bawisz sugerując jakoby Twoje posty, promujące Pazdana, Magierę czy innych podobnych zawodników, atakujące Wolfiego, próbujące mnie pouczać, lub autorytarnie wypowiadające się na temat moich źródeł informacji, o których nie masz bladego pojęcia, a o których nigdy się nie wypowiadam publicznie - były "tylko podsumowaniem moich".

Jak tu się nie śmiać?

Sopranos napisał(a):
Tak z grubsza Ty ostatnio w rzadko którym aspekcie się nie mylisz,
Więc wykaż to. Cały czas na to czekam. Widać, nie potrafisz opowiadając tylko puste formułki, licząc pewnie jak niegdyś Goebbels, że kłamstwo powtarzane 100 razy stanie się prawdą. Podałeś razem z Kwolfem trzy, czy cztery przykłady na kilkadziesiąt postów i różnych zagadnień – to jest ta większość uprawniająca do stwierdzenia, że w rzadko którym aspekcie się nie mylę? Nie jestem Bogiem, by zawsze mieć 100% rację we wszystkim. Problem byłby, gdyby żadnych pomyłek nie było. Nie masz argumentów, masz tylko obsesję na moim punkcie. Ale nie dziwię się jej, skoro czas prawie nigdy nie przyznawał Ci racji, tylko Twoim oponentom.

Sopranos napisał(a):
a ja nie jestem jedyną osobą, która zwraca Ci uwagę na wypisywanie bzdur o własnym klubie. Nie sprowadzaj więc problemu tylko do mnie.
Teraz próbujesz grać efektem tłumu? Wiele osób ma i miało przeciwne zdanie do mojego. Dla wielu nawet najbardziej oczywiste sprawy, o których pisałem były niepojętą bzdurą - i taką dla nich pozostawały nawet wtedy, gdy upływ czasu pokazywał, że były w błędzie. Jak przy Liczce, Praskim, Kapce, konsekwencjach braku wzmocnień dla wyników w pucharach etc. Dlatego powoływanie się na nich jest kiepskim pomysłem, który nic Ci nie da i nie czyni Twoich słów bardziej sensownymi.

Sopranos napisał(a):
Zatem Twój problem polega na tym, że zanadto żyjesz przeszłością, bo jako kibic Wisły doskonale powinieneś wiedzieć, że ruchów Cupiała do końca przewidzieć się nie da. Od momentu wejścia Tele-Foniki do Wisły mieliśmy już kilka okien, gdzie wydawane były grube miliony oraz kilka, gdzie zaciskano pasa i transferów nie było, a jeżeli już były, to zatrudniano zawodników z kartą w ręku.
Polityka Cupiała względem Wisły w ostatnich latach była stała – brak poważnych inwestycji w sprawy podstawowe (scouting, marketing, bazę, wartościowych zawodników), regularne osłabianie zespołu, konsumowanie zysków ze sprzedawanych zawodników na bieżące wydatki, otaczanie się psedofachowcami typu Rogali itd. itp. Nie oceniam teraz tego, nie wartościuję, jedynie przypominam fakty. Cupiał niczym tu w ostatnich latach na plus nie zaskakiwał.

Realne zmiany pojawiły się dopiero po przyjściu Holendrów. Dobrze, że wtedy Wiślacka „góra” w swojej strategii wreszcie zdołała nas czymś miłym zaskoczyć.

Sopranos napisał(a):
na Twoim miejscu (i nie piszę tego złośliwie) wstrzymałbym się z jakimikolwiek przewidywaniami i oceniał fakty.
Więc oceniamy fakty. Są nimi kolejne problemy ze stadionem, brak nowych, niezbędnych zawodników mimo upływu czasu, kłopoty z przedłużeniem niektórych wypożyczeń. Te fakty na dzień dzisiejszy podlegają dyskusji i dyskusja o nich po prostu się toczy. Od tego jest forum. Nie widzę, by ktokolwiek już dziś ostatecznie przesądzał, jaki wymiar i efekt będzie mieć nadchodzące okienko transferowe. Nie ma powodu nie rozmawiać też o potencjalnych konsekwencjach blokowania transferów przez RN, „przewidywać”, gdzie ta droga może Wisłę zaprowadzić jeśli się w pełni ziści, czy „przewidywać”, co może się stać i bardzo prawdopodobnie stanie jeśli zespół znów zostanie osłabiony etc.

