|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
W poprzedniej edycji FMa ściągnąłem sobie Lukaku do WHU, przed dwa lata nic ciekawego nie pokazał.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wisła 5 - 0 Cliftonville
Cliftonville 0 - 4 Wisła Początek sezonu, eliminacje LE. Przeciwnik szalu nie robi ale chłopaki grają ładnie ![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ja mialem Lukaku w BVB ale dopiero jak skonczyl 19 lat i w 4 sezony uzbieral ponad 100 bramek
Jego albo sciagasz majac dobry sztab i dobry program treningowy na samym poczatku gry i mniej placisz, albo czekasz az bedzie juz prawie "koks" i placisz kokosy. Cos za cos. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
gram Wisła obciążenie treningu mam ''średnie'' i przygotowanie do meczu mam ''przeciętne'' a nie którzy moi zawodnicy przed kolejnym meczem maja kondycji po 80-85% co polecacie zmienić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja zawsze zatrudniam nowych trenerów siłowych, przed sezonem ustawiam trening siłowy na mocny lub intensywny i gram dużo sparingów. W ciągu sezonu ciężko, musiałbyś mieć szeroką ławkę rezerwowych, próbować ustawiać indywidualne treningi i rotować składem, ew. próbować dać odpocząć zawodnikom po meczach - 2 lub 3 dni bez treningu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cieniutko w Wiśle z finansami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łobo out za 300 tys euro. Garguła za 1,100,000, Boguski też w tych granicach. Paljic wypożyczony z opcją pierwokupu za 200 tys euro, Kowalski za 100 tys euro.
I są finansiki ![]() W 4 rundzie elimiancji LE z PSV. Legia w pierwszej kolejce na wyjeździe, wygrałem 2-1. W drugiej kolejce z Bełchatowem 2-0 u siebie. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
http://www.cmrev.com/newsroom/wiadom...-polskich.html - trzeba zacząć grę w Drugiej Lidze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
przygotowanie do meczu daj wyższe no i słabo przygotowujesz pewnie fizycznie do sezonu... u mnie juz przed 1 meczem eliminacji Ligi Europejskiej maja po 95 kondycje
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podrzuciłby ktoś jakiś sensowny artykuł dotyczący treningu w FMie?
Bo podzieliłem kopaczy na wzór treningu TUGa z poprzednich FMów, obciążenia przez sezonem mają wysokie, a w trakcie sezonu średnie, czasem przed ważnymi spotkaniami im jeszcze obniżam (świeżość ). Ale póki co to wszystko to jest moje widzimisię, a chciałbym poznać zdanie speców, może jakieś porady treningowe odnośnie obciążeń, treningu przed sezonem itp? ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie w opcjach FM mogę ustawić by pokazywały sie strzałki wskazujące wzrost lub spadek umiejętności zawodnika(np wzrost lub spadek umiejętności przy dryblingu)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kliknij na nazwisko jakiegoś zawodnika. Jak już będziesz miał okno z jego statystykami, to nad fizycznymi atrybutami masz tą opcję do zaznaczenia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawlolek a jak chcę żeby przy wszystkich pokazywały sie strzałki to muszę dla każdego osobno zaznaczać tą opcję
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 10.11.2010 o godz. 17:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witam!
panowie możecie polecić jakiś link skąd ściągnąć sprawdzoną wersje gry? Tak żeby był język PL i działał patch. Ściągłem już 2 wersje, ale jedna to jakaś ruska ze spolszczeniem na której nie działa patch a druga to jakiś rip który też nie działa do końca poprawnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na ruskiej wszystko działa.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
patch też? a możesz podać link z którego ściągałeś?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wygrywałem w lidze do pewnego momentu wszystko jak leci, aż tu przyszedł mecz z górnikiem przegrany 0:4. Od tego momentu wygralem z widzewem 3:2 przegralem z Lechia 2:3. Ogólnie moim zdaniem w każdej kolejce pada przynajmniej jeden wynik hokejowy. Zdarzyły sie wyniki 5:5 ;O 8:0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
przecież wersja jest taka sama. Tak patch też.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam kilka pytań a dokładniej:
1 jakie znane nazwiska zawodników są na wolnym transferze na sam początek gry w FM 11(którzy przechodzą do naszej ekstraklasy) 2 nowy FM chodzi tak samo jak jego poprzednik czy wolniej 3 da się grać na patchu 0.1 czy lepiej poczekać na ostateczną wersje patcha oznaczoną numerem 0.3
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 10.11.2010 o godz. 22:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dlaczego jak gram w 2011,to ciagle mnie wywala do windowsa 21.sierpnia ?
Jak to naprawic,mialem to samo w DEMIE(Wanilia) i to w dodatku na 2 kompach ! (windows vista i windows 7 ) ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. chodzi nawet szybciej 3. da sie grac na patchu... a jasli cos Ci bedzie nie ok to bedziesz sobie instalowal kolejne bez rozpoczynania gry od nowa... ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Help!!!
Co mam zrobić, żeby w atrybutach zawodników nie mieć wykresów poziomów tylko liczby jak wcześniej ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nudna ta gra, ile można robić w kółko to samo. Dobrze, że jest edytor, można ustawić, że Cracovia bankrutuje lub stwrzyć dream team lub własną druzynę. od podstaw. To rozumiem
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
jak w kółko to samo
nie rozumiem co masz na myśli... ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
u mnie Cupiał chce odejść;p tylko że już 3 razy embargo zarządzali i zdejmowali i dalej nic z tego nie wynikło;p
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyeliminowałem PSV w 4 rundzie eliminacji do LE
1-0 na wyjeździe i 2-0 u siebie ![]() W grupie Zenit, Leverkusen, Napoli.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 11.11.2010 o godz. 14:05.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja w 4 rundzie trafiłem na feyenoord, narazie rozegralem jeden mecz na wyjezdzie, wygrałem 2-1 oddajac dwa celne strzaly
Brozek, Malecki i Grosicki wymiatają ![]() |
|
|