|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
2. Po co Binienda badał starcie brzozy ze skrzydłem ,jak ona nie brała w ogole w niej udziału, bo juz byłą scieta 5 dni wczesniej ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
NIe osmieszaj się AS82 - chyba, że serio jesteś taki ograniczony..
Co ma jedno z drugim.. Binienda "udowodnił", że brzoza nie była w stanie urwać skrzydła, gdyby nawet doszło do kontaktu miedzy skrzydłem, a pancerną brzozą.. Choć akurat, występ prof./dr/mgr Ciszewskiego, jakoś nie za bardzo do mnie przemówił..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 21.10.2013 o godz. 19:35.
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ja wiem ,że ciemny lud pisowski wszystko łyknie , ale mogli by się postarać jakoś bardziej dla tej inteligentniejszej części społeczeństwa , bo generalnie już ludzie z tego beke mają . Dziś jakiś kolejny naukowiec młotkiem rozbijał puszki po piwie i Red Bullu i porównywał to do Tupolewa ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
znalezione w sieci http://niezalezna.pl/47295-liczne-do...-z-podrecznika
![]()
CHRZANÓW 100% WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Badali brzozę, bo wg raportu MAK i Millera przyczyną katastrofy miało być walnięcię skrzydła w brzozę, urwanie , i półbeczka. Binienda przez swoje sumulacje udowadnia, że jest niemożliwe, by przyczyną katastrofy była brzoza, więc badanie prof Ciszewskiego jest kropką nad i. Masakra, czytanie ze zrozumieniem się kłania.... ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=u6wNzCJSChI dziekuje, dobranoc
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale poczekaj, bo teraz ja nie rozumiem Twojego toku myślenia.
Binienda przez cały ten czas mówił--, za skrzydło, przy kontakcie z drzewem, za każdym razem je przecina, więc to nie brzoza musiała spowodować katastrofę- on ją badał, by wyukluczyć teroię "pancernej brzozy". Teraz Ciszewski pokazał zdjęcia satalitarne, że brzoza już była ułamana wcześniej, więc to nie ona spowodowała katastrofę. Nie rozumiem kompletnie, gdzie tutaj jest "zmiana frontu" ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
A co niby w wersji. że brzoza nie mogła zniszczyć skrzydła zmienia fakt, że była ona złamana już pięć dni przed katastrofą? Jest to dokładnie kropka nad "i" bo oprócz tego, że wiadomo, że nawet jakby doszło do zderzenia to nie mogłaby urwać skrzydła. Wiadomo również że w dniu katastrofy była już złamana więc skrzydło nie mogło urwać się w wyniku zderzenia z nią. Logika na poziomie gimnazjum co jak widać przerasta wyborców tfuj ruchu.
No i kto sfałszował zdjęcia brzozy z wbitymi kawałkami metalu? Skoro w kilka dni po kastastrofie ich nie było
![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.10.2013 o godz. 20:22.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kosiarka do drzew
http://www.youtube.com/watch?v=dKL3OGdcs7M |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A po co takie urządzanie? Po prostu tamte drzewo wcześniej mogło być ułamane przez wiatr
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 21.10.2013 o godz. 21:06.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Naukowcy z Konferencji Smoleńskiej bredzą? No to już, wypunktujcie ich. Przecież to takie proste. Wystarczyło uczestniczyć w Konferencji Smoleńskiej. Macie na to jeszcze szansę bo jutro drugi dzień Konferencji. Wystarczy pokazać Światu swoją argumentację, merytorycznie ośmieszyć przeciwną i Online, na żywo, bez interwencji cenzury cała Polska i Świat będą boki zrywać ze śmiesznych "smoleńskich" naukowców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
jak nie jak tak!
