The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2010, 18:17
Pudzian będzie miał z wiekiem przewage nad Fedorem bo on bazuje na szybkości i technice a Pudzian na sile. Na ten moment z Pudziana zostały by flaki.

i tak na marginesie to w żadnych sztukach walki nie ma się rzeźby bo to po prostu krepuje ruchy.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 07.05.2010, 18:25
ja proponuje wszystkim sobie jeszcze raz to obejrzeć przed dzisiejszą walką.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.05.2010, 18:40
Cytat:
Człowieku, a co mają wyrzeźbione mięśnie typu Pudzian. Do stylu stylu walki, techniki i doświadczenia Fedora?
chodziło mi o to ze wyglada niepozornie, ot zwykly wyrosniety facet a nie jakis super koks. Wiem ze sie nie ocenia po rzezbie szans zawodnikow ale zawsze mi sie podobali tacy co maja miesnie a nie sadło. Jakos sportowiec kojarzy mi sie z miesniami i zerem tłuszczu ale to tylko takie moje wyobrazenie ktore ma sie nijak do rzeczywistosci i jak wiadomo nie trzeba byc kulturysta zeby byc najlepszym wojownikiem swiata. Akurat ja nie z tych ktorzy sie interesuja MMA od grudnia tamtego roku chociaz jak pisalem wyzej nie jestem znawca ale zawsze lubilem sobie obejrzec K1 czy MMA bo tam sa prawdziwi wojownicy, gladiatorzy a nie jak w boksie gdzie nieraz ma sie doslownie doczynienia z szermierka na piesci. Nie liczy sie walka tylko wypunktowanie zawodnika, zadanie jak najwiekszej ilosci ciosow i wygranie na pkt a w MMA czy K1 to jest zywiol. Jeden cios i moze i Fedor lezec, dobrze zalozona dzwignia i po sprawie- za to mozna cenic te dyscypliny. A mam podobne zdanie do Ciebie ze nagle wszyscy zauwazyli MMA, ale uwazam ze jest tak dlatego ze telewizja manipuluje ludzmi. Przecietny Polak uwaza tv za rzecz swieta, za wyrocznie. Mozna powiedziec ze do grudnia tamtego roku MMA nie istniało ale nagle tv zaczeło reklamowac dyscypline, wykorzystali do tego Pudziana i nagle 6 mln Polakow zmanipulowanych pokochalo ten sport bo telewizja im powiedziala ze maja go pokochac. Pozdrawiam
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 07.05.2010, 18:47
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A mam podobne zdanie do Ciebie ze nagle wszyscy zauwazyli MMA, ale uwazam ze jest tak dlatego ze telewizja manipuluje ludzmi. Przecietny Polak uwaza tv za rzecz swieta, za wyrocznie. Mozna powiedziec ze do grudnia tamtego roku MMA nie istniało ale nagle tv zaczeło reklamowac dyscypline, wykorzystali do tego Pudziana i nagle 6 mln Polakow zmanipulowanych pokochalo ten sport bo telewizja im powiedziala ze maja go pokochac. Pozdrawiam
Nie do końca tak było. To Pudzian był dźwignią, prawie każdy chciał zobaczyć najsilniejszego człowieka świata - Polaka kiedy walczy z kimś w ringu, stąd wzięła się nagła popularność tego sportu. Tak samo jak z F1, skokami narciarskimi. To sukces zawodnika(naszego rodaka) powoduje, że dana dyscyplina staję sie popularna. Pudzian jeszcze w MMA nie odniósł sukcesu, ale w innej dyscyplinie był całkowicie bezkonkurencyjny, dlatego stał się dźwignią dla MMA. Trudno mówić o manipulacji w tym przypadku, bo przecież mało kto nie chciałby obejrzeć Pudziana walczącego w ringu.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.05.2010, 18:49
Hmmm ja pamiętam ,że Polsat Sport i Polsat Sport Extra transmitowały walki K1 już 4 lata temu (owszem,późnym wieczorem ,ale jednak), nie wspominając o Extreme Channel.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 07.05.2010, 19:00
Własnie poznym wieczorem i nie robily takiej napinki na te dyscypline. Ale wyczuli kase wiec zakontraktowali Pudziana, zrobili odpowiednia reklame, wielka napinke i maja 6 mln widzow Rozumiem Fredzio Twoje zdanie ale czy np na Mamedzie Khalidowie nie mozna było MMA w Polsce wypromowac? Ok nie jest to "czysty" Polak ale mysle ze jakby tak nakrecili ludzi jak na ta walke Pudziana z Najmanem to by juz ze 2 lata temu mieli przed odbiornikami te 6 mln ludzi. Wystarczyło pokazac urywki walk fenomenalnego Mameda i publika tez by oszalała.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Stary 07.05.2010, 19:02
Nie ma takiej możliwości Jaroo. Mahmed to prawdziwy gladiator ale jest nie znany zwykłym ludziom.

