The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2016, 21:18
Widac, ze Darek nadal kontakty odpowiednie posiada. Trenerze, jeszcze trzy telefony i moze zalapiemy sie do osemki
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 14.03.2016, 21:19
Typowa kopanina kumpli na osiedlu pod blokiem

Zero ładu, zero składu, jedna jak i druga drużyna bez obrony, bez taktyki

Jedna ekipa strzeliła sobie cztery bramki zaś druga dwie

Na koniec kumple podziękowali sobie za grę, gruby zabrał piłkę i wszyscy rozeszli się do domów
Odpowiedz cytując
chimba
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 14.03.2016, 21:20
To co moze lepiej bylo honorowo przegrywac dalej i grac w 1 lidze? To dopiero bylby honor.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 14.03.2016, 21:24
Słuchajcie CHŁOPCY/CHOPY

Od momentu Dunina/SKWK kibice jak nigdy dotąd ingerują w sprawy klubowe.

Smuda za sprawą SKWK nie został zatrudniony, Cupiał nie chciał mieć kolejnego konfliktu z kibicami bo dowiedział się, że sporotowo i finansowo można na tym stracić. Dużo stracić.

Cupiał zgodził się na plan awaryjny z polskiego podwórka. Pod naciskami i szantażami SKWK (wojna i bojkot) Cupiał ugiął się i postanowił zaakceptować ich wyjście awaryjne.

Chorwat w ostatnim momencie wycofał się, więc Boguś był pod ścianą. Mimo, iż nie chiał tej mendy i pewnie ręki mu nie poda, musiał zgodzić się na plan B SKWK....

TAK WIĘĆ dajcie sobie SPOKÓJ bo nic nie zrobicie. Jedyne pocieszenie jest takie, że "ten który kupował legii, ale jeszcze tego nie udowodniono" póki co jest CZYSTY bo wyrok odbębnił.

Niby ma czystą kartę, ale honor splamiony. Teraz wszyscy patrzą na jego łapy więc prawdopodobieństwo kontaktów Wdowczyka jest mniejsze niż w przypadku np. Ruska z łazienkowskiej.

Jeśli się mylę to SKWK wyda oświadczenie i potępi ten plan w piątek. JEśli tak się nie stanie to wszystko co tutaj zostało napisane będzie potwierdozne w 100%.

Skoro już jest to niech zrobi robotę i spierd... jak najszybciej. Szkoda czasu na pisanie w koło tego samego, więc jedyne co możemy zrobić to iś na mecz i wspomóc piłkarzy...

Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 14.03.2016, 21:28
W.S napisał(a):Wyświetl post
Typowa kopanina kumpli na osiedlu pod blokiem

Zero ładu, zero składu, jedna jak i druga drużyna bez obrony, bez taktyki

Jedna ekipa strzeliła sobie cztery bramki zaś druga dwie

Na koniec kumple podziękowali sobie za grę, gruby zabrał piłkę i wszyscy rozeszli się do domów

z tą drobną różnicą, że 3 pkt jadą do Krakowa i nie zostają u jakichś frajerów a chłopaki nie biegali jak przestraszone pip..
Dużo szczęścia, trochę przypadku ale mieli na ten mecz plan. Jak wychodziło tak wychodziło.. ale nie było rezygnacji.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.03.2016, 21:29
Przynajmniej było widać jakąkolwiek organizację w środku, a nie tak w ostatnich meczach, dziurę.
Trochę szczęścia i mamy 3pkt.
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 14.03.2016, 21:29
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Słuchajcie CHŁOPCY/CHOPY

Od momentu Dunina/SKWK kibice jak nigdy dotąd ingerują w sprawy klubowe.

Smuda za sprawą SKWK nie został zatrudniony, Cupiał nie chciał mieć kolejnego konfliktu z kibicami bo dowiedział się, że sporotowo i finansowo można na tym stracić. Dużo stracić.

Cupiał zgodził się na plan awaryjny z polskiego podwórka. Pod naciskami i szantażami SKWK (wojna i bojkot) Cupiał ugiął się i postanowił zaakceptować ich wyjście awaryjne.

