|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Powód: bo tak :)
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 31.01.2010 o godz. 21:31.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Druga strona błoń zrobiła konkurs dla kibiców na nową koszulkę... u nas takiego konkursu nie ma :(...
Co robi tam CocaCola Najprawdopodobniej koszulki Wisły będzie to model Monachium lub CHelsea... |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Najlepsza jest ta pierwsza wersja ale znając ludzi decyzyjnych to nie przejdzie bo brak herbu ssa, druga też dobra ale np może by tą gwiazdę dać na rękaw, bo tak trochę nie wiem nie pasuje do całości adidas - gwiazda- herb ssa za dużo jak dla mnie w jednej linii. W ogóle mogli by zorganizować taki konkurs na wzór koszulki myślę, że jest tu parę naprawdę ciekawych typów z których nie jeden miałby szansę na zwycięstwo. P.s skąd pomysł z tą Coca Colą ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jak np dla mnie adidas to nie dla Wisły. Jakoś tak mi nie pasuje. A co do gwiazdy to mi jakoś bardziej się podoba ta 2 wersja. Bardzo podoba mi się nasz ówczesny herb i fajnie jak on jest na głównej koszulce. Ale jakby druzyna miała grać w koszulce z 1 obrazka , nawet z tym adidasem to nie miałbym nic przeciwko
![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jaki herb ja tam widzę tylko logo ,prawdziwy herb masz tu http://i50.tinypic.com/2uy0ndx.jpg
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gwiazda jest konieczna, to będzie nasz znak firmowy w Europie. I nie mówcie,że Adidas to wioska bo wystarczy spojrzeć na kluby,które zaopatrują. Wioska to by była jakbyśmy mieli Jako albo Colo.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Niestety w Polsce Adidas ma markę wioski, przez to że swego czasu łysi bujali sie w trzech paskach...
Natomiast jezeli chodzi o sportowe ciuchy to pierwsza klasa ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to także jest herb który jest wpisany w piłkę ,otoczkę oraz koronę. I według mnie to dużo ładniejszy znak naszej Wisły niż herb stary. Korona musi być !!
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale o czym ty mówisz ? herb jest jeden wyżej ci go wkleiłem ,ma ponad 100 lat tradycji ,a ty mówisz o jakimś wynalazku wprowadzonym gdy BC się pojawił w klubie ,to zwykłe logo a ty jeszcze mi wyjeżdżasz z jakąś koroną ,ogarnij się
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To nie jest herb tylko logotyp.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
HE HE
![]() ![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Poza tym nie rozumiem, jak spółka może mieć coś takiego jak herb. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to tylko twoje zdanie , ale obecnie jest tak jak sam widzisz i raczej się to długo nie zmieni. Ale tak jam mówiłem obecnie wyróznia się 2 rodzaje herbów. A nawet można powiedzieć , że i 3.
![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
To, że gość .......i głupoty nie znaczy, że Ty możesz .......ić o "zielonej Ukrainie" w przypadku ludzi z Podkarpacia. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
2 rodzaje herbów, które wchodzą w skład wielkiej heraldycznej rodziny! Zaraz obok herbu SSA znajdują się herby zaprzyjaźnionego bet-at-home oraz Tesco.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
HA gościem nie kultularnym nie ma co się przejmować
a ja pisze tylko jakie jest moje własne zdanie , które opieram na faktach![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
bez odbioru. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale czytaj dokładnie to co pisze kolego , ja nic nie mowie , że jestem przeciw dawnemu herbu, czytaj mnie dokładniej przy pierwszym moim poście tutaj to wspomnialem. Ja tylko przypominam jak jest autentycznie , że to i to jest nazywane herbem mimo , że nie każdemu tak się podoba ale tak naprawdę jest. Także przypomne jakby mnie ktoś żle znów zrozumiał :
Identyfikiuje sie ze starym T.S. ![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
nie ma żadnego rozróżniania herbów ,jeszcze raz napisze ,herb jest jeden ,do tego dochodzi symbol jakim jest Biała Gwiazda ,reszta to wymysły ,wiesz dlaczego powstało logo SA na koszulkach piłkarzy ? bo kiedyś tam ktoś nie dogadał się o kasę z TS-em taka jest historia tego loga. Cytat:
a jakby w nazwie klubu jebnęli Telefonika Kraków to mówiłbyś że to unowocześniona nazwa Wisły ? i wyróżnia sie kilka nazw ... dramat Cytat:
Ostatnio edytowane przez South : 31.01.2010 o godz. 23:24.
![]()
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No herb jest jeden ale rozróżnia się jego 2 rodzaje. A przecież kiedyś był nawet G. T. S.
![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
taaa...idąc Twoim tokiem rozumowania dodajmy jeszcze jakiś liść laurowy bo to symbol zwycięstwa. Jako że, chcemy wygrywać, jest to jak najbardziej na miejscu. Najlepiej jakby na koszulkach była Biała Gwiazda, powrót do tradycji a dodatkowo coś, co wyróżniało by Wisłę w całym Kraju i na Świecie. S.A nawet nie zdaje sobie sprawy o ile wzrosłaby sprzedaż koszulek po wprowadzeniu na nie Białej Gwiazdy. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
He he no liść to już byłaby przesada. korona wystarczy , a pomysł z starym sprzętem
![]() ![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
He he he Unimil
Te 2 u dołu najbardziej przypadają mi do gustu![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez pysio : 01.02.2010 o godz. 01:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie no bez jaj .. nie róbcie szopki z takimi sponsorami (o zgrozo tvp! )
![]() ![]() ![]() Zdecydowanie najlepsza! A powiedziałbym ze wrecz cudowna ![]()
Ostatnio edytowane przez Mixu : 01.02.2010 o godz. 12:47.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
bardzo mi sie podobają te adidasa.
fajnie wygladaja te metalurga zaporoze. Maja adidasa i czerwono biale jak nasze. i wydaje mi sie ze by pasowala takze nam takie ![]() w porownaniu z naszymi umbro ktore wygladaja bardziej na jakies treningowe z okregowki;/ Podobaja mi sie tez wasze propozycje adidasa z TFkable ![]() ![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|