The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2010, 21:10
Maciejo napisał(a):Wyświetl post
ostatnio zakupiłem Sony Bravie i jest taki pilot, co może obsługiwać kilka rzeczy, przycisk do BD też ma, to myślę, że i PS'a by obsłużył, więc pilot byłby mi raczej niepotrzebny.
w zestawie z konsolą jest jeden pad?
w standardzie tak.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.05.2010, 09:41
[QUOTE=Maciejo;893923]ostatnio zakupiłem Sony Bravie i jest taki pilot, co może obsługiwać kilka rzeczy, przycisk do BD też ma, to myślę, że i PS'a by obsłużył, więc pilot byłby mi raczej niepotrzebny.
w zestawie z konsolą jest jeden pad?[/QUOT]

tylko ps3 slim może być obsługiwane pilotem od tv Sony Bravia.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.05.2010, 14:36
grajac juz we wszystko, polecam grę na Ps3 - PAIN
minus gry jest taki, ze sie płaci za dodatki...ale plusów, oj znacznie wiecej
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.05.2010, 16:44
Mam ixtrema 1.51 (podobno), więc nowsze gry musze patchować... Robie to wavepatcherem, zamieniam z wave 4 na wave 3 lub 2.
Ściągnąłem nową FIFE World Cup, spatchowałem na wave 3, wkładam do konsoli - wyskakuje napis, że musze ją zaktualizować. Ściągam Vancouver 2010, nagrywam na wave 2 - idzie! Myśle, że mnie źle poprzedni właściciel konsoli poinformował i mam ixtrema 1.5 a nie 1.51 - nagrywam więc FIFE na wave 2 i... nie idzie. O co tu chodzi?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 07.05.2010, 17:28
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Mam ixtrema 1.51 (podobno), więc nowsze gry musze patchować... Robie to wavepatcherem, zamieniam z wave 4 na wave 3 lub 2.
Ściągnąłem nową FIFE World Cup, spatchowałem na wave 3, wkładam do konsoli - wyskakuje napis, że musze ją zaktualizować. Ściągam Vancouver 2010, nagrywam na wave 2 - idzie! Myśle, że mnie źle poprzedni właściciel konsoli poinformował i mam ixtrema 1.5 a nie 1.51 - nagrywam więc FIFE na wave 2 i... nie idzie. O co tu chodzi?
Na nowych grach już chyba te przeróbki nie działają musisz mieć 1.61 albo LT (tak przynajmniej jest z Alan Wakem, Lost Planetem 2 i Skatem 3)
BTW. Napisałeś że jak spatchowałeś na wave 3 to ci aktualizacja wyskoczyła prawda ?! To czemu nie aktualizujesz ? może pójdzie.
Zresztą nie wiem nie siedzę już w tym bo od razu jak ściągnę gry to ładuje na dysk i gram z dysku. Bez żadnych sprawdzań abgx360 i przerabiania waveami.
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 07.05.2010 o godz. 17:36.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 07.05.2010, 18:39
@ thriller. A czy ten pilot od Bravii obsługuje bluetooth, czy slimka działa na podczerwień? Bo do mojego fata tylko pilot do PS3, albo specjalna przystawka do harmony One
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 07.05.2010, 19:03
"Najnowsza PS3 slim została wyposażona dodatkowo w funkcję Bravia Sync, która pozwala obsługiwać menu główne (XMB) za pomocą pilota do telewizora. Bravia Sync potrafi też wyłączyć konsolę w momencie wyłączenia telewizora. "
Tylko tyle udało mi się wyszukać.Wiem,że działa na 100% -u kumpla widziałem
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 08.05.2010, 14:08
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
BTW. Napisałeś że jak spatchowałeś na wave 3 to ci aktualizacja wyskoczyła prawda ?! To czemu nie aktualizujesz ? może pójdzie.
Próbuje wgrać dasha i nie uruchamia mi sie ani z płytki, ani z pendriva
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Woland
Member

Od: 10.2004

Stary 09.05.2010, 15:29
Witam, od niedawna mam PS3 i mam takie pytanie odnośnie cen gier. Jak to jest możliwe, że na allegro God of War 3 i Dante Inferno są już od 140zł, opisane jako nowe, a w sklepach internetowych jak np. gram.pl są po 190/200zł. Czy te z allegro to jakiś wał,czy Ci drudzy mają taki narzut?
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK

CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 10.05.2010, 17:51
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Próbuje wgrać dasha i nie uruchamia mi sie ani z płytki, ani z pendriva
Udało się

Kamyk napisał(a):Wyświetl post
179 zł w Media.
Za taką kase chyba nie. Sama gra jest lepsza od dziesiątki (w moim przekonaniu EA znów zrobiło pare kroków do przodu), ale możliwość grania samymi reprezentacjami w jednym turnieju (+ ewentualne eliminacje) powinna kosztować chyba "ciut" mniej.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 10.05.2010, 20:21
no Woland, wiesz, może być nowa, ale baz folii Spokojnie kupuj używaną, multi tam nie ma (GoWIII) no i póki co dodatki tylko w edycji limitowanej. Sam sięprzymieżam do kupna tego dzieła.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 12.05.2010, 21:34
Woland napisał(a):Wyświetl post
Witam, od niedawna mam PS3 i mam takie pytanie odnośnie cen gier. Jak to jest możliwe, że na allegro God of War 3 i Dante Inferno są już od 140zł, opisane jako nowe, a w sklepach internetowych jak np. gram.pl są po 190/200zł. Czy te z allegro to jakiś wał,czy Ci drudzy mają taki narzut?
Często są też to gry sprowadzane z zagranicy , gdzie kosztują grosze.Ja ostatnio kupiłem Bioshocka2 z UK za 100. Do tego pamiętaj o sprawdzaniu profilu sprzedającego.

Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.05.2010, 21:06
Jestem po 2 episodach Alana Wake'a. Mocny klimat, ciekawa, wciągająca fabuła, genialne efekty światła/cienia. Spodziewałem się czegoś bardziej strasznego, a wg mnie to jest taki Max Payne z latarka i cienio-zombie. W każdym razie gra się bardzo przyjemnie, niektórzy narzekają na porozmywane tekstury, ale jak dla mnie jest ok. W tym momencie dałbym grze mocne 9... zobaczymy co będzie dalej, wracam do Bright Falls
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.05.2010, 08:08
Wczoraj miałem okazje zagrać w prologa GT na PS3...szczerze ? wielkie shit dla mnie. Spodziewałem się czegoś lepszego. Wszystko to takie sztuczne jest, dzwięki Subaru czy Hondy Type-R są zupełnie inne niż w rzeczywistości. Ta gra była zapowiadana jako bardzo duży rywal dla forzy III ale moim zdaniem to nawet się nie umywa do niej.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 17.05.2010, 12:17
Jakoś samochodówki mnie nie kręcą, ale z tego co wiem, to GT Prologue to takie płatne demo i to sprzed roku czy dwóch. Fani czekająna tę grę już baaardzo długo. Ja tam wolę sięprawdziwym maluchem przejechać niż niby realistycznym subaru
Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 17.05.2010, 12:28
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj miałem okazje zagrać w prologa GT na PS3...szczerze ? wielkie shit dla mnie. Spodziewałem się czegoś lepszego. Wszystko to takie sztuczne jest, dzwięki Subaru czy Hondy Type-R są zupełnie inne niż w rzeczywistości. Ta gra była zapowiadana jako bardzo duży rywal dla forzy III ale moim zdaniem to nawet się nie umywa do niej.
Bo to wprowadzenie, do tego co ma wyjść. Gra jest chyba na półce od 2 lat. Mimo to myśle że GT5 powali na kolana.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 18.05.2010, 15:37
http://www.ultima.pl/promo.php?tg=100&ct=367

