|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeden orginalny cd-key można rejestrować na 5 komputerach. Pozwoli to na gre w sieci wszystkich użytkowników cd keya w tym samym momencie (chociażby ze sobą)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ehh ja sobie nie po gram :( mam Radeona 9200 i wyskakuje mi błąd że mojej karty nie obsługuje. Mieli naprawić to patchem że na starszych kartach będzie działać tylko 2D. Jestem trochę załamany. Do tego np. PES 2009 mi działa
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
nie powiem gierka fajna, ale jeszcze pare latek by sie przydalo ;-). Juszczyk strzelil "Kuszczaka" Reinie w drugim meczu rewanzowym o LM z Liverpoolem x-).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No to co chłopaki poczekamy sobie troszkę zanim pogramy
Chyba kupię oryginał![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
miałem to samo tym możesz to naprawić http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en 480 MB ale mi pomogło, ale i tak odpuściłem sobie gre bo nawet tryb 2D mi tnie za słaby już sprzęt ![]() jakiś plik znalazłem na jakimiś forum o FM, że pomaga na starsze karty i faktycznie po zainstalowaniu gra się uruchamia Cytat:
Ostatnio edytowane przez Luu... : 18.11.2008 o godz. 19:32.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Tak miałem ten komunikat.Luu a co jest pod tym linkiem? Pytam bo pisze z komórki. Wiesz ja mam 2 GB RAMu więc przy 2D powinno jakoś chodzić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
czyli co trzeba czekać na patcha? ale chce Wam też powiedzieć ze zająłem teraz 3 miejsce w lidze i wcale nie gram w lidze mistrzów tylko w pucharze uefa także mysle że wszystko jest ok ![]() ![]() Powód: liga mistrzów
Ostatnio edytowane przez Bufon144 : 18.11.2008 o godz. 21:04.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jedno pytanie do FMa09 - czym się różni ta wersja z 13 partami, od wersji z 26 partami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
z 13 partami jest kazdy part po 200mb, z 26 - po 100mb
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() no ta, nie sprawdzałem.. ![]() edit: ale jednak są też linki po 100mb, a 13 partów, więc pytanie aktualne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Ludzie na forum SIgames są wściekli z tego powodu, bo oni odpisali że przepraszają i naprawią to dopiero w następnym patchu. A ja przez to stwierdziłem że odpuszczam kupowanie tego FMa |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Fakt, ten FM jest zbugowany mocno. Najwieksza niechec budzi we mnie silnik tej gry. Na dobrym sprzecie potrafi przyciac, a rozgrywanie meczu potrafi byc bardzo meczace.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Siema,
1) zaczalem grac w FM2008 od jakiejs zadupiastej ligi, wyedytowalem sobie edytorem czasu rzeczywistego FMM, paru zawodnikom podnioslem troche statystyki i teraz zaczelo sie dziac cos dziwnego. Mianowicie jak podnioslem zawodnikowi na jakies 14-16, to po pewnym czasie (2-3 mecze) wiekszosc statystyk spada na 8-10. Od czego to zalezy ? PS. Darujcie sobie komentarze na granie z edytorem 2) Wiekszosc meczow konczy mi sie wynikami dosc wysokimi, typu 4-3, 5-2 , 6-4 itd, a wczesniej prowadze do 0. Jak ustawic zespol zeby prowadzac wysoko nie tracil nagle bramek ? Przewaznie zdarza sie to w koncowkach meczow, ostatnie 10-15 min Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez sorel : 20.11.2008 o godz. 13:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ale ustawić, żeby zespół nie tracił nagle bramek też chcesz w edytorze?
A to opadanie statystyk, to może ręka boska? Wracając do tematu FM09, to ja podobnie jak gdsmk przez ich olewcze podejście do tych bugów, też odpuszczam kupowanie oryginalki. Szanujmy się. Może jak sprzedaż tej części będzie niższa o ileś tam procent, to zrozumieją, że nie warto robić z ludzi kretynów, a poprostu trochę bardziej przyłożyć się do pracy/ ewentualnie nie zwlekać z poprawkami, o których play testerzy na pewno trąbili wcześniej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja Mam takie małe pytanko Zainstalowałem wszystko a gdy chcę uruchomić grę to mi piszę: cannot run game: failed to set up graphics system czy ktoś wie czy da się to jakoś oszukać, lub zmienić coś w ustawieniach
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
@kadziolek1906: podobno zainstalowanie tego pomaga: Kod:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=5493F76A-6D37-478D-BA17-28B1CCA4865A&displaylang=en Kod:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_37
Ostatnio edytowane przez sorel : 20.11.2008 o godz. 12:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielkie dzięki Sorel
![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Przyczepie sie... jaki jest sens gry z edytorem? Nie widze takowego.
Statystyki spadaja zawsze, bo tak juz jest w FM. Zawodnikow nie da sie wyedytowac bo maja PA i okreslona szybkosc oraz natezenie skokow danych umiejetnosci.Edytujac ich sprawiasz ze silnik musi po kazdym skoku "wyprostowac" statystyki do odpowiedniego poziomu. Jest tylko kilka cech ktore mozna zmienic i takie pozostana. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
z racji że już jutro premiera u nas w kraju coś ode mnie:
mam 09 zpatchowanego, pocrackowanego, etc itd.- tak jestem piratem Właczylem sprawdzic co i jak sie pozmieniało. W sumie po godzinie gdzieś max, ponownie włączyłem, tym razem juz oryginalnego FM08. Każdy ma swoje wymaganie dot. gry. Ja lubie jak jest płynność, a na moim kompie (laptop) opcja 2D meczu, jakos nie działa megasuperhiper. Wygląda to nawet fajnie, ale to nie na moj mały monitorek. Duzo nowych opcji, w okienku taktycznym, jak dajemy strzałki typom to wygląda to mega pokracznie. No i duzo takich małych plusików jak chociazby, wyszukiwanie sztabu szkoleniowego której to opcji nie było wczesniej . Moze moje 2gb ramu to za mało? Póki co gram w FM08. Moze ktos chetny na granie po sieci? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z http:/www.cmrev.com
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
no to nie ma się co chwalić że masz pirata! patch 9.1.0 to wszystko eliminuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
haha pytanie ma ktoś sprawdzone linki żeby wszystko (poza tym co spartolili panowie z SI) działało tak jak należy ? ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy można coś zrobić, żeby chociaż tryb 2D mi się nie przycinał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Tak. Te linki prowadzą do obrazu płyty Football Manager 2009 PL
![]()
Wisła Pany