|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ok, dzięki panowie. Pomyśle z sopCastem. PSE niestety nie mam:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tu już ci niestety nie pomogę, do Maxa (jak i Oliwy czy Sopotu) mam troszkę odległości i puby odwiedzam jedynie raczej w centrum. Może inni koledzy z Gdańska będą wiedzieć lepiej.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A w Warszawie gdzie mozna bylo by obejrzec najlepiej mecz. W mare blisko lotniska ew myslicie ze moze byc pokazany gezies na lotnisku?
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
przepraszam , ale dochodza mnie sprzeczne informacje , wiec spytam raz jeszcze:
czy bedzie transmisja meczu w otwartym polsacie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
w programie na necie jest napisane że tak od 20:30
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jest transmisja w otwartym Polsacie na 100%.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a czy jest jakas mozliwość otrzymywania relacji przez sms za granicą? Jestem od 20 w pracy
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam, kiedy zaczyna sie studio przedmeczowe? Podobno mialo byc juz od 19 30 a tutaj nic.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Miała być od 19 30 ale jak widzę to na Polsat Sport jest powtórka meczu z Łowecza.
edit: Jednak od 20, chyba zmienili bo teraz reklama leciała
Ostatnio edytowane przez jcts : 03.08.2011 o godz. 18:55.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na jakim kanale dziś leci mecz? Bo przejrzałem C+ i nie ma ...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
17:45 zwykły C+(Nie sport tylko zwykły)
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jest jakiś sposób żeby oglądać mecze w programie VLC Player bo słyszałem że się w nim nie tnie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Witam,
czy jest jakaś opcja wykupienia abonamentu w serwisie Live Ekstraklasa za funciaki, a nie eurosy (mimo, że pomieszkuję w strefie EUR)? W końcu 3 GBP to trochę mniej niż 4 EUR ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy ktos probowal ogladac mecz n a tym Liveekstraklasa? Ja tylko mialem powtorki jakichs bramek z innych lig a w drogiej polowie ciemnosc... A zaplacilem 4.99$ :((
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale kompromitacja.
Napisałem do nich, zobaczymy po weekendzie jaka będzie reakcja. Mam nadzieję, że ci z Was, którzy zapłacili za relację otrzymają zwrot pieniędzy, bądź ważność ich kont zostanie przedłużona. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Otrzymałem wyjaśnienia, że mają problemy z otrzymywaniem meczów "u źródła". (niech żyje Live Park..?
Zapewniają, że to jednorazowy incydent.Na koniec zdanie: "Nasze biuro obsługi klienta jest dostępne przez 24 godziny na dobę i będziemy w stanie dokonać zwrotu zapłaty każdemu, który wykupił substrypcję na ten mecz". Zatem: Jeśli ktoś będzie miał kłopoty ze zwrotem - dajcie znać na mojego maila (rav, potem @ i dalej wislakrakow.com). Jeśli zajrzeliście na inny mecz ligi w tej usłudze i jakość była OK, to może zaproponujecie im przedłużenie ważności kont do kolejnego meczu Wisły? W weekend 9-11 września gramy z Lechem - fajnie by było, jak by przedłużyli ważność Waszych kont do tego meczu. Zapytam o taką opcję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
1). Da się opłacić PayPalem?
2). Jak opłacić będąc w Polsce? Cały czas wyświetla się komunikat, ze nie mogę oglądać z Polski. OK, ale zapłacić chce będąc w Polsce, a oglądać na wakacjach. Co źle robię? |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Witam, mam takie pytanie 11 sierpnia wylatuję do Anglii do MU, czy ktoś się orientuję czy można tam gdzieś będzie oglądać mecze Wisły
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Posiada ktoś statystyki oglądalności dotychczasowych meczów Wisły w europejskich pucharach? Zwłaszcza chodzi mi o mecze transmitowane w otwartym Polsacie z Litexem w Łoweczu i Krakowie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podzielam powyższe pytanie
Osobiście nie posiadam "enki" i obawiam się problemu :( Liczę jednak na PolsatSport. Sorry za offtop, ale troche wyprzedziła mnie nowa technologia.. pytanko, czy na starym telewizorze tj. Samsung kwadratowy ( nie LCD) jest opcja oglądać HD? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
nie! na starym Samsung kwadratowy nie obejrzysz HD, co nie znaczy że nie obejrzysz meczu ponieważ Nsport jest także SD czyli nieHD. Wystarczy kupić TNK - Telewizja Na Kartę za 20 zł/mc i na Samsung kwadratowy obejrzysz!
![]()
... a w naszych sercach BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyli wynika z tego że mecz legalnie będzie mozna obejrzeć jedynie na platformie n. Na samsungu kwadratowym w HD nie obejrzysz.Ja z koleji mam pytanko odnoścnie TNK. Z tego co wiem to jest bez umowy i bez abonamentu. Wystarczy że kupie w sierpniu karte za 20 zł i będe mógł obejrzeć mecz? Co z dekoderem?
Ostatnio edytowane przez PANDEM0NIUM : 10.08.2011 o godz. 07:26.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam , a orientujecie sie czy jest szansa ze bedzie mecz w tvn otwartym czy tvn turbo ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Tak, jest bez umowy i abonamentu. Musisz mieć dekoder obsługujący karty Conax. Karta Conax wygląda jak karta SIM do telefonu komórkowego (generalnie kwadratowy plastik, jak zwykła karta, ale w środku jest do wyłamania karta SIM). Ja mam dekoder Opticum, w którym kart się nie wyłamuje - ładujesz cały plastik w szczelinę dekodera. Swego czasu za dekoder z kartą zapłaciłem 149zł, nie wiem jak wygląda to teraz.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 12.05.2018 o godz. 18:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wynika z tego że najtańszy dekoder hd to 269zł. Co to jest moduł nCam? Czy to też trzeba wykupywać? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a znacie ceny za dekoder SD? szukam ale wszedzie HD..
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
nie ma czegoś takiego jak karty conax! coś wiesz ale nie wiesz co ;-)
conax to "Conax - system dostępu warunkowego wykorzystywany w telewizji cyfrowej." więcej tutaj: http://telewizjanakarte.pl/ co do dekodera to albo masz swój który obsługuje system conax i wtedy wkładasz kartę TNK i oglądasz, albo nie masz takiego tunka i go musisz kupić (nie koniecznie od N - może być z Allegrosza byle obsługiwał sys. conax) Używany możesz kupić za 80 zł pozdr.
Ostatnio edytowane przez cronos20 : 10.08.2011 o godz. 07:41.
![]()
... a w naszych sercach BIAŁA GWIAZDA
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|