|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najgorsze, że po takim paszkwilu taki cymbał rysuje się na kogoś wiarygodnego... Zaraz się jeszcze okaże, że Wisła jednak straciła szansę na odjechanie całej piłkarskiej Polsce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Dla mnie to brzmi jednoznacznie. Inna sprawa, że raczej jednoznacznie błędnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wydaje mi się,ze to albo typowe przejęzyczenie albo nierzetalność dziennikarza ktory przeprowadzal wywiad. powinno być " z którą Wisla" zamiast "która z Wisłą" ale tego nei ma się co czepać.ja odniosłem wrażenie,ze cała ta rozmowa sluży wybieleniu naszego ( byłego ?) forumowicza i oparta jest tylko na tym co wypłynęło min tutaj na forum.
natomiast co do drugiej części odnoaszącej sie do działan marketingowych trzeba przyznac,ze chłop głupio nie mówi. Powód: błąd ortograficzny taki,że aż oczy bolą
Ostatnio edytowane przez picasso : 04.09.2017 o godz. 18:44.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
z którą Wisła - (przychodzi Wisła do UFA i mowi : ogarnijcie nam sponsora. A UFA : chcemy 30% od kazdej umowy) a moze tak bylo? w sumie jakby nie bylo, UFA byla chujowa ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ten dzban pewnie maczał palce przy tej umowie i dobrze wie co mówi...
Wybawca Wisły ręka w rękę z łysym wenszem
Ostatnio edytowane przez MatMario : 04.09.2017 o godz. 19:31.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jest dobre powiedzenie Ręka Rękę Myje niech robią wałki,ale z dala od Wisełki
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wygląda na to, że w końcu pojawił się poważny, wiarygodny i przede wszystkim perspektywiczny inwestor:
https://twitter.com/knuram/status/905443576590598145 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Na pewno jest konkretny!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
_ Krzys, lat 9 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś drgnęło w końcu
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...644,1,727.html Ciekawe czy UEFA wypłaci nam teraz "zamrożone" pieniądze ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
i pińcset znaków |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ktoś tu się zatrzymał w 2016 roku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie doczytałem linczujcie
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat Mandziara był dziś w Canal+, gdzie wałkowali go również w sprawie procesu z Wisłą.
Podobno cała ścieżka zakończona i czeka już tylko aż UEFA przeleje mu te pieniądze. Swoją drogą jakiś strasznie nerwowy był przez cały program, jakby czekał tylko, aż wywloką mu jakieś nieciekawe sprawy z przeszłości ![]() P.S. Było też lekkie starcie z Mielcarskim, gdzie ten wspominał, że mocno się starli, gdy Mandziara, na podstawie umowy z Cupiałem, zażądał działki od transferu, w którym (zdaniem Mielcarskiego) Mandziara w żaden sposób nie uczestniczył.
Ostatnio edytowane przez Adasss : 10.09.2017 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy komuś wiadomo coś więcej o akcji policji w hali TS?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/gru...cja_22083.html
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki, ale takie rzeczy, to i ja w google znalazłem. Myślałem, że ktoś wie coś więcej ze swoich źródeł.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
do usunięcia
Powód: yaycowanie
Ostatnio edytowane przez obikenobi : 12.09.2017 o godz. 11:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/gru...cia_22083.html
to cytat z tego artykułu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiedziałem, że czynności procesowe w sprawach o rozbój przeprowadzają antyterroryści
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
I to są piękne przykłady że wklejanie linków do gównianych mediów powinno być banowane a większość "dziennikarzy" olewanych ciepłym moczem bo większych bzdur już wymyślać się nie da ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Zdaniem prokurator rejonowej, siły i środki, które zostały użyte do czynności są odpowiednie, ponieważ zachodzi podejrzenie popełnienia przestępstwa z art. 280 § 2 k.k, zagrożonym pozbawienia wolności od lat trzech. – Flagi są jednym z elementów sprawy – dodaje Małecka-Kowalczyk." |
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
taaa antyterroryści do szukania flag
...![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
||
|
Kocur napisał(a):
Cytat:
Olga Tabor-Leszko napisał(a):
Ja rozumiem jeszcze niechęć do twitterowych informatorów w stylu wszechwiedzącego janka czy innych ananasów, ale nie bardzo czaję skąd taki stosunek do Jadczaka, który swego czasu miał największe zasługi w zdemaskowaniu wiadomego rowerzysty. Wystarczy oddzielić ziarno od plew a nie bezmyślnie napie***lać na wszystkich pismaków dookoła. A co do antyterrorystów to może szukali naprawdę czegoś innego (o czym pewnie się już nie dowiemy), albo klasycznie pieniądze podatników idą na takie ważkie z punktu widzenia bezpieczeństwa akcje, albo chcieli zrobić pokazówkę. |
|||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
I Ty serio wierzysz że przyszli po flagi albo po dwa noże do krojenia chleba
Kolejny klon Wisla123 ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Rozumiem że ten pies co jest na zdjęciach to specjalna rasa tresowana do szukania skradzionych flag
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a co jest w tym dziwnego ? uważacie że ten resort działa w zgodzie z rozumem i godnością człowieka ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
zrozumcie, oficjalna wersja to poszukiwanie flag, a czego nieoficjalnie szukali to chyba nie wiecie. a jak wiecie, to jesteście osobami które brały w tym udział lub wydawały rozkazy
oczywiście, że pies nie był do szukania flag no ale mógł szukać dragów jak i środków pirotechnicznych, ja nie wiem czego szukali poza tym że flagami . także wszechwiedzący chwalcie się jaki macie stopień i która komenda. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|