Pomyśl, człowieku. Są zdjęcia satelitarne choćby od NATO. W XXI wieku taka akcja jak zamach by po prostu nie przeszła, chyba że byłaby to zmowa całego świata. Gwarantuję Ci, że zdjęcia satelitarne mają Chińczycy, Amerykanie, Turcy, ekipa z Izraela i wiele wiele innych. Gdyby rzeczywiście był jakiś syf, już dawno mielibyśmy aferę na cały świat. A mamy ciszę. Lepiej, wszyscy mają to w dupie! Jedynie do czego można się przyczepić i trzeba! to cały syf, który zrobiła ekipa Millera tak opieszale informując opinię publicznąi. Rozpętało to wojnę z oszołomami z prawicy, których bardzo ładnie opisał pan od diamentowej kart KLM. Zamiast wyjaśnić, dolewali oliwy do ognia i mamy dziś taką sytuację jaką mamy.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 21.10.2013 o godz. 22:04.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Tak, tak szpeniu wszyscy wiedzą, że leming nie przejmuje się takimi szczegółami jak brzoza złamana przed 5 IV. Co to zmienia? Dla durnego leminga nic... on tylko powiela co usłyszał nie ważne czy brednie.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie wiem kto się od kogo odcinał i guzik mnie to obchodzi. Zresztą, to nie jest konferencja partyjna tylko naukowa więc nie widzę problemu. Każdy krytykant natomiast, może z powodzeniem zasuwać na Konferencję Smoleńską w celu ośmieszenia naukowców i ich referatów, na żywo (Online) i bez cenzury przed całym "normalnym" Światem. Okazja niepowtarzalna. Jutro kolejny dzień Konferencji Smoleńskiej. Jednak tak się nie stanie. W większości przypadków "nadworni", zaczną ujadać dopiero po zakończeniu Konferencji Smoleńskiej. Dlatego, że w trakcie tej konferencji naukowej, mogliby przy okazji ataków przyciągnąć do niej i /lub na jej stronę internetową, społeczeństwo. Frontalny atak w mediach rozpocznie się dopiero po zakończeniu tej konferencji naukowej. Cytat:
to nikt w tej sytuacji nie będzie wychodził przed szereg ze swoimi zdjęciami. Tak. Te zdjęcia muszą być w dyspozycji choćby i NATO. I są. I czekają. I w końcu się doczekają.
Ostatnio edytowane przez yarow : 22.10.2013 o godz. 00:05.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artyk...enty-o-Katyniu nikt nie ma najmniejszego interesu takie rzeczy POkazywać.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 22.10.2013 o godz. 09:01.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Skąd w takim razie w brzozie elementy samolotu i na odwrót w fragmencie skrzydła znajdują się kawałki brzozy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]() Fotografię bez części samolotu zrobiono także dziesięć dni później - 23 kwietnia 2010 r. Wówczas na miejscu katastrofy przebywała ekipa śląskich notariuszy oraz trzy osoby z katowickiego IPN. – Przygotowując się do prelekcji dla młodzieży o zbrodni katyńskiej, a przy okazji o wyjazdach na miejsce tragedii, robiłem zestawienie zdjęć z dwóch wyjazdów (najpierw był w Smoleńsku właśnie 23 kwietnia, kolejny raz we wrześniu 2010 r. . Zauważyłem, że wbity w brzozę kawał blachy nie znajdował się w tym miejscu 13 dni po katastrofie – opowiadał w grudniu 2010 r. w rozmowie z dziennikiem „Rz” prokurator Andrzej Majcher, szef biura lustracyjnego w katowickim IPN i organizator wyjazdów do Katynia. A tu bonus dot.złamanego drzewa conajmniej w dniu 5 kwietnia ![]() ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Czyli sugerujesz ,że ktoś po katastrofie wspinał się na połamaną brzoze i wbijał w nią kawałki Tupolewa ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
. Chociaz pocieszę cię, że jak na rucher'sa (z ang.) zwolenika Ruchu czy bardziej z polska "ruchacza" załapałeś dość szybko. Inni dalej jeszcze we mgle . |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Widzisz jakiego debila z ciebie zrobili, a ty dalej się upierasz