gwarantuje Ci że jakby zrobili walkę Mroczka z Pudzianem to by było 20 mln widzów jak nie więcej. Tu chodzi o szopkę.
Odpowiedz cytując
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Stary 07.05.2010, 19:03
A ja tam go Bardzo ale to BARDZO szanuję za to że prawie w każdym wywiadzie utożsamia się z Polską i Polakami , pokażcie mi sportowców z takimi wynikami którzy tak często to wyrażają - jest ich niewielu. Dlatego Szacunek. No i słynne Polska PAny
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 07.05.2010, 19:08
Moze masz racje ale z Kubicy tez zrobili kogos a zaczynał jako nieznany chlopak. Ja uwazam ze jakby pokazali kilka walk Mameda to by ludzie byli pod wrazeniem i obejrzeli ale moze masz racje ze az tyle ludzi by nie zasiadlo przed tv. Nie mniej generalnie wstydem dla sportu jest ze tak promuja Pudziana ktory jeszcze nic nie osiagnał a w jego cieniu jest Mamed, koles ktory ma talent i jest jednym z lepszych w swojej kategorii. Moim zdaniem Pudzian jeszcze nie zasluzyl sobie na to zeby byc taka gwiazda w MMA w odroznieniu od Khalidova ale wiadomo jak mowisz wazniejsza jest szopka. Nagle na galach MMA jakies Herbusie czy inne Mroczki, super widzowie (mysle ze takich by chcieli na Legii hehe), podnieceni bo Pudziana zobacza
drozd:
Odpowiedz cytując
Wojtator
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.05.2010, 19:21
o której gala się dzisiaj zaczyna, i na jakim kanale?
Jeśli było już pytanie to sory : )
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Stary 07.05.2010, 19:21
Walką wieczoru dziś jest na szczęście walka Mameda. Pudzian będzie walczył przed nim także chociaż tyle;]

Gala się zaczyna za chwilę - POLSAT SPORT

Na zwykłym Polsacie 22.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez UniaTarnówZKS1928 : 07.05.2010 o godz. 19:21.
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Stary 07.05.2010, 19:40
O ile dobrze pamietam juz w 2005 roku polska tv zaczela sie interesowac MMA, tez poznym wieczorem pokazywali gale Pride w Japonii bodajze.Tyle ze wtedy byl duzo slabszy rozdzwiek MMA w Polsce.
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 07.05.2010 o godz. 19:47.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 07.05.2010, 20:51
nie kojarzycie jak sie nazywa ten kawałek ktory leci przy walce Błachowicza?
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 07.05.2010, 20:53
http://www.youtube.com/watch?v=_vUtVOdhRAQ nie wiem o jaki kawałek Ci chodzi ale na innych forach często pytają o ten kawałek, kojarzony właśnie z KSW
I
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.05.2010, 21:05
http://www.youtube.com/watch?v=krYxE1R3p5g
http://www.youtube.com/watch?v=4H5ZyMPf9B4
Wiem, że napewno 2 polaków wychodziło przy tym. Nie wiem czy akurat Błachowicz.

2 Polaków w półfinałach, zobaczymy co bedzie dalej.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 07.05.2010, 21:11
dojebali z deka z ta malolatka.. sympatyczna dziewczyna, potrafi spiewac ale to wykonanie to porazka, w ogole co to za pomysly zeby ktos taki i taka piosenke mial odgrywac..

pusciliby jakies rocka, za ktorym sam nie przepadam, ale jak to sie mowi musi byc to *******niecie, tym bardziej przy takiej gali

go Pudzian, go reszta rodakow, go Mahmed, ku chwale Polski!!
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 07.05.2010 o godz. 21:13.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 07.05.2010, 21:14
Jak dla mnie pudzian dzis wygra,za duzy hajs ksw trzepie z niego,zeby juz przegrywal.
Wie ktos jaki kurs dzis byl na Mariusza?
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
oskar TS
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.05.2010, 21:15
Wy sie pytajcie o nazwe takich kawalkow a potem oceniacie piosenki Wislackie...

Proponuje nie ogladac KSW i kojarzyc MMA z Pudzianem tylko sobie extrem sport channel wlaczyc o godzinie 22:00 i ogladac prawdziwe walki.
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Stary 07.05.2010, 21:16
Wywiad z Mroczkiem oczywiście musiał być
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 07.05.2010, 21:16
no tak moglem napisac cos wiecej, chodzilo mi o taką amerykanską pieśniczke (chybaamerykanską) pewnie jescze bedzie raz jak bedzie juz polfinal
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 07.05.2010, 21:18
Jest gdzies w internecie ta cała gala ?

Edit

SpoXsteR dzięki.
Powód: TS
Ostatnio edytowane przez tomo : 07.05.2010 o godz. 21:37.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 07.05.2010, 21:19
El'kabat napisał(a):Wyświetl post

chyba dobry, bo sam na siebie postawil 20 tys zl

Tomo, sprawdz tu, lekko w dol
http://meczyki.pl/
Odpowiedz cytując
wislabielany
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 07.05.2010, 21:20
Jak dla mnie pudzian dzis wygra,za duzy hajs ksw trzepie z niego,zeby juz przegrywal.
Kurs na Pudziana w okolicach 1.20
Wisła Pany

Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 07.05.2010, 21:22
Miałem stawiać jakąś stówke na Pudziana ale kurs był 1.17...Maksymalnie minute będzie trwała ta walka.
Odpowiedz cytując
Misiek570
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 07.05.2010, 21:40
Trzeba powiedzieć, ze klatka ma więcej zalet niż ring. Denerwuje mnie to przerywanie walki i wypadanie zawodników za liny.
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.05.2010, 21:41
Panowie poszukuję nutę przed walką tego amerykana i po walce jak by ktoś miał to mogę poprosić link na PW

z góry dzięki
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 07.05.2010, 21:57
Ale wjazd Kułaka ;D
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 07.05.2010, 22:14
Trochę irytujące jest to przytulanie w parterze. Zdecydowanie lepsze walki na Eurosporcie, choćby K1, czy w Extreme Channel.
Odpowiedz cytując
walkeroo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 07.05.2010, 22:22
johny96 napisał(a):Wyświetl post
Trochę irytujące jest to przytulanie w parterze. Zdecydowanie lepsze walki na Eurosporcie, choćby K1, czy w Extreme Channel.

Spokojnie Pudzian będzie kopał jak "Koń"
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 07.05.2010, 22:23
Taa, jeszcze przegra, ale wtedy bd zaskoczenie, gdyż większość "ekspertów" myśli, że jak jest silny to już może wszystko.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów