|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ojjjjjj 4-0
ps. My mamy obronę czy gramy 10 pomocnikami + bramkarz? ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mógł PZPN zaoszczędzić kasy i wstydu i wysłać do Hiszpanii maila o spocone koszulki zawodników ich kadry... w końcu po to tam pojechaliśmy.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Hiszpanie strzelą jeszcze kilka bramek. Może to niektórych ostudzi...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A ja zastanawiam się dlaczego nie gra Małecki czy Sobiech? Po cholerę ich brał na zgrupowanie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Pamiętam, jak siadałem przed telewizorem przed meczem z Portugalą w Chorzowie. Po poprzednich kiepskich meczach nie robiłem sobie nadziei na wygraną, ale liczyłem na walkę. W meczu o punkty jednak gra sięinaczej. Ale nie łudźmy się, gdyby to był mecz o punkty taksamo byśmy przegrywali.
Potrzeba nam 5 lat na wdrożenie PRAWDZIWEGO systemu szkolenia młodzieży i 15 żeby zobaczyć jego efekty... O! Wszedł Torres! wprowadźmy drugiego bramkarza ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ale po co? Przecież większość tutaj się wypowiadających typowało 4 lub 5 goli dla Hiszpanii. Po prostu gramy z topową drużyną i mamy czarne na białym gdzie my gdzie oni.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A tam, budowa systemu szkolenia. Wizja utopijna
Ja bym predzej optymizm opieral na dzieciakach emigrantow, bo inaczej caly czas bedziemy zgarniac po piatce od topowych druzyn.
Ostatnio edytowane przez JacaTS : 08.06.2010 o godz. 22:31.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dżizas, ale rzeź....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A jak tam nasi kibice? Słychać ich coś?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
przynajmniej możemy sobie Trzeciaka do woli posłuchać. Tyle ma do powiedzenia....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Trzeciak musi miec cos z głową
![]() on caly czas liczy ze Polska jeszcze cos pokaze ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nie chce nawet wymieniac nazwisk reprezentantow, ktorzy grali w latach '90 i na poczatki XXIw., gdzie ich nastepcy? Gdzie nastepcy Krzynowka(ogromnego twardziela, faceta z jajami), Kosowskiego(wielkie serce i wielka przebojowosc, odwaga), Zurawskiego
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gdyby Hiszpanie grali dzisiaj na 100%, to nie byłoby dwucyfrówki. Oni po prostu przekręciliby licznik.
Ale podobnie wygląda ten mecz jak nasz pierwszy z Barcą. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wazne ze z san marino nam poszło i była dwucyfrówka!
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boże tylko nie kupujmy tego Sadloka... ja bym zagrał podobnie.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ogladam mecz na iraqGoals i nawet naszej falgo poprawnie nie dali ;/ kwa to przez te zasrane rekawki ;/ nie ma to jak miec flage Monako ;/
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No ale wyjdzie Jaca i powie, że jestem antypolski i wszystkich i wszystko krytykuję. A co tu chwalić? To, że nie bali się wyjść? Wstydu tylko narobili. Szkoda tych chłopców, bo co mieli zrobić? Nie umieją lepiej grać...ale nie zwalnia to z krytyki.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ja wiem, że Hiszpania, że Iniesta, że Mistrzowie Europy, ale takiej kompromitacji w wykonaniu naszej repry sobie nie przypominam. Wstyd i hańba. W sumie bardzo udana seria meczy towarzyskich. Zero zwycięstw, zero goli, pogrom z Hiszpanią.
A Kuszczak na tej bramce to chyba tylko do wyciągania piłek z siatki służy. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Polska jak Pudzian, za wcześnie porwali się z motyką na słońce
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje że ten mecz jednoznacznie pokazuję że SUPER piłkarze jak Sadlok to nie jest żadne wzmocnieni on jest mega przeciętny tu nie chodzi nawet o umięjetności co o jakiś zmysł taktyczny, przecież on nam nigdy Głowy, czy Marcelo nie zastąpi śmiem twierdzić że gdyby tam Cleber był to byśmy przegrali może 3 bramkami to jest chyba najsłabsza obrona jaką widziałem w reprezentacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jasna dupa ...
Na hiszpańskiej TVE nawet naszą flagę z odwróconymi barwami prezentują :/ ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Zastanówmy się kogo wystawiliśmy na obronie w dzisiejszym meczu. Z takim rywalem potrzeba kolesi z jajami i dużym ograniem.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O! Sobiech sobie strzelił. Szkoda że po gwizdku. Czekam na złote myśli Smudy po meczu.
A Trzeciak właśnie mówi że Hiszpańskie media mają manięwielkości, nie doceniająrywali i nas też nie doceniali |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
11 światowej klasy graczy, przeciwko jednemu solidnemu, acz wyróżniającemu się średniakowi (na chwile obecną). Wynik do przewidzenia. To, co jednak najbardziej wkur-wia to to, że to zwykli goście (może trochę ciemniejsi) wywodzący się od pasterzy owiec i arabów - żadni bogowie. Gdyby Hiszpanie musieli, to bez problemu klepnęli by nam dwucyfrówkę.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 08.06.2010 o godz. 22:46.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jeden tekst Trzeciaka fajny:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Uuuuuups. Pomyliłem sie o jednego gola. Marca zmieni tytuły: 6-0 Graaaaande Espana
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ale ja Ci, synek, nigdy nie probowalem odebrac prawa do krytyki. Wrecz przeciwnie, smiej sie ile tylko wejdzie z nieudolnosci i *******owatosci Wojtkowiaka, Sadloka, Glika, Smolarka, Krzynowka czy kogokolwiek tylko chcesz. Nie godze sie tylko na jakiekolwiek kiepskiej masci docinki nt. naszego kraju i nieracjonalnych podniet z kazdej kolejnej bramki Hiszpanow.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeciak ma same fajn teksty!
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
po co Smuda brał na to zgrupowanie Małeckiego? Ile w sumie zagrał? 5 minut ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Spójrzcie jak nasi się poruszają.. im się nie chce grać i to ma być postawa reprezentanta Polski? ;/;/
![]() ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|