Chorwat w ostatnim momencie wycofał się, więc Boguś był pod ścianą. Mimo, iż nie chiał tej mendy i pewnie ręki mu nie poda, musiał zgodzić się na plan B SKWK....

TAK WIĘĆ dajcie sobie SPOKÓJ bo nic nie zrobicie. Jedyne pocieszenie jest takie, że "ten który kupował legii, ale jeszcze tego nie udowodniono" póki co jest CZYSTY bo wyrok odbębnił.

Niby ma czystą kartę, ale honor splamiony. Teraz wszyscy patrzą na jego łapy więc prawdopodobieństwo kontaktów Wdowczyka jest mniejsze niż w przypadku np. Ruska z łazienkowskiej.

Jeśli się mylę to SKWK wyda oświadczenie i potępi ten plan w piątek. JEśli tak się nie stanie to wszystko co tutaj zostało napisane będzie potwierdozne w 100%.

Skoro już jest to niech zrobi robotę i spierd... jak najszybciej. Szkoda czasu na pisanie w koło tego samego, więc jedyne co możemy zrobić to iś na mecz i wspomóc piłkarzy...
Jebnij sie w łeb i wypierdalaj.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 14.03.2016, 21:30
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Widac, ze Darek nadal kontakty odpowiednie posiada. Trenerze, jeszcze trzy telefony i moze zalapiemy sie do osemki
Tu nie ma co trenowac, tu trzeba dzwonic
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 14.03.2016, 21:39
Manhunt. napisał(a):Wyświetl post
Jebnij sie w łeb i wypierdalaj.
Coś cię zabolało...?
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 14.03.2016, 21:40
niestety... ale taka jest prawda. W przypadku Smudy, to pewnie blokowali by wyjazd autokaru z zawodnikami na mecz, ale Wdowczyk jest CACY...

Chce się mylić... ale...
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 14.03.2016 o godz. 21:42.
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Stary 14.03.2016, 21:44
Przyjdzie taki dzien ze SKWK umrze smiercia naturalna, niepowiem robia duzo dobrego ale i niestety zlego.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.03.2016, 21:47
Cytat:
Jak najbardziej się oczywiście zgadzam co do meritum, ale z drugiej strony wydaje mi się, że takie szafowanie "honorem" to trochę przesada w tym kontekście i nigdzie nas nie zaprowadzi. Bo co da nam na dobrą sprawę wpieprzanie wszystkich gromów we Wdowczyka, gdy mleko się rozlało, a zespół odstawia przez 1/3 sezonu totalną manianę? W Wiśle od wielu, wielu lat funkcjonuje o wiele większy problem, który akurat mnie (i podejrzewam, że wielu innym osobom), bruździ o wiele bardziej, niż szkoleniowiec, który dzisiaj jest, a za pół roku go zapewne nie będzie. Dopóki bowiem "pewne" gęby, które powinny mieć wilczy bilet na Reymonta, będą zajmowały najwyższe stołki (albo formalnie nie będąc zatrudnionymi i tak wciąż będą kręciły się wokół właściciela, służąc mu złotymi radami), nigdy u nas nie będzie normalnie. Niestety.

Transparentów anty z nazwiskiem rzeczonej "osobistości", o której tutaj myślę (a której choćby i inicjałów nawet nie zamierzam w tym miejscu wymieniać, bo nawet na to obecnie nie zasługuje), akurat na naszym stadionie nie widać... Bądźmy więc może fair wobec siebie i zajmijmy się w pierwszej kolejności najpoważniejszymi problemami, a więc "wycięciem" syfu, który zalazł nam w przeszłości za skórę najbardziej. Zresztą dzisiaj widząc tę facjatę na trybunach w Niecieczy aż mnie skręcało...

Bo jak to ktoś słusznie kiedyś powiedział "ryba psuje się od głowy" i na pewno naszym najważniejszym zmartwieniem nie powinien być trener, który, owszem, był skazany za korupcję i, owszem, przyznał się, że był frajerem (bo moim zdaniem ustawianie spotkań to frajerstwo wobec kibiców; sorry jeśli komuś ten zwrot zbyt mocno trąci - tak jednak uważam). A z drugiej strony jest jeszcze inny paradoks w tej sytuacji. Nasz niedoszły "zbawiciel", przed którym tak się ostatnio wzbranialiśmy (a przecież nie z powodu korupcji go nie chcemy na ławce trenerskiej oglądać). On skazany co prawda nie był, ale czy ktoś o zdrowych zmysłach wierzy dzisiaj, że jako szkoleniowiec Lubinian nie maczał palców w tym procederze? I nie przeszkodziło mu to i tak zająć później u nas stołka trenera...

Facet, który sądzi się z Wisłą o zaległy hajs. Ten, który w glorii i chwale chciał na białym koniu przejąć Klub w niedoli i ratować nas przed spadkiem - znajcie jego serce, on zrzeknie się wynagrodzenia.

Czy naprawdę fanatyków / kibiców / sympatyków / januszy / pikników takie PRL-owskie mendy mają za totalnych idiotów, którzy łykną i tego typu naciąganą bajeczkę? Mam nadzieję, że w niedługim czasie jakimś cudem po wielu latach uda nam się wytępić tego typu myślenie. I nie wiem czemu, ale liczę na nowego prezesa - choć wiem, że to naiwne, bo przecież i on niewiele w tej sytuacji może ugrać.
Ja o jednym, a Ty o drugim. To jest jasne, że do Wisły a tak na prawdę Cupiała doczepiło się dużo pasożytów i pozbycie się ich jest równie ważne jak nie ważniejsze. Ale to jest temat o trenerze więc tutaj o nim się wypowiadam. Poza tym nie można dopuścić do tego, że skoro "u góry" mamy łajzy większe to już trener może być jakikolwiek, to np taki Cierzniak nam nie przeszkadza. Są sprawy ważne i ważniejsze ale w tych mniej ważnych nie można cicho siedzieć skoro dzieje się źle.

Cytat:
Aha czyli Ci co kupowali/sprzedawali ale nie dali się złapać są honorowi
Tak jak Ci wieśniak napisał, problemy z logiką to masz Ty. Jasno napisałem, że istnieje domniemanie niewinności więc dopóki ktoś nie ma wyroku to trzeba oko przymrużyć. Wiadomo, że czasami sa wyjątki ale trudno by było na każdego trenera i piłkarza powiedzieć sprzedawczyk bo im się należy prawo do rozprawy a nie samosąd - no chyba, że ktoś za rękę złapał.

Ja Was nie rozumiem. Jesteśmy kibicami, w szczególności piłki nożnej. Żyjemy tym sportem, czy raczej otoczką (trybuny) tego sportu. Mamy na ławce gościa, który od dziecka jest związany z piłką nożną. Nie jest jakimś kibicem, sympatykiem, siedzi w sercu tego sportu, jest zawodowym piłkarzem i trenerem. Piłka nożna to jego całe życie. To jest jego dzień i noc, to jest jego praca, pieniądze, kariera, sława. I człowiek taki kupuje/sprzedaje mecze. Robiąc taka zdradza całe środowisko, calą ideę sportu, sprzeniewierza się swojemu życiu, kpi sobie z pracy, z kariery a przede wszystkim z KIBICÓW. Ten typ wraz z kolegami pluł nam w twarz przez x lat. Ludzie jeżdżą za drużyną, żyją nią bezinteresownie, wkładają pieniądze, przeżywają wyniki a on pluł nam w twarz.
Nie wiem jak wy go możecie bronić i nie rozumiem jak w ogóle ktoś dopuszcza do siebie myśl, że taki typ jak odbył karę to sobie może dalej trenować. Dla mnie gościu skreślony na wieki. Niech się dorabia ale nie na sporcie bo on zdradził sport i kibiców.

Cytat:
Rozumiem, że panowie "Bóg, HONOR, Ojczyzna" byli wczoraj w kościele i pamiętają treść czytania z ewangelii?
Kto to sa panowie B-H-O? To miało być podśmiewanie się z wyznawania tych zasad? Jakieś szufladkowanie ludzi?
Cytat:
Ale bojkotowanie trenera w momencie, gdy mamy szansę wyjść na prostą, jest po prostu sraniem do własnego gniazda.
Rozumiem, że to m.in. do mnie więc się powtórzę. Ja nie jestem za tym aby teraz robić jakiś bojkot. Niech typ ma spokój aż do momentu stabilizacji sytuacji (utrzymanie/cudowny awans do ósemki czyli de facto też utrzymanie i granie raczej o nic w kolejnych 7 meczach).
Robienie teraz syfu mogłoby się przęłożyć na nasz spadek a nawet gdyby nie zaszkodziło a byśmy spadli to zawsze by byla myśl "a może gdybyśmy tego nie zrobili to by nasza Wisła nie spadła?".
Także po sezonie czy w trakcie sezonu jak już będziemy pewni utrzymania to się powinno typa wyjebać. Szukaliśmy trenera z zagranicy. Nie widzę przeszkód - oprócz kolejnego zrywania kontraktu, tym razem z Dariuszem W. - aby takiego trenera szukać nadal. Skoro ktoś miał ambicję i pomysł na trenera z tej domyślnie wyższej półki, droższego to dlaczego znowu mamy utknąć w tym polskim bagnie trenerskim?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
ZieciuTSW
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 14.03.2016, 21:58
Pierwszy mój post na tym forum, ale widząc niektóre komentarze to wydaje się jakby tutaj kibice z ulicy Kałuży się objawili. Wisła walcząca o utrzymanie wygrywa mecz i wywozimy 3 punkty z trudego terenu gdzie legła dostała, amica dostała i sąsiadka zremisowała. Każdy punkcik jest na wagę złota, każdy zdobyty gol jest dopływem tlenu dla naszej drużyny. Nareszcie piłkarze mogli z podniesioną głową iść do szatni i wracać do Krakowa. Cieszmy się z tego i wszyscy zawitajmy w piątek na Reymonta wesprzeć klub, którego miejsce jest w najwyższej klasie rozgrywkowej. Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Stary 14.03.2016, 22:00
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Tak jak Ci wieśniak napisał, problemy z logiką to masz Ty. Jasno napisałem, że istnieje domniemanie niewinności więc dopóki ktoś nie ma wyroku to trzeba oko przymrużyć.
Powiem tak Pan Wdowczyk zostal zlapany za reke ukarany kare odbyl ma czysta karte, wiekszosc trenerow i pilkarzy poprzedniej epoki byli i sa umoczeni - wiekszosci nic nie udowodnili. Zgadza sie jest domniemanie niewinnosci ale czemu podlaczacie pod to honor i zdrade. Gosc odpokutowal wedle prawa jest czysty a cala reszta trenerow powszedniej epoki ma domniemanie niewinnosci i zyja w klamstwie.

Jestem ciekaw jak bardzo wszyscy wypowiadajacy sie na temat Wdowczyka sami postepuja w zyciu prywatnym... ale wracajac do sedna brawo dla trenera i mam nadzieje ze druzyna zacznie grac na miare oczekiwan.
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 14.03.2016, 22:05
arbuz napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak Pan Wdowczyk zostal zlapany za reke ukarany kare odbyl ma czysta karte, wiekszosc trenerow i pilkarzy poprzedniej epoki byli i sa umoczeni - wiekszosci nic nie udowodnili. Zgadza sie jest domniemanie niewinnosci ale czemu podlaczacie pod to honor i zdrade.
Jaką karę? Dostał wyrok w zawiasach i mógł robić obiadki dla rodzinki! ....a 40 tys zł to dla niego kara?
Aaa zapomniałbym 3 lata zakazu trenowania... a ludzie za batonika idą siedzieć...

Po pierwsze to wypowiadaj się o rzeczach, na które masz dowody zamiast snuć domysły! Bo jeśli tak ma przebiegać dyskusja to ja Ci powiem, że do momentu wejścia CBA do Wdowczyka, każdy mecz kupczył.