Ciekawa promocja od EA. Myślę ,że się opłaca Jest ona dostępna również w Saturnie.
Ja już sprezentowałem sobie BF-BC2 oraz Dantes Inferno.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 18.05.2010 o godz. 17:23.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 19.05.2010, 18:26
A grał ktośw NBA LIve 2010? Devil podesłał tego linka, ale nie wiem czy fajne. Nie mam żadnej koszykówki. a może bym pograł. Gdybym nie zainwestował wcześniej w Battlefielda, to pewnie to bym kupił + fifa Worldcup. A tak mam myślenice.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 19.05.2010, 18:28
do kiedy w ogóle jest ta promocja, bo coś nie mogę znaleźć nigdzie.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 21.05.2010, 12:02
Nie wiem do kiedy.Ja np. kupiłem w Saturnie.Idziesz do kolesia od gier , mówisz, że chciałbyś skorzystać z tej promocji EA.Wybierasz sobie 2 gry,on wystawia Ci specjalną fakturę (bez niej w kasie zapłacisz 400 zeta :/ ).I masz 2 gry w cenie 1

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 21.05.2010, 21:18
Devil i jak Ci się podoba B:BC2?
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.05.2010, 08:51
a jeszcze pytanko. spotkał się ktoś z fajnymi promocjami jakiś konsol z okazji komunii? w zeszłym roku pamiętam, że były takie akcje jak na przykład pismo święte doklejone do konsoli czy coś w tym stylu. skoro można skorzystać z okazji to czemu by się nie skusić na jakąś komunijną wersje
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 22.05.2010, 17:09
stawski napisał(a):Wyświetl post
Devil i jak Ci się podoba B:BC2?
Słabe Wolę CoD MW 2

Kamikaze: jak żoncia dostała w prezencie Wii wersję czarna, to wszystkie kable były już w komplecie. Nie wiem jak jest w przypadku wersji białej.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 22.05.2010 o godz. 17:11.

Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 23.05.2010, 19:30
Mam pytanie: Czy w PES 2009 na PS3 są trofea Bo nie wiem czy sobie kupić.
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 24.05.2010, 19:57
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Wiecie może czy w zestawie z Wii są jakieś kable czy trzeba dokupić?
w zestawie są wszystkie kable żadnego nie brakuje przynajmniej ja sobie nie przypominam żeby czegoś brakowało
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 28.05.2010, 21:00
Zakupiłem sobie God of War III za jedyne 169 zeta w media expercie. Odpaliłem grę jak zwykle na normalu i... powiem wam że w coś tak trudnego nie grałem od czasów contry na pegazusie... Prawda, jestem jużniedzielnym graczem, gdzie mi tam do Devil May Cry czy Dymka, ale jakośnigdy średni poziom trudności nie sprawiał mi aż TAKICH kłopotów...
Co do samej gry, to jest naprawdęmega brutalna. Jucha tryska na ekran aż miło Grafika piękna - jeśli graliście w demo, to w pełnej wersji grafika jest wg. mnie dwa razy lepsza (zresztą demo było robione na starym silniku). Denerwuje trochę, że nie można obrócić kamery i dowolnie rozglądać się po pomieszczeniach. Zobaczymy jak mi dziś pójdzie, troszkę jeszcze mam zamiar popykać. Generalnie polecam każdemu, ale jeśli masz słaby skill, to nie męcz sięi włącz grę na easy.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 29.05.2010, 11:35
czy jedyna roznica pomiedzy xboxem 360 arcade , a elite to dysk twardy w elitce ?

bo jesli tak to w saturnie za 799 jest arcade z dodanym dyskiem twardym 20gb (i 4 gry)

to chyba wychodzi jak elitka ?

czy nie , czy fakjtycznie niezbedny jest twardziel 100gb ?

czy sa jakies inne roznice ?
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 29.05.2010, 11:39
Czasami niezbędne jest zgranie na dysk twardy gry, poza tym 120 gb jest przyszłościowe, bo całkiem możliwe, że kiedyś będzie można zgrywać gry, a potem grać w nie bez potrzeby płyty...
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 29.05.2010, 12:05
No ale teraz może podłączać już dyski zewnętrzne itp więc jak za taką cenę to te zestaw z saturna jest dość atrakcyjną propozycją.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 30.05.2010, 18:52
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Czasami niezbędne jest zgranie na dysk twardy gry, poza tym 120 gb jest przyszłościowe, bo całkiem możliwe, że kiedyś będzie można zgrywać gry, a potem grać w nie bez potrzeby płyty...
Już jest taka możliwość tylko trzeba mieć odpowiednią przeróbkę
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów