|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nasi widac "cwiczyli forme na basenie albo na plazy,to sie nazywa plan przygotowan na Euro
![]() szkoda mi tych co ludzą sie ze w 2012 bedzie dobrze..... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ups to przypał z mojej strony, sorry nie wiedziałem. Co nie zmienia faktu że słuchać się ich nie da. No a wynik marzenie :/
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No pan Trzeciak to zdrowo pierd*li farmazony. Przecież momentami mam wrażenie, że w reprezentacji mamy nie zawodowych piłkarzy tylko kolesi, którzy w piłkę kopią dla dorywczego zarobku, a dodając jeszcze ten komentarz Trzeciaka.....
Koniec żenady ![]()
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 08.06.2010 o godz. 22:50.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
O koniec! piłkaże sobie dziękują... Polacy głównie za to, że tylko tyle bramek dostali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mnie to zawsze rozbraja ta reklama po każdym meczu. Orange- sponsor naszej kadry a w tle słychać ''dziękujemy, dziekujemy''
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Dokładnie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jeszcze tylko walka o koszulki i do domu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
I taka jest prawda...nie ma co inwestowac w pilkarzy z polskiej ligii, to jest chyba jasne i dobitne po tym spotkaniu. Trzeciak dobrze, to podsumowal. Legia robi zaciag zagraniczny i ja tez jestem za tym...wole profesjonalistow, ktorzy beda sie przykladac do tego co robia, niz amatarow, ktorzy beda za to mowili o wielkiej milosci do klubu.
CO mowilem przed spotkaniem o tej obronie? Smuda, to samobojca, ze powolal takich pilkarzy. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Po tym meczu są tez pozytywy:
-wiemy że można sie poniecać grą przeciwnika przez 93 minuty(Trzeciak) -Lewandowski wkoncu strzelił gola dobremu zespołowi - SZACUNEK !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Hiszpania pokazala nam w ktorej lidze jestesmy.
Najbardziej smiesza mnie ci ktorzy uwazaja ze Kupno sadloka do Wisly nic nie da bo dzisiaj zagral slabo. Blagam was. Mierzmy sily na zamiary, zeby kupic kogokolwiek na poziomie tych pilkarzy ktorym dzisiaj probowalismy stawic colo musielibysmy miec budzet porownywalny z budzetem ManCity. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
BTW, widzę że Wisłę uważasz za słaby zespół ... ciekawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
heh, to polowanie na koszulki to naprawdę śmieszne było- kamera pokazała jak do Fabregasa podbiegło od razu trzech naszych- m.in Sobiech i Rybus
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mimo wszysko obciach tyle dostać
a Smuda chyba Małego nie lubi |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Moim zdaniem brakuje w studiu Skorży i jego kultowego zdania:
Cytat:
PS. "odwrotna Samosierra" - szacun, Panie Jacku.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 08.06.2010 o godz. 22:58.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Że co?
Z dobrym zespołem? Dobry zespół nie dostaje 0:6 na luzie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Arbolede ? Choto ? mysle, ze Maleckiego nie da sie lubic ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
uważam podobnie jak kilka osób powyżej, to był dla Hiszpanów generalny sprawdzian, należało spodziewać się, że będą w formie, ale taki wynik to jednak może nie kompromitacja ale wielka klęska
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
najgorszy wynik od 50lat.. obraz tego gdzie jestesmy a rybus reszta chłopcow bedzie co miala powrzucac na fotke
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Znasz go?
No to już wiemy, kto jest winien temu blamażowi. To Patryk zepsuł atmosferę z zespole ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tak, ale ich entuzjazm i tak zwana "podnieta" każe przypuszczać, że na boisku mysleli tym już od kilkunastu minut, jeśli nie od chwili wyjścia na boisko.. też brakowało Małego.. szkoda, że nie pokręcił trochę na skrzydle, myslę, że mógł zagrać nie gorzej niż jeden z najlepszych naszych piłkarzy dziś obok Kuby- czyli Peszko. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A ja powiem że dobrze się stało że doszło do tego spotkania, trochę zimnej wody na głowy przede wszystkim naszych zawodników się przyda, może przynajmniej kilku z nich uświadomi sobie na jakim poziomie się znajdują. I tak jak ktoś wspomniał to już nie chodzi tylko o technikę ale fizycznie od nich odstawaliśmy strasznie. Nasi momentami odbijali się od Hiszpanów którzy atletami nie są.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Golanski/Kowalczyk - Zewlakow, Glowacki - Piotr Brozek(pod koniec sezonu zlapal forme i popelnial mniej bledow od Gancarczyka) <== tak powinna wygladac formacja obronna w tym spotkaniu. Nie gwarantowaloby to napewno utraty mniejszej ilosci goli, ale pilkarze przynajmniej zasluzyli na powolanie. Augustyna mozna bylo tez sprobowac(jesli nie ma kontuzji), bo w tej Serie A zbieral pochlebne recenzje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Białas po meczu Legia - Wisła zapytany po co wprowadził Koseckiego i innych młodych powiedział: "Chciałem, żeby zobaczyli jak wiele im brakuje do poziomu Ekstraklasy". Cóż, teraz Polacy mogą zobaczyć jak wiele im brakuje do geniuszów futbolówki. Nie przywiązuję wielkiej wagi do wyniku, cieszę się, że Polska mogła zagrać z tak dobrym zespołem. Szkoda, że padł 6 gol, bo Krzoska chciał coś powiedzieć na temat meczu z Włochami, że może się nie odbyć, bo cośtam. Pewnie chodziło o sprawę naszego stadionu.