Cytat:
Zgadza sie jest domniemanie niewinnosci ale czemu podlaczacie pod to honor i zdrade.
Ten gość przekręcił nasz klub! Nasze rezerwy przegrały po wydrukowanym karnym! Wdowczyk zapewne zanosił hajs sędziemu a ty pytasz się jeszcze gdzie tu honor i zdrada!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.03.2016, 22:06
Pytany o to, jaki wpływ na grę Wisły miał nowy trener, Brożek odparł: "Wczoraj zdążyliśmy tylko przećwiczyć stałe fragmenty i grę w ustawieniu z dzisiejszego meczu. Mieliśmy też rozmowę indywidualną i grupową odprawę. Po takiej serii niewygranych spotkań potrzebne było dotarcie do takich głów. Potrzebny był nam trener, który podniesie zespół mentalnie, będąc przy tym spokojnym. A trener Wdowczyk ten spokój ma".

To wystawia niechlują laurkę Bronkowi oraz Pawłowskiemu.
Odpowiedz cytując
force93TS
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 14.03.2016, 22:07
Wiecie że ta liga jest tak prymitywna że my mamy realne szanse na awans. wystarczy wygrać te 3 mecze. A 7egia piast i żydki bedą grać jak pan bóg przykazał . To będziemy mieli 8 miejsce
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 14.03.2016, 22:07
Cytat:
Zgadza sie jest domniemanie niewinnosci ale czemu podlaczacie pod to honor i zdrade. Gosc odpokutowal wedle prawa jest czysty a cala reszta trenerow powszedniej epoki ma domniemanie niewinnosci i zyja w klamstwie.
Tak jak pisałem, zgodnie z prawem to SBecy mają emerytury po kilka/kilkanaście tysięcy złotych, kaci wolnej Polski mają takie emerytury. Zgodnie z prawem to można ściąć głowę muzułmaninowi, który na modlitwę nie przyszedł itp itd. Prawo to jest prawo, trzeba się kierować zasadami i zdrowym rozsądkiem.

Cytat:
Jestem ciekaw jak bardzo wszyscy wypowiadajacy sie na temat Wdowczyka sami postepuja w zyciu prywatnym...
No ciekawe jak ci, którzy go bronią postępują w życiu prywatnym

