|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A mnie się podoba, coś nowego. Piszecie, że biały nijak się ma do Wisły, ale biały to po prostu odcień i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Niebieski to samo co czerwony
Patrze na coraz więcej zdjęć i chyba jednak zbyt szybki osad co do białych... PS.Wydaje mi się ze 3 komplet stary został tak?
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 10.07.2015 o godz. 18:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ogólnie stroje na plus. Bardzo mi się podobają i w końcu jest haftowana Biała Gwiazda.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Wiecie może, czy nowe koszulki będzie można zakupić przed 1 meczem nowego sezonu, najlepiej jutro?
![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Od soboty 11 lipca koszulki będzie można nabyć w Wiślackim Świecie. Cena koszulki wynosi 249 zł. Wszyscy sympatycy Białej Gwiazdy, którzy zdecydują się na kupno karnetu na SEZON 2015/2016 na mecze Wisły, otrzymają 10-procentową zniżkę na nową kolekcję firmy adidas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wkońcu mamy sponsora na koszulkach hehehe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Biala MEGA KOZACKA swietny design!
Podstawowa tak jak sie spodziewalismy, tez spoko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jedyne to trochę kwas, że w tych konkursach jako nagrody dawali stare koszulki, a nie nowe...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam już czerwoną i na żywo prezentuje się naprawdę zajebiście
Sama prezentacja spoko, Fedorowicz wygwizdany jak zaczął coś przynudzać.Co do Sadloka - wymowne podczas prezentacji " dobrze by było, gdyby był z nami". ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
El'kabat - ja zrozumiałem nie "Dobrze by było, gdyby był z nami" tylko, że Moskal na pytanie Sołtysika odpowiedział, że oczywiście jest z nami
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dla mnie stroje swietne, zwłaszcza czerwona koszulka a juz na pewno lepsza od poprzedniej. Na pewno kupie ale w blizej nieznanym terminie. A białe jak ktos na fb napisał podobne do tych co ma Bayern
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nas powinna interesowac tylko czerwona bo w takich wszyscy powinni chodzić na mecze
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Bardzo estetyczne koszlki. Bez zbednego wydziwiania. Biorę !
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Czerwona wygląda super. Biała również bardzo fajna. Na niebieską nawet nie zwracam większej uwagi bo zobaczę ją 1-2 razy w ciągu sezonu A szary do Wisły ma tyle co np.różowy do Realu Madryt Ogólnie stroje wyglądają przyjemnie, ale nie to jest najważniejsze. Jak już wcześniej pisałem, jeżeli będą grać dobrze to jak dla mnie mogą grać w workach po ziemniakach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() Biało-szara o dziwo bardzo fajna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Koszulki świetne, i domowe i wyjazdowe.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Po tym sezonie umowa z Adidasem wygasa? Bo w 2013 podpisali na 3 lata, a chyba nigdzie nie pisano o przedłużeniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Białe bardzo fajne. Gwiazda mogłaby lepiej wyglądać jakby była nie ma czerwonym kole ale miała czerwoną obwódkę. Takie moje zdanie. Tylko ta cena... W sklepie on-line 259 PLN... Uważam że jeśli rzuciliby je po 199 to sprzedawałyby sie o 20-40% lepiej.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
A co wy macie do tych pasów na białej koszulce? Wreszcie coś nowego. Wszystkie z tych wielkich klubów eksperymentują z drugim i trzecim kompletem. Taka sama kolorystycznie ma być tylko domowa, reszta powinna być inwencją twórczą. Tak jest w każdym wielkim klubie.
A pasy sąsiadki są po pierwsze czerwono białe, po drugie nie są poziome. Nie ma żadnego złego skojarzenia.
Ostatnio edytowane przez Mruck : 11.07.2015 o godz. 10:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pionowe Mruck, pionowe
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Jeżeli kogoś bolą poziome pasy na koszulce w szaro-białej kolorystyce to czerwono-białe na rękawkach podst. koszulki to już w ogóle herezja... Koszulki świetne, na żywo lepsze niż na fotkach
![]() Tak po dłuższym przyjrzeniu się żółtym bramkarskim strojom - przydałoby się czerwone kółko dookoła gwiazdy bo ją słabo widać. Ale to szczegóły ![]()
Ostatnio edytowane przez PiVoSH92 : 10.07.2015 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Może ktos powiedzieć. Byłem w pracy i chciałbym się dowiedzieć czy Sadlok był na prezentacji ? A jak nie czy było coś o nim mowa?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był, bo na fotkach na oficjalnej pozuje z paniami : )
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Spodenek nie zmieniono? Dziwne. Trzeci taki jak pisałem.
Na bramkarskim nie ma kółka: ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kółko jest, naszyte od spodu jako podstawa, ale przydałoby się w jakimś innym kolorze, bo słabo widać Gwiazdę i gwiazdkę nad nią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
w sumie zamiast katalogowych niebieskich strojów mogłyby fajnie wyglądać te, które ma Misiek. Trzecie - czarne z czerwonym, tego jeszcze nie było. Jak dla mnie wyszłoby kozacko
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|