|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Liga będzie ciekawsza, bo przed jej startem praktycznie wszyscy odpadną
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Polski dzień w pucharach - wpie*dol, wpie*dol, wpie*dol
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Panowie, ciszej nad tą trumną
![]() ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Niemniej jednak dzisiejszy dzień zmienia tylko spojrzenie na progres / regres naszej piłki. Twoje absolutnie bezmyślne spojrzenie na ranking UEFA dalej jest faktem, co potwierdzają argumenty o Szkotach. Swoją drogą mam nadzieje, że dzisiejszy dzień będzie pierwszym dniem naszych klęsk w piłce, a następne przyjdą jesienią, przed wyborami - to będzie jedyna szansa na większe zmiany w naszej piłce. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Coz...Nie wiem jak inne druzyny ale u Nas jest szansa na sukces jesli... Zelwakow zatrzasnie sie w kiblu i zagramy od poczatku w 10. Mecz byl tragiczny, typowa gra Janka Urbana.......a jego mać, jak mnie ten spec od satkonogi w....ia.
Najgorsze jest to ze gdyby 2-3 cm nizej piłka trafila w ostatnich chwilach to byśmy mieli remis i kogoś by to mogło zmylić. Co za cielaki.... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
nie pisze tutaj często, ale Dariook czy Ty już możesz się zamknąć?czy Ty jesteś dzieckiem z gimnazjum? chyba, że tak to kontynuuj zabawę
Powód: znak zapytania:D
Ostatnio edytowane przez wis997 : 02.08.2012 o godz. 20:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
dobrze jest ... w końcu mogli już odpaść w pierwszej rundzie
jest moc, ludzie kupujcie karnety/bilety takiej pliki nigdzie nie zobaczycie ! będzie bum na piłkę jak nic, stadiony jeszcze okażą się za małe !
Ostatnio edytowane przez Luu... : 02.08.2012 o godz. 20:06.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ważne, że poziom ligi się podnosi!
4 drużyny, 1 gol. Paciorek w intencji tvp, polsatów i innych tvnów, że nie wpadły na pomysł przeprowadzenia transmisji tego g***a. Bo jeszcze by mnie podkusiło i bym oglądał.
Ostatnio edytowane przez felipe : 02.08.2012 o godz. 20:13.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A pamiętam jak z nas się śmiali ... K.wa takiego pasma kompromitujących porażek chyba nie było.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z druzyna pokroju SV Reid?
Napisze to co "u siebie". Szkoda, ze Ljuboja strzelil na 1:2. Bo wyniki 0:2,0:2,0:3,0:3 prezentowałyby sie o znacznie lepiej ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A wy własnie w koło macieju ze jest progres bo punktujemy , bo awans Polski itp itd A Ranking nie służy po prostu do tego. Bliżej wykreśliłem już jego zastosowanie w wcześniejszym poście.
Ale swoje uwagi odnośnie mojej osoby proponuję zachować dla siebie.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.08.2012 o godz. 20:14.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pewnie o tym pomysleli Ci wszyscy pseudoinwestorzy, ktorzy pojawili sie w czołowych klubach typu Walter, Rutkowski czy inny Wojciechowski.
Qrwa taki Lech miał taki ranking, że praktycznie otwartą droge do fazy grupowe LE, wzięli 4,5 mln za Rudnewa, a na najważniejsze mecze w sezonie wychodą Slusarskim czy innym Ubiparipem. Mozna ich nienawidzić ale tam naprawdę jest klimat do wielkiej piłki - nie wiem jak Rutkowski chce teraz ludzi przyciągnąć. Zresztą można by wiele pisać na ten temat. Legia ma otwartą drogę do tytułu to wysprzedaje 3 podstawowych graczy - też parę milionów wzięli, a potem nie stać ich 100 tys. euro na Dwaliszwiliego ale za to bilety w .... drogie nawet na sparing z Borussią. Niestety Polska to jedyny kraj chyba na swiecie gdzie ci smieszni pseudo-wlasciciele chcą tylko na futbolu zarobić, a niewiele jest klubów na świecie przynoszących zysk. Slask tez latwiejszej drogi do grupy LE i lepszej mozliwosci do przyciągnięcie ludzi na stadion mieć nie będzie. Jak dla mnie to jutro spokojnie można ligę odwołać - po co oglądać jak znowu trwa wyścig żółwi o udział w kolejnej pucharowej kompromitacji w przyszłym roku. Po co w ogóle grać w lidze jak nie ma się niczego do osiągnięcia w pucharach ? Marzy mi się żeby jutro wszystkie kluby solidarnie oglosiły bankructwo i zostawiły swoich wszystkich pseudokopaczy na lodzie bez pieniędzy. Niech grają co najwyżej za piątaka -> http://www.weszlo.com/news/11325-Pol...polskiej_lidze
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 02.08.2012 o godz. 20:13.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Ruch 0:2 Victoria
Śląsk 0:3 Helsinborg Legia 1:2 Ried Lech 0:3 AIK Polska 1:10 - Europa Doooobra ciszej nad trumną ![]() PS: Wkurze Was ale muszę - Wisła też by dostała ostry w....... Oczywiście to tylko teorie, ale patrzac całościowo...tak by właśnie było.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 02.08.2012 o godz. 20:13.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dariook proponuje, żebyś wysłał swoja innowacyjną myśl w mailu do UEFA, aby zlikwidowali ranking/i, może Platini weźmie to pod uwagę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Każdy ma swoją Levadię boleśnie przekonał się o tym Śląsk ruch i amica co do legii agonia może potrwać jeszcze tydzień. Rokowania są marne ale kto wie ......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Że zacytuję klasyka: "Kto zgłosił te drużyny do pucharów" ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
A z resztą szkoda mi słów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ranking pomaga ale trzeba prezentować chociaż średni poziom by umieć go wykorzystać.
Z drugiej strony wraca temat późnego startu ligi. Wszyscy w około już kopią tylko u nas leśne dziady zrobiły kopaczom mega wakacje. I tak co roku, gruba kasa na konto, jak najpóźniej do roboty i potem wielkie zdziwienie, że tłuką nas drwale. Jedyna nadzieja w oczyszczeniu tych postkomunistycznych organizacji - pzpnu i ekstraklasy sa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To juz czyste spekulacje, ze Wisla by skonczyla tak samo, przeciez te inne slabe ligi z europy nie mogly nam tak odskoczyc nagle, to Lech jest inna druzyna bez Rudniewa, Stlilica, ktorzy ich ciagneli w europie,no i ten Rumak, skad oni tego goscia wytrzasneli. chcieli poczekac ze wzmocnieniami,az wejda do grupy, chytrosc ich zgubila.Co nie zmienia faktu, ze jak w polska pilke nie wejda inwestorzy z grubsza kasa, ktorych bedzie stac na sporowadzanie lepszych obcokrajowcow i trenerow,to mamy przerombane.Jest bardzo zle i doprowadzil do tego minimalizm ludzi, ktorzy rzadza w naszych topowych klubach.Gdyby w Legii nie bylo Ljuboi juz by miala pozamiatane, zagraniczni pilkarze wyzszej klasy sa konieczni zeby cos zwojowac w europie,bo nasi sa po prostu zbyt slabi, bolesnie odczuwamy brak szkolenia.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 02.08.2012 o godz. 20:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Spoko. W lidze się "zrehabilitują". Już rozumiem znaczenie tego określenia. W końcu to są piłkarscy inwalidzi.
![]()
.
. |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
MichaelMyers - To był żart
To tak samo, jak pisze się tutaj że "Wisła/Legia/Lech by z nimi wygrali" Jest smutno że taka chujowa ta nasza piłka że jedyne co już można pomijając płacz to żartować ale w tych żartach też kropla prawdy zapewne jest ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
"z kąd" jednak jesteś dzieckiem gimnazjum jeszcze do tego ze słabiutka ortografią...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
lorddavy racja racja!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba tylko Bulgarzy z krajow cywilizowanych maja gorzej od nas obecnie.dwa razy po 0-3 z klubami ligi sklasyfikowanej na 25 miejscu w europie, jestem ku... w szoku.Pomyslcie jaka polewe z nas tam teraz maja w tej Szwecji,ich kluby zazwyczaj 3 rundy el nie przechodzily i konczyly ja z odwrotnymi wynikami.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 02.08.2012 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Niech mnie jeszcze wyskoczy jeden z drugim z wywodami jak jest pięknie i wspaniale (nicka już przez grzeczność nie napiszę). Jak to po wygraniu zaledwie tydzień temu z pół-amatorami były peany bo wyniki wysokie, tak dziś pokazany został rzeczywisty poziom ligi. Co z tego że tydzień temu wygrali jak zwyczajnie grają wszystkie ekipy tak że zęby bolą. Prawie wszyscy co prosto piłkę potrafią kopnąć pouciekali z tego grajdołu, a PMS która opiera sie na kopnij i biegnij została dziś i wczoraj zmasakrowane.
Śląsk i Ruch wogóle mnie nie dziwią. Pisałem już przed startem tych pucharów że te drużyny zostaną zmiażdżone bo taktycznie to średniowiecze. Tak włącznie z Ruchem Fornalików! Trochę dziwi Lech, ale jak się ma na szpicy Ślusarskiego to hehehaha. Legia myśłe jeszcze powalczy bo ten Austryjacki klub to cienki w sumie. ps. Niezłą z nas muszą mieć polewkę w Szwecji. ps2. Ten kto wymyślił że liga ruszy tak późno jest chory na umyśle ps3. Dobrze że nie startowaliśmy bo byłby taki sam wpie***l jak u innych.
Ostatnio edytowane przez Baala : 02.08.2012 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
bo przecież kasa.... |
|
|

|