Jesteśmy na forum. Tu się rozmawia, ocenia, przewiduje, wypowiada. Nie tylko wtedy, gdy Tobie się podoba lub kiedy kończy się okno transferowe. Wisła istnieje i działa cały czas.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.06.2011, 14:59
kristos napisał(a):Wyświetl post
To co robiła linia obrony w tym sezonie pozwala mi nie specjalnie martwić się utratą jednego,czy dwóch kopaczy z tej formacji.
Gorzej jeśli chodzi o czas na zgranie ewentualnych następców.
Czyli, jeśli przystąpimy do eliminacji z czwórką Burliga - Jaliens - Kowalski - Pajlić, to niczym się to nie będzie różniło od składu z Chavezem i Cikosem?
Ale spoko, od dawna żyjesz w wirtualnej rzeczywistości w której każde działanie (lub jego brak) naszego klubu jest najlepsze z możliwych.

Normalni ludzie raczej widzą, że na chwilę obecną nie wygląda to ciekawie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 09.06.2011, 15:01
A ja czekam kiedy w studiu przed meczem z drużyną z Uzbekistanu komentator TVP powie klasyczne już zdanie:
Pomimo szumnych zapowiedzi o wzmacnianiu drużyny i walki o ligi mistrzów, drużyna Wisły Kraków przystępujje dizś do rozgrywek eliminacyjnych w osłabionym składzie...

Eh - tylko trzeba powiedzieć szczeże że żadnych "szumnych zapowiedzi" w tym roku nie było I tego się trochę boję
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.06.2011, 15:14
Angmir napisał(a):Wyświetl post
A ja czekam kiedy w studiu przed meczem z drużyną z Uzbekistanu komentator TVP powie klasyczne już zdanie:
Pomimo szumnych zapowiedzi o wzmacnianiu drużyny i walki o ligi mistrzów, drużyna Wisły Kraków przystępujje dizś do rozgrywek eliminacyjnych w osłabionym składzie...

Eh - tylko trzeba powiedzieć szczeże że żadnych "szumnych zapowiedzi" w tym roku nie było I tego się trochę boję
Uzbekistan jest zdaje sie w strefie azjatyckiej
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
hcgn
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 09.06.2011, 15:20
Markus napisał(a):Wyświetl post

Realne zmiany pojawiły się dopiero po przyjściu Holendrów. Dobrze, że wtedy Wiślacka „góra” w swojej strategii wreszcie zdołała nas czymś miłym zaskoczyć.
System się nie zmienił, jest nadal dokładnie taki sam czyli sprzedawanie i reinwestowanie może 30% tej sumy.Pewnie tak to już musi być, tego nie przeskoczymy i nie widzę zbytnio sensu debatowania o tym

Zmieniła się w zasadzie 1 niby niewielka ale jakże ważna rzecz.Postawiono na profesjonalistów i tu faktycznie ukłony bardziej dla Basałaja, że ich wynalazł
Ręki sobie uciąć nie dam ale jestem przekonany że gdyby po zwolnieniu Kasperczaka kontynuowano 'stary model', czyli zatrudniono przeciętnego trenera i kolejnego dyrektora sportowego w stylu Bednarza,Trzeciaka,Jóźwiaka itp - to dziś bylibyśmy klubem bez żadnych pucharów i po kolejnym pseudo trzęsieniu ziemi

Zespół po tej ubiegłorocznej masakrze to przecież była tragedia.Kwestia zgrania to raz ale on był masakrycznie słaby do tego.Pozyskaliśmy słabych skrzydłowych, obrone z kosmosu i napastników którzy wszystko potrafią, tylko nie strzelać gole.
Nic nas nie odróżniało od drużyn pokroju Ruchu,Górnika,Korony

O tym że dziś gramy średnio - co uważam za duży sukces, zadecydowała gigantyczna praca Maaskanta, który zrobił wszystko co możliwe by z tego zlepku cokolwiek wydobyć + niesłychanie udane okienko zimowe, gdzie za stosunkowo niewielkie pieniądze, pozyskaliśmy solidnych zawodników, bo jak Pareiko i Melikson to były strzały w 10, to także i Genkow jak i niedoceniany Jaliens - dali radę.

