|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mam takie dwa pytania:
1.Jeśli jest tu ktoś z III LO. Czy ze 140pkt dostanę sie do dziennikarskiej lub prawniczej? 2.Czy jak już są punkty podliczone to jest możliwość sprawdzenia czy jestem w gronie 35 szczęśliwców w mojej klasie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ja jestem z 3LO, z klasy mat-inf. Ze 140 pktami dostaniesz sie na lajcie na oba kierunki. Obserwuj i czekaj na wyniki rekrutacji: www.3liceum-krakow.pl ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A gdzie się klika żeby to obczaić?
Chodziło mi o to żeby zobaczyć czy jestem na liście przed oficjalnym ogłoszeniem.
Ostatnio edytowane przez Proximus : 19.06.2009 o godz. 18:55.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na Omikronie Ci to podadza, o ile uczestniczyłęs w elektronicznej rekrutacji
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mat.- Przy. 32 pkt
Human 37 pkt Angielski 28 pk jak na mnie to słabo do liceum ide tu gdzie chodziłem do gimnazjum czyli Szkoła Mistrzostwa Sportowego ul. Szablowskiego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dwa lata temu ze 140 byś się nie dostał do żadnej z tych klas w pierwszej rekrutacji z tego co pamiętam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo rocznik 92 z tego co słyszałem, w klasie mat.-inf. gość z ostatniego miejsca miał 137 pkt. Generalnie z uzyskiwanych przeze mnie informacji do humana są przeważnie mniejsze wymagania bo mniej osób na niego idzie. No cóż, nie pozostaje nic innego jak tylko poczekać tydzień.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jestem z 92 w klasie mat-inf to byla osoba co weszla do klasy z 132 punktami, a to dlatego ze sie zamienil z jakims gosciem z humana....
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak to jest z odwołaniami. Po pierwszej liście trzeba zanieść odwołanie. (jak to wygląda? jak ktoś w poprzednich latach takie coś dawał to proszę o priva) W Tym samym czasie trzeba zanieść przecież orginalne świadectwo ukończenia szkoły i wyniki egzaminu do tej szkoły do której Cię przyjeli,mimo że złożyłeś odwołanie ?
![]()
KONFIDENCI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Powód: .
Ostatnio edytowane przez pablo92TSW : 21.06.2009 o godz. 15:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wyniki rekrutacji będą o północy czy jakoś później?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do jutra do godziny 12:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będą na omikronie wyniki czy tylko wywieszone na szkołach ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na omikronie mają być podobno, mi tak w szkole powiedziano
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Przypadkiem nie wysyłają też na maila wyników ? Bo ja musiałem w skzole podać
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też podawałem mail im, ale mi powiedziano tylko tyle że ten mail potrzebny jest bo niektóre informacje wysyłają właśnie tą drogą jeśli już się jest uczniem szkoły. Ale może niektóre szkoły wysyłają...swoją drogą i tak świadectwo oryginał donieść będę musiał więc wybiorę się przed 12
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na maila dostaniecie potwierdzenie do której szkoły się dostaliście.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na e-omikron.pl dostępne są już informacje czy zostaliście przyjęci !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
no i zostałem przyjęty !
XI LO klasa 1D.![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm ja nic nie dostałem
Ale wiem ze się nie dostałem do X ale za to III wita :] Mógłby ktoś coś o niej powiedzieć? ;> |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Są już wyniki gdzie się dostaliście ? Bo jak tak do zadzwonię do kuzynki się spytać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
!@#$%
Od 26 sierpnia 2009 r. do 28 sierpnia 2009 r. - to jest druga rekrutacja? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale on ma chyba kuzynke co się może dostać
a nie siebie )Ktoś przy Loretańskiej będzie ;> ? Cytat:
Do 7 lipca 2009 r. do godz. 10:00 Składanie przez uczniów nieprzyjętych do wybranej szkoły oryginałów dokumentów do szkół, które dysponują wolnymi miejscami to jest 2 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dokładnie chodziło mi o to czy są już wyniki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Są.
Niech mi ktoś to wytłumaczy. Wybrałem 3 szkoły, dostałem sie do pierwszej na liście ale nie na ten profil co chciałem. Skoro dostałem sie tam to oznacza, że nie dostałem się do szkoły która byla na 2 i 3 miejscu i nie moge do nich teraz zlożyc papierów tylko dopiero podczas 2 rekrutacji? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie powiem Ci w 100% ale z mojego punktu widzenia jest tak :
DO 2 i 3 szkoły po rekrutacji mają full więc wsadzić się tam mogą dopiero po 2 rekrutacji...tak mi się wydaje...kumpel właśnie podobny problem ma...dostał się do 1 szkoły a chce jednak do 2 isc... |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam taki sam problem.Tylko jest problem bo do pierwszego lipca trzeba potwierdzić ta szkołę pierwszego wyboru gdzie się dostałeś, poczekasz na 2 rekrutacje, nie będzie miejsc albo się nie dostaniesz i zostajesz bez szkoły
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli mieliście dużo punktów możecie iść do tej szkoły co wam odpowiada...i spytać po prostu jaka jest szansa...bo w inny sposób pewności mieć nie będziecie...
jeśli mieliście mało punktów może być tak że się wami nie przejmą, no chyba że będą mieć dużo wolnych miejsc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() .
|
|
|

|