|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
pewnie przejdą dalej ale ten jęk po golu ,gwizdy na koniec "najlepszych kibiców"- bezcenne
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ale Rutkowski sie zabezpieczyl wrazie wpadki ;D kase za Lewandowskiego wzial, prawie nic nie wydal.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kuchenkarze tak gdzieś od 65min oddychają rękawami.
Ciemno ich widze w dogrywce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
haha: juz byli tak pewni, ze sciagneli Wichniarka
![]() ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
teraz jak strzela gdzeis w koncowce dogrywki to pewnie bedze znowu: "WIELKI LECH walczył do końca"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sytuacja jest naprawde analogiczna do naszej sprzed roku. Niby latwy rywal, na rozgrzewke taki ogorek. Polski klub faworytem. Na wzmocnienia czekamy pozniej, **** tam, ich przejdziemy i dopiero sie wzmacniamy na 3 runde. A tu niespodzianka i 3 rundy znowu moze nie byc.
Ta cala uefa mnie wkur..., mialo byc latwiej a tym czasem zanosi sie na to ze 2 lata pod rzad odpadniemy w 2 rundzie kwalifikacji buheheh Nie a tak bardziej serio, mimo wszystko uwazam ze Amica przyfarci, albo ich ten Zielinski wezmie za ryja w szatni i zaczna grac no i strzela cos. Niestety. Ale tak czy siak zapowiada sie piekne 30 minut. Pytanie. Jesli w dogrywce padlby remis 1:1 to wtedy Inter wygrywa 2:1 i przechodzi dalej?- wiem glupie pytanie ale jakos nigdy tego nie ogarnalem bo rzadko kiedy dogrywki widze ![]() Ale jest pieknie, te gwizdy, buczenie hehe zawsze kochalem atmosfere na Bugarskiej ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak ja lubie tych kibiców sukcesu. Nie ma to jak pogwizdać na swój ukochany zespół
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W moim domu jest święto
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Szkoda ze nie ma od razu karnych , bo bylaby szansa, a tak Amika pewnie wycisnie, przyfarci w koncowce, oj przyfarci
jak Amika nie przejdzie to juz NIGDY nie napisze zlego slowa na temat stadionu Wisly, tak mi dopomoz Bog! i oczywiscie gwizdy.. najlepszych kibicow na planecie ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To mamy narazie kompromitacje podobna do naszych wystepow w zeszlym roku. Co sie z ta polska pilka dzieje?!?!? Druzyna z Azerbejdzanu wygrywa i walczy, jak rowny z rownym z Mistrzem Polski. To pokazuje, ze wyniki Wisly, ostatnio Ruchu, to nie jest przypadek...taki jest poziom. Zielinski jest poprostu zalosny, sciaga najlepszego na boisku Wichniarka i wprowadza Kielba. Jesli ktos mialby strzelic bramke, to wlasnie Wichniar. KOMPROMITACJA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wstyd!!!!!!
Też stwierdziłem, ze ściągnięcie Wichniarka(napastnika) i w puszczenie skrzydłowego przy takim wyniku to kretynizm... W dodatku Król Artur grał chyba najlepiej z zawodników Amici.
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 21.07.2010 o godz. 21:02.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Uwielbiam tą cisze, ewentualnie gwizdy najlepszych kibiców w Polsce
![]() gratulacje ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
i z czego tu sie wszyscy cieszycie ? przeciez wazne sa punkty do rankingu i dobro polskiej pilki...
nie rozumiem was.... zartowalem... Tylko Inter od zawsze im kibicowalem heh orły do booooju ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
strasznie słaby Lech, z jednej strony smutek, bo to pokazuje cały obraz polskiej piłki (po raz wtóry), a z drugiej jednak radość, bo lada dzień sezon.. ale to i tak taki śmiech, przez łzy.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To świadczy o kibicach, że przede wszystkim umieją krytycznie ocenić grę Lecha a nie że są "niewierni". Mistrz Polski powinien Azerom strzelić w dwumeczu przynajmniej 3 bramki - Lech strzelił tylko jedną i tym samym wraca wizja kolejnej kompromitacji Polaków (porównywalnej z tą zeszłoroczną).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
niech z powrotem wejdzie Wichniar
Albo niech Smuda ich w dogrywce poprowadzi ![]() ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Gdyby Inter wygrał 2:1 w poznaniu to awansowałby,bo strzelił na wyjeździe 2 gole a Amika 1.
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
słabo coś fizycznie wyglądają a Inter na fali powinien pokazać klasę nawet bez Murinho
)jakby nie było w końcu zaczyna się mecz i emocje )![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jeśli odpadną to będzie pewnie wyprzedaż sprzętu AGD żeby najlepsi kibice w Polsce przestali gwizdać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
dziś zrozumiałem dlaczego kibice Wisły nie gwiżdza jak nasi przegrywają. Po to po prostu prostactwo. Chciałem tej bramki, ale jak padła to sie lekko zestresowałem ze Azerbejdzan ogrywa Polski klub na jego terenie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Radość zepsuł mi znajomek, który zagrał za 50.
![]() Zachowanie trybun po ostatnim gwizdku- piękna sprawa. Jak białe chusteczki na Realu. Tak się motywuje drużynę do boju! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
"Najlepsi kibice w Polsce" siedzą teraz cichutko jak trusie i obgryzają pazurki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jesli awansuja dalej, to Sparta ich zmiazdzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A Tshimbamba ( czy jakoś tak ) może grać? Czy też nie mają już napadziora na ławce?
W sumie gdyby im jeszcze Peszko odszedł to fiu fiu... ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
ooo Zieliński podobno : "Panowie nacieramy" czyli Inter pojedzie z kontry i będzie żałoba
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Oby nie było czegoś takiego:
1. Lech przechodzi na farta (1 gol w dogrywce, albo karne). 2. Wyciągając wnioski wzmacnia się, lepiej przygotowuje do następnego meczu. 3. Wchodzi do LM. Taki czarny scenariusz... Ale może nie będzie aż tak źle |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Baku Baku to jest skład
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sprzedali Lewandowskiego teraz nie mają nikogo.Zero transferów z prawdziwego zdarzenia. wkurzały mnie ich buńczuczne wypowiedzi o Lidze Mistrzów!Kibice gwiżdżący na swoich piłkarzy...hah właśnie widzimy najlepszych w Polsce ; )))) Śmiali się z nas...Oliwa sprawiedliwa.Wiem że to punkty dla Polski...Ale szczerze mam to gdzieś.My sami je uzbierajmy!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|