|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tego Kapkę to już dawno powinni wykopać z klubu na zbity pysk. To jest skandal, żeby chłop, który zepsuł tak wiele transferów, nadal był w klubie. Masakra.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kapka to szef wszystkich szefów ..... niezatapialny.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kapka to najgorszy chwast w naszym klubie i trzeba go jak najszybciej wyrwać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Wg tego co mówi rzecznik w pierwszym meczu sezonu, czyli za kilka dni (16 lipca) mamy pierwszy raz ujrzeć nowe koszulki Wisły Kraków. Nie wiem czy on ma pojęcie o czym mówi, ale z tego co przekazuje wynika że w nowym sezonie będziemy mieć nowy model strojów meczowych, raczej dalej z Adidasa. Można z tego wnioskować że umowa z tą firmą została więc przedłużona.
Piłkarze na treningach moja już nowe bluzy treningowe. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wiec zapewne takie będą koszulki
http://media.cdn.totalsports.nl/cata...t-ac5234_2.jpg a takie spodenki https://www.11teamsports.de/Data/Ima...rot-ac5236.jpg jakby zamiast czarnego dali NAM niebieski było by mega. Ale zapewne nie dadzą ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rękawki na bluzach treningowych także powinny mieć niebiesko biały pasek i byłaby bajeczka.
Może jednak będą niebieskie wstawki, o ile trafiłeś z modelem. Choć nie spodziewałem się nowego kompletu, wszak obecny ma dopiero jeden sezon. Do tej pory standardem były koszulki produkowane na 2 lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ale Boban ucieszony z tej nowej bluzy. Mała rzecz a cieszy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale za to Krzysiu Drzazga wydaje się nieco zawiedziony.... hehe
Na zdjęciu nowa polówka i bluza treningowa. Meczówki zapewne kwestią czasu. Tu z kolei przykład jak można chwalić się osiągnięciami, brakuje tego u Nas jednak. ![]() Warto podkreślać swoje dokonania, może to przekuć się na nowych sponsorów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
My tam mamy miejsce dla sponsora
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ciekawe, jakby wyglądały te bluzy i koszulki treningowe z białymi lub niebieskimi wstawkami zamiast tego czarnego. Tak czy inaczej nie jest źle, meczówką będzie pewnie Adidas Condivo 16 Jersey.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Lechia zaserwowała swoim fanom promocje w związku z nowymi koszulkami od New Balance. Z tego co pamiętam to rabat w wysokości 50 zł przysługuje za zakup karnetu na cały sezon a 25zł za zakup karnetu tylko na runde jesienną.
Drodzy działacze Wisły - tak wyglądają podstawy marketingu i promocji. |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Na koszulkach BIAŁA GWIAZDA!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Condivo 16 jest o tyle dobre, że jeżeli nie będzie to jakiś dedykowany taki odgórnie to Wisła może go zrobić poprzez miteama tak jak Śląsk zrobił.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle, że jeśli rzeczywiscie przedłużymy lub przedłużylismy umowe z adidasem to pewnie tak jak w latach poprzednich to bedzie model dedykowany, w bardzo małym stopniu odmienny od projektu katalogowego, ale jednak.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wątpię czy niebieskie wstawki będą, swego czasu (chyba z 2 lata temu) Bayern miał niebieskie wstawki, a my czarne tak więc na nie niestety bym nie liczył.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajnie prezentują się te nowe czcionki Ekstraklasy. Poza tym Ruch ma Adidasa i skąd się wzięła taka niska cena koszulki? Tylko 139 PLN?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
z doszytym logiem/herbem. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Co do koszulki Ruchu to pytanie czy ta na zdjęciu jest oryginalną Adidasa? Bo równie dobrze może być to replika tej firmy, albo w ogóle zwykła replika bez żadnego loga firmowego. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ruch ma katalog dokładnie to model Estro 15, to jest ten sam, który mieli jako wyjazdową w zeszłym sezonie. Z tego co też patrzyłem na ich stronie to wyjazdowa kosztuje 79zł a domowa 99zł (nie wiem skąd te 20zł więcej) w dwóch wersjach, z herbem haftowanym i nadrukowanym, te 139zł też mnie początkowo zdziwiło dlatego sprawdziłem.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 07.07.2016 o godz. 21:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
I tak tez mi sie wudaje ze to jakis no name a nie adidas
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Teraz jak będzie nowy model cena pewnie też zakręci się w granicach 240-260 zł. ![]() Szczerze mówiąc nie wyglądają imponująco nowe trykoty biało-zielonych ![]()
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 08.07.2016 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ich cena to 179 PLN. Lechia poszła drogą Wisły bo z Lotosem nie przedłużono umowy a ETL to firma właściciela Lechii więc tak jak u Nas widnieje Telefonika tak u nich ETL dopóki nie znajdą sponsora
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Te koszulki Lechii z całym szacunkiem ale gowno straszne. Zwykła koszulka niczym kipsta - za 39 powinna byc. Dawno nie widziałem słabszych.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Faktycznie, słabe te koszulki Lechii.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Lechia w tym roku miała podobno stroje robione na łapu-capu, dopiero na przyszły sezon mają dostać coś ekstra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Rzeczywiście Lechia w zeszłym roku miała dużo lepsze stroje, choć i tak szału nie było. To co teraz dostali, to jakieś t-shirty z marnej sieciówki.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|