|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
ja 3 dni temu wpłaciłem i mam 1300zł. i 2 razy już obróciłem... trochę siadło... trochę nie... a trochę jeszcze w grze |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Gdzie w okolicach Galerii Krakowskiej znajduje się najbliższa Fortuna,oprócz Długiej?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
elegancko
![]() cos na dzis: bayern-juve 1x 1,3 fc porto-atletico 1x 1.2 apoel-chelsea 2 1.3 dynamo m.-czerepovec 1 1.45 d.riga-petersburg x2 1.3 @3.2
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 30.09.2009 o godz. 22:03.
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Potrzebne mi są dzisaj jakieś propozycje na jutro
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj porażka totalna.
Dodam tylko,że Milan i Chelsea kompletna żenada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Że Milan to się zgodzę -sensacja kolejki i co by nie mówić trochę się chłopaki skompromitowali (Szwajcarów to nie tak dawno i LEch gromił).
Ale Chelsea ? Wygrali na trudnym terenie na drugim końcu Europy. Cóż więcej wymagać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Witam
Wariat sprzed 2 dni oczywiście nie wszedł. Wczoraj jedyny sukces to drobny singiel w meczy Newcastle - QPR (X2) co pozwoliło jednak nie odnotować wczoraj strat. Na dziś 3 kupony: 1) Safin M. - Chiudinelli M. (Typ) 1 Ginepri R. - Korolev E. (Typ) 2 Gasquet R. - Johansson J. (Typ) 1 Isner J. - Zverev M. (Typ) 2 Radwanska A. - Rybarikova M. (Typ) 1 Azarenka V. - Li N. (Typ) 1 AKO: 20,72 2) Beck A. - Young D. (Typ) 1 Sharapova M. - Benesova I. (Typ) 1 AKO: 1,38 3) Niemcy - Azerbejdżan (Typ) 1 AKO:1,07 Ten ostatni to pewniak, jak wejdzie ( postawiłem całą swoją kasę ) to przynajmniej stratny nie będę .P.S. W najbliższy weekend Milan jedzie do Bergamo. Kurs na Atalantę chociażby z podpórką to ok. 1,7. Chyba się skuszę ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na dziś Magnitka w Chabarovie, raczej Fenerbahce, Hiszpanie z Wenezuelą i Tsonga za 47zł do wyjęcia 280 zł
zastanawiałbym się nad Hokejem ale tylko w rozpisach- Jokerit i Frolunda ![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() 2009/2010 Dzisiejszej nocy za oceanem startuje kolejny sezon najlepszej hokejowej ligi swiata,NHL Tytułu będą bronić Pittsburgh Penguins,ktorzy w finale Pucharu Stanleya pokonali Detroit Red Wings. jak bedzie w tym sezonie WASHINGTON CAPITALS SAN JOSE SHARKS DETROIT RED WINGS PHILADELPHIA NJ DEVILS BOSTON BRUINS CHICAGO BLACKHAWKS PITTSBURGH Najwieksze gwiazdy ligi: ALEXANDER OVECHKIN ILYA KOVALCHUK JAROME IGINLA OLLI JOKINEN MARIAN HOSSA JONATHAN TOEWS HENRIK ZETTERBERG PAVEL DATSYUK ZACH PARISE DANIEL ALFREDSSON ALEX KOVALEV SIDNEY CROSBY EVGENI MALKIN DANY HEATLEY PATRICK MARLEAU DANIEL SEDIN Na początek 4 spotkania w tym hit: Boston - Washington. a poza tym: -Calgary - Vancouver -Colorado - San Jose -Toronto - Montreal Mój typ,na dzien dobry,jest oczywisty Strzelec bramki-Alex Ovechkin-kurs 2,21 z Fortuny ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
stawiajcie dalej na śmieszne kursy a bukmacherzy będą na was zarabiać , też kiedyś robiłem ten błąd ale puknąłem się w głowę
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
No, ale trzeba grać dalej. Dzisiaj dawny Puchar UEFA, więc odpuszczam. Nie do końca wiadomo komu na tych rozgrywkach zależy, a kto traktuje je jako niezbyt prestiżowy dodatek do sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kuponik pierwszy z dziś poległ, Safin i Isner polegli. Ale dubel wszedł i tę wygraną przeznaczam na singiel.
- Tsonga - Gulbis 1 Kurs tylko 1,2, ale to zawsze kroczek wprzód. Jeśli nie będzie niespodzianki wieczorkiem jeszcze wybiorę coś z pomiędzy: - Sheriff - Fenerbahce - PSV - Cluj - HSV - Hapoel - Sporting - Hertha - Galata - Sturm - U20 WC - Copa Sudamericana. Tymczasem ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyli mam rozumieć,że stawiasz na teoretycznie słabszych? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
dzis
galatasaray handi -1 roma fenerbahce shakhtar hamburger fulham toulouse celtic to na farta |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Na dzisiaj :
Sporting - Hertha 1 Twente - Steaua 1 Galatasaray - Sturm Graz Handicap (0:1) 1 Celtic - Rapid 1 Sheriff Tyraspol - Fenerbache 2 PSV - CFR Cluj 1 HSV - Hapoel 1 Fulham - Basel under 2,5 Co myślicie ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie, ale większa szansa że coś trafisz przy 3 typach x ~ 1,75 = AKO 5,35 niż przy 9 typach 1,2 na to samo AKO.
jeśli myślisz że opłaca się stawiać kursy 1.15, 1.2 to znaczy, że dopiero zaczynasz w tym biznesie, no nic, może sam do tego dojdziesz kiedyś, ja jestem teraz na plus ok. 1400 pln i nie narzekam powodzenia dla grających ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Przede wszystkim nie byłbym taki pewien pojedynków holendersko - rumuńskich. No i typowanie under/over to czysta loteria, unikam jak ognia takich. Zastanowiłbym się także nad handi Galaty. Mocno bym sie zdziwił gdyby wszedł taki kupon... 8 zdarzeń bez podpórek to sporo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja dzisiejsze mecze odpuściłem i chciałbym Was zapytać o opinię o czymś takim na weekend:
Schalke-Eintracht 1 Polonia -Piast 1 Polonia B.-Lechia 1 Utrecht-PSV 2 ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli gram kursy koło 1,3 to 2-3 mecze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
na sobotę:
Leverkusen - Norynberga 1 Braga - V. Setubal 1 Barca - Almeria(+1) 1 ako: 2.7 warto za grubszą kase ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Garbaż, myslę, ze może wejść, nie wiem jak Leverkusen ostatnie mecze, co do Barcy- częściej niż handi gram overy,może w tym przypadku też tak będzie a kursy wyższe..
ja dzisiaj do przodu! na jutro rozpiska 2z3: Anglia z Ubzbekistanem u20, Wisełka, Sparta z Kladnem za 64,98 PLN, do wygrania 172,58 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś na plus. Ale oglądając wymianę ciosów Tsonga z Gulbisem łydki mi się trzęsły jak galareta. Dość powiedzieć że w 3 setach były 3 tiebreki, i jeszcze francuz przegrał pierwszą partię.
Na noc taki maluch: Union Espanola - Velez Sarsfield (Podwójna szansa) X2 Atlanta Braves - Washington Nationals (Typ) 1 Club Sport Emelec - Tecnico Universitario (Podwójna szansa) 1X AKO: 2,01 ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Kurcze po twoim poście szukałem tego w ofercie bet ale dupa nie było...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to Rocco teraz będzie się bogacił,jego rytm życia wygląda tak,że przez czas trwania sezonu w NHL zbija fortunę a w przerwie ją przepija
Rocco na dzisiaj M Hossa i Zeterberg strzelą.a w nocy pewnie ktoś z dwójki Crosby/Małkin tylko nie wiem kto ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 02.10.2009 o godz. 09:03.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
dzisiaj interesują mnie dwa mecze,a to ze względu na wczesną porę. Chicago - Florida o 18.mecz w Helsinkach!!! Detroit - St.Louis o 21.mecz w Sztokholmie!! z pierwszego meczu ciężko pokusić sie wybór strzelca jako ze w tym sezonie w Chicago ciezar zdobywania goli ewidentnie bedzie rozlozony na przynajmniej 4-5 graczy.Teoretycznie najlepszy Hossa,który przyszedł z Detroit.Ja postawie - o ile sie zdecyduje- na Toews'a który niezle punktował w zeszłym sezonie. z drugiego meczu aż prosi sie zeby zagrać na H.Zetterberga.nie czesto zdarza sie okazja zeby pokazac sie i popisać przed własnymi kibicam tj. rodakami także mysle i mam nadzieje iż doswiadczony szwed i gwiazda Red Wings nie zawiedzie dzisiejszego wieczora i przynajmniej raz trafi do siatki.Kursy wedle fortuny kształtują się tak: Hossa 2,21 Toews 2,98 Zetterberg 2,49 ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rocco no to może zagrać na tych trzech panów?
![]() to zagram jeszcze tą ligę czeską za grosze jak to mówisz,chociaż to pojęcie względne,bo dla jednych grosze to 2-5 zł a dla innych 20-50 fajny kurs na Polskę w siatkówkę ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 02.10.2009 o godz. 11:23.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sam nie wiem LuKaS,tez mysle ciagle kogo wybrac z tego Chicago.w kazdym badz razie granie na dwoch strzelców z jednej druzyny wymaga sporej odwagi
![]() ja zostaje przy Zetterbergu,a kogo wezme z Blackhawks to... zadecyduje pozniej rzut monetą a i tak zeby było ciekawie - za grosze - liga czeska strzelcy bramek:Sparta - Kladno ,strzelec:Ton Trzyniec - Litvinov ,strzelec:Kveton w tej lidze warto stawiac na porazki Komety Brno i jako strzelca mozna wmiare regularnie dawać Cervenke ze Slavii. ta lige jednak na luzie bede traktować ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na dzisiaj za 'podpowiedzią' panów powyżej
![]() strzelcy bramek : Zetterberg M.Hossa Malkin Na dzisiaj jeszcze: Sląsk - Wisła 2 Holandia - Polska 2 Na jutro : Newcastle - Brostol City 1 Leverkusen - Nurnberg 1 Lens - Lyon 2 Inter - Udinese 1
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 02.10.2009 o godz. 12:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|

|