Cytat:
To wystawia niechlują laurkę Bronkowi oraz Pawłowskiemu.
A ja myślę, że to wystawia zła laurkę tym naszym ćwokom kopaczom. Jeśli oni całe życie grają w piłkę i nie potrafią sami w 11 meczach się przełamać tylko potrzebują jakiegoś zbawiciela, psychologa trenera to śmiech na sali. To samo z gadkami o złym przygotowaniu fizycznym. Mamy buraczaną ligę i mam rozumieć, że jak ktoś źle gra to jest wina złego przygotowania? Co ci trenerzy im robią na tych obozach? Gwałcą ich codziennie, że później siły nie mają biegać.
Kiedyś było zwalanie winy na złą pogodę i zły stan murawy, teraz jest .......enie i zwalanie winy na złe przygotowanie fizyczne i trenerów. Jeśli w tej pół amatorskiej lidze kopacze tacy jakich ma obecnie Wisła nie potrafią grać lepiej od co najmniej połowy tej ligi to to jest śmieszne. A sorry, zapomniałem, 14 klubów jest od nas lepiej przygotowana fizycznie i 14 klubów ma lepszych trenerów. Tylko Górnik jeszcze gorzej jest przygotowany i ma gorszego trenera. Na pewno w Termalice jest pełna profeska, w Podbeskidziu też wszystko cacy, Łęczna też w sumie mocny klub, z tradycjami, dobrymi piłkarzami, trenera mają super psychologa, fizycznie przygotowani wyśmienicie. A Pogoń w tym sezonie to już w ogóle miód malina. Szkoda Piasta, którys partaczył zimowe przygotowania i teraz gra słabo.
Panowie, dopóki te nasze ligowe ciamajdy z 16 klubów nie zrozumieją, że wina leży w nich dopóty będzie lipa. To sa jebani gwiazdorzy, którzy koło piłkarza nie stali a zachłysnęli się karierą, pieniędzmi, życiem na szczycie i się w główkach jebie. Widzieliście kiedyś żeby piłkarz z ligi niemieckiej, hiszpańskiej czy angielskiej skarżył się an złe przygotowanie od sezonu? Może tak było, mało czytam i oglądam wywiadów więc niech ktoś mnie uświadomi.
Znaleźli sobie wymówkę na swoje frajesrtwo i tak jada na tej famie od kilku sezonów. Nie wiem jak oni ale grając od dziecka w piłkę to każdy powinien sam wiedzieć na co go stać, sam niejako się przygotować do sezonu, sam powinien mieć już w wieku 25 lat pogląd na to jak jego organizm reaguje na "to i tamto" więc jeśli mają wokół siebie takich nieudolnych trenerów to sami powinni się prowadzić. No ale przecież to nie ich wina, tylko zawsze wina trenera.
W tej lidze o drużyna niewidomych na wózkach by mogła się bić o puchary jeśli tylko by miała ambicję i chęć walki, a chłopy z dobrym CV beda .......ić, że coś im nie pasuje. Zero ambicji i tyle. Jak się nie ma umiejętności to się zapierdala i to na tą ligę wystarczy. Jak się ma dobre CV to się kombinuje i to na tę ligę też wystarczy. Gdyby było inaczej to by nie było sytuacji, że wielkie gwiazdy z naszej ligi odchodzą i sobie nie radzą w średniakach europejskich. Są słabi to sobie nie radzą ale wystarczy, że w polskiej lidze im się chce i ciągle dają radę.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.03.2016 o godz. 22:20.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Stary 14.03.2016, 22:14
Dzisiaj wszyscy tacy święci, a najgłośniej krzyczą ci, którzy 4 lata temu popierali odpuszczenie meczu w ostatniej kolejce ze Śląskiem. Wtedy honor schowali do kieszeni i nawet wygwizdali swoją drużynę, bo chciała atakować do końca.
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Stary 14.03.2016, 22:18
Otoz to chcialem pokazac cze zycie nie jest czarne ani biale i kazdemu zdarza sie popelnic wieli blad ale i kazdemu nalezy sie szanasa. Dla mnie gosc dostal wyrok niewazne czy zawiasy czy nie - wyrok!!!

I wiem ze teraz jest czysty bo jak niewiele osob to on napewno jest na podgladzie.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Stary 14.03.2016, 22:24
Darek ma plan na 3 ostatnie kolejki
.................................................. ......................
Korona-Piast 2
Łęczna-Zagłębie X
Lechia-Termalica X
Podbeskidzie Górnik Zabrze X
Wisła-Jagiellonia 1
Legia-Lechia 1
Cracovia-Łęczna 1
Jagiellonia-Podbeskidzie 1
Termalica-Korona 1
Ruch-Wisła 2
.................................................. .....................
Piast-Jagiellonia 1
Podbeskidzie-Termalica X
Korona-Górnik Zabrze X
Lechia-Ruch 1
Łęczna-Lech 2
Wisła-Zagłębie Lubin 1
No i tym sposobem:
8. Wisła 38 pkt
9. Jagiellonia 38
10.Lechia 37
11.Termalica 36
12.Podbeskidzie 33
13.Korona 32
14.Łęczna 31

Uff, chyba się uda :
GOOD JOB Darek
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 14.03.2016, 22:24
Cytat:
Otoz to chcialem pokazac cze zycie nie jest czarne ani biale i kazdemu zdarza sie popelnic wieli blad ale i kazdemu nalezy sie szanasa.
Dokładnie, błąd się każdemu może przydarzyć bo jesteśmy tylko ludźmi. Ale jeśli ktoś się szmaci cyklicznie to skreśla swoja osobe w danym środowisku, dlatego te wszystkie Wdowczyki powinny zostać wyoutowane z polskiej piłki.
drozd:
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.03.2016, 22:34
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Darek ma plan na 3 ostatnie kolejki
Korona-Piast 2
Łęczna-Zagłębie X
Lechia-Termalica X
Podbeskidzie Górnik Zabrze X
Wisła-Jagiellonia 1
Legia-Lechia 1
Cracovia-Łęczna 1
Jagiellonia-Podbeskidzie 1
Termalica-Korona 1
Ruch-Wisła 2
Piast-Jagiellonia 1
Podbeskidzie-Termalica X
Korona-Górnik Zabrze X
Lechia-Ruch 1
Łęczna-Lech 2
Wisła-Zagłębie Lubin 1
No i tym sposobem:
8. Wisła 38 pkt
9. Jagiellonia 38
10.Lechia 37
11.Termalica 36
12.Podbeskidzie 33
13.Korona 32
14.Łęczna 31

