|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Napierdalać na TS, szydzić, wymyślać, zarzucać mataczenie... a jak nie sprawdzą się brednie, które pisał jeden z drugim, to "cała Wisła zawsze razem"? Chyba was za przeproszeniem pojebało. Już raz przerabialiśmy to za Bednarza. Pamiętam, kto był razem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Może dlatego żart, bo okazuje się, że ludzie mieniący się kibicami Wisły okazali się kretami kręcącymi lody na boku, a część pokazała że na miano kibica nie zasługuje. Całe szczęście TS przetrzymał całą tę nawałnicę i za to ogromny szacun. Naszym zadaniem jest wspierać klub - kto chce, może bawić się teraz w detektywa i szukać tych, którym na rękę byłaby agonia Wisły - ale po cichu. Tisze jediesz, dalsze budiesz. Tym bardziej że w punkt podsumował kolega wyżej - kibice prześwietlili oferentów, ale dziennikarze obronili Wisłę, przy okazji obracając tychże kibiców przeciwko klubowi. Bitch please. Więcej umiaru i rozwagi - to pomoże wszystkim.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
System informatyczny i baza danych jest integralną częścią przedsiębiorstwa, również podlega audytowi.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
1.Richelieu mówił "Boże,strzeż mnie od przyjaciół,z wrogami poradzę sobie sam ".
2.To jak TS obecnie radzi sobie z długami Cupiała,zasługuje na choćby wizytę prezes Wisły w canal+.To nie tylko precedens w Polsce ale i w Europie,gdy kibice i TS potrafili tak pięknie, z twarzą naszej prezes wyprowadzić klub na prostą. Ale zamiast szacunku,prezes i Wisła spotyka się wyłącznie z medialną obstrukcją i zamachami a nawet telefonikowym chamstwem. 3.Punkt jeden nie ma nic wspólnego z punktem 2. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Dwie strony wcześniej się nad tym zastanawialiśmy. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
||
|
Szukacie cholera wie jakiego wytłumaczenia, a całkiem możliwe, że jest najbardziej prozaiczne na świecie i ściśle związane z naszym forum i to nawet tym wątkiem:
1. WislaFan123 o sprawozdaniach napisał(a):
2. WislaFan123 o specyficznym źródle dostępu do sprawozdań napisał(a):
Panie i Panowie, nie oszukujmy się, to my doprowadziliśmy do tej sytuacji, to na potrzeby naszych dyskusji i chęci udowodnienia, że TS źle zarządza Wisłą pan Dominik123 uruchomił całą procedurę "audytu" ![]() Bo przecież już wiemy, że chodziło tylko o dostęp do danych... |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co jest w Raszynie? : )
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chyba miejsce do którego nie będzie się chciało nikomu jechać żeby mu w.......ic.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hahaha
*10 znaków ![]()
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
|
z tematu o pracownikach
ważniejsze jest to aby odpowiedział czyim człowiekiem jest on sam w tej całej układance jak również zastanawiam się jak on trafił do klubu.
Ostatnio edytowane przez PvD : 30.07.2017 o godz. 12:17.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
https://mobile.twitter.com/MateuszKaro/media/grid?idx=0
Chcieli kupić klub sportowy TS Wisła. Co za ....a amatorzy ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Twierdzisz, że on ma coś z tym wspólnego? Czy mówimy o ''WisłaFan123''? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
A dwa plus dwa zawsze daje cztery. Póki co różnica między Nią a Juszczykiem jest taka jak między Dużym Fiatem a Mercedesem. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Nie, o tym WislaFan123 (by nie było nieporozumień)
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A Miga lyknal jak amator a potem zarazil innych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja chciałem tylko zasygnalizować, że tam jest mowa o pełnomocnictwie notarialnym, tyle że samego pełnomocnictwa nie ma
Innymi słowy, jest to nadal gołosłowne twierdzenie Pewnie dlatego TF wstrzymało się z publikacją oświadczenia, czekając aż dosłane będzie pełnomocnictwo. Najwyraźniej nie zostało ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może myśleli, że pełnomocnictwo notarialne tym się różni od zwykłego, że trzeba napisać: udzielam pełnomocnictwa notarialnego : )
Dobry kabaret: "potwierdzam notarialne udzielenie pełnomocnictwa na złożenie oferty w imieniu podmiotu nieistniejącego na zakup podmiotu niezbywalnego pod warunkiem dokonania audytu". Chory sen pijanego idioty. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
dzięki wszystkim za ciśnięcie tego tematu- miałem problemy z kontem i tony moich już nieaktualnych szczęśliwie myśli nie mogły się opublikować.
Wydaje mi się, że z całej sprawy TS może wyjść wzmocniony i z lepszą reputacją która nie była i nie jest najsilniejsza. Informacje inwestora o "pogróżkach" to świetne marketingowe zagranie z ich punktu widzenia, które mogło wybrzmieć mocniej - to każe się zastanowić kto, dlaczego i po co, bo chyba nie przez przypadek ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||
![]() Cytat:
To miał być w mojej ocenie taki Blitzkrieg gdzie nikt się nie zorientuje o co biega. Ostatni możliwy termin złożenia oferty, TS zaskoczony, niektórzy kibice w euforii+presja na sprzedanie, dziennikarze podkręcający, że to dobry interes, do tego 16mln dla TS (jak nie wezmą tzn ze trzymają się stołkóe i ogólnie jebanie rządzących w mediach) , 80mln na start (przejęcie (40)+długi (20)+inwestycje (20), nic tylko podpisywać, no ale się rypło PS: ciebie też dawno tu nie widziałem ![]()
Ostatnio edytowane przez PvD : 31.07.2017 o godz. 09:20.
![]() Cytat:
|
|||
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
tylko po co im był a Wisła ?
![]()
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pewnie do tego samego do czego ktos potrzebuje magika Berantzkiego
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czyli
Pranie brudnych pieniędzy ? ale Wisła do tego nie jest dobra. Mimo wszystko za bardzo na świeczniku ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Racjonalnie ciężką znaleźć odpowiedź - pralnia pieniędzy? Owszem - ale czemu kupowana za "czystą" kasę i to aż 40 mln pln? To się kupy nie trzyma. Taniej byłoby kupić inny klub jako pralnię.
Chęć zbudowania wielkiego klubu który już ma stadion? To czemu nie Śląsk. Albo zamiast płacić TF i TS łącznie 40 mln czemu nie poczekać i kupić tylko od samego TS sporo taniej. Nie jest to odkrywcze ale wg mnie chęć nabycia Wisły to była zasłona. Prędzej uwierzę że jakiś sympatyk parchów podrzucił ten pomysł coby pognębić Wisłę i Wiślaków niż była to racjonalna chęć nabycia klubu. Audyt? Zemsta? Też bardziej racjonalnie brzmi niż nabycie klubu... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Ogryzek ja nie wykluczam żadnej z tych wersji które podałeś. Bez względu jednak czy chodzi o nabycie, zemstę,audyt to w mojejj ocenie sprawa nie kończy się na Kasztelancu. duża część z nas uznała po publikacji nazwiska że to koniec.
![]() Cytat:
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|