|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
<i> pilem z kumplem piwko pod sklepem i podjechaly paly i zaprosili nas do radiowozu i mandat chca wypisywac, i oto taka rozmowa mojego kumpla z nimi
<kumpel> panie wladzo co mam zrobic zeby obylo sie bez mandatu <policjant> poliz sie w lokiec <kumpel> ale to niemozliwe, nikt nie potrafi sie polizac we wlasny lokiec <policjant> jest pan pewien <kumpel> pies to nawet po jajach sie polize... |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
PPP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
"Na czas operacji zamknięto cały stadion Lecha. Nie będą czynne kasy biletowe, oficjalny sklep klubowy, a konferencję prasową przed meczem z Piastem Gliwice przeniesiono z siedziby klubu do pobliskiego Instytutu Ochrony Roślin."
...Bo Lech kocha roślinki ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() @wolfy Wiem, że nie pierwszy raz, ale rozbawiło mnie to zestawienie z wypowiedzią Zielińskiego i jeszcze na głównej był nawet nagłówek "Skąd taki skład?". Chociaż problemy techniczne to nic w porównaniu z błędami językowymi typu "Siatkarką brakuje jednego zwycięstwa"( cytat z pamięci) albo sport.pl napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 05.12.2009 o godz. 21:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Uran - to nie pierwszy raz.
Tak to już jest, jak "GW" bierze się za cokolwiek innego niż zwalczanie "kiboli". ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Grudzień. Pukanie do drzwi. Otwiera facet, a tam Rumunka.
- Daj pan pindzona, nie mam pindzondza - mówi ta. - Nie daję za darmo. - To kup pan dzieciaka za stówę. - No dobra. Kolejny grudzień. Ta sama sytuacja. - Daj pan pindzondza. - Już mówiłem, że... - To weź pan dzieciaka za stówę. - No dobra. Kolejny grudzień. Rumunka się wycwaniła. Dzwoni do drzwi. - Kup pan dzieciaka za stówę. - Nie, w tym roku dziękujemy. Żona zrobi karpia. Nad siedzącą w autobusie dziewczyna stoi młody chłopak i uporczywie wpatruje się w jej dekolt. W końcu ona nie wytrzymuje: - Chcesz w gębę - Oj tak, a drugiego do ręki... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 06.12.2009 o godz. 20:56.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Policjant: szef tak krzyczał, że popuściłem mocz
http://praca.wp.pl/kat,18453,title,P...wiadomosc.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://www.milanos.pl/film.php?cat=1&id=10997 Striptiz z niespodzianka
![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasami przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych ... podania ręki."
![]() http://www.odliczamy.pl/lech/500/obraz.png |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Warszawiak poluje na kaczki na Mazurach. Udało mu się ustrzelić jedną na polu należącym do najbogatszego we wsi chłopa. Ten, widząc jak "miastowy" oddala się z ptakiem, podbiega do niego i mówi:
- Panie, to moje pole i moja kaczka! - Ale to ja ją ustrzeliłem! - protestuje warszawiak, odbezpieczając flintę. - No dobra, musimy rozstrzygnąć ten problem zgodnie z chłopską tradycja - odpowiada sołtys. - To znaczy jak? - pyta warszawiak. - Kiedy chłopy się kłócą, to się kopią w czułe miejsca. Ten, który wytrzyma więcej kopniaków - wygrywa - wyjaśnia kmieć. - Zaczynaj! - mówi warszawiak i chłop kopie go z całej siły w jaja. Warszawiak pada na ziemie, wyje z bólu i dopiero po kilku minutach, blady jak ściana, wstaje na nogi i szepce: - Teraz... teraz chamie... chamie.... moja kolej! - A bierz pan te kaczkę i spierdalaj. Na porodówce leżały : krakuska, warszawianka i murzynka. Doszło do pomieszania noworodków i ojców poproszono o rozpoznanie swoich dzieci. Pierwszego zapytano krakusa - które dziecko jest Pańskie ? A ten wskazał murzyna.... - Jest pan pewien ? - pyta lekarz. - .......e ...nie będę ryzykował warszawiaka.... ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/1,16,11,6348447...?TEMAT=1248675 Nowa zgoda? <lol>
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
![]() bbbnba :( ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/1,16,11,6348447...?TEMAT=1248675 Nowa zgoda?
Nawet nie żartujcie,to chyba jakaś kpina musi być |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Chyba tylko tu się to nadaje:
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1..._Swiecie_.html Trafiło toto na główną Wyborczej z tytułem "Debata na Nowym Świecie. Nagle wpadli skini...WIDEO" 15letni skini
Ostatnio edytowane przez shad : 07.12.2009 o godz. 20:36.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez ZSW746 : 07.12.2009 o godz. 20:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
-You're communist!
-No way, I hate communist. -So, why do you have Che on your tee? -it's all about the design man! ;-) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
W nocy do sypialni młodego małżeństwa zakrada się uciekinier z więzienia po 15 latach odsiadki. Przywiązuje męża do krzesła i żonę do łóżka, muskając delikatnie ustami jej szyję. Oddala się na chwilę do łazienki, a mąż w tym czasie szeptem mówi do żony. "Słuchaj kochanie, to recydywista, być może morderca, róbmy co nam każe. Widziałem jak pocałował Cię w szyję, na pewno dawno nie był na wolności i dawno nie miał kobiety. Podejrzewam, że będzie chciał Cię zgwałcić, lepiej nie stawiaj oporu, bo chyba jest gotów nas zabić. Oddaj mu się dla naszego dobra, kochanie, bądź dzielna, kocham Cię.". Na co żona odpowiada. "Nie pocałował mnie w szyję, tylko szepnął, że jest gejem i że jesteś śliczny. Zapytał też, czy w łazience mamy wazelinę... kochanie bądź dzielny, kocham Cię."
Dziewczyna u ginekologa. Młody, przystojny lekarz zaczyna badanie, zakłada jednorazową rękawiczkę, wkłada palce. Zwykłe badanie. Nagle dzwoni telefon. Lekarz jedną ręka odbiera, a jako że czas to pieniądz drugą kontynuuje badanie: - Halo! Tu Heniek... ze studiów... jestem w twoim mieście. - Nie może być. Przyjeżdżaj, trzeba to oblać. - A jak do ciebie dojechać? Dzwonię z dworca. - Z dworca to pojedziesz prosto, później w lewo, będzie rondo, na rondzie w prawo, następne rondo i dalej to prosto, prosto i jesteś u mnie... Na to pacjentka: - Panie doktorze czy jeszcze jedno rondo mogę prosić? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006