|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Zapewne wszyscy już wiedzą, ale z kronikarskiego obowiązku należy o tym wspomnieć:
![]() Cel szczytny, księdza Jacka Stryczka poznałem osobiście gdy przygotowywał mnie do bierzmowania, także jak najbardziej popieram. Z drugiej strony uwagę zwraca informacja umieszczona obok tego zdjęcia: Cytat:
![]() Jak myślicie, zwykła reklama, czy coś jest na rzeczy? Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez foxtrot_green : 10.12.2016 o godz. 11:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
O kurde... co najmniej dziwny zbieg okoliczności.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nic nie jest na rzeczy. Betsson to jedno ze źródeł finansowania Weszło.com. Wystarczy kliknąć na artykuł i zobaczyć
http://weszlo.com/2016/09/03/betsson...jalnej-oferty/ A zdjęcie wziętej jest z tego artykułu http://weszlo.com/2016/12/09/boguski...ch-bez-ryzyka/ Dla większych niedowiarków tag z betssonem na stronie weszło: http://weszlo.com/tag/betsson/ Powód: link
Ostatnio edytowane przez jonaf : 09.12.2016 o godz. 18:57.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Hmm tylko czemu logo "betsson" jest na koszulce Wisły a nie np też na koszulce sąsiadki? To tak wolno sobie dodawać logo na koszulce komu się podoba?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Zasadnicze pytanie - umieścili w jakiejś wcześniejszej reklamie logo w ten sam sposób?
Bo jeśli takie reklamy to norma, to nie ma tematu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bo na "pasiastej" koszulce wszystko wygląda źle i chujowo
![]() ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No właśnie zrobiłem taki szybki ,,research" i nie znalazłem niczego podobnego:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
jest i Jacek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
według mnie ewidentnie jest coś na rzeczy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wrzuciłem tę grafikę, bo w tego typu reklamach albo nie umieszcza się reklam na koszulkach, albo wszystkie postacie mają ten sam napis. A tutaj nowość. Zobaczymy, sprawa pewnie się wyklaruje po świętach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Może celowy zabieg aby zrobić sobie darmową reklamę poprzez takie spekulacje i domysły ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A takie coś jest legalne? Użycie czyjegoś wizerunku do reklamowania za darmo? Mamy tutaj na 100% wizerunek Wisły (Gwiazda), na koszulce żydka nie ma herbu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tak, bo znak białej gwiazdy nie jest zastrzeżony. Dlatego na pasiastej koszulce nie ma żadnego loga.
Generalnie szukacie sensacji, a niestety chyba nawet prawnie Betsson nie może nas sponsorować. Niestety ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o wchodzeniu na koszulki to nie może świadczyć ze względów chociażby na przepisy antyhazardowe , ale na wykorzystywanie wizerunku Wisły np w tego typu reklamach w internecie musieli jakis hajs sypnąć - inaczej nas ciężko wyruchali
spytam tak każdy może sobie wziąść koszulke Wisły i wrzucić tam logo swojej firmy ? i np wrzucić tai baner na swojego fejsa lub wydrukowac billboard ? to ja też może sobie zrobie taką reklame w fotoszopie , co ja sie bede z Wisłą zresztą szczypął , wrzuce np na koszulke Realu M. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
JrQ-
Na początku też mi to przyszło na myśl, ale też weź pod uwagę całość (chyba, że prawnie nie ma to znaczenia). Są barwy Wisły, element z jej koszulki (na co dzień też gramy z BG), obok nazwa klubu, mecz którego dotyczą zakłady, nazwa rywala z którym gramy i który też jest na grafice w jak sam to określiłeś ,,zastrzeżonej" koszulce (chyba, że źle zrozumiałem). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/...azardowej.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
odbiegajac od tematu betsona i innych sonów/
Nie wiem czy zwrociliścię uwage ale w pucharze polski gralismy z całkowitą inna czcionka na koszulkach. Jak dla mnie w angielskim stylu i spoczko to wygladalo. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W przeciwieństwie do Lecha mieliśmy osobny komplet strojów na Puchar Polski i mamy osobny na Ekstraklasę.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Było już pisane. W lidze każdy gra z taką samą czcionką bo jest to wymóg regulaminowy (paradoksalnie ten ,,nieangielski" styl jest na wzór Premier League
). W pucharach już czcionka jest taka jaką stosuje producent koszulki, dla przykładu Legia też ma inne czcionki z tyłu koszulki poza ligą. |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pewnie bedzie na #12zawodnik. Trza obczajac.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Strasznie fajnie z tą akcją ze szlachetną, aż się prosi o stałą współpracę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
prawie jak Barcelona z Unicefem onegdaj
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
I teraz koszulki dużo ładniej wyglądają (bez białego tła sponsora na ramieniu)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może jest sponsor z drugiej strony skorą są już gotowe
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Duży plus, zdecydowanie bardziej widoczne jest logo Lyoness.
Cytat:
ps Lechia do tej pory ma reklamę Lyoness w formie plastra co nie oszukujmy się wygląda tragicznie, Lech i Legia o niebo lepiej, tak jak my. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wczoraj znowu gralismy w starych koszulkach tj. ze starym nadrukiem Lajones.
Nie chcemy brudzić nowych czy czekamy w nowych na komplet sponsorów by pozniej z pompą wejść na okłądki. Jak myslicie? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pewnie tak będzie, zobacz wyżej na prezentacji logo Lyoness jest ładnie "wtopione" w koszulkę zapewne pojawi się na nim też logo sponsora LVBET chyba,że ktoś jeszcze inny
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|