Powracając do samego meczu to oczywiście trudno cokolwiek dobrego powiedzieć na temat gry Polaków z oczywistej przyczyny. Ale wszystko ma swoje drugie dno. Jak mówił Szpakowski, to tylko fragment większej całości. Z mojej strony mogę powiedzieć, że jeśli chodzi o reprezentację pod wodzą Smudy jestem optymistą. Z meczu na mecz będzie coraz lepiej i w końcu osiągniemy jakiś poziom. Kilkakrotnie Krzoska z Trzeciakiem mówili (pomimo paru głupich tekstów), że polska ekipa jest w przebudowie, w trakcie wymiany pokoleń. Co więcej, jedenastka, która wyszła na stadion w Murcii to nie był pierwszy granitur. Bo zamiast Wojtkowiaka powinien grać Piszczek, Nowak zastępował Jelenia, Peszko Obraniaka, a na lewej obronie nominalnie gra Kowalczyk. Nie powinno się wyciągać wniosków, jeszcze dwa lata do Euro i do tego czasu da się stworzyć drużynę, która wstydu nie przyniesie. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Juz widze jak Malecki kreci na skrzydle...wrecz wkreca w murawe obroncow Hiszpani
Zostalismy zjedzeni i zaden Jelen czy inny Obraniak czy Malecki tego by nie zmienil. Grala 1 liga z IV liga okregu jakies miesciny w Mozambiku. Jestesmy w ciemnej dupie i przynajmniej mozna sie z tych kalek posmiac. Teraz wracamy na stare smieci... Jeden 4 miliony odpocznie, drugi wsadzi foci na fejsbuka a jeszcze inny bedzie darl twarz nawet jak nie zagral ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mnie się mimo wszystko podobała gra Błaszczykowskiego Rybusa, Sobiecha i Peszki czasem Murawskiego i Kuszczaka. Błaszczu jak to Błaszczu robi kawał roboty nawet z taką potęgą pcha się szarpie i sie nie pieprzy. Jeśli chodzi o Rybusa to widac było że przynajmniej się starał walczył to samo Sobiech. Jeśli chodzi o Lewandowskiego to nie ma porównywac co jego umiejętności z Franka czy Żurawia bo po prostu oni umieli sie znalezc w kazdej sytuacji. Co do Peszki pokazuje chłopak że powinen iśc do jakiegoś dobrego klubu zagranicznego bo mimo wszystko pokazał że walczy. Jeśli chodzi o Kuszczaka nie winie go za żadną bramkę bo nie miał szans z takimi strzałami jak Torresa Villi czy Fabregasa, bo jeśli się ma obronę w Manchesterze w postaci Vidica Ferdinanda a mając obronę w postaci Sadloka czy Żewłakowa w reprze to nawet Casillas by szmaty puszczał
Nie mówie że Ci piłkarze zagrali super i w ogóle ale widac było że walczyli, że chcą grac że się nie boją |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czego wy się spodziewaliście, ze takie zaskoczenie ?
Jest po prostu dramat jesli chodzi o potencjał ludzki. I tyle. Glik ma zatrzymać Ville ? Murawski zneutralizować Inieste? Błaszczykowski wkręcić Puyola? Cóż więcej się rozwodzić nad tym meczem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak my docelowo chcemy cos osiągnąć z takim rywalem
to trzeba wystawić 8 obronców i grac dzide na Jelenia A Smuda próbował dalekiego pressingu, linia obrony grała wysoko, próbowalismy łapać na spalone i odsłonięto boki boiska do tego wystawiając 5 ultraofensywnych kopaczy To sobie Hiszpanie pohasali jak im zostawiono pas lotniczy wolnej przestrzeni |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|

|