|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
wow i wywnioskowałeś to po tym jak napisałem ,że 2 Bundesliga też ma przerwę ? Miszcz , normalnie Miszcz .
Gdybyś był bardziej (delikatnie mówiąc) spostrzegawczy zauważyłbyś również ,że ja nie przywiązuję większej wagi do wyniku tego sparingu w przeciwieństwie do niektórych osobników z tego forum więc nie rozumiem po co mi próbujesz tłumaczyć takie rzeczy...a tak nawiasem mówiąc to ta niemiecka drużyna ma start rundy tydzień przed Wisłą więc z tą próbą generalną bym nie przesadzał . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Piszesz do fanfan:
Tak masz rację (Niemcy są bliżej przed startem sezonu /a nie w jego trakcie jak błędnie napisałem/ ściślej 05/02/2012 grają z E.F.), pewnie że jest różnica i wystarczy widzieć rzeczywistość realistycznie, ale Kol. fanfan widzi wszystko nie w szarych, a wyłącznie w czarnych barwach, cóż niektórzy tak mają. Warto też zwrócić uwagę w jak eksperymentalym składzie graliśmy, cóż rozruch piłkarzy za nami, tzw. jednostka treningowa wykonana i czekamy na spokojne krystalizowanie się tak składu jak i formy drużyny.
Ostatnio edytowane przez milosz : 18.01.2012 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czasem mam wrażenie, że niektórzy userzy są opłacani przez klub, aby pisać jakieś propagandowe teorie o "jedynie rozbieganiu" o "graniu po pół litrze" i tego typu śmiesznych wyjaśnieniach..
Czy wy naprawdę nie widzicie, że jest źle, że przegrywamy ze słabeuszami, że gramy kichę i nie widać poprawy? Coś czuję, że trener Moskal jest jednak złym trenerem bo jest traktowany przez rzeszę piłkarzy po koleżeńsku bez okazywania żadnego respektu.. Panie Basałaju, chcemy wiedzieć na czym stoimy! Ten klub ma jakąś długofalową wizję rozwoju czy został już opuszczony przez kapitana i tonie pomału... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() "Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać, bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
aha
wiedzialem że jesteś idiotą ale jednak nie spodziewalem sie ze az takim ![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ze przez tyle lat jeszcze nikt nie zdarzyl Ci kupic klockow Duplo to az dziwne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Polać mu!
Powinni być albo na tyle słabi, żebyśmy ich pojechali, albo na tyle mocni, ze cokolwiek poza sromotną porażką zostanie uznane za sukces ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Należy jak najszybciej pozbyć się Kazia Moskala .
To co dziś się stało to skandal , którego MY , kibice Wisły Kraków nie możemy puścić płazem. Jeśli nie dojdzie do zmian , skompromitujemy się ze Standardem . Przewiduję 0:4 w pierwszym meczu. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Te wszystkie okresy przygotowawcze to jedna wielka podpucha. Na dobrą sprawe nie widzę za dużego powiązania między nimi a dobrą grą drużyny. Zazwyczaj grają tę samą padlinę co wcześniej, albo jest jeszcze gorzej. Kwestia losowa co akurat się wydarzy. Przynajmniej w kontekście Wisły tak to wyglądało do tej pory.
Cóż, czekam na efekty pracy Kazimierza. Zobaczymy co Moskal wykombinuje, czy będzie w stanie wymóc na nich cokolwiek. Liczę, że poprawie ulegnie chociaż jeden z tych aspektów gry zespołowej: -gra bez piłki w ataku -współpraca formacji, trzymanie dobrych odległości, szybkie formowanie "szyku" bojowego ![]() -pressing -zaangażowanie w odbiór piłki większej ilości zawodników, nie tylko obrońców Nie wiem, łudzić się czy bez szans ? ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 18.01.2012 o godz. 21:16.
![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kolego zapoznaj się z tą definicją (co do nazwiska prezesa Basałaja):
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia |
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Pysio odeslij go do postow Planca to moze zakapuje co i jak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 18.01.2012 o godz. 23:09.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Braunszwik to pewnie nie gorzej od Nas płaci skoro mają na koszulkach reklame Volksvagena,To i zawodników mają solidnych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja proponuje kawe na ławe Walkower dla Standardu a co! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kurz weź chłopie nie strasz...Ja nie wiem co się na tych niby obozach robi. Nie mam po prostu pojęcia. Przecież potem w lidze pierwsze 2-3 kolejki ligowe wyglądają tak nędznie, że aż strach...Pierwszy mecz to wiadomo, że lipa, drugi też, podobnie jak 3 i 4
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mój post oczywiście jajcarski , jestem w sumie mile zaskoczony ,że nie ma burzy w tym temacie , bo rok temu o tej porze była istna masakra po porażkach w Copa del Sol .
Pamiętam też rok temu jak graliśmy w lutym sparing ( zresztą wygrany ) z BATE tuż przed ich meczami w 1/16 Ligi Europy i strasznie im wtedy zazdrościłem , w życiu nie spodziewając się ,że uda nam się to osiągnąć - tak więc cieszmy się panowie , bo za takimi okresami mimo żenującej gry w lidze będzie się tęskniło , o ile nie pójdziemy znacząco do przodu na płaszczyźnie sportowej i organizacyjnej. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do czego niby się przyzwyczajają (!?). W roku ubiegłym po przegranych sparingach było MP. Rzecz w tym, że o powtórkę będzie ciężko, ale do póki piłka w grze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
E tam ciężko. W naszej śmisznej lidze wystarczy biegać, umiejętnościami przewyższamy resztę o dwie klasy. Mamy tyle straty bo były "Trener" zakochał się w bumelantach. Jeżeli Moskal wprowadzi zdrową rywalizację o plac. Jesteśmy w stanie wygrać wszystko. Zwłaszcza biorąc pod uwagę gdzie z kim gramy. Oczywiście mogą nas załatwić czarni, ale jak będziemy walczyć zespołem to mogą nam skoczyć.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli tak twierdzisz na podstawie tego ,że ja napisałem że w 2 Bundeslidze też mają przerwę w rozgrywkach to musisz mieć nieźle nawalone w głowie. Akurat nie mogłem patrzeć bezczynnie jak próbujesz wciskać kit ludziom że niby nasz ostatni przeciwnik jest w trakcie sezonu aby poprzeć swoje zdanie !
Ostatnio edytowane przez fanfan : 19.01.2012 o godz. 17:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Drozd
Cytat:
Albert Einstein Primo, ze jakie dwie klasy prosze? Pokaz mi u nas pilkarzy o takiej technice jak Wolski czy Ljuboja. Pokaz ty mi takich killerow jak Rudnevs (sprawdzony nie tylko w naszej lidze). Pokaz mi u nas takich specjalistow od st. fragemtow gry jak Mila. Nie, nasza kadra jest mocno srednia jesli chodzi o umiejetnosci. Jest kilka perelek (Biton, Melikson), reszta to w porywach sredniacy. O obronie nie ma co pisac, bo ja tam umiejetnosci nie widze. Kadrowo na papierze jestesmy za Legia, przed Slaskiem, i na rowni z Polonia i Lechem. Dwie klasy to ty masz w Fifie jak podkrecisz "staty"... Segundo, ciekawe czy jak zdobywalisma MP to tez przeszkadzalo Ci zakochanie sie Maskanta w "bumelantach". I tak wogole, a kogo za tych "bumelantow" mial wstawiac? Jovanovic to nie jest wielki skok jakosciowy przy Lameyu. Kto dalej? Brud? Bunoza? Boguski? Nie ma to jak jakosciowa kadra Maskant przesadzal z Jaliensem i Genkovem (na poczatku), ale biorac pod uwage jakich mamy zmiennikow... naprawde byloby duzo lepiej? Watpie... Prawda jest po srodku. Maskant nie jest tak dobrym trenerem jak sie wydawalo (niektorym), zawodnicy nie sa tacy dobrzy jak sie wydawalo (niektorym). Zreszta, Moskal na razie 2 wygrane i 2 porazki w lidze, wiec dopiero na wiosne okaze sie jaki z niego trener. Jak sam przygotuje druzyne. Tercero, ja proponuje wogole zrezygnowac z transferow. W koncu jestesmy tak mocni ze jestesmy w stanie wygrac z kazdym. Ba, ja juz widze LM przed oczami! Cuarto, narzekanie na sedziow czy tez obawianie sie o sedziow to, w tym sezonie, szczyt hipokryzji z naszej strony. Jagielonia? LkS? Nic Ci nie mowi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zwycięstwa w springach nie oznaczałyby, że super rozpoczniemy runde rewanzową i, że jesteśmy w stanie obronić MP. Tak samo porażki tego nie wykluczają. Jedyne co wiadomo, że mamy taki sobie zespół. Podobnie jak Sląsk czy Legia oraz Poznań.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Takie sobie zespoły bo i liga nasza cieniutka w tym sezonie.
![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
fanfan, nie napinaj się tak bo Ci żyłka pęknie. Toż piszę wyraźnie prostując drobny błąd:
________ Swoją drogą pierwszy sparing i już emocje, oj będzie ciekawy sezon .
Ostatnio edytowane przez milosz : 19.01.2012 o godz. 18:29.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie o jakim Ty drobnym błędzie mówisz? To nie był ani drobny ani nawet błąd ! Napisałeś że tam trwa sezon z czystej niewiedzy a nie przez jakiś błąd i następnym razem jak coś piszesz upewnij się że masz rację a nie piszesz głupoty mijające się z faktami by tylko poprzeć swoje zdanie...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 19.01.2012 o godz. 20:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powtórzę, nie denerwuj się (za- "ój" sorry) tak, że Cie (choć niechętnie) zacytuję ..."cwaniaczku", bo Ci ta żyłka naprawdę pęknie i będę miał wyrzuty sumienia.
Co do błędu to go już prostowałem (dwa razy !) i wracanie do niego przez Ciebie po raz trzeci (?!?) jest przyznaje dość zabawne i nie zmienia on głównej tezy że niemiecki rywal jest na dużo dalszym etapie w przygotowaniach do sezonu od Wisły Kraków , a o tym właśnie pisałem, bo dla nas był to, że przypomnę ... pierwszy sparing i tyle emocji, jednak zabawne.______ Tak, tak Piotsonku, rzecz w tym że dla nas to był to p-i-e-r-w-s-z-y sparing i dopiero zaczęliśmy przygotowania, jak ktoś tu nie widzi różnicy w okresie przygotowawczym, to znaczy że nic nie widzi.
Ostatnio edytowane przez milosz : 20.01.2012 o godz. 00:37.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|