Uff, chyba się uda :
GOOD JOB Darek
Cracovia może wjebać z Łęczną, co spowoduje jej spadek na 5.miejsce i u siebie zagramy w rundzie finałowej z Legią, Cracovią i Piastem.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.03.2016, 22:42
Zakładając scenariusz nakreślony wyżej to dodajcie jeszcze porażkę Ruchu w następnej kolejce i wchodzimy z 7 miejsca
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
force93TS
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 14.03.2016, 22:45
jak zajmiemy 8 miejsce to prokuratura zawita na wiśle następnego dnia
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.03.2016, 22:46
A ja myślę, że to wystawia zła laurkę tym naszym ćwokom kopaczom. Jeśli oni całe życie grają w piłkę i nie potrafią sami w 11 meczach się przełamać tylko potrzebują jakiegoś zbawiciela, psychologa trenera to śmiech na sali. To samo z gadkami o złym przygotowaniu fizycznym. Mamy buraczaną ligę i mam rozumieć, że jak ktoś źle gra to jest wina złego przygotowania? Co ci trenerzy im robią na tych obozach? Gwałcą ich codziennie, że później siły nie mają biegać.
Piłkarze największych klubów świata mieli problemy gdy trafili w ręce trenerskich nieudaczników np Davida Moyesa w MU.

Celta Vigo spadała z ligi w tym samym sezonie gdy grała w LM. Milan z zespołu mistrzowskiego z miejsca w tym samym składzie personalnym stał się chłopcem do bicia, podobnie było z Liverpoolem ect ect Piłkarze Wisły nie są tutaj wyjątkiem.

Może gdybyśmy byli piłkarskim samograjem jakim była Wisła po erze Kasperczaka (gdzie nawet Liczka nie zdołał zjebać mistrzostwa), to można mówić, że piłkarze to i wygrają bez trenera. Natomiast nie w takim momencie, gdy gra się nie klei, nie ma wyników i nikt nie chce wziąć za nie odpowiedzialności. Jak się mieli czuć piłkarze czytając, że żaden trener nie chce do nas przyjść? Sportowa złość to jedno, ale przekucie jej na dobrą grę to drugie.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.03.2016, 22:56
A abonament RTV płacisz ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.03.2016, 22:59
w niedzielę czytali"kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem"
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.03.2016, 23:10
arbuz napisał(a):Wyświetl post
Przyjdzie taki dzien ze SKWK umrze smiercia naturalna, niepowiem robia duzo dobrego ale i niestety zlego.
Co złego to SKWK. Ja tam widzę sama plusy ostatniego ich działania.

Nie dostaliśmy SMUDY - oj jak się cieszę, że nie będę musiał tej podstarzałej, wypalonej poczwarki oglądać na ławce trenerskiej. Trenera który ostatnie sukcesy odnosił w 2001 roku w dodatku mając SAMOGRAJA. Człowieka który nie omieszkał procesować się z Wisłą o dzięgi. Tutaj kończy się rola SKWK - czyli bardzo, bardzo in plus.

Podziękowania i skargi odnośnie całej reszty, a więc wycofania się Jurić'a i zatrudnienia z braku innych sensownych kandydatur pana Wdowczyka powinniście składać do właściciela, prezesa i zarządu.

Sportowo z pewnością Wdowczyk jest wyżej od Smudy. Wizerunkowo podobna liga.

dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
A abonament RTV płacisz ?
A Ty pewnie płacisz?
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.03.2016, 23:41
Lysy napisał(a):Wyświetl post
A Ty pewnie płacisz?
To nie do Ciebie było pytanie.
A jeśli chodzi o mnie to nie rzucam kamieniami we Wdowczyka.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów