|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mam problem z fm 2009, otóż za każdym razem gdy otwieram grę to restartują mi się ustawienia. Na przykład skórka gry zmienia się na tę podstawową, waluta na funta itp, da się coś na to poradzić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zamówiłem FM-a
Mam nadzieje że na czwartek już będzie w moich rękach a w piątek ukarzę się patch redukujący błędy. Np. ten z agentami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Pierwsze wrażenia:
Legia przekokszony skład, Wisła i Lech równy poziom chyba ze wskazaniem na Wisłę, z czego u nas kilka młodych takich jak Kurto, Chrapek, Czekaj, Rado i Jeleń Najlepsi u nas to: Rios, Boukhari, Żuraw, Bunoza, Branco i Jovanic lepszy niż Pawełek ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Całkiem fajny ten nowy FM, szybko wciągnął
![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a jak jest z drużyną rezerwową? jest zrobiona młoda ekstraklasa czy tak jak to było w FM10 U21
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Legia wcale nie ma "przekokszonego" skladu. Problem jest z Manu ktory traci co 3 pilke, Choto i Rzeznik slabsi niz poprzednio. Jedynie Antolovic jest zbyt solidnym bramkarzem
W Wisle Brozek strzela az milo, a najlepszym zawodnikiem ( asysty i bramki ) jest... Kebab ![]() Gra chodzi moim zdaniem plynniej niz poprzednia, tylko podczas sprawdzania wynikow innych druzyn potrafi sie na chwile przyciac. Gram na najwiekszej bazie z 16 grywalnymi ligami. Jesli chodzi o druzyny rezerwowe to na naszym szczeblu jest tylko U-21. Po rozbudowie bazy oczywiscie to sie zmienia. Jest U-21 liga+puchar, czyli jak zwykle. Nie wiem jak z naszymi talentami bo nie sprawdzalem jeszcze. Zakupilem tylko Grosickiego i Cetnarskiego. Jeden aspekt gry mnie denerwuje. Na samym poczatku gry sprzedalem kilku graczy i zaproponowalem Cruzeiro 2M Ojro za Sebastiao Couto Juniora znanego pod pseudionimem Seba. Tyle samo kasy wylozyl Bayern i AC Milan, Bari. Manago i zawodnik wybrali jednak oferte Legii. W sumie fajnie ale malo to realne. Jesli chodzi o samego zawodnika to polecam go kazdemu. Niby 2M ale facet kreci obroncami jak chce, no i strzela sporo bramek ( 7 meczy 8 bramek ). Jak na 18 latka to niezle warunki, ciekawe jak sie rozwinie. PS: Dorwalem jakies spolszczenie, ale po naszemu jest tylko komentarz meczowy ( caly ) i kilka slow w opisie zawodnika.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 02.11.2010 o godz. 12:19.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kreseq jakie masz parametry przy tych 16 ligach?
Z agentami podobno jest spory problem a dopracują ich pewnie... przy okazji kolejnej odsłony Fm-a. |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Wszystkie ligi grywalne z czego ligi Wloch,Anglii,Brazylii,Niemiec i Polski mam na wszystkich mozliwych szczeblach. Reszta tylko najwyzsza klasa rozgrywek.
Zgadza sie, z agentami nie tyle jest problem, co jest tragedia Dobrze ze mam preorder bo co jak co ale FM'a trzeba miec oryginalnego ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
a jak kupię tego oryginała jak już wyjdzie, to też będę miał te 16 lig, pełne herby wszystkich Polskich drużyn i zdjęcia większości zawodników ?
Pytam, bo w `10 to grałem wiecie jak...tzn skąd . |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
Latki bedziesz sciagal i instalowal bez crackow i roznych bajerkow. Ilosc lig zalezy tylko i wylacznie od mocy Twojego komputera. Mozesz wgrac super duza baze ( bedzie taka zapewne po czasie udostepniona ) wlaczyc wszystkie ligi grywalne plus dodatkowo zaznaczyc ze zespoly ktore sa w grze "szare" czyli pozbawione oryginalnych zawodnikow beda wypelnione wygenerowanymi graczami ktorych mozna kupic/sprzedac itp. Herby jak i stroje, twarze, i skiny bedziesz musial pobrac z internetu. W grze bedziesz mial twarze bardziej znanych zawodnikow, wszystkich z dobrych klubow oraz chyba 90% zawodnikow z wszystkich lig angielskich. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
a to pierd***e. Nie będę wydawał ponad stówy, żeby potem hapać z neta jeszcze herby polskich klubów i twarze grajków.
