|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a Marcelo
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gwarantuje Ci, że Mauro by na Wiśle chciał niezłą kasę kręcić, jako menedżer/skaut...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Zresztą, po co te dywagacje skoro nic nie zapowiada się, że miałby on pracować dla klubu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
za oficjalna strona psv nt. sparingu z norynberga dzisiaj o 18.30 o ile sie nie myle ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
buehehe wielki wiślak z synek wiślakiem
)))był wiślakiem dopóki miał abonament na miejsce w składzie ehhhh szkoda Dana |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
B. Basałaj w studiu przed meczem na Polsat Futbol u Borka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Kamil w nowych barwach
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dzis Marcelo zadebiutowal w PSV, wchodzac na 2ga polowe sparingu z Norymbergią.
![]() http://www.psv.nl/Nieuws/Nieuwspagin...urnberg-01.htm |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ciekawe co powie na temat kibiców Niecieczy
![]() ![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nic ciekawego na temat kibiców nie powie, bo jest ich mało tak jak ich "stadion".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
a w Wodzisławiu to niby ilu było? i ta wspaniała atmosfera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Stadionik był fajny w 5 lidze a nie w 1 ;]
![]() Jako ciekawostke podam też,że Nieciecza chciała zakontraktować Frankowskiego tylko miał za wysokie wymagania finansowe ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
to jest totalna porazka ze Unia nie moze wyjsc z tej wsiowej III ligi a takie cos gra w I lidze jak sobie pomysle jak bylem na tym kurniku i przedzieralem sie przez pola kukurydzy to glowa boli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
nie ma co ukrywac Nieciecza ma kase to i bedzie miala zawodnikow. Ale fakt, faktem stadion tam jest taki ze szkoda gadac;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Brzeszczot, aż dziw bierze,że Bruk-Bet nie zainwestował tych pieniędzy w Unię, klub ,który ma stadion i rzeszę kibiców w porównaniu do Niecieczy,liczącej 700 mieszkańców...
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ale teraz z tego co wiem robią remont stadionu (do wymogów I ligii) i cośtam ma być "lepiej" ... dlatego też pierwzy mecz grają w Poznaniu a ni u siebie. Jako gospodarz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Niech zjeżdżają, nienawidzę takich wioskowych teamów. Unia i szereg innych drużyn dogorywa finansowo, a ci ładują w wieś. Oby spadli jak najniżej do spółki z krętaczami z Kolejarza Stróże.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ciekawe ile musieli Maurycemu zaoferować że zdecydował się pozostać i grać na wsi. Widać że chłopina związał się z Polską na dobre i złe.
Ważnym argumentem zapewne był dom w Krk i szkoła jego synów. W sumie to dobrze bo Rios będzie miał pomagiera w adaptacji w Polsce. Półżartem :za rok dwa pewnie utarte szlaki: Kmita , Puszcza Niepołomice , jakiś Nadwiślan czy Zwierzyniecki , może o szkółkę w Skotnikach zahaczy .. albo u mnie na A-klasie zawita , .z Oldbojami Wisełki zdobędzie jeszcze z 5 razy mistrza... |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Chyba o tym nie wiecie, że Bruk-Bet chciał kupić Unię za 75mln, ale się nie zgodzili. I prezes Bruk-Betu powiedział jak nie to nie zrobię w Niecieczy ekstraklasę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Chyba za 7,5 mln. 75 mln to warta jest Wisła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
proponuję spojrzeć jak obecnie wygląda ich stadion a nie na jakiś starych zdjęciach i dopiero się wymądrzać, a co do Mauro to chyba lepiej żeby pograł sobie tam w naszym regionie niż zapie*dalał np w 2 lidze ukraińskiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Fajny wywiad z Marcelo, gość tak samo jak my jest w szoku po porażce z Karabachem..
http://futbolnet.pl/wiadomosci/marce...je-zycie-wisle |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Powrót Grzegorza Mielcarskiego?
Jak bumerang powraca temat powrotu na stanowisko dyrektora sportowego Grzegorza Mielcarskiego. -Nie odcinam sie od tych informacji, nie wykluczam, że faktycznie wrócę do Wisły. Jednak jeszce nie teraz, nie w tym "okienku transferowym".Poza tym nadal mam ważną umowę z Canal Plus. Dziennik Polski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mariusz Kukiełka w piątej lidze niemieckiej
Były reprezentant Polski Mariusz Kukiełka wznowił karierę i podpisał kontrakt z piątoligowym niemieckim klubem Germania Wideck. 16. sierpnia jego nowy klub zmierzy się w Pucharze Niemiec z Bayernem Monachium. Internetowa strona klubu przedstawia podpisanie kontraktu z Polakiem jako spektakularny transfer. Niemcy podkreślają wieloletnie doświadczenie Kukiełki z Bundesligi. Mecz Germanii z Bayernem odbędzie się 16. sierpnia, na RheinEnergieStadion w Koln. Kukiełka grał w Polsce między innymi w Amice Wronki i Wiśle Kraków. Z tym drugim klubem zdobył w 2004 roku mistrzostwo kraju. Z Wisły odszedł do drugoligowego FC Nurymberg, a następnie występował w Dynamie Drezno i Energie Cottbus. W sumie ma na koncie 71 spotkań w Bundeslidze i 60. w drugiej Bundeslidze. W reprezentacji Polski wystąpił w 20 meczach. Ostatnio od sierpnia do listopada grał w greckiej Skodzie Xanti, po czym zakończył karierę. Teraz wznowił ją, podpisując kontrakt z Germanią. źródło: sport.pl/pilka/1,96012,8206088,Polacy_za_granica__Mariusz_Kukielk a_w_piatej_lidze.html |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://wyniki.interia.pl/rozgrywki-L...cid,614,sort,I
Ekipa Petrescu na 1 miejscu w drugiej lidze rosyjskiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dobijajmy się dalej.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mariusz Jop ma dziś 32 urodziny
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Były sponsor Wisły do Cupiała: Niektóre decyzje to sabotaż.
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,82...ecyzje_to.html ![]()
" Cieszę się, że grałem dla Wisły do samego końca na całego. Przypłaciłem to zdrowiem, ale niczego nie żałuję."- Marcin Baszczyński.
"Mówiłem sobie "nie będziesz Arek ryczał", ale jest mi naprawdę ciężko. Spędziłem tutaj najwspanialsze chwile mojego życia i zawsze byłem dumny, że gram w Wiśle." - Arek Głowacki. "Baszczu" & "Głowa" - szacunek na zawsze ! TYLKO WISŁA ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oglądam teraz wywiad z Kosą na nszrocie zaskoczył go powrót Żurawia do Wisełki, ale to nie o tym czy ten dziennikarz potrafi sklecić jedno poprawne zdanie? Mam wrażenie, że kosa z nim nie chce rozmawiać i ciągnie to na siłę.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|