Wrzucił ci ktoś zdjęcia bez blachy w brzozie i żadnego efektu, wytłumaczenie jest tylko jedno, jesteś zwyczajnym propagandzistą, który kłamie zawodowo i zupełnie nie dba o reputację. Liczysz pewnie, że po latach będą cię bronić jak Baumana, ale zawsze znajdzie się ktoś kto pamięta i powie jak była prawda... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Przeczytaj zdanie, które powyżej zacytowałem, a które sam spłodziłeś, przeczytaj raz, 5 razy, nawet 100 razy. Jeżeli mimo tego nie zrozumiesz tego jaki błąd w rozumowaniu popełniłeś, to znaczy, że niewiele jesteś w stanie pojąć. Upraszczając: 1) Brzoza nie mogła przeciąć skrzydła TU-154M przy prędkości z jaką poruszał się ten samolot co wykazał Binienda; 2) Jeżeli brzoza była ścięta 5 dni wcześniej to tym bardziej nie mogła niczego przeciąć, bo przecież jej kikut po ostatnich pomiarach to bodajże niecałe 7 metrów wysokości..... Jak dla mnie wystarczy pomyśleć logicznie i oprzeć się o doświadczenie z podobnych katastrof - słynna motolotnia ścinająca metalową latarnię, aby stwierdzić, że w zetknięciu samolotu z brzozą, szanse na wygraną brzozy wyglądają tak jak dzisiaj szanse Wisły na wygranie Ligi Mistrzów przez najbliższe 3 sezony. Nie wiem - bo nie ma twardych dowodów - jakie są przyczyny katastrofy, dlatego uważam, że Katastrofa Smoleńska zasługuje na wyjaśnienie i nie przyjmuję raportów Komisji MAK, Millera czy Laska za wyjaśniające w czymkolwiek. Nie przyjmuję również tezy dotyczącej zamachu, gdyż brakuje na to również twardych dowodów. Natomiast ataki usłużnych pożytecznych idiotów na podejmowane przez Zespół Macierewicza próby wyjaśnienia Katastrofy 10 Kwietnia 2010 roku uważam za największe chamstwo i dowód zbydlęcenia tych ludzi, którzy takich ataków dokonują. Ludzi, którym nie chodzi o ustalenie prawdy, tylko o własne dupsko..... bo gdyby jednak okazało się, że to był zamach, to Ci ludzie ze względu na swoje zachowanie straciliby prawo bytu w przestrzeni publicznej naszego kraju (w Rosji dostaliby z pewnością ordery w starym dobrym stylu: "Rąsia, klapa, buźka, goździk" ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Już myślałem że po telewizji trwam itp będzie mniej śmiesznie, a tu taka niespodzianka
![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Zresztą wrzucałem to ostatnio: http://www.plar.pl/NewsImg/101/wst_1303.pdf |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja propagandzistą ,chyba żartujesz.Twój guru smoleński to jest spec od propagandy i nie cofnie się nawet w najgorszym kłamstwie i plugastwie
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Pozostaje rozstrzygnąć, kto ma na nie odpowiedzieć. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Debilem jest ten kto wierzy, że jedno drzewo może urwać skrzydło 90 tonowego samolotu. Nawet bez jakichkolwiek obliczeń. Jeżeli wierzy w to nawet po przeprowadzonych obliczeniach dowodzi to jego bezwolności. Natomiast jeżeli upiera się, że skrzydło zostało urwane przez drzewo, którego nie było to już dowód na zapamiętanie w swoim POmyleniu. Albo świadome systematyczne łgarstwo. Tak właśnie kończą propagandyści, jako pośmiewisko dla przedszkolaków. Dawniej takich zapinano w dyby i obrzucano końskim łajnem...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.10.2013 o godz. 12:12.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
Tylko ignoranci i gimbusy wierzą Macierewiczowi i jego ekspertom. Ale jak się mówi z idiotami się nie dyskutuje więc staram się jak mogę odcinać od merytorycznej dyskusji w tym temacie. Bo z psychofanami Antka merytorycznie rozmawiać się po prostu nie da. Dobrze, że większość społeczeństwa ma jednak swoje rozumy i nie wierzy w takie pierdoły, teorie spiskowe i inne gówna sPiSu. |
|
|