Dzięki za info. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Stówe wydajesz po to, byś mógł patche instalować i grać np. ze swiadomością że zarząd nie ukradnie ci 10 mln badz nie zrobi innego mega glupiego błędu ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Cytat:
Na poprzednim grałem chyba przy 6-7 ligach, ten numerek FM-a ma wymagania zbliżone do poprzedniego. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
około 20 lig spokojnie
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Gra bedzie dostarczona jeden dzien przed ( u mnie wczesniej bo zamawialem przez Steam ale i tak jej nie uruchomie przed premiera
Gra z tym bledem jest powiedzmy sobie szczerze - NIEGRYWALNA. Jesli chodzi o ligi. Ram to podstawa. 2 GB to troszke malo jesli chce sie grac na full czyli 32 ligi i bardzo duza baza Zgaduje jednak ze wystarczy Tobie 10-16 lig i duza baza? W takim wypadku styknie spokojnie. Oczywiscie bedzie to troszke trwalo bo mecze musza zostac przetworzone, ale to zadna nowosc. Tego ominac sie nie da ![]() Jesli chodzi o wymagania to u mnie zauwazylem ze gra chodzi szybciej niz FM10. Inni twierdza ze tak samo, sporadycznie zdarzaja sie glosy mowiace o tym ze gra chodzi wolniej niz jej poprzedniczka. PS: Kamera TV przy powtorkach fajnie wyglada. Do tego fajnie przedstawione spalone.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 02.11.2010 o godz. 13:53.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A co do ramu, ja na laptopie z 2gb ramu to grałem 2 ligami w fm 10 i jakos super szybko nie śmigało. no ale zalezy co ktoś rozumie przez szybkie działanie gry. ![]()
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Kupujemy zawodnika :
Klub przystaje na nasza propozycje czyli mamy powiedzmy sobie 90% sukcesu. Wtedy wkracza agent i game over. Chcialem kupic Waldemara Sobote. Agent zazyczyl sobie 250k ojro. Oczywiscie klub nie mogl takiej kasy wylozyc dla samego agenta. Podobny przypadek w MU przy zakupie Rabello. Colo Colo zgodzilo sie na 650k za zawodnika, a agent wyskoczyl z.. 3M za sam podpis. Oczywiscie nic z tego nie wyszlo. Gorzej to wyglada w relacji miedzy dwoma klasowymi zespolami. Wtedy nie raz w gre wchodzi 10M dla agenta co jest chore i sprawia ze grac sie odechciewa. Co do ramu to zalezy nie wiem od czego. U mnie przy 2GB gra chodzila znosnie z 12 ligami. W tej chwili przy 8GB nie zwracam na to uwagi, ale slyszalem ze 2GB styknie bez problemu na te 16+ z bardzo duza baza i nawet z wlaczonymi "zapychaczami" czyli uzupelnieniem zespolow o grywalnych zawodnikow. Moze tutaj chodzi o to ze laptop a nie PC? Nie mam pojecia i nie chce wprowadzac w blad ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zapowiedz FM napisał(a):
marze o dniu gdy Fm będzie działał jak nowy Iphone. Ehh, 16 lig no to wtedy można sie pobawic w menadzera oj można. Chyba odkurze stacjonarnego, dokupie ramu i wtedy moze bede testował. ![]()
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Widac Kebab nie taki zly jak go maluja
![]() Uploaded with ImageShack.us Edit : Damianek_ABG - Bo jestem z Warszawy i kocham Legie ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 02.11.2010 o godz. 19:11.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() No technika, drybling niezła. Fizyczne bez rewelacji ale ujdą jak na polską ligę. Jeśli chodzi o agentów to fajne jest to, że mogą mieć pod swoimi "skrzydłami" kilkudziesięciu zawodników - trzeba budować z nim pozytywne relacje i takie tam. Na plus rzeczywiście powtórki z tego co widziałem w demie. Chciałbym kiedyś zobaczyć małe zdjęcia stadionów w odpowiedniej rubryce, tak by każdy zagraniczny gracz mógł sobie obejrzeć co jest w innych ligach, byłoby to na pewno ciekawe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tam Łobo jest wirtuozem
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Łobo to kosztuje 200k i zagral w moze z 5 razy. Strasznie cienki jest w tym roku
Jak wiemy to tylko gra ale... : ![]() Wracajac do gry. Jak wyjdzie juz latka z poprawionymi agentami,stadionami w Polsce, beda zlikwidowani "uspienie obroncy" to bedzie sie gralo komfortowo. Szczegolnie obroncy denerwuja. Czesto po prostu zatrzymuja sie na chwile i traca przewage nawet 5-10 metrow nad przeciwnikiem. Nie musze chyba mowic czym to sie konczy w wiekszosci przypadkow ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Więc ja sobie pogram jeszcze w 10 i poczekam, aż zostaną naprawione te błędy i wyjdzie polska wersja
![]() ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Któryś ze znanych i dobrych piłkarzy ma przystępną kwotę odstępnego (w granicach do 20 mln euro)? Do tej pory znalazłem tylko Lugano z Fenerbahce - 3 mln.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zamawial ktos fma 2011 na gram.pl? dalej mam zamowienie niewyslane;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja zamawiałem przez http://www.g66.pl/ i przed północą otrzymałem meila że zamówienie zostało wysłane. W takim razie dzisiaj nie zagram...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Spoko. Ja zamówiłem 25.X a przed wczoraj zorientowałem się że muszę kliknąć w link przysłany w mailu
![]() At least, dzisiaj będzie manago. Kurier mnie obudził o 7 rano że będzie między 10 a 13 ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Dynamiczna reputacja lig" - Miejmy nadzieje że nie przesadzili i w trzy sezony polska ekstraklasa nie dorówna choćby lidze portugalskiej.
|
|
|