Szczególnie ten ostatni który nie ma warunków by dobrze czuć się w tej siłowej ligowej napierdzielance - ogarnął się w miarę szybko i pod koniec grał pewnie.
Gdzie Jaliens nigdy nie będzie drugim Cleberem - to jest obrońca bazujący na technice, umiejętności ustawiania się i dobrego rozegrania piłki.
Stąd też jemu potrzebny jest silny i wysoki partner a nie do końca takim jest Chavez.Siłę on ma ale nie do końca sprawdza się w walkach o górne piłki - stąd naszym największym przekleństwem były wszelkie dośrodkowania czy to z wolnych czy z rogów.Bunoza znów dobry jest w górnych piłkach ale ma duże braki w ustawianiu się i w technice.Jak dodamy do tego przeciętnych bocznych, robiących postępy ale nadal grających za słabo w destrukcji, to kłopot całej obrony jest nadal.Jest on mniejszy niż był ale jest
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 09.06.2011, 15:24
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Uzbekistan jest zdaje sie w strefie azjatyckiej
Wiem do tego maja zajebiście silną ligę Rivaldo itd

Mi chjodzi o to że znowu dziennikarze będą nam wmawiać jak tro Wisła wszystkich oszukala i mamiło zapowiedziami o walce o Ligę Mitrzów transferami Gwiazd VNRoyuem itd. A zacznie się jak zwykle z rozsypaną obroną z zaciągiem nieznanych piłkarzy z Bałkanów i czarnego lądu, i zanim trener zdąrzy tą zgraję jakoś ogrnąć będzie już październik. a my bedziemy mówić że za rok się uda...

Problemem Polskich klubów nie jest niski poziom sportowy czy brak pieniędzy, ale bajzel jaki panuje w naszych klubach w szczebulnościu na początku sezonu... W takich warunkach nigdy nic sie nie osiągnie. Lech zagrał fajny sezon w LE bo byli jako tako zdeterminowani i przygotowani organizacyjnie na tą LE, a u nas od 3 lat w okrezie letnim, jest łapanka jak kiedyś co roku w Odrze Wodzisław, gdzie sezon w sezon Odra wymieniała 70% składu.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.06.2011, 15:34
Powtórka z przed sezonu? znowu zostaniemy bez obrony?Ja mam nadzieję, że Erik zostanie jak i Osman przyjdą nowi piłkarze i będzie git.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 09.06.2011, 15:50
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Czyli, jeśli przystąpimy do eliminacji z czwórką Burliga - Jaliens - Kowalski - Pajlić, to niczym się to nie będzie różniło od składu z Chavezem i Cikosem?
Ale spoko, od dawna żyjesz w wirtualnej rzeczywistości w której każde działanie (lub jego brak) naszego klubu jest najlepsze z możliwych.

Normalni ludzie raczej widzą, że na chwilę obecną nie wygląda to ciekawie.
Czy naprawdę wierzysz, ze przystąpimy do eliminacji z tą czwórką? Na chwilę obecną rzeczywiście nie wygląda to ciekawie ale nawet nie rozpoczęliśmy jeszcze treningów.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
troj88
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.06.2011, 15:53
Jak to mówią, nie srajmy żarem Valckx jest profesjonalistą i do tego nie dopuści.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 09.06.2011, 16:03
Wisła interesuje się kolejnym piłkarzem Videotonu. Tym razem węgierskie media piszą o zainteresowaniu bramkarzem Mladenem Bozoviciem.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Pastor777
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.06.2011, 17:04
Ewentualna strata Cikosa bedzie sporym ciosem dla naszej obrony.

W pierwszych meczach sezonu zastanawialem sie, co ten gracz robi w Wisle, ale z kazdym meczem widac bylo ogromny progres i juz w tej chwili Eric jest jednym z lepszych bocznych obroncow, jacy grali w Wisle. A biorac pod uwage jego wiek, jesli zostanie w Wisle moze sie wkrotce okazac najlepszym. Oby sie udalo!

Tak samo Chavez... Jesli utrzyma forme, to bedzie (ba... wedlug mnie juz jest) najlepszym obok Marcelo srodkowym obroncom, jaki gral w naszym klubie.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 09.06.2011, 17:15
Pastor777 napisał(a):Wyświetl post

W pierwszych meczach sezonu zastanawialem sie, co ten gracz robi w Wisle, ale z kazdym meczem widac bylo ogromny progres i juz w tej chwili Eric jest jednym z lepszych bocznych obroncow, jacy grali w Wisle. A biorac pod uwage jego wiek, jesli zostanie w Wisle moze sie wkrotce okazac najlepszym. Oby sie udalo!

Tak samo Chavez... Jesli utrzyma forme, to bedzie (ba... wedlug mnie juz jest) najlepszym obok Marcelo srodkowym obroncom, jaki gral w naszym klubie.

A mógłbyś uzasadnić?
Erik Cikos to nie jest obrońca na puchary, popełnia zdecydowanie za dużo błędów w defensywie...
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.06.2011, 17:16
Angmir mówisz z lig zacofanych jak serbska czy chorwacka ? Do gdzie do licha jest nasza liga ja tam będę się cieszył jak ściągną do rozpoczęcia batalii o faze gr. LM kogokolwiek ...
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.06.2011, 17:16
Pastor777 napisał(a):Wyświetl post

Podobno o Chaveza Wisła się jeszcze stara, ale z Cikosa zdaniem Zbymaka już zrezygnowali. Lepiej nie śledzić tego wszystkiego na bieżąco tylko czekać na pierwszy trening i wypowiedzi Holendrów i Basałaja.

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 09.06.2011, 17:22
troj88 napisał(a):Wyświetl post
Jak to mówią, nie srajmy żarem Valckx jest profesjonalistą i do tego nie dopuści.
No z pustego to i Salomon nie naleje... Narazie cos blado polityka Stana wyglada. Oceniajac na sucho mozna powiedziec ze poległ na obronie, gdyz jak inaczej, jesli nie porazka mozna nazwac zmiane warunkow umowy dot ceny pierwokupu Cikosa oraz brak porozumienia z najlepszym naszym obronca Chavezem. Po kiego huja oni grali do konca sezonu ? skoro nie chcial ich wykupic za ustalone kwoty? Juz mogl grac Burliga by przynajmniej cos zaliczyl statystyk skoro i tak zostaje a gorsi odchodza!

Jesli za Bunoze dali 300tysE a Chavez kosztuje 500$ i go skreslaja to gdzie tu jest logika? Bunoza to tylko cien Chaveza, mowia ze podobno ma talent choc trudno go dostrzec. Jesli Rasiak drewninio to Bunoza mebel kuchenny. Z podbeskidziem ladnie glowkowal stoper od siedmiu bolesci, wypisz wymaluj nasz Jacek Matyja. Zle mu nie zycze ale jestem pewien ze jesli nie ta kontuzja to Mistrza by nie bylo. Pogratulowac tylko menago Bunozy bo walnol dil zycia.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 09.06.2011, 17:26
Jutro 10-ty czerwca, pewnie na forum będzie płacz i zgrzytanie zębów
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.06.2011, 17:28
Nawet teraz mnie bawisz sugerując jakoby Twoje posty, promujące Pazdana, Magierę czy innych podobnych zawodników, atakujące Wolfiego, próbujące mnie pouczać, lub autorytarnie wypowiadające się na temat moich źródeł informacji, o których nie masz bladego pojęcia, a o których nigdy się nie wypowiadam publicznie - były "tylko podsumowaniem moich".
Oczywiście, że są, bo staram się wyjaśnić tok mojego ówczesnego rozumowania i wyjaśnić Twoje kłamliwe insynuacje, a Ty dalej wiesz swoje. Jeżeli Twój regres, jako użytkownika forum, doszedł już do tego momentu, że postradałeś zdolność czytania ze zrozumieniem, to może czas dać sobie spokój z pisaniem i moderowaniem na TWSD? Nie było żadnego promowania Magiery i Pazdana. Był za to wtedy problem z wąską kadrą i brakiem lewych obrońców.

Więc wykaż to. Cały czas na to czekam.
Wykazałem już wystarczająco wiele żebyś uświadomił sobie, że w kluczowych aspektach dotyczących zimowego okna transferowego się myliłeś, siejąc niepotrzebny defetyzm, snując różnej maści spiskowe teorie na podstawie poszlak, własnych przypuszczeń i artykułów z mediów, a nie znając rzeczywistej sytuacji i nie mając pełnej wiedzy na dany temat.

masz tylko obsesję na moim punkcie.
Sądzisz, że gdybym miał obsesję na Twoim punkcie, to dyskutowalibyśmy (wymieniając kilka postów) średnio raz na pół roku? Chyba niespecjalnie znasz znaczenie tego słowa?

Ale nie dziwię się jej, skoro czas prawie nigdy nie przyznawał Ci racji, tylko Twoim oponentom.
Jesteś chłopie niesamowity. Najpierw silisz się na anegdotkę o Goebbelsie i pustych formułkach, a kilka zdań później robisz dokładnie to samo - piszesz kolejny raz o czymś, czego nie popierasz żadnym konkretnym argumentem. Słucham zatem jakie to były sytuacje, w których czas przyznawał rację moim oponentom, poza Pazdanem i Magierą, gdzie zinterpretowałeś po swojemu moje posty. Może jakiś kolejny zmyślony Rado?

Teraz próbujesz grać efektem tłumu? Wiele osób ma i miało przeciwne zdanie do mojego. Dla wielu nawet najbardziej oczywiste sprawy, o których pisałem były niepojętą bzdurą - i taką dla nich pozostawały nawet wtedy, gdy upływ czasu pokazywał, że były w błędzie. Jak przy Liczce, Praskim, Kapce, konsekwencjach braku wzmocnień dla wyników w pucharach etc. Dlatego powoływanie się na nich jest kiepskim pomysłem, który nic Ci nie da i nie czyni Twoich słów bardziej sensownymi.
Wielokroć Twoi dyskutanci mieli rację, co oczywiście łaskawie przemilczałeś. Są na tym forum osoby, które często z Tobą dyskutują i wielokrotnie na pewne aspekty zwracały Ci już uwagę, ale Ty się nie zmieniasz - wolisz zaklinać rzeczywistość i rozrysowywać te bardziej pesymistyczne scenariusze. Czasem po prostu zachowujesz się jakbyś zapominał, że czas leci do przodu i że w klubie, z biegiem czasu jednak trochę się zmienia. Nie ma już Praskiego, a Kapka jest na mało znaczącym stanowisku.

Grunt, że się pojawiły, lepiej późno niż wcale.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 09.06.2011, 17:31
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Jutro 10-ty czerwca, pewnie na forum będzie płacz i zgrzytanie zębów
nie będzie, mamy asa Kowalskiego on nam załata każda dziure, jak nie na obronie to w ataku
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.06.2011, 17:31
Ja jeszcze zyje nadzieją, że przeciągające się transfry Chaveza i Cikosa to tylko kwestia negocjacji kasy, a pojawiające się sprzeczne informacje w prasie to efekt niecierpliowsci "sprzedających" próbujących postawić pod murem "kupującego", który targuje się o kazdy euro-cencik. W innym przypadku pozostaniemy tylko z 1 obroncą(Jaliens - Pajlic nigdy nim nie byl i nie bedzie, Kowalski za słaby, Bunoza po kontuzji), a to bylaby katastrofa przed LM i nawet zakup następców nic nie zmieni, bo kazdy sredniak zgrany i przygotowany pod wzgledem fizycznym bedzie przeszkoda nie do przeskoczenia dla Wisły.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.06.2011, 17:32
Panowie, ale może użyjecie do tego PW, bo tak mi się wydaję, że waszej jakże przyjemnej 'pogawędki' nikt raczej nie czyta, a spam na kazdej stronie zaśmieca forum, a do porozumienia zapewne i tak nie dojdziecie.

Przepraszam za OT
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.06.2011, 17:40
z ust mi to wyjąłeś
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 09.06.2011, 17:44
djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
Angmir mówisz z lig zacofanych jak serbska czy chorwacka ? Do gdzie do licha jest nasza liga ja tam będę się cieszył jak ściągną do rozpoczęcia batalii o faze gr. LM kogokolwiek ...
W tej chwili pod względem organizacyjnym taktycznym i poprostu medialności i profesjonalności nasza liga jest równie odległa od Serbskiej jak Niemiecka jest od Polskiej.

A że Serbowie mają kilku dobrych piłkarzy to wiadomo, ale to i Macedończycy mają kilku dobrych, a kraj jest zadupiem niesamowitym - wiem bo mam tak rodzine i bywam tam czasami.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 09.06.2011, 19:21
To ja pytanie trochę off-topowe:
Na jaki czas przed konferencją klub musi ogłosić, że coś takiego w danym dniu będzie miało miejsce?
Odpowiedz cytując
Domello
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 09.06.2011, 19:23
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
To ja pytanie trochę off-topowe:
Na jaki czas przed konferencją klub musi ogłosić, że coś takiego w danym dniu będzie miało miejsce?
Klub nic nie musi, co najwyzej moze chciec bo to dobry PR
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 09.06.2011, 21:11
Domello napisał(a):Wyświetl post
Klub nic nie musi, co najwyzej moze chciec bo to dobry PR
To inaczej, na ile czasu jest to z reguły ogłaszane?
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Stary 09.06.2011, 21:13
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
To inaczej, na ile czasu jest to z reguły ogłaszane?
Z tego co pamiętam to jak Żurawia podpisywali rok temu, to jakoś na godzine, dwie przed
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów